2012 Şubat Anneleri

hepinize günaydın arkadaşlar :)tüm annişler için güzel bı gün olur inşallah.

PİKEPOLAT
gözünaydın canım sonuçların güzel çıkmış maşallah.darısı bebeğiyle ilgili haber bekleyen annelere inşallah.
ben doktora cınsıyet için gittiğimde doktor her yerini teker teker göstermişti.sadece 1 kolunu gösteremedi eşe yaslanmış die.eminim ki bişey yoktur ama hiç aklımdan çıkmıyor arada korku giriyor içime.3 boyutlu için 4 ekımde gıdıcem.inşallah bende sizler gibi güzel haberlerle dönerim inşallah :)

Son düzenleme:

benimde 6 ekim ve bi an önce gelse diorum.meraktan catlıcam :)) hatta bi ara baska bi yere kendim mi gitsem dedim sonra otur oturduğun yerde dedim kendime.ama hani bi gaza gelsem gidiverecek gibiyim.

benimde 6 ekim ve bi an önce gelse diorum.meraktan catlıcam :)) hatta bi ara baska bi yere kendim mi gitsem dedim sonra otur oturduğun yerde dedim kendime.ama hani bi gaza gelsem gidiverecek gibiyim.

dediğim gibi benim bahanem var şekerim..:))
benimde aslında 6 ekim ama 8 i cumartesiye geliyo,eşime göre ayarladık,2 gün geç gidicez yani(

bende çok istiyorum gitmeyi :)ama izmirde bulurmuyum bılmıyorum.ben doğumdan çok korkuyorum hemde çok bunun için yardım almayı çok istıyorum.

aynen bende biraz tırsıyorum doğumdan
hem eşimle beraber gidersek güzel bi anı olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…