• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Hatta bu kararı verip o kağıdı imzaladığımda eşim çok kızmış ağlatmıştı beni, bu çocuk senin tek değil bu kararı tek başına veremezsin diye
Şimdi dönüp baktığımda iyi ki diyorum
Not: Sezeryan tabiki çok kötü birşey değil ama bana bakacak kimse yoktu ve o zamanlar 7 yaşında okula giden kızım ve bir bebekle tek başıma çok mağdur olacaktım
Dr lar Tr de işin kolay kısmına kaçmayı seviyorlar, annenin kendine inanması çok önemli
Normal doğum için öncesinde 20li haftalarda özel bişey yaptınız mı? Yürüyüş vs?
Ben normal istiyorum olursa ama yapamamktan çok korkuyorum

18. Haftada yoğun kanama geçirmiştim plasenta aşağıdaymış ve 18 den 36 ya kadar yürüyüş ve hiç birşey yapmadım, pazar market vs işleri de genelde eşim yapıyordu bu süreçte
Bebeğim erken doğum sayılacak süreci geçtikten sonra günlük rutin işlerin dışında yine özel birşey yapmadım
38 den sonra hurma yiyordum günlük 5 yada 7 tane
40 olup bebek gelmeyince o iki gün yürüyüş vs hareketleri artırdım

Bu gebeliğimde de sabah bulantılarının bitmesini bekliyorum yürüyüş için
Plasenta yukarı çıkmaya başlamış, bulantılarım biter bitmez yürüyüşlere başlayacağım inşallah

Perine masajı göğüs ucu masajı da daha evvel hiç yapmadım
Ama şimdi normal olacaksa epizyosuz istiyorum bu nedenle Dr um 32 de hatırlat masajlara başlayalım yavaştan dedi
İnşallah zamanında ve hayalimizdeki doğumla kucağımıza alırız

O kadar haklısın ki benim ilk doğumum olacağı halde ben de vajinal istiyorum sırf bakacak kimse yok ve bebeğimle de kendimle de hemen ilgilenmek için en iyisi bu olur diye düşündüm. Doğumdan korkmuyorum Allah bize bu gücü zaten verecektir bu yetenek bizde olduguna göre. Korkum ya doktor kolaya kaçmak için sezeryan olmam için türlü bahaneler üretirse..
Bunu yapan Dr lar gerçekten çok fazla
Allah bizi işini hakkı ile yapan insanlara denk getirsin

Kızlar benim tansiyon 13 7 çıkıyor. Sizlerin ne durumda ? Hastanede Perşembe günü 10 6 çıkmıştı. Nabzım hep 110 larda 😐😐

Kızlar benim tansiyon 13 7 çıkıyor. Sizlerin ne durumda ? Hastanede Perşembe günü 10 6 çıkmıştı. Nabzım hep 110 larda 😐😐
Benim de bu hafta hep bir tık yüksek çıkıyor. Şaşkınım. 12 ye 8, 11 e 7 filandi bir süredir. Doktor 14 e 10 gibi olursa devamlı gel dedi. Benimki şu şekilde; 13 e 9, 12 ye 9, 137 ye 98 , 13 e 95, son dört ölçümüm bu dünden beri. Tedirginim. Nefes açlığı ve el bileklerimde karpal tünel var.

Benim de bu hafta hep bir tık yüksek çıkıyor. Şaşkınım. 12 ye 8, 11 e 7 filandi bir süredir. Doktor 14 e 10 gibi olursa devamlı gel dedi. Benimki şu şekilde; 13 e 9, 12 ye 9, 137 ye 98 , 13 e 95, son dört ölçümüm bu dünden beri. Tedirginim. Nefes açlığı ve el bileklerimde karpal tünel var.
Ay inşallah tansiyon problemi yaşamayız. Gebelikte en korktuğum şeylerden biri 🥺
Ben de bir haftadır hastayım. İyileşmedim. Sinüslerim dopdolu. Kulaklarim bile tıkandı o derece. Baş ağrısı da yapınca bugün parol aldım. Sabahtan beri yatıyorum. O yüzden nefes darlığımda var. Karpal tünel sendromum yok ama ilk gebeligimin sonuna doğru kol uyuşmaları yaşadım. Geceleri uyutmayan cinsten. Sonra sağ kolumda devamlı kalmaya başladı. Doğumdan 1 ay sonra falan geçmişti. Acaba diyorum kilo da mı etkiliyor. Kilolu hamile kaldım onun etkisi mi 😔

Ay inşallah tansiyon problemi yaşamayız. Gebelikte en korktuğum şeylerden biri 🥺
Ben de bir haftadır hastayım. İyileşmedim. Sinüslerim dopdolu. Kulaklarim bile tıkandı o derece. Baş ağrısı da yapınca bugün parol aldım. Sabahtan beri yatıyorum. O yüzden nefes darlığımda var. Karpal tünel sendromum yok ama ilk gebeligimin sonuna doğru kol uyuşmaları yaşadım. Geceleri uyutmayan cinsten. Sonra sağ kolumda devamlı kalmaya başladı. Doğumdan 1 ay sonra falan geçmişti. Acaba diyorum kilo da mı etkiliyor. Kilolu hamile kaldım onun etkisi mi 😔
Deniz suyu gibi spreyi satılıyor eczanede benim de sinüslerim tıkanmıştı koku vs her şey gitmişti bi tek p iyi geldi

Back
X