2012 Şubat Anneleri

benim erkek kardeşim 6 mart doğumlu balık ama hiçte duygusal değildir 1 kere ağladığını görmedim duygusal olarak kadınları öle olur die biliyorum benim kaçışım yok sanırım kesin balık olacak erken doğum olmassa

valla eşim oğlak demiştimya burcunun özelliğimidir kendi özelliğimidir bilemicem ama çok titiz,ve düzenlidir !biraz da ağırmı oluyorlar ne1böyle yavaş,sakin,relax ....çileden çıkarırcasına....

evet evet aynen dediğin gibi oluyorlar ben beraber çalıştım oğlakla çok ağırlar yavaştan alırlar işi ama çok inatlar ve titizler..seda sayanda oğlakmış ve temizlikçilerini çileden çıkarırmış...benim oğlak olmicak inş bi aksilik olmazsa..:44:

Merhaba hanımlar bende şubat annesi olacagım inşallah listede olmam lazım uzun zamandır giremiyorum 19 haftamdayım ama koaly geçmiyor hayırlısı şişliklerim ödemlerim çok fazla önerileriniz varmıdır..

ben ruyamda normal doğum yapıyodum çok gerçekçiydi kolaydı doğrusuamın canım ya allahım hepımıze hayırlısıyla o dönemlerı atlatmayı bebeklerımızı kucağımıza almayı nasıp etsın.benım ailelerım uzakta burda benımle ılgılenıcek kımsem yok.inşallah normal olur kendı başımın çaresıne bakarım kımseye muhtaç olmam.bebğimide kucağıma almanın emzırmenın keyfını yaşarım.hepmız için hayırlısı olsun canım inşallah sende normal doğumla sağlıklı bır şekılde bebişini alırsın kucağına inşallah.

hıııı şimdi anladımmmm..düşününce normal doğum için onun geride olması gerekiyor,bebeğin önce çıkabilmesi için..anladıımmm..
yada tepesinde olması lazım dediğin gibi.
o niye öyle geride ,yada önde olabiliyormuşki!
benimde rahmim geriye doğru..bben hamile kalmadan önce tesadüfen farkedildi.
siyatik için mr a girmiştim,ordaki beyin cerrahı söyledi,bide korkuutttu beni,nasıl ağlayarak çıktım yanından.rahminiz ters,çocuğunuz varmı,bi kadın doğuma falan görürnün falan dedi,korkuta korkuta.ertesi günü hemen doktora gittim(şuanki doktorum ve başka 2-3 doktor gezdim emin olmak için)
çok şükürki hamile kalmaya engel değilmiş.ki öyle de oldu.mr ı çeken resmen kendimi kısır hissetirdi bana!sonra ben bebek de düşündüğümü söyleyince doktoruma,ozaman bi smaer da yapalım dedi,hiç yaptırmamıştım şimdiye kadar,oda temiz çıktı,marttaydık,mayısta hamile kalmışım bile,çok şükür.allah biliyor ya okadar korktumki çocuğum olmayacak diye.rahim bebek büyüdükçe normal halini alacak dedi doktorum,çok şükür şimidi bi sorun yok!

Herkese merhaba, ben de 19. haftanın içindeyim, oğlumuz olucak (doktor yanlış görmediyse tabii :18:) işallahhh... zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi size de öyle geliyor mu...
ben daha tam olarak hissedemiyorum ama bebişimi ya, arada sırada pırpır birşeyler oluyor içimde ama her zaman değill.. sizin ne alemde bebişlerinizi hissetme durumlarınız?
bir de aile hekimliğinden aradılar tetanoz aşısı için, aranızda yaptıran var mı arkadaşlar? normal doktorum bahsetmedi hiç bu durumdan... kararsız kaldım, zararı olur mu acaba bebişe?

canım çok geçmiş olsun doğumdan önce kesınlıkle görun doktora inşallah doğumunu engellıycek derecede birşey yoktur.benım ablamın öyle bışey keldırdığında eğildiğinde tutuluyordu ona eklem kılıtlenmesı dedı doktor.sıcak su masajıyla kremle geçırebılıyormuşsun onu.inşallah senınde onemlı bırşey değildir.evet çok kötü belim.uzandığım yerden kalkamıyorum ağrım tutunca yuruyemıyorum çocuk gıbı ağlıyorum ağrıdan bu yaşta bıtmış durumdayım.yuruyemıyosam normalde doğuramam sanırım

sağol canım sanada rabbim yardım etsin inş sağ sağlim alırız kucağımıza...:18:

titiz ve düzenli olmasını seviyorum zaten sadece!!!!bide zeki olmasını!!!!bir yere gittiğim zaman gözüm arkada kalmıyo,ev ne halde olacak diye!!!bıraktığım gibi buluyorum,çok iyi oluyo!:)))))
seninde hayırlısı olsun canım..

tamam işte benden aldığı yeter..kalan %20 yi babadan almasına bile gerek yok!!!:90:

Ben de aynı fikirdeyim, çok mütevazi olabilir miyiz acaba

benim eşim oğlakk!!!!!çok zor bi burç!!!!!çok inat oluyorlar en başta!ama eşim diye söylemiyorum zeki oldukları kesin!

Benim annem de oğlak,pek inatlığını bilmem ama gerçekten kafa zehir gibi Maşallah

İşte bu işler belli olmuyo canım, hakkımızda hayırlısı :)

Valla annem ve müdürüm oğlaklar hayatımda tanıdığım en eli çabuk insanlar, senin arkadaş tembel olmasın
Ayrıca çok zeki, disiplinli ve çalışkan olurlar.

Hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin
Ödem maalesef her dönem oluyor tuz kullanımını azaltıp su tutulumunu önleyebilirsin belki biraz...

titiz ve düzenli olmasını seviyorum zaten sadece!!!!bide zeki olmasını!!!!bir yere gittiğim zaman gözüm arkada kalmıyo,ev ne halde olacak diye!!!bıraktığım gibi buluyorum,çok iyi oluyo!:)))))
seninde hayırlısı olsun canım..

Canım hayırlı olsun allah kucagımıza almayı nasip etsin benimle aynısın sanırım bende yavaş yavaş hisetmeye başladım kıpırdanmalar oluyor özellikle tatlı türü yiyince vede yatınca belirgin hisetmeye başladım bildiğim kadarıyla çoğu hamileler yaptırıyor tetenoz aşısını hangi haftada tam olarak yapılması gerekiyor bende araştırıp öğreneyim benim cinsiyette erkek sağlıklı olsunlarda..

bblau ya aslında boşuna tartışıyoruz bakalım yükselenleri ne olacak oda değiştiriyor karakterlerini....doğum saatlerini not aldırmayı unutmayın yakınlarınıza yada eşinize...özellikle sezeryana girecekler..ben mesela aslanım ama yükselenim koç..çok zorum çok...

Son düzenleme:
arkadaslar azelyadan haberi olan varmı? bugün doktora gidecekti.geçmişin hepsine bakamadım

bende yatarken bi tarafa gelince onu anlıyorum ama o mu kıpırdıyo gaz mı çözemedim hala

Canım hoşbulduk teşekkür ederim ben vardım listede kim güncelliyorsa cinsiyetimiz erkekmiş ekleyebilirmi benim malesef sıkıntının birisi bitip birisi başlıyor 19 haftama kadar 13 kg almışım ama kilo degil hepisi ödem diyor dr elim ayagım kollar bacaklar balon gibi tuzu kestim geceleri nefes alamıyorum tıkanıyorum bebegim saglıklı olsunda diyorum ben katlanırım herşeye sevgiyle kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…