2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

yapıommm ama o daha çok bana yapar çünkü benim çok ağrır başımm...sizlerden uzak...ben yanlış yazmışım kuzucum tunatunam paylaşmıştı biliodumama niese seni yazmışım aklım gitmiş demekki:9::9::9:

kıyamam sana ben tabiki kocalarda yapacak cnm karşılıklı yane aklın nerde kıs adın ne senin kısss anladım taglım yanlış yazmışsın:52::23:

ayyy çok yakınmışız senle bende avcılardayım :)) sen hangi hastaneye ve doktora gidiyosun ???

cnmm içme ozamn midenide rahatsız eder sonra yok cnm gelmedi hala benimkisiler ara ara öle bi ağrıyoki kasıklarım aha geldi gelecek diyorum sonra kesiliyo kısmet bakalım yarın sabah yine yapcam test :))

dündü cnm dün olmalıydım ama bekliyorum yarın tekrar yapcam test ama umutsuzum olursam süpriz olur :))

aynen öle cnm allah sağlık sıhat versin gerisi boş sağlık yoksa mutluda olamıyosun allaha şükürler olsunnnn bugünümüzü aratmasın... aminnnn...
aammmiinnnnn cnmm hayırlı cumalarrr

canım benimmm bebiş vardırrr belkimmm kasık ağrın ondandırr...ayyyy heyecanlandım yaaa..hadi hayırlısı kuzucumm...walla benimde bünyem değişti yaa...adetken sancım olurdu ara ara ama böle kasık batmalarım olmazdı her ay yeni yeni şeler yaşıyorum...başağrısıda mahvetti dengede duramıom yaa sallanıom resmen...

kıyamam sana ben tabiki kocalarda yapacak cnm karşılıklı yane aklın nerde kıs adın ne senin kısss anladım taglım yanlış yazmışsın:52::23:

adım aysunnn canım...aklım yerinde değil walla başım ağrıo ya zor yazıom...pek halim yok...yoksam böle değilim ben tubişe sorr:D:D:29:

dün2 tane içtimmm...biraz bekleyim geçmezse içcemm..

seray canım sinüzit olmasın sende migrenle birleşince ağrı tavan yapar bir dönem bende sinüzit ile migren bir aradaydı avmigran diye ilaç bile kafi gelmiyordu.Bir doktor dedi ki deniz suyu ile burnunu yıka yahut serum suyu al onunla burnunda gargara yap sinüslerin aksın başına vurmaz dedi ben deniz suyu tahrişi olur diye serum solisyon aldım Allaha şükür sinzit bitti 2 yıldır rahatım migrenim hala var ama avmigran ağrıyı azaltıyor bir dr.danış yada dediğimi uygula canım geçmiş olsun...

Herkese günaydın ve iyi hayırlı cumalar... Bayadır yoktum vakit bulamıyorum kusura bakmayın nasılsınız ben çok şükür iyim 13ni bekliyorum ama bu ayda olmaz :(

günaydın pelincimmmm...umutsuzluğa kapılmak yok kızarım bak :20::20:buay olmazsa gelecek aylar var...lütfen ama..:34:

ay neolur o blog'u takibine al dua edelim güzelim o anneye 7 şubatta yazmış en son hastaneye yatmış bakalım 3 gündür bir şey yazmamış umarım hayattadır Rabbim yavrusuna bağışlasın 28-29 yaşında gencecik anne ....

inşallah yaaa Allahım yavrusuna bağışlasın onu...bi bakim nasıl takip etcem tam bilmiom ama merakda ederim sen bi haber okursan söle tamammı!!

inşallah yaaa Allahım yavrusuna bağışlasın onu...bi bakim nasıl takip etcem tam bilmiom ama merakda ederim sen bi haber okursan söle tamammı!![/QUOTE]

canım ben haber veririm ama adresi bu SENİNLE YAŞAYALIM:) bu adres tıklarsan sayfa açılır ben bilgisayarımda sık kullananlarıma ekledim...takip kolay olsun diye

Yap bakalım sonucu merak ediyorum ama ben inatlaştım testleri protesto ediyorum :) pzt. yapacağım.Ama herşeyin hayırlısı unutma sağlık önce sağlık hiçbirşeyin sonu değil....
hade bakalım ikimiz içinde hayırlısı :)) aynen öle önce ağlık gerisi geliyo zaten :))
inşallah vardır tubişimmmmm inşallahhh...mubarek cuma günün hürmetine Allahım dualarımızı kabul etsinn..
inşallah cnmmm yaaaa ... aminnnn....
fenaa pot kırdım ya :18: didim onlar kovmadan ben gidiim didiydim :1: ya baktım o yazıyı gördümde başını accık okudum kanserli çocuk falan ya dayanamam diye okumadım kesin ağlarım yoksa kocişim gelcek şimdik ben kaçayım çayın altını falan yakiim bari hoşçakalın arkadaşlar öpüyorum sizii :21::3:
ayy olurmu cnm nie kovalım nezamn istersen gel burdayız biz :))

Herkese günaydın ve iyi hayırlı cumalar... Bayadır yoktum vakit bulamıyorum kusura bakmayın nasılsınız ben çok şükür iyim 13ni bekliyorum ama bu ayda olmaz :(
günaydınn cnm belli olmaz kısmet cnmmm hayırlısı hakkında inşallah güzel haberler alırsın :))
hadi hayırlısı tuğbacım bakalım umarım süpriz olur böyle şaşırırsın:53::49:hayırlısı olsun cnm :nazar:
aynen öle cnm valla olursa süpriz olur çünkü hiç beklemiyom :))
canım benimmm bebiş vardırrr belkimmm kasık ağrın ondandırr...ayyyy heyecanlandım yaaa..hadi hayırlısı kuzucumm...walla benimde bünyem değişti yaa...adetken sancım olurdu ara ara ama böle kasık batmalarım olmazdı her ay yeni yeni şeler yaşıyorum...başağrısıda mahvetti dengede duramıom yaa sallanıom resmen...
ayyy inşallah cnmm ama umutlanmakta istemiyom :(( ayynen cnm tüm bünyem değişti ben artık tanıyamıyorum vucudumun tepkilerini...
adım aysunnn canım...aklım yerinde değil walla başım ağrıo ya zor yazıom...pek halim yok...yoksam böle değilim ben tubişe sorr:D:D:29:
eevvttt cnm hiç ölee diillll bidenem o benimmm :))
ay neolur o blog'u takibine al dua edelim güzelim o anneye 7 şubatta yazmış en son hastaneye yatmış bakalım 3 gündür bir şey yazmamış umarım hayattadır Rabbim yavrusuna bağışlasın 28-29 yaşında gencecik anne ....

bencedeee takip edelim çok merak ettim inşallah en kısa sürede şifa bulur... allah yavrusuna bağışlasınn

aysuncummm kıyamam sana ya baş ağrısı çok kötü biliom kızım seni sen cıvıl cıvılsın şekerim :52:

çok saol canım benimmmm :29:

seray canım sinüzit olmasın sende migrenle birleşince ağrı tavan yapar bir dönem bende sinüzit ile migren bir aradaydı avmigran diye ilaç bile kafi gelmiyordu.Bir doktor dedi ki deniz suyu ile burnunu yıka yahut serum suyu al onunla burnunda gargara yap sinüslerin aksın başına vurmaz dedi ben deniz suyu tahrişi olur diye serum solisyon aldım Allaha şükür sinzit bitti 2 yıldır rahatım migrenim hala var ama avmigran ağrıyı azaltıyor bir dr.danış yada dediğimi uygula canım geçmiş olsun...

sinüzit var zaten onu hiç demiom bile tunacımm...alıştım ona...aaa iyiymiş bende alim serum solisyon...belki işe yarar..sinüsler akmayınca daha kötü oluyo çünkü..çok saol cnmm...uygulucam dediğini...

inşallah yaaa Allahım yavrusuna bağışlasın onu...bi bakim nasıl takip etcem tam bilmiom ama merakda ederim sen bi haber okursan söle tamammı!!

canım ben haber veririm ama adresi bu SENİNLE YAŞAYALIM:) bu adres tıklarsan sayfa açılır ben bilgisayarımda sık kullananlarıma ekledim...takip kolay olsun diye[/QUOTE]

işyerinin bilgisayarı ya bide sayfalar falan kaydoluo sanırımm o nedenle sık kulanılanlara eklemiyom ama ekleyim yaa napim onamı bakcaklar...baksınlar sanki...pehhhh

hade bakalım ikimiz içinde hayırlısı :)) aynen öle önce ağlık gerisi geliyo zaten :))

inşallah cnmmm yaaaa ... aminnnn....

ayy olurmu cnm nie kovalım nezamn istersen gel burdayız biz :))

günaydınn cnm belli olmaz kısmet cnmmm hayırlısı hakkında inşallah güzel haberler alırsın :))

aynen öle cnm valla olursa süpriz olur çünkü hiç beklemiyom :))

ayyy inşallah cnmm ama umutlanmakta istemiyom :(( ayynen cnm tüm bünyem değişti ben artık tanıyamıyorum vucudumun tepkilerini...

eevvttt cnm hiç ölee diillll bidenem o benimmm :))

bencedeee takip edelim çok merak ettim inşallah en kısa sürede şifa bulur... allah yavrusuna bağışlasınn

canım benimmm $twetty.webp$happy0064.gif:54::54::54:

işyerinin bilgisayarı ya bide sayfalar falan kaydoluo sanırımm o nedenle sık kulanılanlara eklemiyom ama ekleyim yaa napim onamı bakcaklar...baksınlar sanki...pehhhh[/QUOTE]

baksınlar belki insan olduklarını unutanlar varsa o sayfa sayesine hatırlarlar canım, insan olmanın işten bile önce sağlığın önemini unutanlar çin vesile olursun ...

tuğba Rabbim verecekse önce sana versin kuzum senden güzel haber bekliyorum..önümüzdeki ay da seraydan ve paşamdan bekliyorum.Şu ovulasyon hesaplayıcılar varya beni deli ediyor bazan takılıp kalıyorum o hesaplama yöntemine kah 8 kah 9 kah 10 kah 11 şubat diyor 3 sat dönemini doğru girdiğim halde allahtan yumurtanın çatladığı günü biliyorum :)))))

işyerinin bilgisayarı ya bide sayfalar falan kaydoluo sanırımm o nedenle sık kulanılanlara eklemiyom ama ekleyim yaa napim onamı bakcaklar...baksınlar sanki...pehhhh

baksınlar belki insan olduklarını unutanlar varsa o sayfa sayesine hatırlarlar canım, insan olmanın işten bile önce sağlığın önemini unutanlar çin vesile olursun ...[/QUOTE]

işten başka bişi düşünmüolar...walla baksınlar ibret alırlar belkii...ben izin bile alamıom şimdi doktora gitmek için yoksa bi göz doktoruna gitmem lazım belki numaram artmıştır ondan bile olabilir...ama cesaret edemiom izin almaya...çünkü birsürü sorular soruolar izin alırken...düşünsene nikah işlemi için izin aldım...kan tahlili yaptıramadık ertesi güne kaldı ne dese beğenirsin öğlen arasında yaptıramazmısınn..yuh dedim yaaa...herkes bizmi öğlen arasındada çalışacak :47::47::47:

Kılzar şimdi wc gittim kanam var ama 3 gün var dünde ağır kaldırım düşük falan olabilirmi? Korkuyorum napıcam?

canım kanamanın rengi nasıl düşük tehlikesinde şayet hamile isen kop koyu kömürümsü renkte 5-6 damla bir ped dolmaz ara ara gelir kızıma hamile iken ilk 3 ay geldi öksüğrük krizinden dolayı ama korkma istirahat et tabi önce dr.git.Hamile değilsen ve rahime yeni yerleşme varsa o kanamadan da korkma çocuk yerini temizliyor denir üstüne görme de denir ...

sende benim canımsınnn :))
tuğba Rabbim verecekse önce sana versin kuzum senden güzel haber bekliyorum..önümüzdeki ay da seraydan ve paşamdan bekliyorum.Şu ovulasyon hesaplayıcılar varya beni deli ediyor bazan takılıp kalıyorum o hesaplama yöntemine kah 8 kah 9 kah 10 kah 11 şubat diyor 3 sat dönemini doğru girdiğim halde allahtan yumurtanın çatladığı günü biliyorum :)))))
ayyy bidenmm çok saol yaaa inşallah bende çok istiyorum güzel haber vermeyi :)) yaa ben hiç beceremem öle şeyleri saldım çayıra mevlam kayıra modundayım :))
Kılzar şimdi wc gittim kanam var ama 3 gün var dünde ağır kaldırım düşük falan olabilirmi? Korkuyorum napıcam?

ayy cnm yaa burdan sana tebrik koyuyorum madem şüphen var neden ağır kaldırıyosunn cnm bence hemen git doktora ve kan testi yaptır eger bebiş varsa önlemini alsınlar hemen ama korkma lütfennn

aminnnnn inşallahhhhhh hadi tubişim yap açılışı ;) ay o hesaplamaları nasıl yapıonuz yaa...internette bi yer var grafikler falan oluyo ordanmı yapıosun...yumurtanın çatladığı günü nerden biliosun...ne çok soru sordum demii...;)

baksınlar belki insan olduklarını unutanlar varsa o sayfa sayesine hatırlarlar canım, insan olmanın işten bile önce sağlığın önemini unutanlar çin vesile olursun ...

işten başka bişi düşünmüolar...walla baksınlar ibret alırlar belkii...ben izin bile alamıom şimdi doktora gitmek için yoksa bi göz doktoruna gitmem lazım belki numaram artmıştır ondan bile olabilir...ama cesaret edemiom izin almaya...çünkü birsürü sorular soruolar izin alırken...düşünsene nikah işlemi için izin aldım...kan tahlili yaptıramadık ertesi güne kaldı ne dese beğenirsin öğlen arasında yaptıramazmısınn..yuh dedim yaaa...herkes bizmi öğlen arasındada çalışacak :47::47::47:[/QUOTE]

amannnn Allahım ya sen adana daydın demi yanlış anlamada iş konusunda Allahın adamları ile çalışmak zordur güzelim varsa yoksa iş iş iş...öte yandan adanalılar havası gibi çok sıcak kanlılar....

işten başka bişi düşünmüolar...walla baksınlar ibret alırlar belkii...ben izin bile alamıom şimdi doktora gitmek için yoksa bi göz doktoruna gitmem lazım belki numaram artmıştır ondan bile olabilir...ama cesaret edemiom izin almaya...çünkü birsürü sorular soruolar izin alırken...düşünsene nikah işlemi için izin aldım...kan tahlili yaptıramadık ertesi güne kaldı ne dese beğenirsin öğlen arasında yaptıramazmısınn..yuh dedim yaaa...herkes bizmi öğlen arasındada çalışacak :47::47::47:

ayyy cnm yaaa nebiçim bi iş yeri sağlık için bile izin alırken sorun çıkarıyolar bence sen biran önce iş bak cnm orda ömür geçmez valla

Son düzenleme:
sende benim canımsınnn :))

ayyy bidenmm çok saol yaaa inşallah bende çok istiyorum güzel haber vermeyi :)) yaa ben hiç beceremem öle şeyleri saldım çayıra mevlam kayıra modundayım :))

ayy cnm yaa burdan sana tebrik koyuyorum madem şüphen var neden ağır kaldırıyosunn cnm bence hemen git doktora ve kan testi yaptır eger bebiş varsa önlemini alsınlar hemen ama korkma lütfennn

pelincim dikkatli olmamız gerekio canım biliosun demi ne demeye ağır kaldırıon sen...dr git bencede...tubiş yaaa beni güldürdün bugünn ilk gülüşüm böle...tebrik koyuyorum :9::9::9::9::9::1::1::1::1::8::8:

Back
X