2012 Şubat Anneleri

Tatlım ben dönencesini alıp yatağına taktım, her akşam gidip kurup dinletiyorum
Ama benimkisi müziğe tepki vermiyor, ben çok heyecanlı birşey anlatırsam dürtüyor "kendine gel kız" diye

ahahahahaha Benim oglum annesi gibi oynak olucak o zaman,

Ben de muzige tepki veririm hemen eslik ederim

Tatlım ben dönencesini alıp yatağına taktım, her akşam gidip kurup dinletiyorum
Ama benimkisi müziğe tepki vermiyor, ben çok heyecanlı birşey anlatırsam dürtüyor "kendine gel kız" diye

Bayaga erken başlamışsınız ben daha çok fazla bişey yapmadım 7 ayı hayırlısınla bir doldurayım bir anda alınır hepsi, ben hala haraketlerini hissetmiyorum ayrıca hiç kilo almadım daha zaten zayıftım yine aynıyım bir göbek var, artık dışardan bakılınca anlaşılıyor hamile olduğum:)

Son düzenleme:
sıkma canını hamilesin normal yani olcak o kadar doğumdan sonra verirsin. benim eşimin kuzeni 47 kilo ile hamile kaldı 90kgla doğum yaptı anormal olan bu:) şimdi 50-51 kg filan.

ne diyosunnnnnnnnnnn
hakkaten anormalmiş yaaa
aslında benim hiç kilo almamam lazımdı doktorlara göre ama olmuyo işte ya
bu araa sanırım kaçırdım ipin ucunu özellikle akşam yemeklerini
bide gün içinde yalnızım dengeli beslenmiyorum eminim
bidde çok geç uyanıyorum ya

benimzaten vucudumda en büyük problemim göbekti şimdi iyice çıktı hamile olduğum her halukarda belli oluyo ya

Bu bana da oluyo, makattan değil ama sadece vajinadan.
Hatta vajinanın da iç kısmına değil de sanki bikini bölgesi kısmına saplanır gibi oluyo...niyeyse artık...

canım sabahta aynı seyi oyelken ile konustuk hatta.pazartesi ben bu bıcak saplanması gibi olan durumu doktoruma sordum benim sağ kasıkta aniden biri bıcak saplıyormus gibi oluyodu.doktor bana endişe edilecek bir durum olmadığını bebeğin pozisyon değiştirirken olabileceğini söylemişti.yani ufak hareketler değilde amuda kalkıp geri yan gelip yatmak gibi düşün o bıcak saplanır gibi olduğu durumlarda demişti.

ahahahahaha Benim oglum annesi gibi oynak olucak o zaman,

Ben de muzige tepki veririm hemen eslik ederim

Ohhhh ana oğul döktürürsünüz artık :))

Ya 7 aylık doğarsa Allah korusun tabi de her ihtimali düşünürken bunu da düşünmek lazım...işin aslı 6. aya giricem erken değil bence.
Ben hepsini bi anda halledemem zaten çabuk yoruluyorum, halledenlere de helal olsun valla zor iş.
Ne güzel işte kilo almamışsın, umarım aynı şekilde devam eder.

Son düzenleme:
Ya 7 aylık doğarsa Allah korusun tabi de her ihtimali düşünürken bunu da düşünmek lazım...işin aslı 6. aya giricem erken değil bence.
Ben hepsini bi anda halledemem zaten çabuk yoruluyorum, halledenlere de helal olsun valla zor iş.
Ne güzel işte kilo almamışsın, umarım aynı şekilde devam eder.
[/QUOTE]

benim öyle bir riskim var erken doğum gibi, ooo senin normal tatlım bayağa olmuş senin benim daha 4,5 aylık, ben daha önceden gezdim alıcağım yerleri tespit ettim sadece gidip almak kalıyor yani, bu aralar bendede çabuk yorulma bel ağrıları oluyor, halolur canım neden olmasın tek seferde çıkıcak işte hepsi bir seferdede yerleştirilecek oldu bitti sonra cimcime beklenicek gelsin diye kiloya gelince biraz alsam iyi olucak aslında

Son düzenleme:
ama olmazki siz bana bagımlılık yaptınızz burda :))) azelya ne yazmıs oyelken ne demiş bblau ne yorum yapmıs kızlardan kimlerin cinsiyeti belli olmus yoruluyorum ben ama şimdi dısarı cıkıcam aklım kalıcak burda aksama cok sayfa birikmese bari

TSH gayet normal, benim de 1,8di.
Sanırım kastettiği serbest t4 ama zaten esas olarak bakılması gereken tsh bildiğim kadarıyla.
Epitel hücre de kum dökme gibi durumlarda çoğalıyormuş. Çok ciddi bir duruma işaret ettiğini sanmam.
Sarılıkla alakalı şeyi nerden çıkardı onu anlayamadım ama, oturduğu yerinin üstünden uydurmuş olabilir!

Ben sana dedim ama hayatım gebelerin kolestrolü yüksek oluyor onu takma diye.
Onu yaşadım ben çünkü.

Cok guzel bir paylasım sitesi ama canım. Bak ben hamileligimi yarıladım artık. Nasıl gecti zaman bilmiyorum..

Burası olmasaydı evde sıkıntıdan patlar zaman geciremezdim herhalde.

evet ya insan bilgisayarın başından kalkmak istemiyor
ama rahat ol
benim bilgisayarımda da bilgi işlem bir şeyler kuracakmış
1-1,5 saat sürecek ben olmayacağım
bblau da işlerine dönecekmiş
en iyisi hepimiz mola verelim birazcık

kızımı eklemişsiniz teşekkür ederiz

bblau ve Azelya bebeginize muzik dinlettiniz mi hic?

Benimki muzik sesi duyunc pıt pıt atmaya baslıyor

Benimki müzikten pek çakmıyor sanırım.Dinletiyorum tepki yok
Dün akşam biraz konuştum kendisiyle benim sesimi de hiç sallamadı :26:
Sabah babası karnımı sevdi,öptü öyle gitti işe iki uçan tekme çaktı bizimki, babaya aşığız sanırım biraz

Ben senin yerinde olsam
Ufak ufak uzarım durmam.
Pılımı pırtımı toplar giderim..

Dırım dırım dırımmm.. :82: :82:

Oyyyy akşamları ben sana özet geçeyim

Babasından birlikte fırca yiycez o zaman artıkk

Bazen esim kızar bagıra bagıra soylerim diye

Babasını da kandırın

Enfeksiyonla alakalı olabilir o zaman epitel..İçimi rahatlatıyorsun

ahahahaha bizimki de babayı sallamıyor hic valla

Dun gece esimi bekliyordum yatmıstım oglum tekme atıyordu hareket ediyordu.

Esim geldi birden durdu hareketleri Sen geldin cocuk korktu dedim, Babası geldi anladı uyku saati gelmistir onun ondandır diyo

Akşamları dizilerde olduğu gibi özet geçilse ne güzel olur

Enfeksiyonla alakalı olabilir o zaman epitel..İçimi rahatlatıyorsun

İç rahatlatma mühendisiyim

Eeeee kız çocuğu Kız çocukları babaya düşkün olurlar..Gerçi ben anneme daha düşkünüm ama babacığıma da hiç kıyamazdım nur içinde yatsın.
Eşim dün bir olay anlattı çok güldüm.
İşyerinden bir arkadaşının oğlu 5 yaşında, annesine çok düşkün, geçen akşam annesinin yanına gitmiş "yine o adamla mı yatacaksın" demiş "o adam" diye kasdettiği babası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…