2012 Şubat Anneleri

Kızlar bişey sormak istiyorum.Bebeğinin hareketini hissedenlere.
Yani ben daha önce pek hissetmediğim tarzda hareketler hissediyorum.
Bunlar genelde alt karında, göbek deliğimin altında kalan kısımda. Ama gaz mı, bağırsak hareketi mi anlayamıyorum.
Önceden pırpırlanma şeklindeydi, şimdi daha çok tekmeyi andıran şekilde. Biri karın duvarıma dokunuyor gibi.
Ama hani gaz hareket eder ya bağırsakta bazen, ona da benziyor. Birden bir yerden bir yere geçiyor sanki.
Nasıl ayıracağım bunu?

sevdiklerinizle birlikte nice yaslara :))

tşkr ederim benim oglum keman çalıyor beni aradı anne sakın telefonu kapatma dedi bana ferhat göcerin şarkısı varya cennet yavrum bir haftadır onu çalışıyormuş bana onu çaldı agladım Allahım sizlerede nasip etsin böyle mutlulukları

bence onlar bebişinin hareketi o yer değiştiriyo gibi hareketler bende de var demek artık
sende hissediyorsun nasıl ayırt ediceğini bilmiyorum bende pek gaz sıkıntısı olmaz olunca da gaz hareketi ağrı
yapıyo ama bebek hareket ederken ufak ufak bi kıpırdanma oluyo

Ay yavrum benim kıyamam gözlerim doldu.
Çok şanslısın, maşallah subhanallah
Şu mübarek Cuma gününün yüzüsuyu hürmetine Rabbim bizlere de kısmet etsin, evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip eylesin.

aynen bende senin gibiyim ayırt edemiyorum gazmı bebekmi benimde sol tarafta göbekle kasık arasında erkekler genelde sağda oluyormuş benim ilk oglumda sağ taraftaydı seninki nerede bblaucum

Yani evet bende de bu kadar gaz sorunu olmaz, bu kadar gaz yer değiştirmesi olsa davul gibi şişmem lazım.
Hem gaz olsa geçer bikaç güne sürekli sürmez ki…
Gazım olduğunda bana da sancı da yapıyo….
Ayrıca gaz olsa daha içeriden hareketler olması lazım dimi, ama bu sanki karın duvarı civarında….
Zırt pırt oluyo, gaz olsa devamlı olmaz dimi?

nice yıllara... eşinle güzel çocuklarınla mutlu bir hayat geçir inşallah...

canım bende dün ilk defa hissettim hareketlerini.. böyle parmak uçlarına deriye hafif hafif dokunursan ya öyle bir şeydi.. böyle aralıklarla aynı tarafta.. böyle yapıyor sonra duruyor

sana şunu söyliyim bende gaz hareketi olduğunda hemen arkasından gaz çıkarma isteği oluşuyor..:26: :26: ama bebişim hareket ettiğinde öyle bir şey olmuyor..

amin canım evlatlarımızı bizlere bagışlasın rabbim senin kızda bakarsın piyano çalar sana ne dersin

bende genelde bişeyler yedikten sonra daha net ayırt ediyorum otururken özellikle sanki içerde bi dalgalanma bi geçiş töreni var bişiyler sürekli dalga dalga :)bagırsak hareketleri daha sert geliyor bana bebişin hareketleri yumusak gidiklamam gibi...

amin insallahhh.benim kızımda yan flüt calıyor bende onun resitalini dinlerim bir gün böyle telefonda insallah :)

aynen bende senin gibiyim ayırt edemiyorum gazmı bebekmi benimde sol tarafta göbekle kasık arasında erkekler genelde sağda oluyormuş benim ilk oglumda sağ taraftaydı seninki nerede bblaucum

Benimki genelde ortada gibi ama bazen sağda oluyor canım. Şu an ortada mesela.
Göbek deliğinin alt tarafında, sezeryan çizgisine yakın...
Bazen de canımı acıtıyor, tırnaklıyo mu napıyo

Benim de ilk başlarda göz seğrimesi gibi oldu. Birkaç saniye oldu bitti, uzun zaman tekrarı gelmedi.
Sonra gün içinde sık sık ve uzun sürecek şekilde seğrimeler başladı...Sonra bolca seğrime ama arada tekme gibi birşeyler başladı.Sanki bir tek vurup çekiyor gibi.
Son bir iki gündür de seğrimeler oldukça az varla yok arası ama daha çok tekme gibi, eliyle veya ayağıyla vurup çekiyor gibi.
Bazen de ayağını yada kafasını dayıyor ordan çekmiyor gibi.
O hareketler esnasında sanki tuvalete gitme ihtiyacım varmış gibi de geliyor ama böyle çok hafiften (büyük abdest için afedersiniz,yada gaz) ama sonra hareket duruyor o da geçiyor. Gaz rahatsızlığı oldu mu şişerim ben çok rahatsız olur midem filan öyle değilim şimdiiii....

amin canım evlatlarımızı bizlere bagışlasın rabbim senin kızda bakarsın piyano çalar sana ne dersin

Ay olur mu olur canım
Kızkardeşim piyano çalar benim bakarsın genlerden geçmiştir bizim kıza da bişiler

Evet evet bende de bişeyler yedikten sonra.Bağırsak hareketinden daha yumuşak, daha dalgamsı....Geçiş gibi, içimde birisi bir yerden bir yere düşüyor gibi
Bebek hareketi o zaman ya

amin insallahhh.benim kızımda yan flüt calıyor bende onun resitalini dinlerim bir gün böyle telefonda insallah :)

ay ne güzel inşallah bir gün dinlersin ben oglumu dinlemeyi çok seviyorum eşim benden daha çok keyif alıyorbu sene 3. yılı artık şarkıları tam çalıyor ondan önce biraz rahatsız edici olsada annesinya ninni gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…