2012 Şubat Anneleri

gebelik ilerledikçe ödem olma ihtimalide olacakmış zaten,.
canım senin tansiyon sorununda varmı???merak ettim de!ödemle -tansiyonun bi bağlantısı olabilirmi acaba????
geçmiş olsun canım..

Benim ki de erken gelecegi tutarsa oglak olucak oyleyse yandim cira gibi ablam oglak ve beni deli eder orayi dagitma , burayi duzenli tut, temizlige kalkar gece vakti, nuh der peygamber demez oyle inat. Ahim tuttu diye bi de onu cekerim heralde...
Balik olacak kadar gec kalmaz o kadar heralde ama olursa hakkaten cok duygusal ve kararsiz oluyorlar, oglak olsun daha iyi :)
Ama ben demistim en cok mayista hamile kalmak istiyorum diye Allah gonlume gore verdi insallah kova olur da hepten mutlu olurum. Allah'im nolur nolur...

kimse beni görmedi ama 4 boyutlu ultrason için bir sürü hastane aradım bir tek net cevabı avrasya hospitaldan aldım 142tl imiş nasıl sizce fiyat bilen biri yardımcı olabilirmi???

geçmiş olsun.ödemler için cok erken değilmi.sekere ve tuza asırı dikkat etmelisiniz o halde.ben gecen hamileliğimin son ayını hastanede geçirmiştim bu ödemler ve yüksek tansiyon nedeniyle.aman dikkat edin.

bende bende kova istiyorummmm...
ünlülerdende başbakanımız balıkmış!.))
birde kesin olmamakla birlikte atatürk ..
googldan aratıp bakmıştım,çok önceden.

Albert Einstein ( Bilim'in en büyük dahisi )
· Alexander Graham Bell ( Telefonu ona borçluyuz )
balık burcu..
·

Son düzenleme:

Vallahi neden öyle önde oluyormuş hiç bilmiyorum canım...Benimki de usg'de farkedildi ama bazen çıkıyormuş yukarı.
Benim de rahim sola mı sağa mı deviye,ben hamile kaldıktan sonra öğrendim.
Şirketten arkadaşımın da ters doğum yaptı valla :))))
Bazen doktorlar da öyle bi gözümüzü korkutuyolar ki...
Ben bu bebeğime hamile olduğumu öğrendiğimde bana dış gebelik mi demediler, bozulmuş gebelik mi...
Hatta bi ara yumurtalıkları sarmış bi materyal görüyorum filan dedi doktor usg'de
Sarmış, yayılmış filan deyince ne anlar insan! Teallammmm....

Allah tamamına erdirsin canım
Beni tetanos için Ekim başı çağırdılar, 22+4 oluyorum.
21. haftadan itibaren yapıyoruz dediler...

Yükselen daha etkiliymiş tabi...Ben aslanım yükselenim boğa....
Kardeşim koç, amanın zor insandır

arkadaslar azelyadan haberi olan varmı? bugün doktora gidecekti.geçmişin hepsine bakamadım

daha gelmedi,bende onu bekledim ama vakit bulamadı sanırım...

Elefera yeni bir liste tutuyor...Önceki listeyi güncellemek yerine...
13 kg mu aldın yoksa yazım yanlışı mı oldu canım, 13 kg çok değil mi?

Son düzenleme:

geçmiş olsun.ödemler için cok erken değilmi.sekere ve tuza asırı dikkat etmelisiniz o halde.ben gecen hamileliğimin son ayını hastanede geçirmiştim bu ödemler ve yüksek tansiyon nedeniyle.aman dikkat edin.

Canım bildiğin gibi degil beni görenler 8,9 aylık zannediyor şişliklerden dikkatte ediyorum hayırlısı artık...

Merhaba sekerler, bugun bıraz yogundum, yazamadım hıc tabıı okuyamadım da gecmısı.
Ne var ne yok?
Bır gelısme var mı?
ıyı mısınız hepınız?

Vallahi neden öyle önde oluyormuş hiç bilmiyorum canım...Benimki de usg'de farkedildi ama bazen çıkıyormuş yukarı.
Benim de rahim sola mı sağa mı deviye,ben hamile kaldıktan sonra öğrendim.
Şirketten arkadaşımın da ters doğum yaptı valla :))))
Bazen doktorlar da öyle bi gözümüzü korkutuyolar ki...
Ben bu bebeğime hamile olduğumu öğrendiğimde bana dış gebelik mi demediler, bozulmuş gebelik mi...
Hatta bi ara yumurtalıkları sarmış bi materyal görüyorum filan dedi doktor usg'de
Sarmış, yayılmış filan deyince ne anlar insan! Teallammmm....

bblau
arkadaşın normal yaptı dimi canım?
haklısın bazı doktorlar felaket tellalı gibi oluyorlar..ben zaten
pimpirikli,hemen herşeyi kötüye yoran!
yumurtalıkları sarmış metaryelmi????o nedemekmiş öyle!!!bana öyle bişey dese direk'yumurtalıklarımı alacaksınız yoksa'diye sorardım herhalde!nasıl doktor bunlar..demekki onlarda bizim gibi,hep öncelikle en kötüyü düşünüyorlar!
çok şükürki bişeyin yokmuş bak,yakında bebeğinide kucağına alıcan,!..

noldu cnm duyamadım ne kaçırdım..:44:

alayım amaa dedim ki bugün bir çok yere 4 boyutlu renkli ultrason için telefon açtım aradığımı bağlayana kadar telefonlar kapandı hep bir tek avrasya hospitale ulaşabildim fiyat verdiler 142tl imiş cd side içinde giden bilen var mı fiyat nasıl normal mi sizce?

kimse beni görmedi ama 4 boyutlu ultrason için bir sürü hastane aradım bir tek net cevabı avrasya hospitaldan aldım 142tl imiş nasıl sizce fiyat bilen biri yardımcı olabilirmi???

ahhh canımmm benimm..gitmiş araştırmış bizimle pylaşıyo,ve cevap veren yok!((
ben yazını bi ara gördüm ama inan hiç bilgim yok ki bu konuda!yinede yazacaktım,araya karıştı!
bilen biri mutlaka vardır ama,cevap veren olur!

teşekkür ederim, işallah sağlıkla doğururuz bebişlerimizi... bakalım, sağlık ocağından 20.haftadan sonra gelebilirsiniz dediler.. muhtemelen gider yaptırırım.. ama önce doktoruma sorucamm.. kıpırdanmaları daha çok hissetmek istiyorum ama benim plesenam kalınmış, ne demekse artık belki de o yüzden tam net hissedemiyorumdur henüz... ama bi an önce hissetmek istiyorummm :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…