- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.741
Canım çok sağol, aradım annemi bulamadı kağıtta :26: Birazdan doktoruma götürcekmiş sonuçları, bi de şimdi aradığımda bronşit değil böbrekle alakalı birşeyler demişti, dur düzgünce öğrenicem dedi, öğrensin bakalım çok allak bullak oldu kafam, en çokta iltihap bebeğe zarar verir mi ondan korkuyorum
İdrar yolunda iltihap idrar yolu enfeksiyonu işte.
Ben de geçirdim, ilaç verir kullanırsın, hiç bir zararı olmaz canım sen merak etme.
Çoğumuz geçirdik/geçirmekteyiz, o korkulacak birşey değil.
Böbrekle alakalı birşeyler çıkması da normal bence, çünkü vücut suyu olağandan fazla kullanıyor...
Böbreğinle alakalı ciddi bir durumun olsa,hem ağrın olurdu hem de tansiyonun düşmezdi gibime geliyo.
herkese merhaba..
kızlar girmedim bayadır herkes iyidir inşallah.listeden çıkarmanız normal yani:)
Benim alt tarafımdan ve makatımdan bıçak saplanıyo gibi oluyo bunun sebebi nedir bilen var mı? bazen çok acayip acıyo
eymen daha güzel bencede cnm..
ayyy canım yaaaa o arada banada oluyo ya
bazeen o an oturamıyorum bile ama uzun sürmüyo anlık gelip geçiyo
ben biraz gaza bağlıyorum ama gerçek sebebi nedir inan bilmiyorum
adetliylende olurdu bu bana
canım inan bilmiom sebebini yaa ama çok can yaktığını biliom bide uzun sürüyorsa fena yaaaynen adetliykende oluyodu ama bu hemen gelip geçmiyor zonklama şeklinde sürekli bıçak saplanıyo sanki. son günlerde çok stres yaşadık acaba ondan mı oluyo hiç bilemiyorum bende korkutuyo beni.
bblau vallahi Allah ne muradın varsa versin ya, topicte senin gibi biri olması vallahi billahi şans bizler için.
Suratım düştü burda resmen, sabah enerjiktim tüm enerji gitti, şimdi bi de haber beklicem 2 saat..
herkese merhaba..
kızlar girmedim bayadır herkes iyidir inşallah.listeden çıkarmanız normal yani:)
Benim alt tarafımdan ve makatımdan bıçak saplanıyo gibi oluyo bunun sebebi nedir bilen var mı? bazen çok acayip acıyo
yaa off canım sıkıldı benim ya
sabah tartıldım 3 kilo almışım gösterdi tartı
büyük tuvaletimi yapamıyorum tam olarak belki onun etkiside var ama 3 kilo çok yaa kilo almamam lazım benim şimdi 3 kilo olursa 9 ayda kaç olur klimbilir offffffff
varmı önerileriniz kızlar
Amin canım rabbim cümlemizin muradlarını versin inşallah. O güzel sözler senin teveccühün
Şimdi ben sağlık konularında etraftan ne duysam, kim ne yaşasa anlatsa kulak kesilirim, yada kendim birşey yaşasam yazarım aklımın bi köşesine. Şöyle oldu mu şu belirti varmış diye.Son zamanlarda da kaporta sık yamuldu benim biliyosun
Mesela benim patronum 2 kez böbrek nakli olmuş, böbrek yetmeliğinden muzdarip ve tansiyon hastası.
Ben tansiyonum için ilk nöroloğa gittim zaman, yaptırdığı ilk test böbrek yetmezliğini ekarte etmeye yönelik testlerdi.
Sonuç: böbrekte ciddi sorun=yüksek tansiyon
Kaldı ki, hamilelerde böbreklerde ufak tefek sorunlar olabiliyor, şirketten bir arkadaşımız hamileliğinde az su içermiş e bebek de büyük bödelekleri sıkıştırınca ağrısı oldu.
Doktor bol su dedi. Geçti kendiliğinden.
Zaten böbrek sorunu ciddi olsa ağrısız olur mu, kum dökerken bile öyle ağrın oluyo ki duvarları ısırırsın valla
Az lökosit filan gördüyse idrar kültürünce hemen yaftalamıştır Allahbilir seni.
Ayrıca doktorum bana idrar yolu enfeksiyonu olduğum için ilaç verince ben bunu kadın doğumcu bir profa sordum. Adam çok iyi bi hekimdir.
Bana dediki Türkiyede yapılan idrar tahlillerinin neredeyse hemen hepsi hatalı yapılıyor. Kadının akıntısı azıcık idrara karışsa, az lökosit görmüş oluyor hekim arkadaşlar tabi, hemen gereksiz yere veriyorlar ilacı bence kullanma dedi. Bende yanma filan da yoktu da...
Böyle de bir durum da var yani.
Ayrıca sarılığa gelirsek, bir kere hepatit A olsan, zaten ayakta geziniyor olman mümkün değil.
Hepatit B olsan zaten çıkardı ilk tahlillerinde. Aşın var mı biliyo musun inceden olmuş muydun?
Ya ben de öyle düşündüm, doktorun bulamadığını sağlık ocağımı buldu diye, ama yine doktordan duymadan rahatlayamıcam sanırım.Hepatit b aşısı olmadım sanırım onu gebeliğin 7. ayında diye duydum, ya da iyice karıştırdım artık herşeyi şu an hiçbir bilgim aklımda yok :26:
Bi de ben normal bi insandan çok çok fazla su içerim...
Bu arada tsh değerlerim geldi annem getirdi normal gözüküyor;
TSH 1,75 çıkmış normal değerler 0.35-4,49 yazıyor
serbest T4 10.67 diyor, normali 12-22ymiş. Bu serbest olan düşükmüş, ama düşük olmasının ne gibi bir zararı var onu bilmiyorum :26:
Yalnız birşey dikkatimi çekti, (EC) epitel 20 çıkmış o nedir anlamadım, normalinde 0-5 arasında olması lazımmış
ben 2 hafta önce 5 kilo almıştım şimdi üstüne eklendi mi bilmiyorum.normalde kilolu musun? 3 kilo çok değil gibi geldi bana nerdeyse yarısına geldik çünkü.
Azelya'cıgım bana da kolestrolum yuksek diye hemsire hemen dahiliyeye gitmem gerektigini soylemisti.
Kadın dogum doktoruna cıktıgımda soyledim doktora. Bana hamilelikte kolestrole bakılmaz ki dedi.
Bebekten kaynaklanan bir yukselmeymis o normalmis yani. Ama hemsire beni cok telaslandırdı birsey var sandım cok korktum.
Sarılık asısını dun sordum saglık ocagına ben de yapılacak diye biliyordum sadece tetanoz asısı yapılacak 2 tane dedi hemsire bana
Sağol canım, inşallah hemşirenin telaşlandırmasıdır..
bblau ve Azelya bebeginize muzik dinlettiniz mi hic?
Benimki muzik sesi duyunc pıt pıt atmaya baslıyor
canım 73.1 ile başladım şimdi 76.1 çıktı
yani kiloluyum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?