2012 Şubat Anneleri

bı doktorda sulu sıstemlerın çabuk bakterı urettığını söylemişti yok satmıycam daha çok yenı çekyat vakumlamada falan ıyı oluyor aslında.çok sağol canım yorumların için

o zaman benım doktor şaşırdı herhalde bende hiç uyanmadım valla

bendeee bi hevess ben ne zaman 3 boyutluya giricem demiştimm.. o da bana sööyyllee bi sasırarakk bu zaten 3 boyutlu dedi sen 4 boyutlu demek istedin heralde didi.. evett yani öyle demekk istemişimm dedimm sonaa baktım o 22. haftayı bekle diyoo 16 da kendim randevu alıp girdim 4 boyutlu doopler e.. bebegin her yerine bakıyorlar.. kan dolasımına kadar inceliyor.. beni simdi kendi doktorum tekrar göndercekk tarama için. aynı seyleri yapcaklar ama olsun görüntüler farklı olcak

benimkide sulu olandan dedigin gibi zor oluyor günlük kullanmak ben birde şu pratik olandan aldım çok memnunum haftada bir sulu olanı açıyorum Eki Görüntüle 257271

ya benım sulu olan felaket bişey onu bıdaha kullanmayı hiç istemıyorum.pratık olanlarındanda var onunda gucu yetmıyo anamm ev elektronık tukanı gıbı olcakkociş benı yıycek sonunda

bı doktorda sulu sıstemlerın çabuk bakterı urettığını söylemişti yok satmıycam daha çok yenı çekyat vakumlamada falan ıyı oluyor aslında.çok sağol canım yorumların için

valla bilemiyorum cnm doktor ne söylemiş ama benim makinemin senelik filtre temizliği var çağırıyorum geliyolar 2000tlye aldım hem halı yıkama makinesi hemde detaylı temizlik die bir zımbırtısı var halıları dövüyo süpürürken koltuktaki süngerin içindeki senelerin pisliğini tutup çekme gücüne sahip geçen eşimin parmağını çektiriyodum az daha tartıştık o yüzden nasıl durduğumu bilemedim onu gördükten sonra diğer süpürgeleri gözüm tutmuyo günlük çer çöp için devamlı kullanımı zor ama o küçük el süpürgesi yeterince iyi çekiyo onu kulanıyorum hem hafif belim filan arımıyo onunla yani kafa ütülediysem kusura bakma

işte tam o hissettiğin şey kızın tatlım..aynı hareketleri ben hissedioum sanki biri karın duvarıma dokunuoumuş gibi oluo kendimi acayip hissedioumm kızlar annelerini böle sewiolar demekki

ben alalı 1,5 sene oldu daha 1 kere yıkadım 2-3 süpürmede haznesi
doluyo poşetin içine açıp boşaltıyorum poşaetide bi güzel bağlayıp atıyorum
eğer içinde çok toz kalmışsa siliyorum gayette güzel çekiyo
her defasında yıkayacaksam bunun kolaylığı nerde dimi ama

slm kızlarraz önce dışardaydım itfaiye arabası geçiyorduu..bizimki acayip pırpılandı acayip oynadı yaa sesleri duymaya başladı herhalde

hiç olurmu öyle şey canım ben ıstedım yorumlarınızı çok teşekkur ederım ilgılenıp yazdığın için.senın makına dırek robot sınıfına gırıyor :)o fıyatlarda olanlara oyle dıyolar.keşke ondan alabılsem ama bu aralar o pahalı kaçıyo bana.ben bu suluyu anneme verıcem daha çok yenı ablamlar onu kullanırlar ben bel fıtığıyım onu elıme almam bıdaha.şöyle uzun sure kullanıcağım peşimden sürükleyeceğim bişey alımde kurtılım.:):)

torbasız yine dert ama.. arcelikten de cok memnunumm ben. doldumu torbayı at yenisini tak o da cok pratikk.. yıkayıp paklama derdin yok . bence torbalı al.. halıların yün heralde hav temizlemekk kabuss olurr :26::26::26:

evet canım yün süpürge hemen doluyo koca bı top yun çıkıyo içinden.bıde suyun içinde olunca daha iğrenç oluyo ve kötü kokuyo ben o seçtığım torbalıyı alayım en ıyısı :)çok sağol ecrincım yorumların için

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederım yorumlarınız için aklımdakı sorular gıtmiş oldu çok sağolun.kullanınca aklıma gelirsınız dua ederım sızın için.

anam bende ortalıkta dolanıyorum 3 boyutluya gırıcem dıebilipte söylemeyenler ıyı gülmüşlerdir bana.halbukı eşim bı ara netten araştırıken zaten gırdığın 3 boyutluymuş falan dıye bişeyler anlatıyodu ben o ara tv ızlıyodum burdan gırdı burdan çıktı.şimdi çaktım durumu:26:

öyle oldu galiba korktu miniğimmm

ne tatlı ya yerım senın o miniğinisankı benım karnımda bişey yokmuş gıbı sız anlatınca acayıp hoşuma gıdıyo mutlu oluyorum vallabenım mınığımde sabahtan berı kıpır kıpırdı şimdi hiç hareket yok uyuyo herhalde.allahım nazardan korusun hepsini.mınık yavrularımızı

bende çok istiyorum gitmeyi :)ama izmirde bulurmuyum bılmıyorum.ben doğumdan çok korkuyorum hemde çok bunun için yardım almayı çok istıyorum.

Ben kesinlikle sezeryan düşünüyorum,kendimi o kadar acıya sokamam ..Bu çok zor bir deneyim ben de çok korkuyorum .Normal doğuma karşıyım resmen korkumdan .

banada annemler almıştı evlenmeden sağolsunlar bende hergün dua ediyorum bide kendi kendine çalışsa daha ii olcak yoruyo hamilelikte beni ama içinden çıkanları görünce mutlu oluyorum yaptığım temizlikten isteğin mantıklı o zaman pratik bişi al bak rahatına marka olarak bosh yada samsungun makinaları süper aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…