- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.381
melebe:79::80: sen doktora ne zaman gidiyodun seker?
(bende hafıza balık gibiydi zaten simdi iyice beter oldum kızlar kusuruma bakmayın biseyler unutup atlarsam)
iyi aksamlar sekerler
kızlar ben kaçıyorum herkese iyi akşamlar iyi tatiller
Canım hoşbulduk teşekkür ederim ben vardım listede kim güncelliyorsa cinsiyetimiz erkekmiş ekleyebilirmi benim malesef sıkıntının birisi bitip birisi başlıyor 19 haftama kadar 13 kg almışım ama kilo degil hepisi ödem diyor dr elim ayagım kollar bacaklar balon gibi tuzu kestim geceleri nefes alamıyorum tıkanıyorum bebegim saglıklı olsunda diyorum ben katlanırım herşeye sevgiyle kal...
evet oğlaklar çok inattır bildiğinden şaşmaz ama kadınları çok titiz düzenli olurerkeğini bilmiyorum ..kovada bi patronumun babasını tanıdım çok iyiydi ve zehir gibi akıllıydı doğum tarihide benim beklenen doğum tarihiydi 15 şubat eğer benim geç gelirse balık olcak 19 şubatı geçerse...ve balıklar çok duygusal sulu göz oluyor ve çok ağlar diye korkuyorum bakalım hayırlısı...
Canım hoşbulduk teşekkür ederim ben vardım listede kim güncelliyorsa cinsiyetimiz erkekmiş ekleyebilirmi benim malesef sıkıntının birisi bitip birisi başlıyor 19 haftama kadar 13 kg almışım ama kilo degil hepisi ödem diyor dr elim ayagım kollar bacaklar balon gibi tuzu kestim geceleri nefes alamıyorum tıkanıyorum bebegim saglıklı olsunda diyorum ben katlanırım herşeye sevgiyle kal...
bende yatarken bi tarafa gelince onu anlıyorum ama o mu kıpırdıyo gaz mı çözemedim hala[/QUO
Bendede aşırı gaz var bebek kesin gazlı olacak:)))
Benim ki de erken gelecegi tutarsa oglak olucak oyleyse yandim cira gibi ablam oglak ve beni deli eder orayi dagitma , burayi duzenli tut, temizlige kalkar gece vakti, nuh der peygamber demez oyle inat.Ahim tuttu diye bi de onu cekerim heralde...
Balik olacak kadar gec kalmaz o kadar heralde ama olursa hakkaten cok duygusal ve kararsiz oluyorlar, oglak olsun daha iyi :)
Ama ben demistim en cok mayista hamile kalmak istiyorum diye Allah gonlume gore verdi insallah kova olur da hepten mutlu olurum. Allah'im nolur nolur...
hıııı şimdi anladımmmm..düşününce normal doğum için onun geride olması gerekiyor,bebeğin önce çıkabilmesi için..anladıımmm..
yada tepesinde olması lazım dediğin gibi.
o niye öyle geride ,yada önde olabiliyormuşki!
benimde rahmim geriye doğru..bben hamile kalmadan önce tesadüfen farkedildi.
siyatik için mr a girmiştim,ordaki beyin cerrahı söyledi,bide korkuutttu beni,nasıl ağlayarak çıktım yanından.rahminiz ters,çocuğunuz varmı,bi kadın doğuma falan görürnün falan dedi,korkuta korkuta.ertesi günü hemen doktora gittim(şuanki doktorum ve başka 2-3 doktor gezdim emin olmak için)
çok şükürki hamile kalmaya engel değilmiş.ki öyle de oldu.mr ı çeken resmen kendimi kısır hissetirdi bana!sonra ben bebek de düşündüğümü söyleyince doktoruma,ozaman bi smaer da yapalım dedi,hiç yaptırmamıştım şimdiye kadar,oda temiz çıktı,marttaydık,mayısta hamile kalmışım bile,çok şükür.allah biliyor ya okadar korktumki çocuğum olmayacak diye.rahim bebek büyüdükçe normal halini alacak dedi doktorum,çok şükür şimidi bi sorun yok!
Herkese merhaba, ben de 19. haftanın içindeyim, oğlumuz olucak (doktor yanlış görmediyse tabii :18:) işallahhh... zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi size de öyle geliyor mu...
ben daha tam olarak hissedemiyorum ama bebişimi ya, arada sırada pırpır birşeyler oluyor içimde ama her zaman değill.. sizin ne alemde bebişlerinizi hissetme durumlarınız?
bir de aile hekimliğinden aradılar tetanoz aşısı için, aranızda yaptıran var mı arkadaşlar? normal doktorum bahsetmedi hiç bu durumdan... kararsız kaldım, zararı olur mu acaba bebişe?
bblau ya aslında boşuna tartışıyoruz bakalım yükselenleri ne olacak oda değiştiriyor karakterlerini....doğum saatlerini not aldırmayı unutmayın yakınlarınıza yada eşinize...özellikle sezeryana girecekler..ben mesela aslanım ama yükselenim koç..çok zorum çok...
arkadaslar azelyadan haberi olan varmı? bugün doktora gidecekti.geçmişin hepsine bakamadım
bende yatarken bi tarafa gelince onu anlıyorum ama o mu kıpırdıyo gaz mı çözemedim hala[/QUO
Bendede aşırı gaz var bebek kesin gazlı olacak:)))
bende her zaman olmuyo gaz ama bi tuhaf his oluyo sıkışıyor gibi karnım sonra geçiyo bebekmi dönüyo anlamıyorum tam ama nereye toplandığını hissediyorum..
geçmiş olsun.ödemler için cok erken değilmi.sekere ve tuza asırı dikkat etmelisiniz o halde.ben gecen hamileliğimin son ayını hastanede geçirmiştim bu ödemler ve yüksek tansiyon nedeniyle.aman dikkat edin.
sesimi duyan var mı???[font=ımpact][/font]
noldu cnm duyamadım ne kaçırdım..:44:
melebe:79::80: sen doktora ne zaman gidiyodun seker?
yarın inş.canım
iyi aksamlar sekerler
iyi akşamlar
sesimi duyan var mı???[font=ımpact][/font]
hayırdır canım
Merhaba sekerler, bugun bıraz yogundum, yazamadım hıc tabıı okuyamadım da gecmısı.
Ne var ne yok?
Bır gelısme var mı?
ıyı mısınız hepınız?
bende pek giremedim bugün ama
değişik bir şey yok
azelya gelmedi doktordan hepsi bu
kimse beni görmedi ama 4 boyutlu ultrason için bir sürü hastane aradım bir tek net cevabı avrasya hospitaldan aldım 142tl imiş nasıl sizce fiyat bilen biri yardımcı olabilirmi???
Canım hayırlı olsun allah kucagımıza almayı nasip etsin benimle aynısın sanırım bende yavaş yavaş hisetmeye başladım kıpırdanmalar oluyor özellikle tatlı türü yiyince vede yatınca belirgin hisetmeye başladım bildiğim kadarıyla çoğu hamileler yaptırıyor tetenoz aşısını hangi haftada tam olarak yapılması gerekiyor bende araştırıp öğreneyim benim cinsiyette erkek sağlıklı olsunlarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?