- 6 Temmuz 2010
- 372
- 26
- 118
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #4.581
oooffff poooooffff ne zor şey beklemek, sonunda hüsran olacak biliyorum bigün ama çok sabırsızım
bende görücem kırmızıları bu ay biliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim pratik bittiii geldi kırmızılar...bu sefer bayağ gördümmm...çok sık tuvalete gittim bugün demek ondanmışş![]()
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
bunlara ilaveten önemli bir bilgi : "şüpheli ilşkiden yani ovulasyondan 9 gün sonra gebelik kanda hcg hormon değerini yükselttiğinden adet gecikmesi olmasada yukardaki belirtiler görülebiliyormuş çoğu insanda.....
tabiki cnmmmm üzülerek değiştiriyorum
ayyyyy her toplantıda sınav olucakmış günlük çağrılarla ,ilğili bıktım yaaaaaane sınavı ayyy?
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
12.iştah artması
13.mide yanması
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
bunlara ilaveten önemli bir bilgi : "şüpheli ilşkiden yani ovulasyondan 9 gün sonra gebelik kanda hcg hormon değerini yükselttiğinden adet gecikmesi olmasada yukardaki belirtiler görülebiliyormuş çoğu insanda.....
çoğunluğu var bende ama psikolojik de oluyorum hep![]()
ayyyy paşam valla şaplak kuvvetliymiş evde olan makarnayı ölsem yemem artıkk ayrıca kociş halimden memnun ben rahatsızım :)) ayyyy ne güzell ya benim kociş bana hiç yardım etmiyoşu bebek fügürünü koymayın vallhi aglayasın geliyo gözlerim doluyobu arada sogan kürü yapsanıza hiç denemedinizmi ben 7 sen tedavi gördüm gebe galamadım sogan kürünü yaptım kaldım ama ne çare oda gitti
tugbacım sana yakıştıramadım bu makarna olayını haberin olsun
şimdiden özür diliyerekten içimde kalmasın diyerekten kusura bakma bacım yapıştırıyourm şaplagı
yapıcenmi birdaha çabuk süle bakem hııı
kız kilolar verilicekki bebegimiz gelicen len çıldırtma beni gelirsem yanına kötü olur
seni şikayet etmek lazım aslında eşine o icabına bakardı ama neyse
ben baktımya o ban yeter benim bile dolabımda yogurt tatlısı vardı yiyemedim banada günah degilmi
elim her gittiginde yeme paşa bebegin için ona kavuşmak için yeme dedim
benim işlerim var çıkmam lazım benim kocişim evde temizlik yapıcezde
sonra görüşürz
![]()
yaaa düzenlii adet görmekkk istiyorumm...............yine adettimm gelemediiiiiiiiiiii
tugbaa bacımm yaa niyee düzenlii degilizz bizzz 3 günn geçtiiiiiiiiiiiiiiiii
iyi bakalımmm ne güzelll 14 üne kalmadın...bebişide görmezmisin gitmişkenn?
yaaa aynen öelyim cnmm hade hayırlısı bakalımm bunların dışında bide inanılmaz tahammülsüz ve sinirliyim(
yee kuşumm bebeğine şifa olsun :)) ayy burdada bişi dememek lazım artık hamişlerin canı çekiyo ...
Hadi hayırlısı bakalım :)) umarım güzel haberler alırsın
maşşallah allah uzun ömürler versin kuzuna :)) benim bi yeğenim var hastaneye gitmiştik adamın elinde bebek vardı gitti yanına ben ondan istiyorum dedi adamda şaşırdı annen ve babanla görüş istersen dedi rezil etti bizi saolsun :))
cnmm bekliyorum valla perşembe sabahı idrar testi yapcam eger ozamna kadar gelmezse kırmızı kart :))
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
12.iştah artması
13.mide yanması
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
olsa yenir walla acı acı ne güsellYeni yedik yemek ama olsun pisboğazlığım üstünde...tatlı tuzlu karıştırıp yiyom hep bende..
benim pratik bittiii geldi kırmızılar...bu sefer bayağ gördümmm...çok sık tuvalete gittim bugün demek ondanmışş![]()
canım sen test yapmadın değil mi ?
ayyyy canım lütfen üzülme sağlıklısın rabbim verir belki kesilir 1-2 gün içinde
cnm yaaa nie erken geldi bukadarrr ??? cnmmm yaaa bnimkisilerde gelcek gibi duruyo zaten ama sen hastalandığına göre bende yarın sabah yapcam idrar testi beklemeye gerek kalmadı umudumuz mart artık :))
tabiki cnmmmm üzülerek değiştiriyorum(
ayyyyy her toplantıda sınav olucakmış günlük çağrılarla ,ilğili bıktım yaaaaaa((
bende bu belirtilerin en az 10 tanesi var ama hamile diilim bwencee(
yok canim yaPMADımm......gecen ay 45 günde olunca buayyy hiççç umudum kalmadııı
bi yap istersen psikolojik olarak rahatlarsın olmasa bile![]()