- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.361
evet oğlaklar çok inattır bildiğinden şaşmaz ama kadınları çok titiz düzenli olurerkeğini bilmiyorum ..kovada bi patronumun babasını tanıdım çok iyiydi ve zehir gibi akıllıydı doğum tarihide benim beklenen doğum tarihiydi 15 şubat eğer benim geç gelirse balık olcak 19 şubatı geçerse...ve balıklar çok duygusal sulu göz oluyor ve çok ağlar diye korkuyorum bakalım hayırlısı...
valla eşim oğlak demiştimya burcunun özelliğimidir kendi özelliğimidir bilemicem ama çok titiz,ve düzenlidir !biraz da ağırmı oluyorlar ne1böyle yavaş,sakin,relax ....çileden çıkarırcasına....
benim erkek kardeşim 6 mart doğumlu balık ama hiçte duygusal değildir 1 kere ağladığını görmedim duygusal olarak kadınları öle olur die biliyorum benim kaçışım yok sanırım kesin balık olacak erken doğum olmassa
valla bende çok korkan biriyim ama nedense normal çok istiyorum inş bi aksilik olmaz da normal olur..bide herkesin hikayesi farklı canım kimi çok kolay olur kimi çok zor kimi sezeryanda 15 gün yatar kimi 2 günde kalkar belli olmaz yani...o nedenle sen kendine güven yeter....inş sağ sağlim kurtuluruz...
Heh işte bende o plasenta bebeğin önünde. Normal doğumu engelliyor şu anki vaziyetiyle. Bebeğin tepesinde olması lazım aslında.
İşte bekleyeceğiz bakalım yukarı çıkarsa benim de normal doğum şansım olur Allah nasip ederse…
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı
zaten bel fıtığında normal doğum sakıncalı olur canım bi kere belin çok ağrır ve daha sonra allah korusun hemen ayağa kalkamazsın doktorun komşun doğru demiş..bendede olabilir bende baktırıcam..hamilelikten önce en ufak bişey ağır kaldırsam belim tutuluyordu hemen..bende bide küçük böbrek taşıda var bakalım ne olcak..:44:
canım çok geçmiş olsun doğumdan önce kesınlıkle görun doktora inşallah doğumunu engellıycek derecede birşey yoktur.benım ablamın öyle bışey keldırdığında eğildiğinde tutuluyordu ona eklem kılıtlenmesı dedı doktor.sıcak su masajıyla kremle geçırebılıyormuşsun onu.inşallah senınde onemlı bırşey değildir.evet çok kötü belim.uzandığım yerden kalkamıyorum ağrım tutunca yuruyemıyorum çocuk gıbı ağlıyorum ağrıdan bu yaşta bıtmış durumdayım.yuruyemıyosam normalde doğuramam sanırım
evet evet aynen dediğin gibi oluyorlar ben beraber çalıştım oğlakla çok ağırlar yavaştan alırlar işi ama çok inatlar ve titizler..seda sayanda oğlakmış ve temizlikçilerini çileden çıkarırmış...benim oğlak olmicak inş bi aksilik olmazsa..:44:
tamam işte benden aldığı yeter..kalan %20 yi babadan almasına bile gerek yok!!!:90:
benim eşim oğlakk!!!!!çok zor bi burç!!!!!çok inat oluyorlar en başta!ama eşim diye söylemiyorum zeki oldukları kesin!
bende ilk hamileligimde senin gibi düşünüyordum ama olmadı hem bebegim iriydi hem rahim darlıgı hemde bıraksalar 10 aylık dogacaktı günü geçti yani Allah hayırlı dogumlar nasip etsin gönlüne göre olur inşallah
evet evet aynen dediğin gibi oluyorlar ben beraber çalıştım oğlakla çok ağırlar yavaştan alırlar işi ama çok inatlar ve titizler..seda sayanda oğlakmış ve temizlikçilerini çileden çıkarırmış...benim oğlak olmicak inş bi aksilik olmazsa..:44:
Merhaba hanımlar bende şubat annesi olacagım inşallah listede olmam lazım uzun zamandır giremiyorum 19 haftamdayım ama koaly geçmiyor hayırlısı şişliklerim ödemlerim çok fazla önerileriniz varmıdır..
Herkese merhaba, ben de 19. haftanın içindeyim, oğlumuz olucak (doktor yanlış görmediyse tabii :18:) işallahhh... zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi size de öyle geliyor mu...
ben daha tam olarak hissedemiyorum ama bebişimi ya, arada sırada pırpır birşeyler oluyor içimde ama her zaman değill.. sizin ne alemde bebişlerinizi hissetme durumlarınız?
bir de aile hekimliğinden aradılar tetanoz aşısı için, aranızda yaptıran var mı arkadaşlar? normal doktorum bahsetmedi hiç bu durumdan... kararsız kaldım, zararı olur mu acaba bebişe?
Canım hayırlı olsun allah kucagımıza almayı nasip etsin benimle aynısın sanırım bende yavaş yavaş hisetmeye başladım kıpırdanmalar oluyor özellikle tatlı türü yiyince vede yatınca belirgin hisetmeye başladım bildiğim kadarıyla çoğu hamileler yaptırıyor tetenoz aşısını hangi haftada tam olarak yapılması gerekiyor bende araştırıp öğreneyim benim cinsiyette erkek sağlıklı olsunlarda..
Ben de aynı fikirdeyim, çok mütevazi olabilir miyiz acaba
Benim annem de oğlak,pek inatlığını bilmem ama gerçekten kafa zehir gibiMaşallah
İşte bu işler belli olmuyo canım, hakkımızda hayırlısı :)
Valla annem ve müdürüm oğlaklar hayatımda tanıdığım en eli çabuk insanlar, senin arkadaş tembel olmasın
Ayrıca çok zeki, disiplinli ve çalışkan olurlar.
Hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin
Ödem maalesef her dönem oluyor tuz kullanımını azaltıp su tutulumunu önleyebilirsin belki biraz...
sağol canım sanada rabbim yardım etsin inş sağ sağlim alırız kucağımıza...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?