2012 Şubat Anneleri

mrb canım...bende test sonucumu dün aldım çok şükür güzel çıktı
ama 4 gün boyunca sorun çıkacak die meraktan öldüm..
hemde cinsiyetini sonunda bizde öğrene bildik dün...

inşallah senn testin güzel sorunsuz ve cinsiyetini öğrenmiş olur benim gibi evine uçarak gelirsin

halısınız 200de 1 de olsa düşük olma riski ve erken doğum ihtimali olabiliyormuş bende çok karışığım şuan ailede hiç yok böyle 1 durum en fazlada aileden oluyormuş kalıtsalmış yani yaşımda 35 değil 24üm daha akraba evliliği vs de yok ama bebeğimin nasıl olduğunu bilmeden sağlığından endişe etmek çok zor gerçekten Allah'ım hepinize sorunsuz sağlıklı gebelik dönemi ve bebişler nasip etsin inşallah

Anladım ,geçmiş olsun tekrar.Bence amniyosentezi güvendiğin iyi bir yerde yaptır.Biliyorsun,o da riskli bir şey.Sıvı alacaklar plesentadan.Allah yardımcın olsun,iyi haberler ver yakında inşallah.

burası mersin perinatoloji uzmanları ilgileniyormuş bu işlerle ve burda sadece 1 tane var mersin üniv. tıp fakültesinde mecbur ona gidecem başka şansım yok

sagol canim insallah dedigin gibi olur..

selam kızlar çalışmayan anneler ve masabası çalışanlar yine sayfalarca okunacak ödev bırakmıs bıze oh ne guzel bende gunduz konusabılmek ıstıyorum sızınle en kötu cep telefonuma ınternet paketı alcam sırf burayı kacırmamak ıcın artık lıstede basa yazılmam gerek bu hareketle

merhaba arkadaşlar bende 15+1 hamileyim.yarın 3 lü test için doktora gideceğiz dua edin iyi haberler almak dileğiyle.Allah herkesin bebişlerini korusun:26:

Hadi yaaa
Gözünaydın fıstık, bebek doğmadan uğurlu geldi bak

Sagolun kızlar. Bebegim kendi aileme ugurlu geldi ama babamızla bize bir etkisi olmadı nedense..

Babasıyla hep kavga hep kavga..Bıktım artık valla ne yapacagımı sasırdım

Sagolun kızlar. Bebegim kendi aileme ugurlu geldi ama babamızla bize bir etkisi olmadı nedense..

Babasıyla hep kavga hep kavga..Bıktım artık valla ne yapacagımı sasırdım

canım gözün aydın :=)

eşinle nie bu kadar sııntılısınız hangi konuda yanii
seni bu kadar üzüp geriyo..yine hast.ye
gitmen konusun da yanii

Canım bu arada 2097. sayfadaki şu iletinden benim resmimin eklentili olduğu yeri bi silebilcen mi sana zahmet barıştıysak :)))

Canım benim..
Kesinlikle küs değiliz..
Hiç darılmadım ben sana...
Ancak sayfadan silemedim gülüm..
Yönetime bildirebilir miyiz?

Herkes kendi aleminde..

Canım ben kızımda park yatak aldım..
Hala kullanıyorum..
Ben memnunum önceden de yazmıştım canım bunu..

Ayy o kağıdımda evde :26: sağlık ocağınınki yani..Sarılık geçirmemişim ben bu arada..İnşallah sarılık çıkmaz korkuyorum ben sarılıktan.

beni aradılar vurdurmayacağım dedim..
yine de yarın gelin kontrole dediler..
Tamam dedim..

bu moral bozukluğuyla giderim artık...

Ben hizmete gitmeye başladım orada Sait Halil ,süper bir doktor .

canım doğum yazılarımı bulamadım..
bu topikte ama geçmişte bulamadım
her gün o kadar çok yazışıyoruz ki canım
yine bulursam ekleyceğim ama

sağol canım sende

Oyelken randevun ne zaman
cinsiyetler ne zaman belli olacak

direktörünle konuştun mu canım

Allah yardımcın olsun canım...

Canım tahammülümüz azaldı belkide hamileliklerimizde
Hemen yanı başımızda her kahrımızı çeken eşlerimiz de varken
Sanırım içimizi onlara döküyoruz?
Ne dersin?

Selam canım...
Nasılın....

canım ya iğnelerin battı...
ama güldürdün de...
hadi al sen neti..
yazarlar liste başına seni...

ama güldürdün de...
hadi al sen neti..
[/QUOTE]

igne degıl ya sadece takılıyorum gunduz cok muhabetı olmus:)
ben yorumsuzum o konular onemsız bence
herkesn nesesı saglıgı olsun yeterkı
benım kucuk adama muzık dınletıyorum gunduz bırı lınk atmıs youtubedan:82:

canım gözün aydın :=)

eşinle nie bu kadar sııntılısınız hangi konuda yanii
seni bu kadar üzüp geriyo..yine hast.ye
gitmen konusun da yanii

Esimle her konuda sıkıntılıyım ben. Hastane konusu kapandı simdilik bakalım haftaya 1 ay doluyor hast gitmem gerekiyor bakalım gene kavga edicek miyiz simdilik sesimi cıkartmıyorum.

Sabah 6.20 de evden cıkıyor gece 12-1 de geliyor. Kahveye gidiyor sozde is pesinde kosuyor ama gene para yuzune kavga ediyoruz anlamıyorum yani.. Eve gelsin yanımda otursun istiyorum biraz benle zaman gecirsin istiyorum ama yok. Anneme gideyim butun gun evde tek sıkılıyorum diyorum ona da izin vermiyor. Valla canıma tak ettiriyor artık.

Aysebahar'cım keske benim esim de seninki gibi olsaydı da iyi yonunden bakabilseydim herseye..

ama güldürdün de...
hadi al sen neti..

igne degıl ya sadece takılıyorum gunduz cok muhabetı olmus:)
ben yorumsuzum o konular onemsız bence
herkesn nesesı saglıgı olsun yeterkı
benım kucuk adama muzık dınletıyorum gunduz bırı lınk atmıs youtubedan:82:[/QUOTE]

Dinlet canım bana da doktorum muhakak dinlet konuş dedi..
Sen nasılsın
cinsiyet belli mi canım

Haklı da olabilirsin ...
İnşallah eşin istediğin gibi olur gülüm..
Henüz onun da yaşı genç sanırım..
Benim eşim daha hiç kahveye gitmemiştir...
Hep evde benimledir..
Bu akşam dahi yemeği hazırlamış ben uyumuş kalmışım
Uyandılar çocuklarla
Öyle yedim yemeğimi..

Allah senin de gönlüne göre verir inşallah gülüm..

Esim 25 yasında o kadar da kucuk degil aslında yani .

Keske benimki de evde benimle olsa yemek hazırlamasa da olur ben yaparım, yeterki yanımda olsa..

İnsallah canım, bol bol dua edin bana sizlerin duası kabul olur

Dinlet canım bana da doktorum muhakak dinlet konuş dedi..
Sen nasılsın
cinsiyet belli mi canım

ıyıyım cok sagol canım calıstım gunduz dınlenıyorm cınsıyet 2 defada erkek dedıler benım esımde senınkı gıbı cok sevındı hatta beraber gıtmısıtk vıdeo kaydedıyordu kadın %90 erkek deyınce alllllaaaahhhhhhhh dıye bagırdı ben utandım degısmez degılmı hocamm demıs ayy yaa bu erkekler zaten ılk cocuk yanı hayırlısı olsun de de dıye dıye dılım kurumustu sımdıde kız cocuklarını takıp edıyoruz ne seker fln 2.de kız olur ınsallahh
bu arada sen nasılsın uyudumu senınkıler??

slm kızlar nabersinizz akşam saatlerinde kimse olmuyor pek bugün war sankii...bugün acayip gaz sancım wardı hala da war günn içinde foruma giremedim ama yazdıklarınızı okudumm:)ewde çok sıkılıoum ya yapcak bişeyde yok işede giremioum hamile die almıo kimse yaaa

canım siz yeni evlisiniz die hatırlıyorum..
nie bu kadar seni yalnız bırakıyoki
yanında olması gerekirken ....çok kızıyorum....
yalnızlık çook zor ..bende 5 gündür yalnızım ve bazen aylarca yalnız kaldığım olur..
insan ailesinden çok kocasının yanında olmak istiyor..
bide annenin yanına yollamıyo
inşallah en yakın zaman da düzelirsiniz bazen bu tartışmalar başladınmı uzadıkca uzuyo
ama sonrasında uzuuun bi huzur oluyo sıkma canını sen

Esim 25 yasında o kadar da kucuk degil aslında yani .

Keske benimki de evde benimle olsa yemek hazırlamasa da olur ben yaparım, yeterki yanımda olsa..

İnsallah canım, bol bol dua edin bana sizlerin duası kabul olur

Dualarımdasın canım...

canım harikasınız ya....
eşin de ilk bebek erkek olsun istemiş belki de
hayırlısı olsun cnm..

oğlum ve büyük kızım uyuyor
küçük emiyor beni şimdi
bende pc de iyi mi

as cnm nasılsın
kızın nasıl

iiyim cnm aynı bildiğin gibi kızım da ii galiba atıp duruoo prensesimm geceleri hiç boş durmuoo,alemlere akcak bu kız diyip eşimi kızdırıyorummsen nasılsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…