- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.661
saol cnm benimm göbüşüm daha çıkmadı için şanslıyım biras galiba zaten geçici olcak benim için ama zaman geçer en azından:87:
idare edebildiğin yere kadar çalışırsın ..göbüşün iyice çıkınca zaten yani son zamanlarda zor olur..
Canım Allah tamamına erdirsinkızlar hepinize slm.. bende sizler gibi şubat annesiyim çok fazla aranıza katılamıyorum ama sizlerden öğrenmek istediğim bişey var ccvp verirseniz çok memnun olurum.. ayrıntılı usg ye ne zaman giriliyor? sizmi sölüyorsunuz yoksa doktorunuz mu istiyor.? dr.a özele gidiyorum ama yapılacak tetkitlerin günü gelmeden önce hiç bişey sölemez gittiğim gün yapılacak bişey varsa hemen yapar.. bana hiç ayrıntılı usg den bahsetmedi acaba benmi sölesem.. kaçıncı haftada yapılıyor kızlar
selam arkadaşlar !!!
akşam inanılmaz başım ağrıdı inanın ağladım artık sanki beynim çıkacakmış gibiydi hatta bi ara burdan sizlerede yazdım doğal ağrı kesiciler nelerdir diye ama kimseler açık değildi sonra netten baktım ıhlamur ağrıyı alıyormuş haberiniz olsun
cnm görmedim ben grsem yazarsamm..başağrısı için parol kullanabilirsin bende aynı dertten müzderaptim doktorum parolu rahatlıkla kullanabilirsin dedii...doğal bazı bitkiler gebelikte kullanılmıyor die bilioumm..doğal bildiğim yok maaleseffselam arkadaşlar !!!
akşam inanılmaz başım ağrıdı inanın ağladım artık sanki beynim çıkacakmış gibiydi hatta bi ara burdan sizlerede yazdım doğal ağrı kesiciler nelerdir diye ama kimseler açık değildi sonra netten baktım ıhlamur ağrıyı alıyormuş haberiniz olsun
Sonunda temizliğimi bitirdim...Yani bi nevresim değiştireceğim ama ona da halim kalmadı artık((
Eşim geliyorum hazırlan dışarı çıkarayım seni dedi,sesini duyunca ağlamayı koyverdim((
Gücüme gitti,bu halimde beni böyle yalnız bırakmaları eşimin ailesinin....
Söylene söylene temizledim zatenn......
Beni biraz idare eder bu,o zamana kadar da yardımcı ayarlarım inşallah....
sen kaç haftalıksın canım?
Selam canım.
Allah gonlune gore versin insallah canım. Bilirim o heycanı, ben de cinsiyetini ogrenmeye gidecegim gece sabah olmamıstı bana da =)
Ben 20+1 im canım sen kacıncı haftadasın?
Sanırım bu herkesin hayatında birazcık var eleferacım.Benim kayınvalidem de öyledir. Ben düşük yapıp evde yattığımda, ki eşim de çok ağır hastaydı,ayağa dahi kalkamıyordu, bize uğramadılar bile, kimse kapımı açmadı, aç mısın tok musun,birşeye ihtiyacın var mı demedi.Mazereti de hazır: evde hastam var dedi.
Evde hastası olan bu kadın,tam iki gün sonra kızının çocuklarının doğumgünü partisine gitmeye kalktı ama.
Düşük 10gün sürdü,ilk günleri hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok zorluydu.Ama kalktım işime gittim,kendimi salıp yatmadım daha kötü olurum diye. Yorum "eee işe gidiyosa iyidir o zaman." oldu.
Kendi kızı çocuklarını grip,nzele için bile doktora götürse hemen koşuyor, her işinde yardım ediyor.
Bize gelince bişeylerin ucundan tutması için illa laf sokman lazım.
HAmileliğimde sırt üstü yatmam gereken zamanlar oldu, yardıma geldi.Bi silip süpürdü.Neden? Çünkü açıkça "kızının burnu aksa yanındasın, benim ciddi rahatsızlıklarımda kaderimle başbaşa bırakıyosun." "Düşük yaptım kapımı açmadınız,ama doğum günü daha önemliydi ona gittin." dememdi.
Onun etkisi de birkaç hafta sürdü o da ayrı.
Benimkinin ilginç tarafı sürekli beni kızlarından ayırmadığından, kızlarından daha çok sevdiğinden bahseder.İri iri laflar eder.Bir gün bana "annen seni benim kadar sevmiyordur." dedi.Asıl sinirimi bozan bu.Aptal yerine mi koyuyorsun insanı.Ağzından çıkan başka yaptığın başka.
Evet annemden çok seviyorsun beni o yüzden hasta oluyorum annem Eskişehirden kalkıp geliyor, sen 3 km ötedeki evinden kıçını kaldırıp gelmiyosun....
Annem sonuçları öğrenmiş doktorumla konuşmuş sağolsun.
İdrarım temiz çıkmış anlam veremediğim bir şekilde, yani sağlık ocağında baya yüksek değerde enfeksiyon çıkıyor, burda temiz çıkıyor.Neyse şükür diyeyim.
Ama asıl sorunum karaciğermiş.
Bundan sonra yağsız yiyecekmişim kesinlikle, ve doktor demiş ki "5,5 aylık şu an gebeliği, ilerleyen safhalarda olsaydı gebeliği sonlandırmamız bile gerekebilirdi, onun için şimdiden dikkat etsin" demiş.
Kızlar gebeliği ilerleyen aylarda sonlandırmak demek sezeryan ile erken doğum oluyor dimi, yani bebeğimden vazgeçmek olmuyor dimi??
ohh hadi kolay gelsin bakalım.bende gideyimde kendime artık bir pantolon alayım düğma patlatıp cam kırıcam yoksa yakında.lcw bak dedi arkadasım kotlar güzelmiş.kendine cici alan arkadaslar nerelerden alıyorlar acaba :)
merhabalar kızlar,
azelyacım geçmişi okuyamadım ama bir sağlık problemi var sanırım. bu sayfadan öyle anladım. geçmişler olsun, en kısa zamanda yokolsun...
ben de bugün annemi yolcu ettim. çok kötü hissediyorum kendimi. yaklaşık 2buçuk aydır beraberdikiyiki sen varsın deyip deyip sarılıyorum eşime. o da şaşkına döndü. insanın memleketinden uzak olması, kapısını hiç çekinmeden çalabileceği tek bir canının, akrabasının olmaması çok üzücü. dilerim bebişlerimiz böyle sıkıntıları hiç yaşamazlar... gittikleri, yaşadıkları, nefes aldıkları yerler hep istedikleri yerler olur of fena halde duygusalım.
2.kez bacağıma kramp girdi dün gece. bir öncekinde soldu, şimdi sağ. ve ağrısı kaldı ikisinde de. hafif aksayarak yürüyorum. anneciğimin de gözü arkada kaldı...
neyse bir arkadaş sormuş. ben C&A'nın pantolonlarından ve hamile kıyafetlerinden memnun kaldım... fırsatın varsa LCW'den önce oraya bakmanı öneririm
kızlar ,hamileler,bişey sorucam.
bildiğimiz meyve suları zaralımı hamilelikte?(marketlerde satılan )
ben çay içemiyorum artık,kahvaltıdada yumurtanın yanında sütü içemiyorum.sütü 1-2 saat sonra ara öğünde ve yatarken içiyorum.
kahvaltımı hamile kaldığımdn beri kuru kuru yapar oldum.bugün ilk defa meyve suyu içtim.
portakal-mandalina çıksa sıkıp sıkıp doğalını içicez zaten.
kızlar kocam dün gece itiraf etti beni aldattığını.dün akşama kadar hala inkar, beni yıldırma, bağırma ,hakaret etmeye devam ediyordu.dün ağlamadan sakin sakin artık onu hayatımda istemediğimi evimden gitmesini istedim.o zamana kadar hayvan gibi üzerime gelen adam birden bana sarılıp ağlamaya başladı.ben de ona birisiyle konuşuyormuydun yerine o anda kim adı ne nerde tanıştınız falan deyince söküldü.nette okey oynarken tanışmış 2 aydır konuşuyormuş.bütün şüphelendiğim durumlarda onunla konuşuyormuş.beni artık sevmediğini düşünüyormuş o yüzden böyle bi arayışa girmiş ama şimdi beni kaybedeceğini, anlayınca aslında beni çok sevdiğini farketmiş.bütüngece ağladık sürekli özür diliyor beni affet kendimi affettirecem diyor. hiç mi acımdın bana hamileyim hem de dedim.gözüm döndü heyecanlı geldi şeytana uydun nolur affet bana bi şans ver diyo.
kızlar kusura bakmayın birden çıkmak zorunda kaldım ,komşularım uğradılar da.ilgilenip de yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.benim için dua ederseniz sevinirim.
kızlar selamlar bugün giremedim sabah 2 tane iş grüşmem wardı.gittim geldimm..pazartesi işe başlıoummçok rahat bir iş olucak benim için en azından ewdeki gibi sıkılmıcaammm babamız gtürdü getirdi bizi saolsun yorulmadıktaa.... acayip oynadı bugün artık tam anlamıyla hissedioum prensesimi babası da hissedio ve çok hoşuna gdioo dün sürekli kulağı karnımdaydı anneannemiz aradıı kızıma bi sürü şey almışş mini tütü etek bile almış saolsun çok sewindik..akşam serdar ortaçın konserine gitcezz kızımla inşş.adamın sahnesi çok güsell sewioumm..babamzı bekliouzz
geçmişi okudum adese cim çok üzüldüm olanlara Allah kimsenin başına wermesin.. ama kocan tam dayaklık yaa nasıl yapabilir böyle bişeyi hemde sen hamileyken....yüz werme burnu sürtülsünn iicee... inş herşey senin için hayırlı olsun canım sen hiç sıkma canını bırak o delirsinn[/Q
öncelikle işlerin hayırlı olsun canım..
iyi valla bööyle hamile halinle iş bulabildin!özel sektör biraz zor iş verir hamileye.bende çok sıkıldım evde ama hamileyim diye hiç biryere baş vurmuyorum.anne kız işe gideceksiniz,ne güzel:))
ewet ne ıs buldun demet hamıle halınle nasıl aldılar?Torpil aracılıgıyla falan mı,nası bı ıs yapacaksın .Streslı olmasın dıkkat et.Ben öğretmenım off pazartesı stres baslıyo bakalım bebısım napacak?
Kızlar bişey sormak istiyorum.Bebeğinin hareketini hissedenlere.
Yani ben daha önce pek hissetmediğim tarzda hareketler hissediyorum.
Bunlar genelde alt karında, göbek deliğimin altında kalan kısımda. Ama gaz mı, bağırsak hareketi mi anlayamıyorum.
Önceden pırpırlanma şeklindeydi, şimdi daha çok tekmeyi andıran şekilde. Biri karın duvarıma dokunuyor gibi.
Ama hani gaz hareket eder ya bağırsakta bazen, ona da benziyor. Birden bir yerden bir yere geçiyor sanki.
Nasıl ayıracağım bunu?
selam arkadaşlar !!!
Tatlım kızıcam sana amaneden kendini bu kadar yoruyosun... lütfen sen calisan bir bayansın ve bir yardımcı almayı fazlasıyla hak ediyorsun, suana kadar zaten almıs olman lazımdı bence...
bırak tatlım ondan bundan ilgi yardım beklemeyi, en iyisini sen biliyosun daha niye bekliyosun.. umutsuz romantik seni... hala kendin gibi sanıyosun, söyleyeyim degiller...
tatlım sakın yanlıs anlama sana birden ablalıgım tuttu benim... kendini yordugun icin cidden üzüldüm ve kızdım... gel bir sarılıyım kuşuma
kızlar bu temizlik işi hiç şakaya gelmez valla ben geçen yaz temizlik yapıcam diye düşük yapmıştım çok zorladım kendimi süpürgeyle cebelleştim baya ama şimdi yardımcım var allah razı olsun hafatda bir herşeyimi yapıyor bebişlerimiz için değer bence neye para ödemiyoruzki
Annem sonuçları öğrenmiş doktorumla konuşmuş sağolsun.
İdrarım temiz çıkmış anlam veremediğim bir şekilde, yani sağlık ocağında baya yüksek değerde enfeksiyon çıkıyor, burda temiz çıkıyor.Neyse şükür diyeyim.
Ama asıl sorunum karaciğermiş.
Bundan sonra yağsız yiyecekmişim kesinlikle, ve doktor demiş ki "5,5 aylık şu an gebeliği, ilerleyen safhalarda olsaydı gebeliği sonlandırmamız bile gerekebilirdi, onun için şimdiden dikkat etsin" demiş.
Kızlar gebeliği ilerleyen aylarda sonlandırmak demek sezeryan ile erken doğum oluyor dimi, yani bebeğimden vazgeçmek olmuyor dimi??
kızlar gece gece ben kendi kendime konuşuyorum burda kimse yok galiba:)soru krizimde tuttu benim göbüşte çok az çıktı birde iştahım aynı hatta daha az zaten 3 kilo vermiştim hala allamadım siz ne yiyip içiyosunuz ben günde 1 bardak süt ya içiyorum ya içmiyorum ekstra çok bişi yok yani acaba ondanmı alamıyorum bebğin kilosu iyi demişti Doktorum önemli olanda bu değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?