- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.081
Dualarımdasın canım...
canım harikasınız ya....
eşin de ilk bebek erkek olsun istemiş belki de
hayırlısı olsun cnm..
oğlum ve büyük kızım uyuyor
küçük emiyor beni şimdi
bende pc de iyi mi
iyide lafmı süpersin sen canım dile kolay 3 cocuk bakıyorsun 4de yolda cesaret ıster vallahı calısıyormuydun bu aarada?? yok artık dıcem evet demee
Dualarımdasın canım...
canım harikasınız ya....
eşin de ilk bebek erkek olsun istemiş belki de
hayırlısı olsun cnm..
oğlum ve büyük kızım uyuyor
küçük emiyor beni şimdi
bende pc de iyi mi
iyide lafmı süpersin sen canım dile kolay 3 cocuk bakıyorsun 4de yolda cesaret ıster vallahı calısıyormuydun bu aarada?? yok artık dıcem evet demee
calısıyorsun galıba gecmıste okudum ıs yerındekı arkadaslara soylemıssın hamıle oldugunu helal olsun canım vallahı sadece kres bakıcı degılmı annen falan bakmıyor yanı aılende bırı?
calısıyorsun galıba gecmıste okudum ıs yerındekı arkadaslara soylemıssın hamıle oldugunu helal olsun canım vallahı sadece kres bakıcı degılmı annen falan bakmıyor yanı aılende bırı?
Canım çalışıyorum evet...
Annem bakmıyor canım...
Bakıcı var kzııma bakan 1 yaşında henüz 13 aylık
3 yaşındaki 36 aylık tam ve kreşe verdim
oğlum 1. sınıfa başladı şükür...
iiyim cnm aynı bildiğin gibi kızım da ii galiba atıp duruoo prensesimm geceleri hiç boş durmuoo,alemlere akcak bu kız diyip eşimi kızdırıyorummsen nasılsın cnm
Gecelere akacak dersen adamı deli edersin valla
ben de eşime diyorum kızlarını mini mini giydiriyorsun bana gelince
ses yok..
Hoş ben mini sevmiyorum o da beni biliyor ama
bazen giysem diyorum..
Annem bakmıyor canım...
maşallah subanallah hepsine Allahım düzenine zeval vermesın dogun ıznıyle bakıcıdakı kızınada sen bakarsın zaten yada sana yardım eder vallahı bız bıtaneye nasıl bakacagımızı dusunuyoruz kara kara hatta kayınvalıdem bakmak ıstıyor ama bakalım en fazla 3 yasına kadar oyle olabılır sonra etrafım kres dolu benımde daha ıyı olur evde durmasından yavrum okullu olur genc yasta
Annem bakmıyor canım...
maşallah subanallah hepsine Allahım düzenine zeval vermesın dogun ıznıyle bakıcıdakı kızınada sen bakarsın zaten yada sana yardım eder vallahı bız bıtaneye nasıl bakacagımızı dusunuyoruz kara kara hatta kayınvalıdem bakmak ıstıyor ama bakalım en fazla 3 yasına kadar oyle olabılır sonra etrafım kres dolu benımde daha ıyı olur evde durmasından yavrum okullu olur genc yasta
Sağol juweline...Amin inşallah..
Rabbim yardım etsin diyorum canım...
İnan iyi değilim aslında bende...
Bakma...
Annem aradı akşam..
Bir ihtiyaç için bir miktar para istedi..
İnan durumum olsa yine verecektim...
Ama Allah biliyor yok...
Ancak yani..
o da bana ah etti...
Ah edince hamileliğimi yine diyemedim...
Sustum...
iyi akşamlar anne dedim...
O hala ah etmedeydi...
36 aylıkken kreşe ver canım yavrunu
Daha sosyalleşmesi için
erken olgunlaşması için...
Sağol juweline...Amin inşallah..
Rabbim yardım etsin diyorum canım...
İnan iyi değilim aslında bende...
Bakma...
Annem aradı akşam..
Bir ihtiyaç için bir miktar para istedi..
İnan durumum olsa yine verecektim...
Ama Allah biliyor yok...
Ancak yani..
o da bana ah etti...
Ah edince hamileliğimi yine diyemedim...
Sustum...
iyi akşamlar anne dedim...
O hala ah etmedeydi...
36 aylıkken kreşe ver canım yavrunu
Daha sosyalleşmesi için
erken olgunlaşması için...
üzülme canım senin elinde olsa mutlaka verirdin
ama 3 cocukla emınım masraflarda artmıstır
ama cok guzel bır dunyadır sızın evınız
bazen ortalık karısıyordur cocuklar ıste...
daha sonra her koseden cıvıl cıvıl sesler
masallah 41 kere..
annenle konusmayı dert etme mutlaka soylersın Allahın lutfu ondanmı saklayacaksın yerı zamanı gelır elbette
benım uykum gelmeye baslıyor yavas yavas cıkıyorum canım kendıne ve yavrularına dıkkat et
iyi gecelerrr
merhaba kızlar ben de uzun zamandan beri bakamamıştım ev değiştirdim durdum durdum malesef tam gebelikte taşındım sağolsun yakınlar yardım etti de ben bişey yapmadım bi ara listede de vardım ama sanırsam aktif olmadıgım için silinmişim(( tekrar eklenirsem çok sevinirim yaşım 24 sat 4 mayıs tahmını dogum 8 subat cınsıyetımızde kız :)))
aslında bu gecen dönemde ara ara bakma fırsatım oldu ama hiç yazamadım malesef kibenim bi sorum olacak ya benım doktorum 2li testi yaptı ense kalınlıgına da baktı allaha şükür ki bi sorunumuz çıkmadı ve diğer 3lü ve 4lü ye gerek yok dedi bı tek 20. haftada falan seker yuklemesı yapılacak bırde tetanoz asısı o kdr dedı sizler ne yaptnız tum tarama testlerini yaptırdınız mı yoksa dr gerek yok dedıgınde yaptırmadınız mı ya etrafımdakıler cok karısıyor emınım sızdede aynı sorun vardır yok ben boyle yaptım yok bunun böyle olmustu falan filan... o yuzden merak etim ve cevap bekliyorum sizlerden de bundan sonra daha sık görüşmek üzere.....
üzülme canım senin elinde olsa mutlaka verirdin
ama 3 cocukla emınım masraflarda artmıstır
ama cok guzel bır dunyadır sızın evınız
bazen ortalık karısıyordur cocuklar ıste...
daha sonra her koseden cıvıl cıvıl sesler
masallah 41 kere..
annenle konusmayı dert etme mutlaka soylersın Allahın lutfu ondanmı saklayacaksın yerı zamanı gelır elbette
benım uykum gelmeye baslıyor yavas yavas cıkıyorum canım kendıne ve yavrularına dıkkat et
iyi gecelerrr
canım benımkıde 2lı ıyı cıkmıs 3lu ye gerek yok dedı
20. haftada ayrıntılı usg(2.duzey usg) yapılcak dedı bunu onemsıyorlar bebegın organları detaylı ıncelenıyormus
bu arada esım cok tıtız oldugu ıcın baska bu yerde 3lude yaptırdık sonuc beklıyoruz ama bana kalda 3lu yaptırmazdımm
ıyı gecelerrr!
merhaba kızlar ben de uzun zamandan beri bakamamıştım ev değiştirdim durdum durdum malesef tam gebelikte taşındım sağolsun yakınlar yardım etti de ben bişey yapmadım bi ara listede de vardım ama sanırsam aktif olmadıgım için silinmişim(( tekrar eklenirsem çok sevinirim yaşım 24 sat 4 mayıs tahmını dogum 8 subat cınsıyetımızde kız :)))
aslında bu gecen dönemde ara ara bakma fırsatım oldu ama hiç yazamadım malesef kibenim bi sorum olacak ya benım doktorum 2li testi yaptı ense kalınlıgına da baktı allaha şükür ki bi sorunumuz çıkmadı ve diğer 3lü ve 4lü ye gerek yok dedi bı tek 20. haftada falan seker yuklemesı yapılacak bırde tetanoz asısı o kdr dedı sizler ne yaptnız tum tarama testlerini yaptırdınız mı yoksa dr gerek yok dedıgınde yaptırmadınız mı ya etrafımdakıler cok karısıyor emınım sızdede aynı sorun vardır yok ben boyle yaptım yok bunun böyle olmustu falan filan... o yuzden merak etim ve cevap bekliyorum sizlerden de bundan sonra daha sık görüşmek üzere.....
Merhaba canım...
Yeni evinde güle güle otur...
Canım ben 2 li test yaptırdım..
Şeker yüklemesi 24. ve 28. haftalar arasında olur...
Bi de o zaman gideceğim..
ayrıntılı ve 3lü yaptırmayacağım
merhaba herkese,
öncelikle bu tarama testler konusunda doktorların farklı görüşleri olduğunu bizzat yaşamış biri olarak diyebilirimki, 2li testin iyi çıktıysa 3lü veya 4lü yaptırmak senin kişiliğinle alakalı. ben evhamlı bir insan olarak gittim yaptırdım. içim rahat etmeyecekti yoksa... ama yaptırmamak için de çok direndimsonra yenildim yine kendime...
biz buraya sık uğrayamıyoruz artıkherşey yolundadır umarım... herkese sevgileeeeeeeeer
mrb canım .....
anca bu kadar becerebildim
1 yıl boyunca hep adet tickere yapınca bunu beceremedim pek
EVT YAA tıp fakultelerindede ders konusu gibi işliyorlar seni:)rahatsız edici gereçkten benim gibi kan sulandırıcı kullanana varsa yada bildğiniz bu şekilde sağlıkla doğuran fikir belirtirseniz çok sevinirim ben şuan şubat annelerinde bu sorunu yaşayan tekim galiba
Sagolun kızlar. Bebegim kendi aileme ugurlu geldi ama babamızla bize bir etkisi olmadı nedense..
Babasıyla hep kavga hep kavga..Bıktım artık valla ne yapacagımı sasırdım
hanımlar kaç defadır soruyorum ama yazımı görmüyorsunuz sanırım ikili testte papp-a seviyem çok düşük çıktı pazartesi amniyosentez yaptırmayı düşünüyorum sizde de böyle 1 sorun oldu mu doktorunuz ne önerdi merak ediyorum çok endişeliyim
Ben iki gün önce bu topiğe katıldım ve doğal olarak bütün Şubat anneleri gibi ismimin listede olması gerektiğini düşünüyorum .Madem yeni gelenleri dışlamak istiyorsun oyelken o zaman neden topiği yeni üyelere kapatmadınız??Biz yeni görüp girmiş olamaz mıyız,o zaman sadece sizin sohbetleri okumaya mı geldik bu topiğe?Bence çok yanlış düşünüyorsun.
bnce kimsenin yeni gelemleri dislamaya hakki yok bunu dusunenler yanlis yapiyor size yapilsa hosunuza gitmez sizde bi baskasina yapmayin bu topik subat annelerinin hepsine acikk
kızlar mrb bende açıkcası arkşımıza katılıyorum bende silinmişim tablodan elimden geldiğince girmye çalışıyorum ama bu aktif olmayan silinir mantığı banada çok üzücü geldi pek doğru bulmuyorum grublaşma gibi oluyor burası sonuçta bütün üyelere açık bir site ve birşeyler paylaşıp birbirimze yardımcı olmak için burdayız amacından sapıyor böyle şeyler olunca diye düşünüyorum.
tatlım yeni gelenler demiyor aktif olmayanlar diyor. ayda bi kere girilipp bakıpp cıkılıcaksa dedigi dogru oyelken in. burda günü gününe hersey paylasılıyor. hadi h
ergün girme de 3 günde 4 günde bir gir. bunda alıncak bişi yok.. hepimizin adı listede duruyor bende hergün girmiyorum ama fırsat buldukca giripp kendimi hatırlatıyorum. tabloyla ilgilenenn arkadaslar da büyük bi sabırla kim ne dese güncelliyor. sohbetleri okumaya degil sohbet etmeye geldinizz mutlaka zaten girip cıkarsanız arada silinmezsinizz kesinlikle
En son yaptığı tabloyu gördün mü geçmişi okuyup?
Biz takip etmesi zor olduğundan silinsin gelmeyenler dedik, senin üstüne bile alınmana gerek yoktu. Ama hak verirsin ki biri giriyor ekle beni diyor, ee sonra?? cinsiyetini bile gelip yazmaya tenezzül etmemiş, ee biz doğurduğunu hiç öğrenemicez o zaman.Yani böyle gelip yaşıyor mu ne yapıyor haber vermeyenleri sildi o da haklı olarak.
Beraberlik bozulmaz sen insanlarla diyaloğunu devam ettirdiğin sürece, sonuçta paylaşmak için burdayız, ve kişi gelip paylaşım yapmıyorsa silinmesi de normal.
Merhaba canım...
Yeni evinde güle güle otur...
canım yarın gideceğim kontrole hemde demirime bakılacak
direktörle konuşamadım fuara gitmiş
günaydın cnm sizlerede nasılsın?bu arada herkese günaydın
bugun erkenciyiz babayla kahvaltı yaptık en cok kahvaltı sevıyoruz zaten
herkese güzel bir gün dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?