- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.281
hoşgeldinn cnm benimm nie özlemeyelim özledik tabii mesela kızımla ben
Senin yaşında evlenseydim
Kesin 6 olurdu benim veledler..
İnşallah canım senin de olur 3-4-5-6
Eşim gerçekten benim hayatım...
Kurtarıcım herşeyim..
Yemeğimi yapar...
Temzilikte yardım eder..
Çocukları o yıkar..
Ay bana bi iş kalmadı...
Utandım valla:78::78:
selam dünyammmmmmmmm
canlar anlatayım arzu ederseniz ama çok karışık isterseniz son adet tarihinizi ve bebeğinizin cisiyetini söyleyin ben hazırlayayım size
canım ticker için istersen son adet tarihin ve bebeğin cisiyetini yaz bir tane yapayım size olur mu?
Evet mem deyim..
İstanbulda mısın?
Ben sana Eskişehir yada Antalya diyesim geliyor ama..
Bu hislerim hep böyle benim..
Kendi şehrimden birini bulamadım ya
Amin inşallah...
En kısa zamanda...
Şubat gelsin artık..
İlk kez kışın bebeğim olacak...
Senin yaşında evlenseydim
Kesin 6 olurdu benim veledler..
İnşallah canım senin de olur 3-4-5-6
Eşim gerçekten benim hayatım...
Kurtarıcım herşeyim..
Yemeğimi yapar...
Temzilikte yardım eder..
Çocukları o yıkar..
Ay bana bi iş kalmadı...
Utandım valla:78::78:
arkadaşın girdiği siteden uygulamalı olarak gösteriyo ben sana yaptım beğenmez isen kendinde yapabilirsin
http://lmtf.lilypie.com/yVgHp3.png
canım ya ben seni ovulasyon toğinden tanıyorum yoksa yanlışmı hatırlıyorum..Herşeye yaptığın mantıklı açıklamalar çok hoşuma giderdi..
arkadaşın girdiği siteden uygulamalı olarak gösteriyo ben sana yaptım beğenmez isen kendinde yapabilirsin
http://lmtf.lilypie.com/yVgHp3.png
Kimse selamıma karsılık vermedi ama
Benimkiyle aynı yapmıssın ama yaaaaaaaaa
canım ya ben seni ovulasyon toğinden tanıyorum yoksa yanlışmı hatırlıyorum..Herşeye yaptığın mantıklı açıklamalar çok hoşuma giderdi..
Kimse selamıma karsılık vermedi ama
maşallahminik prensıne gözün aydın olsun :)bende prens annesıyım sağlıkla kucağımızıda alırız ınşallah bebişlerimizi
AYŞEBAHAR BEN ŞİŞKOYUM KIZ NASIL YİCEN BENİİİİİ
ya ben hala cinsiyetini öğrenemedim
bu haftasonu gidicem doktora yine demir testi istedi off yaa
her gittiğimde de 65 lira muayne ücreti ohhhh
cnm benimm inş hepimizin doğumu kolay geçer..benim ilk gebeliğim olduğu için heyecanlıyımm tek korkumda günümden erken doğurursam annemin yetişememesi annem ankarada ben samsundayımm burda da kimsem yok eşimden başkaa rabbim hepimize yardım eder inş
O zaman kızına da selam verelim =)
İnsallahhhhhhh =)
Selam canım (=
Ayşecim Konyadayım ben... İş için geldik buralar burda evlendik ve kaldık işte..
Çok güzel olmuş eline sağlık... bunu nasıl ekliyorum cahilliğimi hoş gör lütfen
maşallahminik prensıne gözün aydın olsun :)bende prens annesıyım sağlıkla kucağımızıda alırız ınşallah bebişlerimizi
AYŞEBAHAR BEN ŞİŞKOYUM KIZ NASIL YİCEN BENİİİİİ
ya ben hala cinsiyetini öğrenemedim
bu haftasonu gidicem doktora yine demir testi istedi off yaa
her gittiğimde de 65 lira muayne ücreti ohhhh
cnm benimm inş hepimizin doğumu kolay geçer..benim ilk gebeliğim olduğu için heyecanlıyımm tek korkumda günümden erken doğurursam annemin yetişememesi annem ankarada ben samsundayımm burda da kimsem yok eşimden başkaa rabbim hepimize yardım eder inş
O zaman kızına da selam verelim =)
İnsallahhhhhhh =)
Selam canım (=
Ayşecim Konyadayım ben... İş için geldik buralar burda evlendik ve kaldık işte..
ay eklersen çok sewinirim canm yaaİnşallah senin de şehzaden hayırlı olsun canım..
İlk bebeğin değil mi?
Kız ben yerim her türlü seni
Kız seninkiler kız canım...
bende 33 tl veriyorum dün verdim 66
çok koydu
Canım sana ekleyeyeim ben doğumlarımı şimdi..
Annen 1 hafta önceden gelsin...
hatta 1 ay
KAç çocuk istiyorsun canım
Ne güzel..
Konyadaysan yakınız
Kardeşim Konya Seydişehirde benim..
Önemli bir görevde
Mesleğini söylemeyeyim
Kimliğini ifşa ederim şimdi..
Küçük yer ya
İnşallah senin de şehzaden hayırlı olsun canım..
İlk bebeğin değil mi?
çok teşekkür ederim :)evet ilk bebeğim
http://lmtf.lilypie.com/dj8Ip3.png
formda gezindiğimiz yerin üst tarafında özel mesajlar var oraya gir sol sutunda profilimi düzenle var oraya gir tekrar çizelge die bir satır olacak bu yazdığım linki kopyala oraya yapıştır ve kaydet hepsi bu
diyeceksiniz ki yine mi sen ve dertlerin ama o kadar bunaldım ki size de yazmazsam sanırım depresyona gireceğim.
pazartesi günü küçüğüm okula başlayacak ya hazırlandık hep birlikte evden çıkacağız .hatta kızlarım çıktılar bizi arabada bekliyorlar.tam o sırada eşimin tlf.çaldı.(tlf hep sessizdedir.neden diye 1-2 kez sordum kendisi bi bürokratı koruyor onun yanında tlf .çalması hoş olmuyor dedi ben de çok kurcalamadım)sessiz tlf çalarken derinden gelen bi ses olur titreme gibi.telefonuna baksana dedim yoooo çalmadı dedi.aaa olur mu çaldı dedim.tlf eline aldı hemen cebine koydu yok çalmamış dedi.bi bakayım dedim hayır dedi.ısrar ettikçe kaçtı.odadan çıkıp banyoya girmeye çalıştı.arkadan üstüne atladım görseniz halimi gülerdiniz.yakaladım odaya çektim, kapıyı kilitledim.bu odadan o numaraya bakmadan çıkarsam karnımdakinin ölüsünü öpeyim bu gece eve gelmem dedim.siktir ol dedi.(hayvan)telefonu elinden kaptım üstüme taladı vber diye o sırada yere düştüm üstüme çıktı.nasıl yalvarıyorum bak ben bu şüpheyle yaşayamam yalvarırırm ayağının altını öpeyim nolur diyorum da kesinlikle pes etmiyor.en sonunda tlf elimden aldı ve duvara fırlatıp parçaladı.
sorarım size dostlar ben böylesi bi adama nasıl çocuk doğururum nasıl bu evde kalırım nasıl onun suratına bakarım.başımı alıp gideyim diyorum nereye gideyim.babam yeni öldü annemin acısı kendine yeter kadın dayanamaz.
3 gündür ağlıyorum bana yazık değil mi.insan 12 yıllık eşine bunu yapar mı?kesin bişeyler karıştırıyor ama ısrarla inkar ediyor.tlf çalmadı sein psikolojin normal değil abartıyorsun diyo öküz.peki çalmadıda neden göstermedin diyorum inatlaştın benimle diyo.çıkmazdayım ne yapacağımı bilmiyorum.[/QUOTE
çok üzüldüm anlattıklarınanasıl bı ruh halı içinde olduğunu tahmın edebılıyorum ve gerçekten çok üzülüyorum.allah yardımcın olsun inşallah düşündüğün gibi değildir herşey yoluna girer inşallah
diyeceksiniz ki yine mi sen ve dertlerin ama o kadar bunaldım ki size de yazmazsam sanırım depresyona gireceğim.
pazartesi günü küçüğüm okula başlayacak ya hazırlandık hep birlikte evden çıkacağız .hatta kızlarım çıktılar bizi arabada bekliyorlar.tam o sırada eşimin tlf.çaldı.(tlf hep sessizdedir.neden diye 1-2 kez sordum kendisi bi bürokratı koruyor onun yanında tlf .çalması hoş olmuyor dedi ben de çok kurcalamadım)sessiz tlf çalarken derinden gelen bi ses olur titreme gibi.telefonuna baksana dedim yoooo çalmadı dedi.aaa olur mu çaldı dedim.tlf eline aldı hemen cebine koydu yok çalmamış dedi.bi bakayım dedim hayır dedi.ısrar ettikçe kaçtı.odadan çıkıp banyoya girmeye çalıştı.arkadan üstüne atladım görseniz halimi gülerdiniz.yakaladım odaya çektim, kapıyı kilitledim.bu odadan o numaraya bakmadan çıkarsam karnımdakinin ölüsünü öpeyim bu gece eve gelmem dedim.siktir ol dedi.(hayvan)telefonu elinden kaptım üstüme taladı vber diye o sırada yere düştüm üstüme çıktı.nasıl yalvarıyorum bak ben bu şüpheyle yaşayamam yalvarırırm ayağının altını öpeyim nolur diyorum da kesinlikle pes etmiyor.en sonunda tlf elimden aldı ve duvara fırlatıp parçaladı.
sorarım size dostlar ben böylesi bi adama nasıl çocuk doğururum nasıl bu evde kalırım nasıl onun suratına bakarım.başımı alıp gideyim diyorum nereye gideyim.babam yeni öldü annemin acısı kendine yeter kadın dayanamaz.
3 gündür ağlıyorum bana yazık değil mi.insan 12 yıllık eşine bunu yapar mı?kesin bişeyler karıştırıyor ama ısrarla inkar ediyor.tlf çalmadı sein psikolojin normal değil abartıyorsun diyo öküz.peki çalmadıda neden göstermedin diyorum inatlaştın benimle diyo.çıkmazdayım ne yapacağımı bilmiyorum.
teşekkür ederizbenım sat 4 mayıs.bebeğim erkek
3 gündür ağlıyorum bana yazık değil mi.insan 12 yıllık eşine bunu yapar mı?kesin bişeyler karıştırıyor ama ısrarla inkar ediyor.tlf çalmadı sein psikolojin normal değil abartıyorsun diyo öküz.peki çalmadıda neden göstermedin diyorum inatlaştın benimle diyo.çıkmazdayım ne yapacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?