2012 Şubat Anneleri

maşallah canım yaa hakkaten de 7 aylık gibisin
çok zayıf olduğun için sanırım bu kadar belirgin...

tatlım benım ya çok şekersın :) evet bende aynı şeylerı düşündüm benım ılkım çöpüne kadar kendım alıcam.gelen hedıyeler kabulum beğensemde beğenmesemde kullanırım.ama butun alışverışını yapmayı teklıf etmesı hiç ama hiç işime gelmedı.bende eşime sitem etmiştım umarım onada aynı şeyı söylerler oda bişekılde engel olur alışveriş yapmalarına.canım kılo konusuna gelınce hamıle bı kadına kılo almışsın denmesını ben pek mantığa sığdıramıyorum.mecbur alıcaksın istesende istemesende almama gıbı şansın yok.bana öyle söylendiğinde hamıleyım herhalde alıcam ne beklıyosun derdım.ama sen yınede bunları kafana takıp stres yapma sıkma canını artık bebişin kocamn oldu herşeyı hıssedıyor annesı onun için moralını yüksek tutmalısın.

çok çok teşekkür ederim topicde bu konuda bu kadar bilgili bir annemiz oldugu için sanslıyız artık şişe gunluk sut almaya karar verdım
bak bir soru daha geldi şimdi aklıma görüyormusun canım ya senıde yordum ama acaba gunluk sutu hemen o gun bıtırmek sartmıdır acıldıktan sonra kaç gun dolapta durabilir?

waaawwww inanmıyorum sen bugun yarın doguracakmışsın gibi duruyor şeker

Haklısın tatlm stres yapmamamız lazım, napalım mutlulukların arasıdnda bunlarada katlanıcaz sanırım. Oğlumu kucağıma alayımda kim ne derse desin derim belki o zaman, sinir stres kalmaz :)))

ben günlük yarım lt şişe sütlerden alıyorum tadıda güzel oluyor tavsiye ederim.bugun almışsam yarın biyiyor zaten

Son düzenleme:

selamlarr..
kızlar uzun zamandır yokum :)) veledim artık bana acı çektirmiyor ben de geziyorum..bulantılar tamamen bitti ya koşturuyorum..yurtdışına bile çıktım :))
ecrinnncim göbüşün bir harikaa..ama benim göbüşüm hiç yok yahu var ama etrafa bakıyorum bazı bayanlarda böyle göbüşlü ve hamile olduğum hiç anlaşılmıyorr :)) verdiğim kilolarımı tamamen aldım hamile kaldığım kiloya geldim, hemde basensiz poposuz bir şekilde aldımm göbüş yaptım ama kimse anlamıyorr :))
18 haftalık hamileyim deyince hadi canımm diyorlarr... ablişim benden 14 haftalık hamile onun göbüşü benim göbüşümün iki katıı...
bende azcık bebişim belli olsun istiyorum yahuuu

bu arada kızımın ismini kesinleştirdik ASYA.. :) halk oylamasıyla benim gönlümdeki isim olduu ya da olmak üzere :))

buraya girmeyeli çok olduuu yazacak çok şeyy varrrr..özlemişimm kk yı...

3lü testten bahsetmişsiniz benim dr benden istemedi... bende sormadım ... kaçıncı haftaya kadar oluyormuş bu test ?

slm annişler.umarım herkes iyidir.3 lü testlerden sonra yatıracağımız testler varmı doktrum bii söylemedi gelecek ay bekliyorumdan başka.bir de bebeğinizin hareketerini her gün düzenli hissediyormusunuz

merhaba canım.test konusu sanırım doktorların isteklerıne ve kişinin durumuna göre değişiyor.benım doktorum 3 lü teste gerek duymamıştı yaptırmadı ama bazı doktorlar butun testlerını yaptırabılıyor.ben şimdi 3 boyutlu ultrason için bekliyorum.ben bebeğimin hareketlerını hergun hissedıyorum :)çok şükür.ama 3 gun boyunca hıssetmememizde mumkunmuş nette okuduğuma göre.bu durumda panık yapmayın dıye belirtmişti.

ayyyy çok şirin maşallah ya kocaman olmuş.göbüşünde gerçekten çok sevımlı duruyor nazar değmesin.ecrıncım kot gıyebılıyormusun yoksa o hamiş pantolonumu

hamişş sortuu cnm cok işimi gördü haketten

maşallah canım yaa hakkaten de 7 aylık gibisin
çok zayıf olduğun için sanırım bu kadar belirgin...

aslındaa cok zayıf degilimm yani balık sayılırımm ama göbegim yoktuhiç. içimm genişş degilmişş demek :26:

waaawwww inanmıyorum sen bugun yarın doguracakmışsın gibi duruyor şeker

onunn içinn rüyamdaa erkendenn doguruyorum bebigi heralde bilincaltı korkarımm 1_2 ay sonra göbegimi tasıyamıcamm

ayyyy siz bide bunu aksam görünn sokakta bi vitrine yaklasıyorumm görüss alanına önce göbegim giriyo sonra benn sonra kıyafetlerii görüyoruzzz

Haklısın tatlm stres yapmamamız lazım, napalım mutlulukların arasıdnda bunlarada katlanıcaz sanırım. Oğlumu kucağıma alayımda kim ne derse desin derim belki o zaman, sinir stres kalmaz :)))

aynen aynen kesınlıkle :)onları bı kucağımıza alsak emınım hiç birşey umurumuzda olmaz.hamıle olduğumuz halde etraftakıler bızı düşünmuyorsa barı bız kendımızı düşünelim söylenenlerı çok fazla önemsemeyelım.ben böyle dıyorum kendı kendıme ve sınırımı stresımı çabucak atıyorum kenara.

sağol çünkü bazen çok aktıf benim yaramaz bazen de yok gibi oluyor korkutuyor beni 3 lü test güzel çıktı benim ama 3 boyutlu usg diye bişi söylemedi. 3 lüyü yaptırırken usg girdim ama o değil galiba.merak ettim.zaten doktorum tam gün yasası nedeniyle sadece hastanede çalışmak zorunda kalabilirmiş.yeni bir doktor bulmak zorunda kalacağım

amaa kıyafetlerinn içinn bu iyi bi durumm.. ben esofmanlarımı bile giyemiyorum nefess alamıyorum cünkü göbegin iyi tarafı her an oturcak yer bulabilirsinn:90::90::90: gecen günn postahaneye gittim.. saat 5 e 25 vardı. ve önümde de 200 kişi cok kalabalıktıı arkadasla beraber en sona gittim ve bi kadınınn yanına duvara yaslandım.. 5 dk sonra yanda ooturan karı kocanın esi kalktı telefonla konusmak içinn bende hemen oraya oturdumm aynı anda adamın karısınınn yanına eskimbi komsusu yaklastı ve hayat hikayesini anlatmaya basladı kadınn gögüsten ameliyat oldum diyerekk yolunu yaptıı. arkadasıı ben kalkayım sen otur dedi yok yok iyiyim dedi. sonra bana dönüpp kızım sen kalkta benn oturayımm ameliyatlıyım cok duramıyorum dedi(45 yaslarında ve dipcik gibi dikişi bile gecmiş).ben daha agzımı acmadan bi önce yanında dikildigim kadınn oda 2 canlı hamile nasıl ayakta dursun bu kalabalıkta diye atladı kadın sokk ayy farketmedimm ben otursn o zaman dedi. bizimki tabi gencc ve güzel oldugu içinn algılayamadınızz cantayla da göbegini kapatıyoo göster kızımm göbegini didii ayy bi güldkk bi güldükk.. bu arada 20 dk gecti ve önümde halaa 150 kişi var. ayyy bize sıra gelmicek dedim arkadasıma sansımızı denemiş olduk dedim. o sırada yanıma bi adam yaklastıı alın bunuu hemen sıra gelcek dedi sessizce yürüdü gitti arkasından bagırdım tesekkür ederim diye. yerimee göz d,kenn hatunn daaa hıımmmmm ballı ballı diye kinayeli laf attı. 5 e 3 kala bana ayakta dikilen kadından da önce sıra geldi bütün işimi hallettim.. beni savunan hatun da melek melekk dua ett bebişineee bol bol annesini zorda bırakmıyo dedii. güldük bol bol yine aalllahh adamdan da razı olsun bana vermese 1 dk sonra kendi işini halledicekti niye verdi anlamadım göbegin tekk faydası buuu:44::44::44::44::44:

canım 3 boyutluda bebeğin ellerını,ayaklarını falan belirgın bı şekilde görüyormuşsun.2 li ,3 lü test yaptırılırken gırılen ultrasondan farklı.bebeğin kıme benzediğini bıle anlayabılıyormuşsun.bende heycanla beklıyorum :)doktor konusunda hayırlıssı olsun canım umarım içine sınen bı doktor bulursun.

canım günlük sütte aaçıldıktan sonra 2 gün içinde tüketmen gerekiyor ben evde muhallebi filanda yapıyorum süper oluyo paket süt almam pek eve su gibi geliyo tadı süt içtiğimi anlamıyorum saten doktorda yasakladı sütçü bir kadınım bana süt yasaklıyolar deli gibi kefir içesim var ama sanırım oda yasakmış bize ufff nir bende kalsiyum fazla yaaa dişlerimi bile çekemiyolar bu yüzdennnn:44:

aa neden kalsiyum fazla olunca diş çekilmezmi bu arada kefir iş yerinde hamile arkadasım devamlı içiyor ben tadını bilmemm yasaksa söyleyım ona emınmısın?
benım kayınvalıdem gunluk sutten yogurt yapıyor bızede yapıyor sagolsn guzel oluyor

kızlarrr 3 boyutluu doktorların baktıgıı o siyah beyaz olanlarr.. digeri 4 boyutlu oluyomuss yani doktorr beni bozmustu da bigünn bende öle ögrendimm yanii söyleee:

bu benimm kuzununn 3 boyutlusuu yani doktorların kullandıgı klasik makine

bu da 4 boyutluu bunlar 1 er gün arayla cekildi. izlerkenn renkli resim alırkenn siyah beyaz ama aynısı. tabi renklide alabiliyosun heralde fotografı

aynen öyle canım bunların hepsi bebeğin hareketi
ne güzel artık iyice anlarsın bundan sonra
güzel güzel konuşunca tepkide veriyo keratalar

bence de sen haklısın ama ah şu erkekler hamilelerin hassas olduğunu düşünemiyolar galiba
bende ota bota üzülür oldum bu aralar ama bebeğimi düşünüp üzmemeye çalışıyorum kendimi
onunla tatlı tatlı konuşuyorum kızgınlığım filan geçiyo
ayrıca bu kaynana konusunu açmayın bana çok dertliyim çok hepsi aynı

aman ne güzel bi göbüş bu zayıf olduğun için daha belirgin galiba
ama çok yakışmış hamilelik allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…