2012 Şubat Anneleri

yok diş köklerim o kadar kuvvetli ki düşün artık süt dişlerimi küçükken bile zor çektiler kefirden emin değilim ama burda bir arkadaş demişti doktoruma sordum içme dedi die ordan aklımda kalmış aslında çok faydalıdır doğal antibiyotik günde bir bardak iç yatmadan tüm mide ağrılarına uykusuzluğa birebir altınkılıç die br marka var onun kefiri güsel acımsı değil ayranla süt arası bişi yurt dışında insanların en çok tükettiği şey bizim türk milleti pek bilmiyo zararlı şeyler tüketmekten sıra ona gelmiyo ama ben tavsiye ederim tüm hastalıklara bire bir iyi geldiği bursa karacabey süt ve ürünleri ile ilgili dçlik yapmış bir hocam araştırmasını yapmış bunun kansere ulsere gastirite baş ağrısına vucut dirençsiliğine saymakla bitmiycek faydaları var süt ürünleri arasında en yararlı olanı diyebilirim. sormak lasım doktoruma sorayım yada yakınlarda gitcek olanlar varsa doktora bir sorsun kefir içmek serbest mi die?

saol cnmmm aminn hepimizi ve hepimizinkinii korusunnnn

arkadaşlar ben alakasız bı konuya geçiş yapıcam ama FİKİRLERİNİZE ÇOK İHTİYACIM VAR.benim elektrikli süpürgem sulu sistem ve yap boz gıbı bişey.bı sürü parçasını birleştırıp ev süpüruyorum sonra o parçaları teker teker söküp yıkıyorum.bıde kocaman bişey yürütmem zor oluyo halıya falan takılıyo kaldırıp odadan odaya taşıam gerekıyor buda benım için ezıyet oldu artık ev süpüremez oldum bu işi eşim yapmaya başladı.bende yenı süpürge alıcam eşimle araştırdık bıze torbalı makınaları önerdıler performası daha yuksek oluyormuş.bnde toz torbasızlarla bunun arasında kaldım.makınam çok yenı ama kullanışsız olduğu için değiştirmek zorunda kaldım.bu alıcağımda sorun yaşatırsa eşim sınırlenır buyuk ıhtımal.hatta bakşam gelirken seçtiğimiz makınayı alıcak.BENDE SIZDEN RICA EDIYORUM NE KULLANIYORSUNUZ MEMNUNMUSUNUZ YORUM YAZARSANIZ eşimi arayıp alıcağımızdan vazgeçerim.LÜTTTFEEN BENI GÖRÜNNN

tatlım benimm torbalı bi arceligim var kaplumbaga modellerdenn gayett de güzel.. ama benn onu hiç acmıyorum.. fantom un heryerde satılan 50 tl likk baston süpürgeleri var ya.. o benim hayatımı kurtarıyoo hem öle bi cekiyo ki inanamazsınn, yerde kaplamıyo cok pratik onunn kendi toz torbası var arada makieney atıyorum bosalttıktan sonra tertemiz oluyo. tavsiye ederim

Benimki Rowenta...Sanırım şu:

Memnunum ben ama fakirin süpürgelerini de çok önermişlerdi ben alırken.
Torbalı benimki.

Annemin süpürgesi de Philips ama onu hiç açmıyo, senin fantomdan çok memnun o da.....
hem yer kaplamıyomuş hem de çok güçlüymüş.

Canım fantomdan bende de var ama yetmıyor evım çok buyuk halılarda yenı ıkı odayı süpürünce bı top yun çıkıyor her odada boşaltmam gerekıyor içini iyi temızleyemıyorum evı.bende arçeliğin kaplumbağasından seçtim ama torbasız mı alsam dıye kararsız kaldım.

Tatlım bende simdi phillips in torbasız bi modeli var iyi cekiyor, birde Fakir'in ayaklı-torbalı bi makinası var o mode daha pratik ama digeri kadar kuvvetli cekmiyor... simdi ikisindende memnunum ama öyle kuvvetlede tavsiye edemem acıkcası...

güselim valla ben naptım söyliyim mi? bendede senin ki gibi tefarruatlı mükemmel bir makina var yaptığı temizliğide hiçbir süpergeye değişmem markası cleanmax ama dediğin gibi çok yoruyo ben onu haftada 1 gün açıyorum kendime mini bir süpürge aldım günlük temizlik için toz torbasız sinbonun çekiş kuvveti filanda çok iyi 60tlye aldım hemde tavsiye ederim hepinize ama bana sorarsan sulu sistemi sakın veriyim satıyım değiştiriyim deme sağlık açısından en iyi süpergeler onlar hamilelik geçici bir durum al bitane cankız sende bak keyfine ve gerçekten güsel çekiyo

canım benim süpürgemde sulu olanlardandı hiç kullanamıyodum
kaldırdım yenisini aldım benimki torbasız modellerden
philips-easylife küçük olduğu için rahat kullanıyorum
ama sen kendin görüp karar ver iyice bi bak bence sonra problem olmasın

Benimki Rowenta...Sanırım şu:
Eki Görüntüle 257267

Memnunum ben ama fakirin süpürgelerini de çok önermişlerdi ben alırken.
Torbalı benimki.

evet ben bu modelede baktım hatta satış elemanı ısrarla önerdi.benım şuan kullandığım fakır ama ben yalnış tercıh yaptım keşke sulu almasaydım çok teşekkür ederim yorumların için çok sağol.anladığım kadarıyla herkez torbalıdan memnun

benimkide sulu olandan dedigin gibi zor oluyor günlük kullanmak ben birde şu pratik olandan aldım çok memnunum haftada bir sulu olanı açıyorum

torbasız yine dert ama.. arcelikten de cok memnunumm ben. doldumu torbayı at yenisini tak o da cok pratikk.. yıkayıp paklama derdin yok . bence torbalı al.. halıların yün heralde hav temizlemekk kabuss olurr :26::26::26:

canım torbalı iyi gibi duruyo ama güneşe karşı tülleri perdeleri evde açıp bir açın süpürgenizi nasıl bir temizlik yaptığınızı görürsünüz bir yandan borusuyla içeri çekiyosunuz arkadan tozları bir güsel üfürtüyo güneşte o çıkan tozlar görülüyo bende vardı direk eskiciye verdim onu görünce tavsiye etmiyorum yerden aldığınız toz havaya geri uçuyo bir çöpler kalıyo torbada ama sulu sistem içeri hapsediyo herşeyi suyun içine toz torbasızlarıda çıkacak delik olmadığı için eldivenle alıp atıyosunuz hepsi bu

canım baktık beğendim senın makınqnın modelınde arçeliğin kaplumbağa torbalı eşimde bugun işten çıkınca alıp getırıcek.bende torbası bıter çıkıp alamam falan dıye gereksız detayları düşünüyorum sanırım bu yuzden torbasızlarda aklım kaldı.sen tozu toplayan parçasını yıkıyomusun canım.benım baktıklarımdan bı tanesınde 3 süpürmede içerisindekı fıltrenın yıkanması gerektiğini söyledi.çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu söyledıklerın.kafamda kesinleştirmeye başladım :)

o zaman benım doktor şaşırdı herhalde bende hiç uyanmadım valla

çok sağol canım ben bu yorumlarınızla sonuca varıcam inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…