- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.261
canlar anlatayım arzu ederseniz ama çok karışık isterseniz son adet tarihinizi ve bebeğinizin cisiyetini söyleyin ben hazırlayayım sizeevet evet bende ticker istiyorumbiri bize anlatsın noluuur
kızlar herkese mrb.ya size bişey söylemek istiyorum ben bu sitede aktif yazışmayı beceremiyorum sizin yazdıklarınızı okuyup kalıyorum ne kötükullanma özürlüyüm heralde bir tickerım bilem yok.karatsın cinsiyetini merak ediyroum acaba neydi birde beinmde çok bacak ağrım oluyor sızlıyor böle azelyacığım sen site konusunda daha iyisin sanırım nası olcak bu ticker işi ve aktif yazışma
ayşebaharcımm hayırlı olsun oğluşunn yazmıştım ama görmemişsinnn..walla imrenioum sana helal olsun kız kendi ayakları üzerinde duran kendiyle barışık bi bayansınn ya ben bişey sorcamm diğer doğumların nasıldı kolaymıydı bu aralar doğum olayı sardı da beni sen tecrübelisin
benim adım tuğba bertuğyu bende çok istedim eşim ben beğenmedim dedi bizde eymen ismine karar verdik
canım benim gözümüz aydın ben çok üzüldüm dün allah biliyo ya dua ettim bol bol melekler korusun sevginizi demişsin ya kırgınlığımı daha farklı yollardan belli etcem die güselim bence uzatma erkekler bir konuyu uzattıkça bokunu çıkarıyolar bişeyi unut gitsin geriye dönüp bakma kökten silemessin belki kırgınlıklarını ama eğer uzatırsanda adamı soğutursun deneyimlerimle konuşuyorum biz ne kadar fedakar olursak erkeklerde o kadar oluyo ben eşime 2 adım geliyorum eşim 4 adım atıyo buna inan bu böyledir ki hakketen çok zor bir eşim var karakter olrak çok kolay mutlu olur ama ama ikna etmek çok zordur önyargılı biri ben başardıysam sizlerde başarırsınız mutluluğun sırrı güler yüz tatlı dil bakın çok sinirlenince hamur işi yapıyorum yemeğe veriyorum kendimi kafamı dağıtıyorum oda olmayacak gibiyse bir kağıda içimi döküp yırtıp atıyorum inanın ben kazandım yine sonuçta bağırıp çağırdım trip attım surat astım kızdım ama bunlar etki etmiyo yine sonuçta üzülen bizler oluyoruz bende böyle yapmaya karar verdim ve %500 başarılı ne ben üzülüyorum nede başkasını üzüyorum içimdekileri döküyorum öfkemden arınıyorum bitiyo gidiyo
Ayyyy çok teşekkür edrimcanlar anlatayım arzu ederseniz ama çok karışık isterseniz son adet tarihinizi ve bebeğinizin cisiyetini söyleyin ben hazırlayayım size
canım ticker için istersen son adet tarihin ve bebeğin cisiyetini yaz bir tane yapayım size olur mu?
Kimse ozlememis beni ve oglumu kustum kızlar
Bir tek aysebahar yazdı bana cevap
evet evet bende ticker istiyorumbiri bize anlatsın noluuur
Evet canım bir şehzadem daha oluyor inşallah...
Amin güzel duaların için..
Şubatta hepimize nasib eylesin Rabbilalemin bu duyguyu inşallah
Bende 4. kez yaşarım inşallah..
Sen özlenmez olur musun ayol
Canım demetim görmez olur muyum?
2025. sayfada yazdım sana
Sen görmedin sanırım canım..
Canım öncelikle tekrar teşekkür ederim..
Ben önceki sayfalarda yazdım doğumlarımda yaşadıklarımı
İstersen onları bulup kopyala yapıştıır yapayım...
İlki normal doğum diye başlanıp genel anestezi sezeryan
2. de genel anestezi sezeryan
3. de epiduarl anestezi sezeryan
4. de de inşallah epidural anestezi sezeryan
Evet canım cinsiyeti erkek...
Allahım kucağımıza almayı nasip etsin..
Benim yaşım 29
Üniversitede öğretim görevilisiyim..sende milli eğitimdesin sanırımm
İnsallah ben de senin gibi cesaret edebilir ve 3-4 cocuk yapabilirim =)
Cok ozeniyorum senin bu halini. Tabi esin en buyuk yardımcın. İnsallah benim esim de degisir cocuk dogduktan sonra da ben de cesaret eder 3-4 tane yaparım Allah izin verirse (=
AYŞEBAHAR BEN ŞİŞKOYUM KIZ NASIL YİCEN BENİİİİİ
ya ben hala cinsiyetini öğrenemedim
bu haftasonu gidicem doktora yine demir testi istedi off yaa
her gittiğimde de 65 lira muayne ücreti ohhhh
Valla klima benimde kabusum oldu.HEnüz de tam olarak geçmiş değil.
Yazık yav bebeklere, onlar da gaz sancısı çekerler ya anlıyorum şimdi neden ağlıyorlar :))
Kızlar arada bazı arkadaşların yazdıklarını kaçırıyorum, atlıyorum, cevap verememiş oluyorum.
Nolur kimse kırılmasın, küsmesin. Çeviri yetiştirmeye çalışıyorum dünden beri.En geç yarın sabah teslim etmem lazım da
Ayyyy çok teşekkür edrimson adet tarihim 1 mayıs, cinsiyet erkek.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?