2012 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar..
Hastaneden geliyorum..
Çok şükür 3 lü test sonuçlarımızda risk düşük çıktı..
Çok şükür Rabbime..

benim içime biri kız biri erkek gibi doğuyor oyelkenin bebişleri.sağlıklı olsunlarda.hepsi sağlıklı olsunda gerçi.ama insan merak etmeden duramıyor.hele ikizler hep hosuma gitmiştir benim.hayırlısı olsun bakalım...

evet ya ufacık kıpırtıda hemen bütün dünya değişiyor gözümde
hemen ona odaklanıyorum herşeyi unutuyorum
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
küçücük parmaklarıyla elimizi tutmaya calışınca neler hissederiz kimbilir

Günaydın tatlım.. insallah sizinkilerde güzel cıkıcak canım..

amin canım inşallah...

İan

Anladım canım. Ben geçmişe şöyle bir göz attım, çok detaylı okuyamadığım için aradaki diyalogu anlayamadım.
Gerginlik varsa sezemedim canım…
İnşallah herkes bebeğini sağ selamet eline kucağına alır tüm temennimiz o…
İnşallah arkadaşın amniyosentezi de güzel çıkar…

pike polat ında ayrıntılı usg si iyi çıkmış..maşallah..darısı bizlerin başına..
en çok korktuğum şey ayrıntlı ultrason..onuda bi atlatsam sanki rahatlıcam gibi geliyo!(
benim daha çok vaar..8 ekim..
sanırım ben dayanamıcam haftaya bi ara kontrole gidicem!
eşime öksürüğümü bahane edicem,çok öksürüyorumya içim hiç rahat dğil dersem,ikna olur ozaman!
eşim çok sık ultrasona girmemi istemiyor,zararlıymış diye korkuyo!

İnşallah cnım onlarıda hayırlısı ile atlatırız..
Benim bir dahaki oğluşumla buluşmam ayın 26 sında..
Heralde o zaman ayrıntılıyada bakar, gerçi sormadım ama..

valla hepimizin gözü aydın arkadaşlar bebekleriniz sağlıklı olmalarına sevindim sanırım gümbürtüye giden tek ben varım ne 2li ne 3lü yaptırmadım bi tek ayrıntılıya gircem rabbim onları bize nasip ettiyse yaşadıklarını bilmek en güseli die düşünüyorum allah korusun herhangi bir sakatlığı olsa bile aldırmayı asla düşünmem o yüzden korkumda yok bol bol dua ediyorum ultarsondada gayet iyi görünüyo sorun yoktur die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…