2012 Şubat Anneleri

Ben kesinlikle sezeryan düşünüyorum,kendimi o kadar acıya sokamam ..Bu çok zor bir deneyim ben de çok korkuyorum .Normal doğuma karşıyım resmen korkumdan .

valla bende korkuyorum etrafımda doğum yapmış ne kadar hatun varsa hepsıne sordum hepsıde oluyo bıtıyo korkulucak bişey yok dıyolar.ben korkumu bı yensem normal doğum yapıp o duyguyu yaşamak istıyorum.ama zaten bıde sağlık sorunum var bu yuzden sezeryanada mecbur kalabılırım.canım hakkımızda hayırlısı olsun ben hamıle kalmadan önce bebek karnımda hareket ederse çok huylanırım dıyodum şimdi bunun harıka bı duygu olduğunu gördüm tum gun hıssetmek ıçın beklıyorum resmen.inşallah doğumumuza yakında bu korkularımızda kendılığınden geçip gıder.:)

melebe:79::80: sen doktora ne zaman gidiyodun seker?

(bende hafıza balık gibiydi zaten simdi iyice beter oldum kızlar kusuruma bakmayın biseyler unutup atlarsam)

bende geldiiimmm...
sen balık deyince aklıma geldi,bizim bebişler balık ve kova burçları olacaklar.benim 19 şubat görünüyo balık burcunun başladığı tarih,sezetyanda erken alındığı için kova olma ihtimalide var!
hiç balık ve kova tanıdığım yok benim,aranızda balık veya kova olan varmı???

Ben gizacım senin gibi bel fıtığı çekiyorum. Benimde en büyük korkum bel fıtığının normal doğumla dahada ilerlemesi.
Zor işler bu doğum meselesi, bazende sezeryan yapan arkadaşlarımla konuşuyorum çok rahattı diyorlar..

Ben tipik bir kova kadınıyım. Bi kere özgürlüğüne düşkün olur haberin olsun..

hosgeldin seker:79::79: benim kardesim ve yakın bi arkadasım kova, esim ve bir yakın arkadasım balıktır.. iyi burclardır, ikisininde kendine has ilginc özellikleri mevcut ben iki burcuda severim.....

hosgeldin seker:79::79: benim kardesim ve yakın bi arkadasım kova, esim ve bir yakın arkadasım balıktır.. iyi burclardır, ikisininde kendine has ilginc özellikleri mevcut ben iki burcuda severim.....
her burcun kendine göre olumlu yada olumsuz özelikleri var işte..hayırlısı olsun,bebişlerimiz sağ sağlim gelsinde,hiç önemli değil aslında..balık olmuş,oğlak olmuş,annesi gibi terazi olmuş hiiiiç farketmez..:)))

oooooo,yandık ozaman kova olursa..:)))))))
balıklarda çok duygusal olurmuş diye biliyorum..
oğlum balık olursa kızlar çok canını yakar oğluşumun(((

Selam, iki gundur buldugum tek vakit bu ve burclar konusulmus, ben de kovayim, soguk oluyoruz biz biraz, biraz da dik kafa ama iyidir kova burcu spora ve matematige yatkin olurlar, ders calis diye tepesinde beklememiz gerekmeyecek insallah

amin.. insallah canım.. evet aynen bunlar tatlı geyiklerimiz iste, maksat kafalar mesgul olsun, güzel muhabbetlerimiz olsun.. yoksa hiccccccccccc mi hiiiiicccccc önemli degil tabii ki..saglıklı, hayırlı, huzurlu mutlu vb. olsunlarda...

Selam, iki gundur buldugum tek vakit bu ve burclar konusulmus, ben de kovayim, soguk oluyoruz biz biraz, biraz da dik kafa ama iyidir kova burcu spora ve matematige yatkin olurlar, ders calis diye tepesinde beklememiz gerekmeyecek insallah

iyi iyi...))güzelmiş sevdim kovayı.))
matematiğe yatkın olursa eşim direk kendine pay biçer..bende derim ozaman burcundan diye!!sürekli takılır da bana kendileri eşim sayısalcıydı ben eşit ağırlık,sözele yatkınım..çocuğumuzun sayısal zekası ona benzesiznmiş!!!!!!kızdırıacakya beni!!!!

Canımcım sen doğum şekli olarak ne düşünüyorsun? yada doktorun ne öneriyo. Bi anlatsana bize

Ben normal doğum istiyorum aslında canım. İki sebepten ötürü. Birincisi normal doğumla doğan bebeklerin hastalıklara vs. karşı daha dayanıklı olduğunu söylüyorlar (pek bi araştırmadım bu konuda ben gerçi,emin konuşmayayım) hem de anne sezeryandan sonraki bir hafta filan sıkıntı çekiyormuş ameliyatlı olduğundan.
Bir de fazla kilom var benim normal doğumda, doğum esnasında daha fazla kilo atılabiliyor.
Aslında korkmuyor da değilim doğumdan.Epidural normal isterim seçme şansım olsa.
Ama en son kontrolümde doktorum bebeğin eşinin önde olduğunu (plasenta previa) söyledi.Her an kanaman yada lekelenmen olabilir bu yüzden dedi.
Eğer 24. haftaya kadar yerine yani yukarı çıkmazsa sezeryandan başka yolumuz kalmaz diiye söyledi.
Ama benim kanamam/lekelenmem olmadı. Herhalde yukarı çıkmış olmalı diye düşünüyorum.
Ama çıkmazsa,sezeryana mecbur kalabilirim canım.

öyle yapıcam canım.koçişimide bu eziyetten kurtarıcam inşallah gözunun içine bakıyorum evı süpürsun dıye :)canımın boyuda 1,96 zavallım ıkı kat oluyo supururken ay kıyamam ya.ben pratık bişey alım kendı işimi kendım görımde vıcdanım rahatlasın.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…