2012 Şubat Anneleri

günaydın cnm sizlerede nasılsın?

günaydın bizimkide bu sabah 6da uyandı babasını yolcu etti kahvaltıyıda edince kıpır kıpır dolanıyo içimde

masallah canım ben okadar hıssedemıyorum hareketlerını bu hafta 1 2 kez pıt pıt duydum sadece ama vaktı gelınce duyarım nede olsa saglıklı olsunda

günaydın iyiyim sen nasılsın
maaşallah canım
benimki sadece dün sabah oynadı
sonra bir daha oynamadı sanki
iyiyim cnm şükür işteytim aslında şöle içimde dolaştığını hissediyorum göbeğim taş gibi oluyo ve göbek deliğim dışa doğru dönmeye başlıyo oğlum gezince
masallah canım ben okadar hıssedemıyorum hareketlerını bu hafta 1 2 kez pıt pıt duydum sadece ama vaktı gelınce duyarım nede olsa saglıklı olsunda

hissedersin benim herşeyim normalden önce oluyo saten anlamadım bi türlü tuhaflık bende sanırım sizinkiler normal yani benimki fazla kıpırdak bi çocuk

günaydınlar,

dün gece bacağım kasıldı, acıdan ağlayarak uyandım, sabah uyanmadan önce yine oldu. tahmin ediyordum da bu kadar erken olacağını bilmiyordum çok canım yandı ayakta kalmayın diyorlar uyarılarda. nasıl olacaksa o iş :44:

günaydınlarr

maşallah sizin minnoşlara bugün 18 haftalık oldu bebeğim ama
sizin kadar hissetmiyorum hiç:18:

günaydın cnm seninki kız ya ondan annesi çok hareketli değil sakin sakin hanım hanımcık kızların hareketleri 18-20.haftalar arası duyulurmuş ilk erkek bebeklerin ise 14-17.haftalar arasında ben ilk 14+3de hissettim oğlumu o günden beri en azından günde 4-5 kere hissediyorum şükür dünyanın en güsel şeyi onu hissetmek

haklısın ama insan endişelenmeden edemiyor işte

nekadar rahat ne kadar sakin olursak okadar guzel bır hamılelık ve dogum gecırırız kızlar evhamlı olmayın benım esım cok panıktır bende tam tersı sakın tepkılerım ani degıldır kendımı daha cok sevıyorum bu konuda once Allaha emanet kuzularımız

bu arada dun pastorıze sutlerın faydasının olmadıgını gunluk sut ıcmek gerekıyormus dıye duydum arkadasımdan sız ne dusunuyorrsunuz???

ben hiç süt içmiyorum desem

günaydın canım....
hıım o zaman az kaldı desene benm de hissetmeme
maşallah oğluşuna kıpır kıpır erkenden tatmışsın o mutluluğu
bizde sabırsızlıkla bekliyoruz o hareketleri :18:

günaydın ben 2011 şubat annelerindenim. hepinize rahat hamilelik ve kolay doğumlar diliyorum. süt konusunda sizi uyarmak istedim sütü sakın aksatmayın ben hiç süt içmedim diyebilirim yani arasıra içiyodum eşim çok kızıyodu ama içemedim. süt içmediğim için bebeğim doğumda kilosuna rağmen kısa doğdu. 3800 kg. 49 cm doğdu. normalde 51-52 olmalıydı bu kiloda. zorla da olsa süt içmenizi tavsiye ederim.

evet canlar geldik benim uzmanlık alanıma ben süt ve ürünleri mezunuyum pastörize dediğin süt zaten günlük die hitap edilen şişe süttür 65-72 c derecede 15 dk ısıl işlem gören zararlı mikroorganizmaların(bakterilerin) tamamının faydalı bakterilerin hiçbirinin ölmediği kullanım ömrü kısa kimyasal özelliği bozulmamış süttür bizede şu anda en faydalı olan süttür.paket süt=uht sütler bunlar 121-155c derecede 1-2 sn ani ısıtma ve birden 2-4c soğutma işlemiyle paketlenen süttür tüm faydalı,faydasız mikroorganizmalar ölür o sütten sadece kalsiyum alabiliriz

kesinlikle içmeniz lazım benim gibi aranızda kronik anemi yoksa aranızda hergün en az 2 bardak içmelisiiniz bana yasak sütt vucudumda zaten fazlaca kalsıyum var ve demirimi bile emiyo ben içemiyorum

HAstanede yapıyorlar canım...

bu arada herkese günaydın

Herkese günaydın...
Senin kızların olacak...

sağol o zaman ozaman sende gunluk sise süt için diyorsun yanı degılmı ama paket sut de faydasız flan degıl anladıgım kadarıyla
ay dersım baslıyor donuste okurum aydınlat lutfen bızı optumm kızlar ben işeee

çoook teşekkürler bu uyarın için en azından
içmek için 1 nedenimiz daha oldu

evet cnm kesinlikle günlük sütten hem kalsiyum vitamin mineral alıyorsun hemde faydalı bakteriler bağışıklık sistemini güçlendiriyor sütün kokusunu bile alırsın .ama paket sütlerde sadece kalsıyım alabilirsin çünkü o kadar yüksek ısıda hiçbişi yaşamıyor bir tek yanmayan kalsiyum kalıyor paket sütlerin raf ömrü min 4 ay-6 ay .

Ama şunu diyebilirim ki kesinlikle açıkta satılan çiğ süt die hitap edilen sütleri alıp evinizde kaynatmayın çünkü hiçbir zaman otoklav yada sterilizasyonunuz olmadığı için ne 72 c de ısıta biliyosunuz sütü nede 155c deısıtabiiliyosunuz ocakta en fazla 100 dereceye çıkyıo sabit bir sıcaklık olmadığı içinde 72 derecede tüm zararlı m.organizmalar ölse bile faydalılar kalıyo ve 100 dereceye ısı yaklaşınca o faydalılarda zararlı bakteri üretiyo ve biz onu içiyoruz farketmeden ve allah korusun sonra o bakteriler bizi hasta yapıyor yapmasa bile içimizde birikip tedavsi zor olan bir hastalığa dönüşüyor antibiyotik filan fayda etmiyor vucudumuz bakteriye alışık olduğu için. Fakat yoğurt asla bakteri üretmez içinde doğasında laktik ait ürettiği için kendiliğinden 0lar bakterileri tavsiyem bol bol yoğurt tüketin ve iyi bildiğiniz Klasik sert beyaz peynir tüketin hergün çünkü peynir ne kadar sert olursa o kadar çok süt barındırıyordur içinde öyle düşünün

evet canım haklısın çok sağol

canım yani bu marketler de satılan nasıl anlatsam kağıt gibi dışı olan sütlerin yararı yokmu
şişe mi almak lazım

HAstanede yapıyorlar canım...

Herkese günaydın...
Senin kızların olacak...

günaydın canım
aslında kızlarım olsun çok istiyordum
ama şimdi kızım da olsa oğlumda olsa farketmez gibi hissediyorum
ama tabii kızlar için çok cici kıyafetler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…