2012 Şubat Anneleri

Benim en yakın arkadaşlarımdan biri ve eşi kova.
Kovaların genel özellikleri midir bilmem ama,onlar biraz özgürlüklerine düşkün,biraz bencil, biraz da inatçı insanlar.
Ama çok cana yakın ve düşünceliler, seviyorum ben çok, anlaşıyorum da

ben balığım :)mınığımde kova olucak.ailece doğum tarıhlerımız ocak şubat mart oluyor

bebek %80 zekasını anneden alıyormuş eşin şansını kaybetti şimdiden burçların ne kadar etkisi var bilmiyorum

normal doğumda bebek çıktıktan sonra,kalanınıda yarımsaat içinde çıkması gerekiyormuş.eşi deniyorya halk arasında,plesanta herhalde emin değilim,duyduğumu söylüyorum,ben detaylarını henüz araştırmadım.ve çıkan şeyin üzerindeki damarlar sayılıyormuş,3 mü 4 mü ne olması gerekiyormuş!!!!!çok kötüüüü....

canım bebeklerimiz ve bizim için hangisi hayırlı ise öyle olsun inşallah...

Bu arada bazılarımızın bebekleri balık, erken gelirlerse kova olacaklar.

Bazılarımızınki de mesela Dünyam,ben,Azelya ilk aklıma geliverenler, kova eğer erken gelirlerse oğlak olacaklar

Benim doğumum 1-2 Şubat gibi görünüyor 40 haftayı doldurabilirsem.Eğer dolduramazsam 10 gün filan erken gelirse yavruş, oğlak olucak kısmetse

Son düzenleme:

benim eşim oğlakk!!!!!çok zor bi burç!!!!!çok inat oluyorlar en başta!ama eşim diye söylemiyorum zeki oldukları kesin!

valla bende çok korkan biriyim ama nedense normal çok istiyorum inş bi aksilik olmaz da normal olur..bide herkesin hikayesi farklı canım kimi çok kolay olur kimi çok zor kimi sezeryanda 15 gün yatar kimi 2 günde kalkar belli olmaz yani...o nedenle sen kendine güven yeter....inş sağ sağlim kurtuluruz...

doktor doğuma yakın beyın cerrahıye görunmemı ıstedı.doğumda ıkınmamız gerektiği için bel fıtığı olunca bu zorlaşıyormuş.benım sezeyan olmuş şimdi benımle aynı dönemde hamıle olan komşum var o tekrar sezeryan olucak.onunla konutum hiç korkulucak birşey yok çok rahat mınık mınık dıkışlerın oluyor 3 gunde ayağa kalkıp at gıbı koşturuyosun dedı bana.kendısıde 15 yıl sağlık sektöründe çalışmış.senın kesın sezeryan olur dedı ayrıca bel fıtığısın ıkınamazsın normal doğum zor olurmuş. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun nolucak çok merak edıyorum.:26:

sen nezaman yazdın bana görmemişim..
dediğim gibi hiç kova veya balık tanıdığım olmadı bildiğim,o yüzden aranızda vardır kesin diye sordum..
bakalım şansıma ne gelecek!:))))

benim eşim oğlakk!!!!!çok zor bi burç!!!!!çok inat oluyorlar en başta!ama eşim diye söylemiyorum zeki oldukları kesin!

evet oğlaklar çok inattır bildiğinden şaşmaz ama kadınları çok titiz düzenli olurerkeğini bilmiyorum ..kovada bi patronumun babasını tanıdım çok iyiydi ve zehir gibi akıllıydı doğum tarihide benim beklenen doğum tarihiydi 15 şubat eğer benim geç gelirse balık olcak 19 şubatı geçerse...ve balıklar çok duygusal sulu göz oluyor ve çok ağlar diye korkuyorum bakalım hayırlısı...

bende ilk hamileligimde senin gibi düşünüyordum ama olmadı hem bebegim iriydi hem rahim darlıgı hemde bıraksalar 10 aylık dogacaktı günü geçti yani Allah hayırlı dogumlar nasip etsin gönlüne göre olur inşallah

kızlar 4 boyutlu renkli ultrasonla ilgili tüm hastaneleri aradım cevap veren yok resmen yaa bi zeytinburnu avrasya hospital ile görüşebildim 142tl imiş cd de içinde ssklılara

zaten bel fıtığında normal doğum sakıncalı olur canım bi kere belin çok ağrır ve daha sonra allah korusun hemen ayağa kalkamazsın doktorun komşun doğru demiş..bendede olabilir bende baktırıcam..hamilelikten önce en ufak bişey ağır kaldırsam belim tutuluyordu hemen..bende bide küçük böbrek taşıda var bakalım ne olcak..:44:

valla eşim oğlak demiştimya burcunun özelliğimidir kendi özelliğimidir bilemicem ama çok titiz,ve düzenlidir !biraz da ağırmı oluyorlar ne1böyle yavaş,sakin,relax ....çileden çıkarırcasına....

Son düzenleme:

ben balığım ama kımse balık olduğuma ınanmıyor.pek taşımıyorum galıba.ama erkeklerde en ıyı burç balık ve başakmış.her kadının ıstıyeceği erkek tıplerıymış.ayyy oğluşlarımızı kıslar yer o zaman :)

Heh işte bende o plasenta bebeğin önünde. Normal doğumu engelliyor şu anki vaziyetiyle. Bebeğin tepesinde olması lazım aslında.
İşte bekleyeceğiz bakalım yukarı çıkarsa benim de normal doğum şansım olur Allah nasip ederse…

canım bebeklerimiz ve bizim için hangisi hayırlı ise öyle olsun inşallah...

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…