2012 Şubat Anneleri

ben bilmiyorum canım henüz gidemedim doktora

Ben guncellıyorum.
Ancak forumda aktıf olan uyelerı lısteye ekleme kararı alındı.
Bu nedenle senın bılgılerın lısteden cıkartıldı.
Cunku bazen (genelleme yaparak yazıyorum) foruma sadece ıkı dakıka ugrayan uyelerde benı ekle dıyor.
Sonra bır daha hıc ugramıyor.
Lıstede gereksız yere uzayıp, gıdıyor.
Bılgılerını yenılersen lısteye ekleyebılırım.
Yalnız bılgılerı de ozel mesajla gondermenızı rıca edıyorum.
Cunku bazen ıslerım yogun oluyor, gecmısı okuyamıyorum ve bılgıler sayfalar arasında kaybolup gıdıyor.

ben de bütün gün çalıştığım için gün sonunda ayak bileklerim ve bacaklarım şişmiş oluyor puf puf hatta şişlikte acıyor bile bazen bileklerim.. çalışıyorsan ve genelde oturuyorsan çok normal bence arkadaşım...

Normal değil sezeryan yaptı canım ama sebebi rahminin ters olması değil, bebeğin kakasını yapması.
Hemen acil sezeryana aldılar, yoksa normal yapacaktı, öyle başlamışlardı. Sancı bile çekti…

ühühühü ya peki sizce normal mi bu fiyat verilir mi siz olsanız verirmiydiniz ben bebeğimi görmek istiyorum çok merak ediyorum
ben bilmiyorum canım henüz gidemedim doktora

peki sence bu para verilirmi? bebeğimi görmek istiyorum neye benziyo çok merak ediyorum

Benımde ınanılmaz derecede sırtım agrıyor.
Bugun had safhadaydı

kaksınımı yaptı!!!1:)))))))
olsun kurtulmuş ya,amaannnnn hangisi iyi olacaksa o olsun,bebeğimizle birlikte sağ sağlim kurtulalımda başka ne isteriz!

ben kendi adıma verirdim..bana çok pahalı gelmedi1neden dersen,
zaten normal bi doktora bile gitsen muayenehanesine 70-80-100 tl.
cd de içinde diyorsun,
bence normal.

ben kendi adıma verirdim..bana çok pahalı gelmedi1neden dersen,
zaten normal bi doktora bile gitsen muayenehanesine 70-80-100 tl.
cd de içinde diyorsun,
bence normal.

kendi hastanemi aradım 32.haftadan sonra renkli ultrasona alıyolarmış fakat sadece resim veriyolar oda muayene içindeymiş 30tl yani ama ben uzun uzun bakmak isterim bebeğime cd olsun isterim banada fazla gelmedi ama eşimle konuşmak lasım kaçıncı haftada gitsem iyi olur acaba?

hımm zaten göbüş böyle yerlerde lazım :)) minibüste otobüste sırada vs de :))) bir de ailem bile unutuyor hamile oldugumu :)) belki göbüşüm olsaa unutmazlar :)))

canım normalde 20-22 haftada bakıyorlar, bence bebeğin şuan küçük ben senin yerinde olsam 20-22 haftalarda giderdim.. hem büyümüş olur herşeyi daha net görürsün..

ben 13 haftamda girmiştim doktorum öyle istemişti, ama çok ufaktı yüzü çok belli değildi. 22 haftam da tekrar gidicem yaptırmaya

Doktordan geldiiikkk
Bugun dra gittik 3 lu test icin dr 4lu test yapalim hem daha iyi dedi
ultrason olcumlerimiz iyi cikti
Bebisimin olculeri,organlari cok sukur iyi
Kocaman bir cikolata yemistim gitmeden once
Ama bizimki oyle bir kivrilmiski yusyuvarlak nerdeyse bacaklari yine kapamis
Heryeri oynuyor ama bacaklari hic acmiyor,1-2 saniye acinca dr cikinti yok kiz gibi ama kesin konusamam dedi
Benim tabloda erkek yazmistik basta cunku baska bir dr oyle demisti,benim de icime kiz doguyor zaten dr da kiz diye kaydetti
Bir ay sonrasina detayli ultrason 4 boyutlu icin bakirkoy ultramede yonlendirdi cd veriyorlarmis daha aramadim fiyati bilmiyorum henuz
Tabi bende eksik olmayan idrar yolu enfeksiyonu yine cikti ve augmentin verdi
kramplar icin de magnezyum positive,Tetanoz asini yaptir dedi.COk kilo almis oldugum icin duzenli yuruyus yap hamurisi yeme dedi.$lu teste 114 tl verdik malesef.Hizmet hastanesi bizi nerdeyse soydu ama onemli degil druma cok guveniyorum
Bebegimi gormek ne guzel bir duygu yaaa,bide opup koklasam..Sizler de iyisiniz sanirim simdi geldigim icin gecmisi okuyamadim herkese selamlar

hım anladım cnm çok sağol zaten 22 haftada ayrıntılı ultrason istediler benden iç organları için bide 20haftamda kontrolum var o gün ayrıntılıyıda çıkarrırım aradan gerekirse sen ne kadar ödeme yapmıştın?

Gözün aydın canım insallah tahlillerin de iyi çıkar.
Kaç kg aldın ki çok almışın dedi doktorun?

32.haftadan sonra çok geç değilmi renkli için?geriye ne kalacak ki zaten bebeğimizin doğması için?

Doktor cok komik ya,5,5 kg almisim doktora cok almismiyim dedim eh biraz yani normalde alman gerekenin 2 kati diyerek guldu.Biraz dikkat et dedi Benim nerdeyse hic bulantim olmadi sanirim ondan kilo aldim 65 kg dum simdi 70,5 neyseki boy var yoksa yuvarlanarak gezinirdim son ay :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…