- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.321
Ben kesinlikle sezeryan düşünüyorum,kendimi o kadar acıya sokamam ..Bu çok zor bir deneyim ben de çok korkuyorum .Normal doğuma karşıyım resmen korkumdan .
ben geldimmmmmm
melebe:79::80: sen doktora ne zaman gidiyodun seker?
(bende hafıza balık gibiydi zaten simdi iyice beter oldum kızlar kusuruma bakmayın biseyler unutup atlarsam)
Azelyanın kan sonuçları çıktımı, doktor ne dedi acep merak ettim..
valla bende korkuyorum etrafımda doğum yapmış ne kadar hatun varsa hepsıne sordum hepsıde oluyo bıtıyo korkulucak bişey yok dıyolar.ben korkumu bı yensem normal doğum yapıp o duyguyu yaşamak istıyorum.ama zaten bıde sağlık sorunum var bu yuzden sezeryanada mecbur kalabılırım.canım hakkımızda hayırlısı olsun ben hamıle kalmadan önce bebek karnımda hareket ederse çok huylanırım dıyodum şimdi bunun harıka bı duygu olduğunu gördüm tum gun hıssetmek ıçın beklıyorum resmen.inşallah doğumumuza yakında bu korkularımızda kendılığınden geçip gıder.:)
bende geldiiimmm...
sen balık deyince aklıma geldi,bizim bebişler balık ve kova burçları olacaklar.benim 19 şubat görünüyo balık burcunun başladığı tarih,sezetyanda erken alındığı için kova olma ihtimalide var!
hiç balık ve kova tanıdığım yok benim,aranızda balık veya kova olan varmı???
11de gelsin demişti doktoru ama...
Ben de onu bekliyorum.
11de gelsin demişti doktoru ama...
Ben de onu bekliyorum.
bende geldiiimmm...
sen balık deyince aklıma geldi,bizim bebişler balık ve kova burçları olacaklar.benim 19 şubat görünüyo balık burcunun başladığı tarih,sezetyanda erken alındığı için kova olma ihtimalide var!
hiç balık ve kova tanıdığım yok benim,aranızda balık veya kova olan varmı???
Ben tipik bir kova kadınıyım. Bi kere özgürlüğüne düşkün olur haberin olsun..
her burcun kendine göre olumlu yada olumsuz özelikleri var işte..hayırlısı olsun,bebişlerimiz sağ sağlim gelsinde,hiç önemli değil aslında..balık olmuş,oğlak olmuş,annesi gibi terazi olmuş hiiiiç farketmez..:)))hosgeldin seker:79::79: benim kardesim ve yakın bi arkadasım kova, esim ve bir yakın arkadasım balıktır.. iyi burclardır, ikisininde kendine has ilginc özellikleri mevcut ben iki burcuda severim.....
oooooo,yandık ozaman kova olursa..:)))))))
balıklarda çok duygusal olurmuş diye biliyorum..
oğlum balık olursa kızlar çok canını yakar oğluşumun(((
oooooo,yandık ozaman kova olursa..:)))))))
balıklarda çok duygusal olurmuş diye biliyorum..
oğlum balık olursa kızlar çok canını yakar oğluşumun(((
her burcun kendine göre olumlu yada olumsuz özelikleri var işte..hayırlısı olsun,bebişlerimiz sağ sağlim gelsinde,hiç önemli değil aslında..balık olmuş,oğlak olmuş,annesi gibi terazi olmuş hiiiiç farketmez..:)))
Selam, iki gundur buldugum tek vakit bu ve burclar konusulmus, ben de kovayim, soguk oluyoruz biz biraz, biraz da dik kafaama iyidir kova burcu spora ve matematige yatkin olurlar, ders calis diye tepesinde beklememiz gerekmeyecek insallah
Canımcım sen doğum şekli olarak ne düşünüyorsun? yada doktorun ne öneriyo. Bi anlatsana bize
banada annemler almıştı evlenmeden sağolsunlar bende hergün dua ediyorum bide kendi kendine çalışsa daha ii olcakyoruyo hamilelikte beni ama içinden çıkanları görünce mutlu oluyorum yaptığım temizlikten isteğin mantıklı o zaman pratik bişi al bak rahatına marka olarak bosh yada samsungun makinaları süper aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?