- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.061
selam guzel anneler,
Bugun de herzamanki gibi dokturmussunuz,aksamlari gecmisi okuyana kadar bayagi bir zaman geciyor esim de surekli hadi gel artik kalk bilgisayarin
basindan diyor.
Neyse az daha beklesin.
Yarin 3lu test yaptiracaz dua edin sonuclari iyi ciksin VE artik cinsiyeti kesin olarak belli olsun bebisimin cildiracam meraktan.Biri kiz diyor biri erkek..Yarin bol cikolatayla gidecem Dualarinizi bekliyorum
Herkese iyi aksamlar bebislere opucukler.....
bu konuda pek bilgim yok ama bence amniyosentez yaptırmadan önce mutlaka en az iki doktorun fikrini al derim. Endişenlenmen normal tabi ama içini ferah tut.Kesin yaptırman lazım denilen birçok kişininki temiz çıktı etrafımda.
ben bebe yağı kullanıyorum canım..
çoğu arkadaşda kako yağı kullanıyo en yakın zamanda onu alcam..artık başla kullanmaya..
Anladım ,geçmiş olsun tekrar.Bence amniyosentezi güvendiğin iyi bir yerde yaptır.Biliyorsun,o da riskli bir şey.Sıvı alacaklar plesentadan.Allah yardımcın olsun,iyi haberler ver yakında inşallah.
Teşekkürler fikir verdiğin için.Peki nerelere süreceğiz bunları ,göğüs ucu,karın,başka nerelere ve her gün mü sürmeliyiz?
mrb canım...bende test sonucumu dün aldım çok şükür güzel çıktı
ama 4 gün boyunca sorun çıkacak die meraktan öldüm..
hemde cinsiyetini sonunda bizde öğrene bildik dün...
inşallah senn testin güzel sorunsuz ve cinsiyetini öğrenmiş olur benim gibi evine uçarak gelirsin
ayyyyy dünyammm babasıylaa barısmıssssstattlım gözünaydınnn.. yavas yavass esinede alısacaklar merak etme. yeter ki seni mutlu ettiginden emin olsunlar.cok sevindimm seninn adınaa.. bebegininn uguruu bunlarr ona dua et bol bol
Hadi yaaa
Gözünaydın fıstık, bebek doğmadan uğurlu geldi bak
Sagolun kızlar. Bebegim kendi aileme ugurlu geldi ama babamızla bize bir etkisi olmadı nedense..
Babasıyla hep kavga hep kavga..Bıktım artık valla ne yapacagımı sasırdım
Canım bu arada 2097. sayfadaki şu iletinden benim resmimin eklentili olduğu yeri bi silebilcen mi sana zahmet barıştıysak :)))
Herkes kendi aleminde..
Ayy o kağıdımda evde :26: sağlık ocağınınki yani..Sarılık geçirmemişim ben bu arada..İnşallah sarılık çıkmaz korkuyorum ben sarılıktan.
Ben hizmete gitmeye başladım orada Sait Halil ,süper bir doktor .
sağol canım sende
dünyam çok sevindim bence onlar istemeden eşini hemen devreye sokma sonradan sorun çıkar falan yine canın sıkılır onlar ne zaman hazır olursa o zaman eşinde senle beraber babanlara gidersiniz..bende kaçtım hemen barıştık ama 5 sene sonra bak şimdi küsüs..hala eski defterleri gündeme getiriyorlar canımı sıkıyorlardı inş seninkiler öyle yapmaz..allahım yardımcın olsun...
Ben once kendim esimle aramı duzelteyim de sonra ailemle de duzelir.
Bıktım ya valla bıktım. Bogmak istiyorum artık kocamı ben her gun sinir krizi gecirmek zorunda mıyım bu evin icinde
Keske hic evlenmeseydim hep nisanlı kalsaydım
pişştttt
selam kızlar çalışmayan anneler ve masabası çalışanlar yine sayfalarca okunacak ödev bırakmıs bıze oh ne guzel bende gunduz konusabılmek ıstıyorum sızınle en kötu cep telefonuma ınternet paketı alcam sırf burayı kacırmamak ıcın artık lıstede basa yazılmam gerek bu hareketle
canım gözün aydın :=)
eşinle nie bu kadar sııntılısınız hangi konuda yanii
seni bu kadar üzüp geriyo..yine hast.ye
gitmen konusun da yanii
canım ya iğnelerin battı...
ama güldürdün de...
hadi al sen neti..
yazarlar liste başına seni...
Esimle her konuda sıkıntılıyım ben. Hastane konusu kapandı simdilik bakalım haftaya 1 ay doluyor hast gitmem gerekiyor bakalım gene kavga edicek miyiz simdilik sesimi cıkartmıyorum.
Sabah 6.20 de evden cıkıyor gece 12-1 de geliyor. Kahveye gidiyor sozde is pesinde kosuyor ama gene para yuzune kavga ediyoruz anlamıyorum yani.. Eve gelsin yanımda otursun istiyorum biraz benle zaman gecirsin istiyorum ama yok. Anneme gideyim butun gun evde tek sıkılıyorum diyorum ona da izin vermiyor. Valla canıma tak ettiriyor artık.
Aysebahar'cım keske benim esim de seninki gibi olsaydı da iyi yonunden bakabilseydim herseye..
Haklı da olabilirsin ...
İnşallah eşin istediğin gibi olur gülüm..
Henüz onun da yaşı genç sanırım..
Benim eşim daha hiç kahveye gitmemiştir...
Hep evde benimledir..
Bu akşam dahi yemeği hazırlamış ben uyumuş kalmışım
Uyandılar çocuklarla
Öyle yedim yemeğimi..
Allah senin de gönlüne göre verir inşallah gülüm..
igne degıl ya sadece takılıyorum gunduz cok muhabetı olmus:)
ben yorumsuzum o konular onemsız bence
herkesn nesesı saglıgı olsun yeterkı
benım kucuk adama muzık dınletıyorum gunduz bırı lınk atmıs youtubedan:82:
Esimle her konuda sıkıntılıyım ben. Hastane konusu kapandı simdilik bakalım haftaya 1 ay doluyor hast gitmem gerekiyor bakalım gene kavga edicek miyiz simdilik sesimi cıkartmıyorum.
Sabah 6.20 de evden cıkıyor gece 12-1 de geliyor. Kahveye gidiyor sozde is pesinde kosuyor ama gene para yuzune kavga ediyoruz anlamıyorum yani.. Eve gelsin yanımda otursun istiyorum biraz benle zaman gecirsin istiyorum ama yok. Anneme gideyim butun gun evde tek sıkılıyorum diyorum ona da izin vermiyor. Valla canıma tak ettiriyor artık.
Aysebahar'cım keske benim esim de seninki gibi olsaydı da iyi yonunden bakabilseydim herseye..
Esim 25 yasında o kadar da kucuk degil aslında yani .
Keske benimki de evde benimle olsa yemek hazırlamasa da olur ben yaparım, yeterki yanımda olsa..
İnsallah canım, bol bol dua edin bana sizlerin duası kabul olur
Dinlet canım bana da doktorum muhakak dinlet konuş dedi..
Sen nasılsın
cinsiyet belli mi canım
ıyıyım cok sagol canım calıstım gunduz dınlenıyorm cınsıyet 2 defada erkek dedıler benım esımde senınkı gıbı cok sevındı hatta beraber gıtmısıtk vıdeo kaydedıyordu kadın %90 erkek deyınce alllllaaaahhhhhhhh dıye bagırdı ben utandımdegısmez degılmı hocamm demıs ayy yaa bu erkekler zaten ılk cocuk yanı hayırlısı olsun de de dıye dıye dılım kurumustu sımdıde kız cocuklarını takıp edıyoruz ne seker fln 2.de kız olur ınsallahh
bu arada sen nasılsın uyudumu senınkıler??
slm kızlar nabersinizz akşam saatlerinde kimse olmuyor pek bugün war sankii...bugün acayip gaz sancım wardı hala da war günn içinde foruma giremedim ama yazdıklarınızı okudumm:)ewde çok sıkılıoum ya yapcak bişeyde yok işede giremioum hamile die almıo kimse yaaa
Dualarımdasın canım...
canım harikasınız ya....
eşin de ilk bebek erkek olsun istemiş belki de
hayırlısı olsun cnm..
oğlum ve büyük kızım uyuyor
küçük emiyor beni şimdi
bende pc de iyi mi
as cnm nasılsın
kızın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?