- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.101
günaydın cnm sizlerede nasılsın?
günaydın bizimkide bu sabah 6da uyandı babasını yolcu etti kahvaltıyıda edince kıpır kıpır dolanıyo içimde
günaydın cnm sizlerede nasılsın?
günaydın bizimkide bu sabah 6da uyandı babasını yolcu etti kahvaltıyıda edince kıpır kıpır dolanıyo içimde
iyiyim cnm şükür işteytim aslında şöle içimde dolaştığını hissediyorum göbeğim taş gibi oluyo ve göbek deliğim dışa doğru dönmeye başlıyo oğlum gezincegünaydın iyiyim sen nasılsın
maaşallah canım
benimki sadece dün sabah oynadı
sonra bir daha oynamadı sanki
masallah canım ben okadar hıssedemıyorum hareketlerını bu hafta 1 2 kez pıt pıt duydum sadece ama vaktı gelınce duyarım nede olsa saglıklı olsunda
günaydın iyiyim sen nasılsın
maaşallah canım
benimki sadece dün sabah oynadı
sonra bir daha oynamadı sanki
aslında devamlı hareket edıyorlar ama bız hıssedemıyoruz cunku daha 200 gr bebegın kas gucu ne kadar kuvvetlı olabılırkı bazen cosuyorlar ıste sadece
günaydınlarr
maşallah sizin minnoşlara bugün 18 haftalık oldu bebeğim ama
sizin kadar hissetmiyorum hiç:18:
haklısın ama insan endişelenmeden edemiyor işte
nekadar rahat ne kadar sakin olursak okadar guzel bır hamılelık ve dogum gecırırız kızlar evhamlı olmayın benım esım cok panıktır bende tam tersı sakın tepkılerım ani degıldır kendımı daha cok sevıyorum bu konuda once Allaha emanet kuzularımız
bu arada dun pastorıze sutlerın faydasının olmadıgını gunluk sut ıcmek gerekıyormus dıye duydum arkadasımdan sız ne dusunuyorrsunuz???
günaydın cnm seninki kız ya ondan annesi çok hareketli değil sakin sakin hanım hanımcık kızların hareketleri 18-20.haftalar arası duyulurmuş ilk erkek bebeklerin ise 14-17.haftalar arasında ben ilk 14+3de hissettim oğlumu o günden beri en azından günde 4-5 kere hissediyorum şükür dünyanın en güsel şeyi onu hissetmek
ben hiç süt içmiyorum desem
evet canlar geldik benim uzmanlık alanıma ben süt ve ürünleri mezunuyum pastörize dediğin süt zaten günlük die hitap edilen şişe süttür 65-72 c derecede 15 dk ısıl işlem gören zararlı mikroorganizmaların(bakterilerin) tamamının faydalı bakterilerin hiçbirinin ölmediği kullanım ömrü kısa kimyasal özelliği bozulmamış süttür bizede şu anda en faydalı olan süttür.paket süt=uht sütler bunlar 121-155c derecede 1-2 sn ani ısıtma ve birden 2-4c soğutma işlemiyle paketlenen süttür tüm faydalı,faydasız mikroorganizmalar ölür o sütten sadece kalsiyum alabiliriznekadar rahat ne kadar sakin olursak okadar guzel bır hamılelık ve dogum gecırırız kızlar evhamlı olmayın benım esım cok panıktır bende tam tersı sakın tepkılerım ani degıldır kendımı daha cok sevıyorum bu konuda once Allaha emanet kuzularımız
bu arada dun pastorıze sutlerın faydasının olmadıgını gunluk sut ıcmek gerekıyormus dıye duydum arkadasımdan sız ne dusunuyorrsunuz???
ben hiç süt içmiyorum desem
çok saol cnm.....
seker hakkında net bı bılgım yoktu aslında 20. haftada randevum oldugu için o zamana olur dıe dusunuyordum bırde 20 haftada yapıolar falan dıe duydum net dr bişey dememişti ama iyi oldu senden bunu de öğrendiğim çok saol peki bu seker yuklemesını hastahanede mı yapıyorlar ıllakı yoksa muayenehanede mı yapıyorlar acaba?
bu arada herkese günaydın
evet canlar geldik benim uzmanlık alanıma ben süt ve ürünleri mezunuyum pastörize dediğin süt zaten günlük die hitap edilen şişe süttür 65-72 c derecede 15 dk ısıl işlem gören zararlı mikroorganizmaların(bakterilerin) tamamının faydalı bakterilerin hiçbirinin ölmediği kullanım ömrü kısa kimyasal özelliği bozulmamış süttür bizede şu anda en faydalı olan süttür.paket süt=uht sütler bunlar 121-155c derecede 1-2 sn ani ısıtma ve birden 2-4c soğutma işlemiyle paketlenen süttür tüm faydalı,faydasız mikroorganizmalar ölür o sütten sadece kalsiyum alabiliriz
kesinlikle içmeniz lazım benim gibi aranızda kronik anemi yoksa aranızda hergün en az 2 bardak içmelisiiniz bana yasak sütt vucudumda zaten fazlaca kalsıyum var ve demirimi bile emiyo ben içemiyorum
günaydın ben 2011 şubat annelerindenim. hepinize rahat hamilelik ve kolay doğumlar diliyorum. süt konusunda sizi uyarmak istedim sütü sakın aksatmayın ben hiç süt içmedim diyebilirim yani arasıra içiyodum eşim çok kızıyodu ama içemedim. süt içmediğim için bebeğim doğumda kilosuna rağmen kısa doğdu. 3800 kg. 49 cm doğdu. normalde 51-52 olmalıydı bu kiloda. zorla da olsa süt içmenizi tavsiye ederim.
sağol o zaman ozaman sende gunluk sise süt için diyorsun yanı degılmı ama paket sut de faydasız flan degıl anladıgım kadarıyla
ay dersım baslıyor donuste okurum aydınlat lutfen bızı optumm kızlar ben işeee
HAstanede yapıyorlar canım...
Herkese günaydın...
Senin kızların olacak...
günaydın ben 2011 şubat annelerindenim. hepinize rahat hamilelik ve kolay doğumlar diliyorum. süt konusunda sizi uyarmak istedim sütü sakın aksatmayın ben hiç süt içmedim diyebilirim yani arasıra içiyodum eşim çok kızıyodu ama içemedim. süt içmediğim için bebeğim doğumda kilosuna rağmen kısa doğdu. 3800 kg. 49 cm doğdu. normalde 51-52 olmalıydı bu kiloda. zorla da olsa süt içmenizi tavsiye ederim.
evet canlar geldik benim uzmanlık alanıma ben süt ve ürünleri mezunuyum pastörize dediğin süt zaten günlük die hitap edilen şişe süttür 65-72 c derecede 15 dk ısıl işlem gören zararlı mikroorganizmaların(bakterilerin) tamamının faydalı bakterilerin hiçbirinin ölmediği kullanım ömrü kısa kimyasal özelliği bozulmamış süttür bizede şu anda en faydalı olan süttür.paket süt=uht sütler bunlar 121-155c derecede 1-2 sn ani ısıtma ve birden 2-4c soğutma işlemiyle paketlenen süttür tüm faydalı,faydasız mikroorganizmalar ölür o sütten sadece kalsiyum alabiliriz
kesinlikle içmeniz lazım benim gibi aranızda kronik anemi yoksa aranızda hergün en az 2 bardak içmelisiiniz bana yasak sütt vucudumda zaten fazlaca kalsıyum var ve demirimi bile emiyo ben içemiyorum
HAstanede yapıyorlar canım...
Herkese günaydın...
Senin kızların olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?