2012 Şubat Anneleri

merhaba kızlar ben de uzun zamandan beri bakamamıştım ev değiştirdim durdum durdum malesef tam gebelikte taşındım sağolsun yakınlar yardım etti de ben bişey yapmadım bi ara listede de vardım ama sanırsam aktif olmadıgım için silinmişim (( tekrar eklenirsem çok sevinirim yaşım 24 sat 4 mayıs tahmını dogum 8 subat cınsıyetımızde kız :)))
aslında bu gecen dönemde ara ara bakma fırsatım oldu ama hiç yazamadım malesef ki benim bi sorum olacak ya benım doktorum 2li testi yaptı ense kalınlıgına da baktı allaha şükür ki bi sorunumuz çıkmadı ve diğer 3lü ve 4lü ye gerek yok dedi bı tek 20. haftada falan seker yuklemesı yapılacak bırde tetanoz asısı o kdr dedı sizler ne yaptnız tum tarama testlerini yaptırdınız mı yoksa dr gerek yok dedıgınde yaptırmadınız mı ya etrafımdakıler cok karısıyor emınım sızdede aynı sorun vardır yok ben boyle yaptım yok bunun böyle olmustu falan filan... o yuzden merak etim ve cevap bekliyorum sizlerden de bundan sonra daha sık görüşmek üzere.....

canım benımkıde 2lı ıyı cıkmıs 3lu ye gerek yok dedı
20. haftada ayrıntılı usg(2.duzey usg) yapılcak dedı bunu onemsıyorlar bebegın organları detaylı ıncelenıyormus
bu arada esım cok tıtız oldugu ıcın baska bu yerde 3lude yaptırdık sonuc beklıyoruz ama bana kalda 3lu yaptırmazdımm
ıyı gecelerrr!

Sana da iyi geceler canım...
Gerçekten cıvıl cıvıl bir dünya evet
Bazen nazar değecek diye korkuyorum inan
Evimde mutluyum huzurluyum zaten...
Bir eksiğim annem..
İnşallah günün birinde beni anlar...

Bu akşam küçük kızım 13 aylık olan bindi babasının sırtına
Evi geziyorlar
Onun peşine oğlum takıldı
Timsah yürüyüşü resmen
Onun arkasında da 3 yaşında kızım...

Aldım kamerayı çektim bunları
Face e koyacağım sizi dedim..
Gülüyorlar
Ünlü olacaksınız dedim..
belki beyaz şova çıkarsınız dedim...

Aman dedi eşim...
ben ünlü olursam ne yaparsın?
Bende ünlü birinin karısı olacağım nolacağım dedim

bende yatıyorum kızlar
yarın sabah erkenciyim malum...
Son kontrolleri yapayım...
Çocukların sütlerini de hazırladım mı tamam...
Hepinizi öptüm...

çok saol valla içimi rahatlattaım evet ayrıntılı usg olucak zaten onu söyledi ama bılirsin bırı 2li ve 3 lü test yaptırmıyormus bı doktor ona gidiyorlarmış bunlarda direk 4. ay sonunda 4 lü tarama testını yaptırıyormus 4 lüde de sorun cıkmıs amıyosentez yapmıslar bişey cıkmamıs ama ıkıde bırde söylüo bende sınır oldum sizlerede bı danısmak ıstedım çok saol cnm iyi geceler

Merhaba canım...
Yeni evinde güle güle otur...

Canım ben 2 li test yaptırdım..
Şeker yüklemesi 24. ve 28. haftalar arasında olur...
Bi de o zaman gideceğim..
ayrıntılı ve 3lü yaptırmayacağım

merhaba herkese,

öncelikle bu tarama testler konusunda doktorların farklı görüşleri olduğunu bizzat yaşamış biri olarak diyebilirimki, 2li testin iyi çıktıysa 3lü veya 4lü yaptırmak senin kişiliğinle alakalı. ben evhamlı bir insan olarak gittim yaptırdım. içim rahat etmeyecekti yoksa... ama yaptırmamak için de çok direndim sonra yenildim yine kendime...

biz buraya sık uğrayamıyoruz artık herşey yolundadır umarım... herkese sevgileeeeeeeeer

çok saol cnm.....
seker hakkında net bı bılgım yoktu aslında 20. haftada randevum oldugu için o zamana olur dıe dusunuyordum bırde 20 haftada yapıolar falan dıe duydum net dr bişey dememişti ama iyi oldu senden bunu de öğrendiğim çok saol peki bu seker yuklemesını hastahanede mı yapıyorlar ıllakı yoksa muayenehanede mı yapıyorlar acaba?

saol cnm cevabın için bende suan direnme aşamasındayım o yüzden de merak edıyorum sızın görüşlerinizi ve yaptıklarınızı da allah hepimize sağlıklıısnı nasip etsın tabıkıde ama yıne de ınsanın içine kurt düşüyor aslında galiba en tatlı dönemlerimizi de evham yaparak acabalarla dolu geçiriyoruz ama insan duramıyor işte iyi geceler sanada....

mrb canım .....
anca bu kadar becerebildim
1 yıl boyunca hep adet tickere yapınca bunu beceremedim pek

olsun tatlımm sen boyunu ultrasonda ögreniyosun zaten bana bakma

aynenn cnm cünkü sen onlarınn ders konususunn ayy ben kanama içinn gittigimde 2 asistanla fenalık geldi üstüme kanamamı unuttum dikkatli dikkatlbakıyolar ne görceklerse.. bide 10 kişiyle doguma girsem doguramam heralde

Sagolun kızlar. Bebegim kendi aileme ugurlu geldi ama babamızla bize bir etkisi olmadı nedense..

Babasıyla hep kavga hep kavga..Bıktım artık valla ne yapacagımı sasırdım

düzelirr cnmm insallahh dua et bool bol.. ama sakın ailene anlatma

100 de 100 diye bişi yok cnm maalesef.. ama 2 li testin güvenilirligi yüksek oldugu için zaten 3 lü ve 4 lü yapılmıyor genelde. amniyosentez bebegi kaybetme riski olan bi test ve zorunlu haller dısında(35 yas üstü annelere veriliyor mesela ama yapıp yapmama özgürlügü de veriliyor yanında) doktorlar yapmıyor. doktorun önermediyse sen de yaptırma derim. sonucta korkutacak bişi olsa hızlıca yönlendirirrdi seni. 1_2 farklı doktora ne yapman gerektigi konusunda danısabilirsin. belkide korktugun kadar ciddi bişi degildir

bnce kimsenin yeni gelemleri dislamaya hakki yok bunu dusunenler yanlis yapiyor size yapilsa hosunuza gitmez sizde bi baskasina yapmayin bu topik subat annelerinin hepsine acikk

kızlar yazılanları tam okuyamadınız galiba doğru düzgün okumadan da yorum yapmayın bence
aktif olmayanlar silindi bence iyi de oldu
siz ayda yılda bir gireceksiniz diye elefera tabloyla uzun uzun uğraşıyor
devamlı girseniz zaten silinmezdiniz
bir de şöyle bir şey var ki gurbet güzelinin yaptığı tabloda zaten hepimiz varız
eleferanın yaptığı günlük olduğu için biz kısalttık rahat takip edelim diye
ilk sayfada kolayca adınızı bulabilirsiniz

teşekkürler...

sağol cnm güzel anlatmışsın

Merhaba canım...
Yeni evinde güle güle otur...

canım yarın gideceğim kontrole hemde demirime bakılacak
direktörle konuşamadım fuara gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…