2012 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar nasılsınız?

Biz dün ayrıntılı usg'ye girdik Rabbime sükür bir sorun görünmedi insallah sonuna kadar böyle saglıklı ve sorunsuz devam ederiz hepimiz...

bilgi icin saol tatlım..

ya bende cocuklugumdan beri icemiyorum ama bol bol yogurt ve peynir yiyorum

Gunaydınnn
ıcımde bır enerjı patlaması var.
Hazır enerjı doluyken asılayım su ıslere.
Dun neredeyse hıc calısmadım
Ah bu arada prensesıme kavusmama 159 gun kaldııııııııı...

Opuyorum hepınızı.
ıyı bakın kendınıze ve meleklerınıze.

ohhh ne güzel
bende hiç çalışmak istemiyorum

saol canım sen nasılsın bugün?

iyiyim canım bende yarın gideceğim doktora inşallah

şöle canım marketlerde satılan şişe sütte vardır mutlaka ama bir tek pınar pastörize sütünü paket yapıyor geri kalan pastörize sütler genelde şişede oluyo 21 gün süre içinde skt olan sütlerin hepsi pastörize günlüktür ve buzdolabındadır açıkta satılmaz diğerleri dolapta olmayan paket sütlerin kutu kenarlarında uht uzun ömürlü süt tür cnm onlarında kullanım süresi 6 aydır

bilgi icin saol tatlım..

ya bende cocuklugumdan beri icemiyorum ama bol bol yogurt ve peynir yiyorum

bişey değil cnm faydalı olabildiysem ne mutlu bana doktorlara sormak lasım aslında peynir ve yoğurtta kalsiyum deposudur illa süt içmelidir die bişi yok tabi ama sütünde yeri ayrı tabi

Kan sulandırıcı hiç kullanmadım ben :26: bblau burda olsaydı kesin uzun uzun anlatırdı :)

blau kullanıyormu kan sulandırıcıki

Bak bu kan sulandırıcı konusunu hiç araştırmamışım
Dur merak ettim bakayım ona da...

Benim 2li ve 3lü sonucum risk sınırlarının altında çıktığı için bilgim yok ama amniyosentezde kesin tanı konduğunu biliyorum.
Ve %98-99 sağlıklı bebek çıkıyor tarama testlerinde risk çıksa dahi...

Doğru söylüyor karatscım arkadaş. 2li ve 3lü testler tanı testleri değil tarama testleridir. Risk belirlerler,kesin sonuca işaret etmezler.
1/15000 çıktı örneğin, 15000de 1 de olsa risk var demektir ve bu olmayacağı anlamına gelmez.
Aynı 2lisi veya 3lüsü riskli çıkıp da amniyosentezi temiz çıkan kişiler gibi....
Kesin tanıyı amniyosentez, kordosentez, cvs gibi işlemler koyar. Sonuç taranan anomaliler açısından %100dür.
Elbette her anne adayına amniyosentez uygulanmaz, risk gruplarına uygulanır...
Ama kesin sonuç isteyen tanı testi yaptırmalı.

merhaba arkadaşlar bende 15+1 hamileyim.yarın 3 lü test için doktora gideceğiz dua edin iyi haberler almak dileğiyle.Allah herkesin bebişlerini korusun:26:

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.Allah tamamına erdirsin...

Canım benim..
Kesinlikle küs değiliz..
Hiç darılmadım ben sana...
Ancak sayfadan silemedim gülüm..
Yönetime bildirebilir miyiz?

canım mesaj düzenleme panelinden benden alıntıladığın kısmı silemiyor musun?
olmazsa yönetime yazalım....

Bende de birkaç gündür gaz var.Bebek hareketi mi gaz mı ayıramıyorum ((

Hoşgeldin canım...Ben 2li+3lü yaptırdım.Nasip olursa bir de 2. düzey usg'ye gireceğim....
Sonrada şeker yüklemesi, bildiğim kadarıyla 24. haftada.

Günaydın kızlar nasılsınız?

Biz dün ayrıntılı usg'ye girdik Rabbime sükür bir sorun görünmedi insallah sonuna kadar böyle saglıklı ve sorunsuz devam ederiz hepimiz...

Canım günaydın, gözün aydın çok çok sevindim

hadi masallah kolay gelsin seker

o
iyiyim canım bende yarın gideceğim doktora inşallah

hadi insallah güzel haberlerle gel canım

bişey değil cnm faydalı olabildiysem ne mutlu bana doktorlara sormak lasım aslında peynir ve yoğurtta kalsiyum deposudur illa süt içmelidir die bişi yok tabi ama sütünde yeri ayrı tabi
evet sütün yeri ayrıdır ama o kadar denedim ki bu hamilelik sürecinde .. böyle nasıl desem daha agzima bile yaklastıramadım diyim o kadar fena yani... ayyy bu konuda kimse olmasın ben gibi cok fena...

gözün aydın cnm darısı hepimizin başına inşallah

amin.. insallah darısı basınıza olsun canım

Canım günaydın, gözün aydın çok çok sevindim

Günaydın tatlım.. insallah sizinkilerde güzel cıkıcak canım..

günaydın kızlar
bugün oğluşum çok neşeli kıpır kıpır hareket ediyo
onu hissedince bende çok mutlu oluyorum yaaa

Günaydın.. masallah ona.. bende mutlu oluyorum

günaydın arkadaslar.benim kızımda 49 cm doğmuştu 3960gr dı.ve ben onun hamileliğindede günlük nerdeyse 1 lt süt içiyordum.ben sütü cok severimde :)) şimdi yine aynen devam ediyoruz.sanırım bu doğumdaki boy onla cok alakalı olmasa gerek.üstelik benim boyum 1,74 eşimde benden uzun.bizim doktorumuz kısa doğan bebeklerin uzun cocuklar olduğunu söylemişti bana.şimdi kızım 3.sınıfa baslayacak sınıfın 2.en uzunu.ama elbettekii bolca süt diyoruzz hep süt içiyoruz.gerekirse burnumuza mandal takıp içiyoruzz...

Doğru söylüyor karatscım arkadaş. 2li ve 3lü testler tanı testleri değil tarama testleridir. Risk belirlerler,kesin sonuca işaret etmezler.
1/15000 çıktı örneğin, 15000de 1 de olsa risk var demektir ve bu olmayacağı anlamına gelmez.
Aynı 2lisi veya 3lüsü riskli çıkıp da amniyosentezi temiz çıkan kişiler gibi....
Kesin tanıyı amniyosentez, kordosentez, cvs gibi işlemler koyar. Sonuç taranan anomaliler açısından %100dür.
Elbette her anne adayına amniyosentez uygulanmaz, risk gruplarına uygulanır...
Ama kesin sonuç isteyen tanı testi yaptırmalı.

evt canım zaten bu testler 100% değil bunu bende biliyorum..
sadece arkadaş hassas bi konuda yazdı biz onu rahatlatmaya çalıştık..
ama bizde de hep bu korku var yaşıyoruz zaten
ama biz ona öyle olumlu konuşurken oda bize böyle yazmasına üzüldüm azcık
yoksa art niyet olmadığını biliyorum..o anki üzüntümü yazdım
herkes tabiki bebeğim 100%
sağlıklı ohh ne güzel gebelik geçircem die ister..

günaydın kızlar
bugün oğluşum çok neşeli kıpır kıpır hareket ediyo
onu hissedince bende çok mutlu oluyorum yaaa

ayyy cnm benim maşallah etsin annesi karnımızda bu kadar mutlu ediyolar dünyaya gelince ne olacak çok merak ediyorum severken hırpalamayalım dayanamıyorum ben şimdi hergün pantenol forte losyonunu kullanıyorum göbeğime masaj yaparak çok mutlu oluyo sanırım tepki veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…