- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.221
hepinize hayırlı cumalar olsun anneler ve bebişleri ben bugun çok mutluyum dogum günüm oglum biraz önce aradı aglattı eşek beni
sevdiklerinizle birlikte nice yaslara :))
hepinize hayırlı cumalar olsun anneler ve bebişleri ben bugun çok mutluyum dogum günüm oglum biraz önce aradı aglattı eşek beni
Kızlar bişey sormak istiyorum.Bebeğinin hareketini hissedenlere.
Yani ben daha önce pek hissetmediğim tarzda hareketler hissediyorum.
Bunlar genelde alt karında, göbek deliğimin altında kalan kısımda. Ama gaz mı, bağırsak hareketi mi anlayamıyorum.
Önceden pırpırlanma şeklindeydi, şimdi daha çok tekmeyi andıran şekilde. Biri karın duvarıma dokunuyor gibi.
Ama hani gaz hareket eder ya bağırsakta bazen, ona da benziyor. Birden bir yerden bir yere geçiyor sanki.
Nasıl ayıracağım bunu?
Nice mutlu seneler canım.
tşkr ederim benim oglum keman çalıyor beni aradı anne sakın telefonu kapatma dedi bana ferhat göcerin şarkısı varya cennet yavrum bir haftadır onu çalışıyormuş bana onu çaldı agladım Allahım sizlerede nasip etsin böyle mutlulukları
Bunlar genelde alt karında, göbek deliğimin altında kalan kısımda. Ama gaz mı, bağırsak hareketi mi anlayamıyorum.
Önceden pırpırlanma şeklindeydi, şimdi daha çok tekmeyi andıran şekilde. Biri karın duvarıma dokunuyor gibi.
Ama hani gaz hareket eder ya bağırsakta bazen, ona da benziyor. Birden bir yerden bir yere geçiyor sanki.
Nasıl ayıracağım bunu?
İyi ki doğmuşsun Layla
bence onlar bebişinin hareketi o yer değiştiriyo gibi hareketler bende de var demek artık
sende hissediyorsunnasıl ayırt ediceğini bilmiyorum bende pek gaz sıkıntısı olmaz olunca da gaz hareketi ağrı
yapıyo ama bebek hareket ederken ufak ufak bi kıpırdanma oluyo
tşkr ederim benim oglum keman çalıyor beni aradı anne sakın telefonu kapatma dedi bana ferhat göcerin şarkısı varya cennet yavrum bir haftadır onu çalışıyormuş bana onu çaldı agladım Allahım sizlerede nasip etsin böyle mutlulukları
Nasıl ayıracağım bunu?
Ay yavrum benim kıyamam gözlerim doldu.
Çok şanslısın, maşallah subhanallah
Şu mübarek Cuma gününün yüzüsuyu hürmetine Rabbim bizlere de kısmet etsin, evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip eylesin.
Nasıl ayıracağım bunu?
nice yıllara... eşinle güzel çocuklarınla mutlu bir hayat geçir inşallah...
aynen bende senin gibiyim ayırt edemiyorum gazmı bebekmi benimde sol tarafta göbekle kasık arasında erkekler genelde sağda oluyormuş benim ilk oglumda sağ taraftaydı seninki nerede bblaucum
canım bende dün ilk defa hissettim hareketlerini.. böyle parmak uçlarına deriye hafif hafif dokunursan ya öyle bir şeydi.. böyle aralıklarla aynı tarafta.. böyle yapıyor sonra duruyor
sana şunu söyliyim bende gaz hareketi olduğunda hemen arkasından gaz çıkarma isteği oluşuyor..:26: :26: ama bebişim hareket ettiğinde öyle bir şey olmuyor..
amin canım evlatlarımızı bizlere bagışlasın rabbim senin kızda bakarsın piyano çalar sana ne dersin
bende genelde bişeyler yedikten sonra daha net ayırt ediyorum otururken özellikle sanki içerde bi dalgalanma bi geçiş töreni var bişiyler sürekli dalga dalga :)bagırsak hareketleri daha sert geliyor bana bebişin hareketleri yumusak gidiklamam gibi...
amin insallahhh.benim kızımda yan flüt calıyor bende onun resitalini dinlerim bir gün böyle telefonda insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?