- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.301
güselim valla ben naptım söyliyim mi? bendede senin ki gibi tefarruatlı mükemmel bir makina var yaptığı temizliğide hiçbir süpergeye değişmem markası cleanmax ama dediğin gibi çok yoruyo ben onu haftada 1 gün açıyorum kendime mini bir süpürge aldım günlük temizlik için toz torbasız sinbonun çekiş kuvveti filanda çok iyi 60tlye aldım hemde tavsiye ederim hepinize ama bana sorarsan sulu sistemi sakın veriyim satıyım değiştiriyim deme sağlık açısından en iyi süpergeler onlar hamilelik geçici bir durum al bitane cankız sende bak keyfine ve gerçekten güsel çekiyo
Eki Görüntüle 257270
o zaman benım doktor şaşırdı herhalde bende hiç uyanmadımvalla
benimkide sulu olandan dedigin gibi zor oluyor günlük kullanmak ben birde şu pratik olandan aldım çok memnunum haftada bir sulu olanı açıyorum Eki Görüntüle 257271
bı doktorda sulu sıstemlerın çabuk bakterı urettığını söylemiştiyok satmıycam daha çok yenı çekyat vakumlamada falan ıyı oluyor aslında.çok sağol canım yorumların için
işte tam o hissettiğin şey kızın tatlım..aynı hareketleri ben hissedioum sanki biri karın duvarıma dokunuoumuş gibi oluo kendimi acayip hissedioumm kızlar annelerini böle sewiolar demekkiKızlar bişey sormak istiyorum.Bebeğinin hareketini hissedenlere.
Yani ben daha önce pek hissetmediğim tarzda hareketler hissediyorum.
Bunlar genelde alt karında, göbek deliğimin altında kalan kısımda. Ama gaz mı, bağırsak hareketi mi anlayamıyorum.
Önceden pırpırlanma şeklindeydi, şimdi daha çok tekmeyi andıran şekilde. Biri karın duvarıma dokunuyor gibi.
Ama hani gaz hareket eder ya bağırsakta bazen, ona da benziyor. Birden bir yerden bir yere geçiyor sanki.
Nasıl ayıracağım bunu?
canım baktık beğendim senın makınqnın modelınde arçeliğin kaplumbağa torbalı eşimde bugun işten çıkınca alıp getırıcek.bende torbası bıter çıkıp alamam falan dıye gereksız detayları düşünüyorum sanırım bu yuzden torbasızlarda aklım kaldı.sen tozu toplayan parçasını yıkıyomusun canım.benım baktıklarımdan bı tanesınde 3 süpürmede içerisindekı fıltrenın yıkanması gerektiğini söyledi.çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu söyledıklerın.kafamda kesinleştirmeye başladım :)
valla bilemiyorum cnm doktor ne söylemiş ama benim makinemin senelik filtre temizliği var çağırıyorum geliyolar 2000tlye aldım hem halı yıkama makinesi hemde detaylı temizlik die bir zımbırtısı var halıları dövüyo süpürürken koltuktaki süngerin içindeki senelerin pisliğini tutup çekme gücüne sahip geçen eşimin parmağını çektiriyodum az daha tartıştık o yüzden nasıl durduğumu bilemedim onu gördükten sonra diğer süpürgeleri gözüm tutmuyo günlük çer çöp için devamlı kullanımı zor ama o küçük el süpürgesi yeterince iyi çekiyo onu kulanıyorum hem hafif belim filan arımıyo onunla yani kafa ütülediysem kusura bakma
slm kızlarraz önce dışardaydım itfaiye arabası geçiyorduu..bizimki acayip pırpılandı acayip oynadı yaa sesleri duymaya başladı herhalde
slm kızlarraz önce dışardaydım itfaiye arabası geçiyorduu..bizimki acayip pırpılandı acayip oynadı yaa sesleri duymaya başladı herhalde
torbasız yine dert ama.. arcelikten de cok memnunumm ben. doldumu torbayı at yenisini tak o da cok pratikk.. yıkayıp paklama derdin yok . bence torbalı al.. halıların yün heralde hav temizlemekk kabuss olurr :26::26::26:
öyle oldu galiba korktu miniğimmmDışarıdaki tiz seslerden korkup irkildiği dönemler bunlar. Korkmuş olabilir yazık
hoşgeldin cnm
bendeee bi hevess ben ne zaman 3 boyutluya giricem demiştimm.. o da bana sööyyllee bi sasırarakk bu zaten 3 boyutlu dedisen 4 boyutlu demek istedin heralde didi.. evett yani öyle demekk istemişimm dedimm sonaa baktım o 22. haftayı bekle diyoo 16 da kendim randevu alıp girdim 4 boyutlu doopler e.. bebegin her yerine bakıyorlar.. kan dolasımına kadar inceliyor.. beni simdi kendi doktorum tekrar göndercekk tarama için. aynı seyleri yapcaklar ama olsun görüntüler farklı olcak
öyle oldu galiba korktu miniğimmm
bende çok istiyorum gitmeyi :)ama izmirde bulurmuyum bılmıyorum.ben doğumdan çok korkuyorum hemde çok bunun için yardım almayı çok istıyorum.
hiç olurmu öyle şey canım ben ıstedım yorumlarınızı çok teşekkur ederım ilgılenıp yazdığın için.senın makına dırek robot sınıfına gırıyor :)o fıyatlarda olanlara oyle dıyolar.keşke ondan alabılsem ama bu aralar o pahalı kaçıyo bana.ben bu suluyu anneme verıcem daha çok yenı ablamlar onu kullanırlar ben bel fıtığıyım onu elıme almam bıdaha.şöyle uzun sure kullanıcağım peşimden sürükleyeceğim bişey alımde kurtılım.:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?