2012 Şubat Anneleri

bende birtek 2 li yaptırdım canım.3 lüyü doktorum yapmıyormuş zaten,onun yerini artık 4 lü alıyor dedi.ben yapmıyorum dedi.4 lüyede gerek görmedi!
1 aysonrası için ayrıntılı ultrason günü verdi.
allah korusun bende olumsuz birşeyle karşılaşsam asla aldırmazdım!allahım böyle uygun görmüş,bunu nasip etmiş derdim,başkada yapacak bişey yok.
ama yinede bu testleri yaptırıyoruz işte,allah yazmamış olsun olurda kötü birşey çıkarsa en azından kendimizi hazırlarız,daha bilinçli oluruz!
bende bol bol dua ediyorum..

Aaaa bu ürüne geçen hafta baktım ben güsel bir ürün çilek artık güsel ürünler yapıyo bide zürafalı bir ürünü vardı onu beğenmiştim ne kadarmış ???

canım ben 1 ay önce bakmıştım 1500YTL dediler, yatak ve uyku seti dahil.
Zürafalıda güzel onada 2300 YTL demişlerdi..

Günaydın güzel anneler, umarım keyifler yerindedir.

bugün ki konu hamilelik kursları sanırım.. bir arkadaşım amerikan hastanesinin ücretsiz doğum etkinliklerine katılmıştı. çok ta güzel oluyor bütün hamileler toplanıyor, oranın doktorları anlatıyor konuları filan demişti. zamanım olsa gitmeyi çok isterdim.
çarşamba ve perşembe günleri yapılıyor sadece..

gitmek isteyen arkadaşlar varsa sitesini incelesinler..

adres vermek yasak mı bilmiyorum.. VKV Amerikan Hastanesi

Tatlım cok güzel bir tablo olmus ellerine saglik... Benim SAT Tarihi 3 Mayıs degil 1 Mayıs cok önemli olmamakla eger ki degistirebilirsen cok sevinirim... Adını hala dusunuyoruz, birkac yakın gelen isim var bakalım...

Normal doğum zor ama sonradan hemen ayağa kalkıyorsun, sütün geliyor onlar çok güzei.
Ben doktorum ne derse ona uyacağım..Hayırlısı artık..

tabiki bende doktorumu dinlicem ama duyduğuma göre benim doktorum genelde sezeryan yapıyormuş!
sezetyan olursamda genel anestesi altında uyutulup istemiyorum,hem daha önce hiç narkoz almadım korkarım,hemde bebeğimi en son gören olmak kötü olur !.((
belden aşağı uyştursunlar,bebişim çıkar çıkmaz kucağıma versinler!

canım artık çoğu operasyonu lokal anesteziyle yapıyolar.buyuk ıhtımal lokal yaparlar genel anestezının zararı çok fazlaymış.ben burnumdan bı operasyon geçirdım oda lokal anestezıyle oldu.bıde annede herhangı bı sıkıntı yoksa normal doğuma uygunsa sezeryana almamaları lazım.doktorun hep böyle yapıyorsa bunun altında bışeyler aramak gerekmezmı ?

saol canım, darısı basınıza insallah herkesin ki güzel cıkacak, inanıyorum buna ve dua ediyorum

saol tatlım, aslında benim doktorumda 3 hafta önce en az bukadar detaylı bakmıstı yani o kadar da büyük bi olay degilmis gibi geldi.. seninkide bakıyorsa, Rabbimin izni ile temzi cıkar insallah.. kalbinizi ferah tutun sekerler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…