2012 Şubat Anneleri

Canım günaydın.
Sana özelden mesaj atıcaktım ama mesaj kutun dolmuş gönderemiyorum.
Gereksizleri silersen açılır, gönderebilirim...

Canım sildim...

HAyırlısı olsun o zaman

Bende sabah beri ancak yazabildim be gülüm...
Ne çok çalıştım bugün...
Kafamı kaldıramadım..

günaydın tatlım.. saol.. insallah cümlemizin ki sağlıkla devam eder ve saglikla dogar canım.. Hep dua ediyorum bizim (hepimiz) icin...

HAyırlı olsun

Düzeltemiyorum yönetime yazar mısın bblau
Merhaba arkadaşlar..
Hastaneden geliyorum..
Çok şükür 3 lü test sonuçlarımızda risk düşük çıktı..
Çok şükür Rabbime..

Hayırlı olsun limonum

Kızlar sizce şu bebek odası nasıl bi baksanıza;
baya indirimli bir ürün

Çilek > Baby Bonny

bence çok güzeller...

Canım bebek hareketini anlatıyorusn
GAzı anlarsın.. Sonuçta bebeğin hareketleri içinde kalıyor...

erkek bebek erken dokunuyor 17. haftalarda anneye
kızlar 20. haftada..
Yani bende böyle oldu...

sizde aileden gelen bir yetenek varmış zaten kesin çalar o zaman:))

selamm kızlaarr nasılsınızz bakim kızlarrr testlerdenn güzel haberlerle dönmüşş hayırlı ugurlu olsunn darısıı yaptırmayanların basınaaa

dün aksam arkadasa yemege gittik. bebegi 3 ayı bitirdi. allah ım 10 dk sevebildim uyudugu içinn ama o kadarr tatlı olmus anlatamamm.. konustukcaa ses cıkardıı o da banaa güldü durduu darısı bizimm bebe,klerin basına ama annede bunalım bi hal vardı. 2 cocukla ugrasmaktan yılmıs gibi. biraz sinirleri yıpranmıs:26::26: normalde cok bakımlı bi kızdır dün ruh gibiydi büyük kücügü hiç uyutmuyormus gece de zaten uyumuyormus al sana sinir harbi.. cocuk ablasınınn ikide bir korkutupp uyandırmasından titrek olmus öle diyor annesi. ama digeri de kücük işte ne desen boş

benii görüncee göbegime büyükk bir karsılama yaptılarr.. aaaa kocamann olmuss falann diye ama daha iyisii ayy ne cildin bozulmuss ne fiziginn hiçbi degişiklikk yok ne güzel falan diye iltifatları alınca aanne kız pek bi mutlu oldukk ama göbegim 20 haftalık gibi degil yani hele ögledenn sonra 7 aylık falan oluyorum yani

bu arada kontrolee taammmmmm 1hafta kaldııııı

canım bu bebişinin hareketleri maşallahben 16 haftada hissetmeye başladım tarif sıran aynen doğru.benım mınığım maşallah tum gun kıpır kıpır tekmelerını eşimde hssedıyor hattan karnımı izliyoruz vurdu yerler ınıp kalkıyor.ilk zamanlarda içerden bişey dokunur gıbı sonra çok belirgın şekılde tekmelerını karnını ıtışını hıssedebılıyorsun.

ayyyy laylaaa nınn dogumm günüymüşşşşşşşş

heppi de börtdey tuuu yuuuuu

heppi de börtdey tuuu yuu

heppi de börtdey tuuu yuuuuu

heppiiiiiii börtdey tuuu yuuu

allahhh allaahhhh oturmaya mıı geldikkkkk:118::118::118:

saglıklııı ,mutlu ,evli,cocuklu, işli,paralı, yaradanınn tüm dileklerine kulakk kabarttıgıı,, herkesinn anlayısla karsıladıgıı, kimeninn kırmadıgıı kırılmadıgıı, sansınınn kapını kırdıgı,, askınınnn tavana vurdugu.....vs vs vs bir yıll olsunn seninn içinn cnmmm.. iyi ki dogdunn :119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:

selam hoşgeldin benim hamile oldugum daha fark edilmiyor 7 aylık gibi demişsin ciddimisin

kızlar bugün çok kötüyüm ben ya ( sabah kalktım eşimle beraber çıkıyoruz işe giderken, önce onu bırakıyoruz akşam ben erken çıktığım için araba bende kalıyor ve ben işime gidiyorum. onun işi 9,30 da başlıyor benimkisi ise 9 da ve hep 9,20 da işte oluyorum, bende bu konuda çok hassasım ( ama eşim maalesef ben işten çıkacağım için önemsemiyor, oysa ben hala çalışıyorsam aynı özeni göstermeliyim diye düşünüyorum. akşamdan dedim bak artık trafik oluyor 4 gündür işe geç gidiyorum, biraz erken kalkıcaz dedim tamam dedi, sabah yalvarıyorum kalk diye her sabah yapıyorum ben bunuda. neyse hazırlandım onu bekliyorum, sonra telaşla çıkarken aahatarı içerde unuttu, sonra bana bağırdı işte neymiş ben unutmuşum, ben acele ettiriyomuşum ((((( hamileyim ya herkes üstüme gelsin ( sonra tabi daha kavga ettik. işe gittikten sonra aradı aradı açmadım, sonra işte ılımlı konuştu neyse yumuşadık, ama neden düşünülmüyorumki hamiledir sinirlenmesin diye ( dün akşamda kayınvalidemlere gittik, kayınvalidem daha öncede demişti bebek arabasını biz alırız diye, hiç bana sormak yok ne istiyosunuz nasıl bişi düşünüyosunuz, dün eşim dedi artık alışveriş yapabiliriz cinsiyetini öğrendik, kayınvalidem dedi bebek arabasını biz alıcaz, eşimde pahalı anne 2000 lira ciavrı dedi, yok cnm dedi 200-300 tl hiç sormak yok nasıl bişi istiyosunuz düşündüğünüz bişi varmı diye ((((((( sonra üstüne görümcem kilo almışsın demezmi Allahım yaa hepsi üstüme üstüme (( dün oğluşum olacğaını öğreniyorum, ama olanlara bak, benmi çok hassasım yoksa gerçekten garipmi yaptıkları ((((((

canım tşkr ederim bu çılgın iyi dileklerin için sana diyebilecegim en büyük dua Allah kolay dogumlar nasip etsin saglık sıhatli ve neşen eksik olmasın

canım duruma bakılırsa tabıkı haklısın.sağlıklı bi bebiş için kıloda almalısın tabı bu hamişliğin en şirin yanlarından bırı bence.alışveriş konusuna gelınce benım kayınvalıdemde sız ordan bişey almayın kıyafetını falan bız alırız dediğinde kulaklarımdan ateş fışkırmıştı.emınım kı ıyı nıyetle söylemiştır ama bu benım ılk bebeğim alışverişini nasıl ben yapmam.benım neyı beğenıceğimi hangı kalıtede alıcağımı nerden bılıceksın.ben ızmırde o ankarada alışverişi bırlıkte bıle yapmıycaz ya alınanları beğenmezsem nasıl gıydırırım çocuğuma.doğrusu bende sınırlenmış ve eşime uzunca sıtem etmıştım :)bu yuzden sana hak verıyorum çunku bende çok sınırlenmıştım

laylacımm al sanaa koccccaamann göbegimm.. gören bütün aileyi içerde tasıyorum sanırr.. vücudumunn bel ve basen arası bana ait degil sanki gögüsten yukarsıı baska bi insann orta kısım baska altt ksıımm baskaa

slm annişler.umarım herkes iyidir.3 lü testlerden sonra yatıracağımız testler varmı doktrum bii söylemedi gelecek ay bekliyorumdan başka.bir de bebeğinizin hareketerini her gün düzenli hissediyormusunuz

ayy insan anlatamıyorda ( eşime söylesem diycek tamam gitmiyoruz bir daha ( çatladım sinirden ilk hamile olduğumu öğrendiklerinde görümcem ilk patiğini ben alıcam ilk bilmem nesini ben alıcam, bende aynı senin gibi sonuçta ilk çocuklarımız olunca belkide herşey kendi zevkimize göre ilkleri hep biz alalım istiyoruz, demiştim ama ona işte bizimde ilk çocuğumuz bizimde hevesimiz var dimi cnm dedim bundan sonra tek laf etmez onu alıyım bunu alıyım falan diye, ayy sinir oldum yaaa kendi 100 kilo 25 yaşında ben 27 yaşındayım evliyim + hamileyim 68 kiloyum tamam zayıf değilim ama kilolu bir görüntümde yok yani, hem hamilelere yok yüzün şişti yok kilo aldın denmez ya, zaten psikolojimiz allak bullak ( acaba kocam beni beğenmiycekmi derdimiz var birde bunlar üstüne ((

ayyyy çok şirin maşallah ya kocaman olmuş.göbüşünde gerçekten çok sevımlı duruyor nazar değmesin.ecrıncım kot gıyebılıyormusun yoksa o hamiş pantolonumu

kızlar ben geldim kimin doğum günü layla nın mı iyiki doğdunnn cnm sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…