- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.161
yaaa ne kadar ortak yönümüz varmış benimde kayınpederimin adı mahmut ben çok istiyordum onun adını koymayı çok severim kendisini birde özel bir durumu var küçükken havale geçirmiş şu anda konuşamıyo ve duymuyor onu mutlu etmek için ve ilk erkek torunu olacak soyadını taşıyan uçar heralde mutluluktan ve mahmuteygamber efendimizin isimlerinden biri ve kuranı kerimdeki anlamı övülmeye değer demek eymenin anlamını biliyosundur zaten:hayırlı,uğurlu,çok talihli demek ve mekkenin fethi sırasında müslüman olan sahaberden birinin adı umarım adı gibi güsel bir evlat olur hz.yusuf gibi güzel yüzlü peygamber efendimiz gibi ahlahlı bir çocuk olur inşallah
amin inşallah canım ...
2 anlamıda çoook güzel ve özel..
işte ben bırak adını yüzünü,sesini bile duymak istemiyorum:96::96:
amin inşallah canım ...
2 anlamıda çoook güzel ve özel..
işte ben bırak adını yüzünü,sesini bile duymak istemiyorum:96::96:
hımm nie ki çok mu problemli bir baba? benimki çok mülayim bir dediğimi 2 etmez heryerde beni savunur çok şükür çok severim iyi bir aileye düştüm şükürler olsunn
slm güzel annelerrrrrr
hımm nie ki çok mu problemli bir baba? benimki çok mülayim bir dediğimi 2 etmez heryerde beni savunur çok şükür çok severim iyi bir aileye düştüm şükürler olsunn
allah bozmasın ağzınızın tadını canım :*
çok şükür sözde oda beni sever ama
insanın gönlünden bi kere düşmeyi görsün ağzıyla kuş tutsa
boştur yaaa....benmde öyle oldu kırıldım 1 kere artık zor sevmem
kızlar aranızda hamilelik kursuna gitmeyi düşünen var mı kaçıncı haftadan sonra gidiliyo acaba:26:
annaaaam sen ne geziyon burdaaaa
seni takip ettim baktım ışığın yemyeşil buraya kadar geldim:82::82:
pike polat ında ayrıntılı usg si iyi çıkmış..maşallah..darısı bizlerin başına..
en çok korktuğum şey ayrıntlı ultrason..onuda bi atlatsam sanki rahatlıcam gibi geliyo!(
benim daha çok vaar..8 ekim..
sanırım ben dayanamıcam haftaya bi ara kontrole gidicem!
eşime öksürüğümü bahane edicem,çok öksürüyorumya içim hiç rahat dğil dersem,ikna olur ozaman!
eşim çok sık ultrasona girmemi istemiyor,zararlıymış diye korkuyo!
bilirim onu insanın içinden çıkmaz olsun yinede amin canım allah kimsenin ağzının tadını bozmasın benimkiler uzakta ya belkide ondan fazla düşüyolar üstüme ben istdayım annem kyvaldemler izmirdeallah bozmasın ağzınızın tadını canım :*
çok şükür sözde oda beni sever ama
insanın gönlünden bi kere düşmeyi görsün ağzıyla kuş tutsa
boştur yaaa....benmde öyle oldu kırıldım 1 kere artık zor sevmem
kızlar aranızda hamilelik kursuna gitmeyi düşünen var mı kaçıncı haftadan sonra gidiliyo acaba:26:
o ne kız hamileliğin kursuda mı varmış hayrettt ne gösteriyolar ki orda bebek karında nasıl tutulur hamileyken şöle yürülür falan mı acep?
İnşallah cnım onlarıda hayırlısı ile atlatırız..
Benim bir dahaki oğluşumla buluşmam ayın 26 sında..
Heralde o zaman ayrıntılıyada bakar, gerçi sormadım ama..
bilirim onu insanın içinden çıkmaz olsun yinede amin canım allah kimsenin ağzının tadını bozmasın benimkiler uzakta ya belkide ondan fazla düşüyolar üstüme ben istdayım annem kyvaldemler izmirde
o ne kız hamileliğin kursuda mı varmış hayrettt ne gösteriyolar ki orda bebek karında nasıl tutulur hamileyken şöle yürülür falan mı acep?
onungibi bişeydi sanırım tv görmüştüm hamilelık surecını nasıl geçireceğin hakkında.sanırım bıde benım gıbı doğumdan korkanlarda oluyor aralarında
benimde 6 ekim ve bi an önce gelse diorum.meraktan catlıcam :)) hatta bi ara baska bi yere kendim mi gitsem dedim sonra otur oturduğun yerde dedim kendime.ama hani bi gaza gelsem gidiverecek gibiyim.
bende çok istiyorum gitmeyi :)ama izmirde bulurmuyum bılmıyorum.ben doğumdan çok korkuyorum hemde çok bunun için yardım almayı çok istıyorum.
evet canım ya kursu da varmış doğumda yardımcı olacak bilgiler bebek bakımı filan öyle bilgiler veriyolarmış
bilirim onu insanın içinden çıkmaz olsun yinede amin canım allah kimsenin ağzının tadını bozmasın benimkiler uzakta ya belkide ondan fazla düşüyolar üstüme ben istdayım annem kyvaldemler izmirde
?
bende izmittryim onlar ankarada
senede 1 defa görüyorum zaten..
tlf sağ olsun kırdı gönlümü....
amann çokta önemli değil 2 ay geçti üzerinden
eski beni bulamazlar o bi kesin..
onungibi bişeydi sanırım tv görmüştüm hamilelık surecını nasıl geçireceğin hakkında.sanırım bıde benım gıbı doğumdan korkanlarda oluyor aralarında
allah allah enterasnmış valla çalışmasam giderdim bi anacım eskiden kadınlar tarlada evde çatır çatır doğuruyomuş onlar nasıl doğurmuş demekki rabbim kolaylık veriyo bizim neyimiz eksik onlardan ben korkmuyorum arkadaşlarım soruyo normal doğumu izledin mi yooo nie ne gerek var boşuna irkilmeye o günlerde gelecek inşallah evlendiğim zaman deli gibi korkuttular beni ilk geceden korkulcak bişi yokmuş buda her kadının başına gelen bişi pırtlatcaz eninde sonunda içimizde durmuycaklar rabbim hayırlı geçitlerden geçirsin CÜMLEMİZİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?