2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızcezlerr benim mesaimm bittiii.yarın görüşmekkk üzere bakalımm yarın adetim gelcekmii.öptüm herpciniziii

sanmıom canım ya bide öle ümit edip beklemek istemiommm...kesilmesin gelsinnn son gelişi olsun inşallahhhhhhhhhh:50:

bi bilsemmm yap kuzucum sen yap bakalım hadi hamiş olda mutlu et beniiii :34:

değiştir tubişimmm nette hesaplattım yine...7 si olur die tahmin ediodum ama 5 mart hesapladı bilmiom artık...umudum mart valla geçen hamileliğimdede en son 24 martta adet olmuştum...bide martta olim sadece sonra olmayim yaaa nolurrr Allahımmmm yaaaa:43::43: sızladı burnumun direğiiii ağlamamak için sıkıom kendimiii..çok üzülmedim ama doldum iyice ben yaaaa...:43::43::43::43:bendede vardı en az 10 tanesi yaaa...

aminnn cnm inşallahhh bidaha gelmesinlerr :)) keşke cnmm yarın sabah yapcam ama umutlu diilim bilginizee :)) cnm şuan çok yoğunum düzeltmeleri yarın sabah yapıcam ok :)) cnm benim ağla azcık rahatlicaksan

kızlar selam :)
keyifler yerindedir inşallah.benim umudum artık şubat sonu.hayırlısı bakalım.
regl oldum. tüm belirtiler kesildi. gerçi şimdilerde de midem bulanıyo ama bişey yoktur artık.naPALIM HAYIRLISI OLSUN

aminnn cnm inşallahhh bidaha gelmesinlerr :)) keşke cnmm yarın sabah yapcam ama umutlu diilim bilginizee :)) cnm şuan çok yoğunum düzeltmeleri yarın sabah yapıcam ok :)) cnm benim ağla azcık rahatlicaksan

ağlıomm walla..gelen gözün kızarmış dio..

canım hayde bakalım senden güzel haberler alırız inşalalh.kolay gelsin canım cok germe kendını işyerinde

ağlıomm walla..gelen gözün kızarmış dio..

Ağlamaaaaaaaaaaaaaaaaaa sakın emin ol bende sizlerin her güzel haberinde mutlu her üzüntünüzde üzülüyorum.Eksik dua etme regl oldum diye, olabildiğine dua et regl olamayan düzensiz regl olan yahut ovulasyonu gerçekleşmeyen yahut ne bileyim özür dileyerek eşinin sperm kalitesi döllemeye yetmeyenlerden olsaydı hergün dua ederdin rabbine.Elin ayağın tutuyor gözün görüyor kısacası nefes alabiliyorsun vucudun saat gibi çalışıyor herşeyden önemlisi hayattasın sağlıklısın rabbim verir bizler ondan daha mı iyi biliyoruz ki vereceği zamanı yok yumurtlama günü yok belirtiler v.s. v.s. takip ediyoruz vallahi yumurtlama gününü bilmeden hamile kalan kadınlar var ,rabbim verecekse o günlere bakmadan verir onlar hep birer vesile...Eve git bir duş al ve hamd et allahına sağlıklıyım diye öpüyorum seni...

selam millet nasılsınız...

ben yarın doktora gidicem bebeğimin kalbi bu seferde atmazsa diye korkuyorum. hiç bulantım yok...
bebeğin gelişimide azalmıştı 1 haftada 2 gün ilerlemişti hatırlıyorsanız...

kızlar bana kızcaksınız ama yine aynı doktora gitçem. eğer bu doktor kötü bir şey derse ertesi günü daha uzman bir doktora gitçem...

ben yarın doktora gidicem bebeğimin kalbi bu seferde atmazsa diye korkuyorum. hiç bulantım yok...
bebeğin gelişimide azalmıştı 1 haftada 2 gün ilerlemişti hatırlıyorsanız...

kızlar bana kızcaksınız ama yine aynı doktora gitçem. eğer bu doktor kötü bir şey derse ertesi günü daha uzman bir doktora gitçem...

doktor gördüğünü söyler canım ama umarım kalbi saat gibi işliyordur bebişinin ,bulantının ilk tirimestride yani 1-3 ay arası yoğun olur,mesala benim ilk hamileliğimde ilk 1,5 ay bulantı oldu bulantım yok diye endişe etme sakın..hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzz

Ben yarın doktora gidicem bebeğimin kalbi bu seferde atmazsa diye korkuyorum. Hiç bulantım yok...
Bebeğin gelişimide azalmıştı 1 haftada 2 gün ilerlemişti hatırlıyorsanız...

Kızlar bana kızcaksınız ama yine aynı doktora gitçem. Eğer bu doktor kötü bir şey derse ertesi günü daha uzman bir doktora gitçem...

hayırlı haberlerini beklıyoruz canım bende gidiyorum yarın dr idrarımı yaprken yanmam var onun için bakalım bebek ne alemde.merakta ettim onu .yaa evlerimde ultrason olsa bizde anlasak baksak evde :)

ağlamaaaaaaaaaaaaaaaaaa sakın emin ol bende sizlerin her güzel haberinde mutlu her üzüntünüzde üzülüyorum.eksik dua etme regl oldum diye, olabildiğine dua et regl olamayan düzensiz regl olan yahut ovulasyonu gerçekleşmeyen yahut ne bileyim özür dileyerek eşinin sperm kalitesi döllemeye yetmeyenlerden olsaydı hergün dua ederdin rabbine.elin ayağın tutuyor gözün görüyor kısacası nefes alabiliyorsun vucudun saat gibi çalışıyor herşeyden önemlisi hayattasın sağlıklısın rabbim verir bizler ondan daha mı iyi biliyoruz ki vereceği zamanı yok yumurtlama günü yok belirtiler v.s. V.s. Takip ediyoruz vallahi yumurtlama gününü bilmeden hamile kalan kadınlar var ,rabbim verecekse o günlere bakmadan verir onlar hep birer vesile...eve git bir duş al ve hamd et allahına sağlıklıyım diye öpüyorum seni...

çok saol cnmmm ...sen beni iice ağlattın şimdi...:43::43:iyiki varsınızzz...tabiki şükrediyorumm...allahım hepimize nasip edecek elbet birgünn...artık yumurtlama dönemiymiş şuymuş buymuş hiçbirini hesaplamıcam...saldım çayıra mevlam kayıra olacak yaniii...tam eşimin dediği eski karılar gibi olcam...onlar yumurtlamamı biliomuşş..demi ama...rabbim ol desin yeterki...

iyi akşamlar arkadaşlar isteyen herkese allahım nasip etsin bende bu ay hamişlerindenim allah kucağımada almayı nasip eder inş :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Butun hamiscanlara hayirli dogumlar diliyorummmmmmmmm ve darisi basimiza insallahhhh diyorummm :)

selam arkadaslar bende yeni uye oldum siteye bayadir uye olmadan takip ediyordum sonunda dayanamadim burdayim ve londradayim yani 6 aydir gurbet ellerde :( :)))
bizde 6 aydir bebek icin calisiyoruz benim yasim 37 ve ilk bebek icin cabaliyoruz son ay reglim 10 gun gecikti sevindik tabii derken megersemki kucuk bir kistim olusmus son ayda doktor hastalanmam icin ilac verdi ama ilaci kullanmama gerek kalmadan 2 gun sonra 13 ocakta hastalandim ve reglimin ilk gunu sogan kurune basladim cok duzenli yaptim bittigi gibide incir ve havuc kurune basladim ve 5 subatta tekrar hastalandim suan kurumun 11.gunundeyim bakalim merakla ve inanarak sonucu bekliyorum .
bu siteyi o kadar cok takip ettimki eger bu kurler sonucunda hamilelik olursa ilk sizlerle paylasmayi istedigim icin uye oldum hepimizden hepimize mujdeli haberler vermek dilegiyle :))))
belki subat olmadi mart o da olmadi nisan ................diye uzarrrr gider sonucta kaderde ne varsa o olur ki en dogru zamanda hayirli olan zamandir ; Allah hayirli zamanda hayirli olan bebislerimizi nasip etsin hepimizeeeeee

mutlu ve sansli gunler :)

Butun hamiscanlara hayirli dogumlar diliyorummmmmmmmm ve darisi basimiza insallahhhh diyorummm :)

selam arkadaslar bende yeni uye oldum siteye bayadir uye olmadan takip ediyordum sonunda dayanamadim burdayim ve londradayim yani 6 aydir gurbet ellerde :( :)))
bizde 6 aydir bebek icin calisiyoruz benim yasim 37 ve ilk bebek icin cabaliyoruz son ay reglim 10 gun gecikti sevindik tabii derken megersemki kucuk bir kistim olusmus son ayda doktor hastalanmam icin ilac verdi ama ilaci kullanmama gerek kalmadan 2 gun sonra 13 ocakta hastalandim ve reglimin ilk gunu sogan kurune basladim cok duzenli yaptim bittigi gibide incir ve havuc kurune basladim ve 5 subatta tekrar hastalandim suan kurumun 11.gunundeyim bakalim merakla ve inanarak sonucu bekliyorum .
bu siteyi o kadar cok takip ettimki eger bu kurler sonucunda hamilelik olursa ilk sizlerle paylasmayi istedigim icin uye oldum hepimizden hepimize mujdeli haberler vermek dilegiyle :))))
belki subat olmadi mart o da olmadi nisan ................diye uzarrrr gider sonucta kaderde ne varsa o olur ki en dogru zamanda hayirli olan zamandir ; Allah hayirli zamanda hayirli olan bebislerimizi nasip etsin hepimizeeeeee

mutlu ve sansli gunler :)

slm hoşgeldin cnmmm...inşallah bütün bu dileklerindeki gibi sende hamile kalırsın ve bebişini kucağına alırsınnn...londraya gitmeden önce nerdeydin cnmm..

merhaba kizlaarr ben de ocak ayinda hamis olanlardanim :) bebisim 6+1 ama hamis kaldigim gun tahmin ediyorumki 6-7-8 ocaktan biri. 28inde mercimegimin kalp atisini gorduk mutluluktan agladik esimle...
coook mutluyum sizlerle hamislik donemimi bebisimin gelisimini mutlulugumu bazen de hamislik doneminin zorluklarini paylasip birlikte yurumek istiyorum bu yolda. insallah Rabbim isteyen herkesin kucagina bebisini verir. istanbul avr. yakasindayiz bu arada. herkesi cok cok opuyorum sevgi ve selamlarla :)

Son düzenleme:
Back
X