2012 Şubat Anneleri

selam arkadaşlar !!!
akşam inanılmaz başım ağrıdı inanın ağladım artık sanki beynim çıkacakmış gibiydi hatta bi ara burdan sizlerede yazdım doğal ağrı kesiciler nelerdir diye ama kimseler açık değildi sonra netten baktım ıhlamur ağrıyı alıyormuş haberiniz olsun

Canım Allah tamamına erdirsin
Benim doktorum kendisi söyledi,22. haftada yaptıracağım inşallah...

Canım çörek otu koklamak da iyi geliyormuş...

cnm görmedim ben grsem yazarsamm..başağrısı için parol kullanabilirsin bende aynı dertten müzderaptim doktorum parolu rahatlıkla kullanabilirsin dedii...doğal bazı bitkiler gebelikte kullanılmıyor die bilioumm..doğal bildiğim yok maaleseff

Sonunda temizliğimi bitirdim...Yani bi nevresim değiştireceğim ama ona da halim kalmadı artık ((
Eşim geliyorum hazırlan dışarı çıkarayım seni dedi,sesini duyunca ağlamayı koyverdim ((
Gücüme gitti,bu halimde beni böyle yalnız bırakmaları eşimin ailesinin....
Söylene söylene temizledim zatenn......
Beni biraz idare eder bu,o zamana kadar da yardımcı ayarlarım inşallah....

azelya; canım test sonuclarının temiz cıkması cok cok sevindim.. lutfen rejimine dikkat et sen, Rabbimin izni ile birsey olmaz, saglikli bir sekilde devam eder hersey,,, kendine iyi bak tatlım

adese; canım herseyin hayırlısı olsun, okuduklarıma üzüldüm, en cokta senin üzülmene üzüldüm... umarım bu yasadıgin sıkıntılar yerine baska yerlerden büyük ferahlamar yasarsın.. umarım esin senin icin herseyi telafi etmeyi basarabilir..

Tatlım kızıcam sana ama neden kendini bu kadar yoruyosun... lütfen sen calisan bir bayansın ve bir yardımcı almayı fazlasıyla hak ediyorsun, suana kadar zaten almıs olman lazımdı bence...

bırak tatlım ondan bundan ilgi yardım beklemeyi, en iyisini sen biliyosun daha niye bekliyosun.. umutsuz romantik seni... hala kendin gibi sanıyosun, söyleyeyim degiller...
tatlım sakın yanlıs anlama sana birden ablalıgım tuttu benim... kendini yordugun icin cidden üzüldüm ve kızdım... gel bir sarılıyım kuşuma

Son düzenleme:
sen kaç haftalıksın canım?

Selam canım.

Allah gonlune gore versin insallah canım. Bilirim o heycanı, ben de cinsiyetini ogrenmeye gidecegim gece sabah olmamıstı bana da =)

Ben 20+1 im canım sen kacıncı haftadasın?

17+1 olduk benim hesaba göre ama doktora göre bir kaç gün daha geri sanırım. Ve bugün cinsiyeti net olarak öğrendik kızımız geliyormuş.

Vallahi yaptıkları arasında en garibi de annen seni benim kadar sevmiyordur oldu. İnsanı annesi gibi kimse sevemez. Böyle seviyormuş gibi görünmeyi mahsus yapıyorlar bence ilerde ters birşey duyarlarsa ben onu kızım gibi seviyordum hep söylüyordum ama o beni sevmiyor demek için.

Canım çok çok geçmiş olsun. Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim. Olaya iyi yönden bakalım en azından doktorun da kesin talimatıyla daha sağlıklı besleneceksin mecburi olarak, bu sayede çocuğun da daha sağlıklı beslenmiş olacak

Ben de LCW'den bir pantalon aldım. İki parça üst kıyafeti de eşim sağolsun C&A'dan almış. Pantalon çabuk bollaşıyor sık sık yıkamak gerekiyor ama gene de iyi. Henüz üstleri deneyemedim :)
Bu arada littlesunshine Allah kavuştursun inşallah kısa süre içinde.

Canım onların içinde sitrik asit var ya o yüzden zararlı olacağını düşünüyorum ben. Tabi arada içiyorum ama. Markasını hatırlamıyorum ama kahvaltım diye bir içecek var onun içinde zararlı şeyler yok hatta folik asit bile var. Yani en azından üstünde yazıyor. İstersen bir onu dene.

kızlar kusura bakmayın birden çıkmak zorunda kaldım ,komşularım uğradılar da.ilgilenip de yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.benim için dua ederseniz sevinirim.

Çok üzüldüm adese. Bu durumda insan ne diyeceğini bile bilemiyor. Senin yerinde olsam ne yapardım bilemiyorum ama senin yapman gereken bebeğini düşünmek sanırım. Bu durumda babası olarak o düşünmemiş ama anneler her zaman için daha güçlü olmak zorunda kalıyor. Canım Allah yardımcın olsun. Eşin de inşallah hatasından gerçekten çok pişman olmuştur ve bu yeni temiz bir sayfa açmanıza sebep olur

CNM bebeğinin hareketleri işte kanat çırpar gibi yada balık gibi bende emin olana kadar acabamı felan dedim ama bu başka bişi gezinip duruyor karnında hissettiğimiz en güzel şey bence bazen güldürüyo bazen duygulandırıyo.

kızlar bu temizlik işi hiç şakaya gelmez valla ben geçen yaz temizlik yapıcam diye düşük yapmıştım çok zorladım kendimi süpürgeyle cebelleştim baya ama şimdi yardımcım var allah razı olsun hafatda bir herşeyimi yapıyor bebişlerimiz için değer bence neye para ödemiyoruzki

sesa mrb özel msj yollayamadım sendede varmış sanırım pıhtılaşma benim bebeklerimin biri2.5 aylıken öldü 2.si daha 1 aylıken sonra heterizigot olduğum anlaşıldı hamile kalmadan önce 1 2 ay bebe aspirini içtim şimdide hem bebe aspirini hemde 0.4 lük fraxiparine iğne vuruluyorum hergün acı vermiyor iğne sadece bi süre sonra morartıyor böyle bir hamillelik işte tedirginim yine ama yavrum rabbime emanet benim elimden bişi gelmez allahım hepimize sağlıkla bebeklerimze kavuşmayı nasip etsin soracağın bişi olursa yine yanıtlarım yardımcı olabildiysem

kızlar benimde çok fazla ve şiddetli başım ağrıyor normailmi acaba acillik ediyor beni istifra felan ettiriyor ilaçtda alamıyorum korkumdan sadece 1 kez minoset aldım neden acaba bu ağrılar bu kadar şiddetli

kızlar gece gece ben kendi kendime konuşuyorum burda kimse yok galiba:)soru krizimde tuttu benim göbüşte çok az çıktı birde iştahım aynı hatta daha az zaten 3 kilo vermiştim hala allamadım siz ne yiyip içiyosunuz ben günde 1 bardak süt ya içiyorum ya içmiyorum ekstra çok bişi yok yani acaba ondanmı alamıyorum bebğin kilosu iyi demişti Doktorum önemli olanda bu değilmi

Canım hamile kaldığımdan beri hiç temizlik yapmamıştım...Ama artık ev aldı başını gidiyor...İçim almadı artık göz göre göre oturmayı :)))
Benim İstanbul'da fazla tanıdığım yok, bir yardımcı ayarlayamadım bir türlü....
Birini buldum bugün gelecekti ama ayarlayamadık randevuyu...
İnşallah önümüzdeki günlerde ayarlayacağım bundan sonra düzenli olarak gelecek, bir arkadaşımla konuştum onun vasıtasıyla buldum.....:))))

Allah korusun kız ağzını hayra aç :89:
Paraya kıyamamakla alakası yok, ben yaşadığım yerde fazla kimse tanımıyorum ve bir yardımcı ayarlayamadım.
Bir arkadaşımın vasıtasıyla birine ulaştım,inşallah bundan sonra kendisi gelecek yardıma.

geçmiş olsun canım...
elinden geldiği kadar dikkat edersin sende zaten azelyacıım..yine bi araştır neler yemen gerek...
evet sezeryan oluyo ilerleyen safhalarda dediğine göre..."başlarda olsaydı dememiş ""
sen gönlünü ferah tut bebeğin sağlıklı sorunu yok yaa,ona şükür...sende sorunsuz ,rahat
atlatırsn rahatsızlığını ve gebeliğini çook öptüm seni ve minik prensini de

slm kızlar hayırlı günler olsun inşallah...kızlar size bişey soracağım son zamanlarda sabahları açken karnım yada midem tam anlayamıyorum bir ağrı oluyor sanki acıkırsınızda hani yemek ye der karnınız onun gibi...sizdede oluyormu ? dedim acaba oğlum mu acıkıyorda ondan oluyor..o ağrı girdimi uzanıyorum ayakta duramıyorum 10 dak içindede geçiyor midem hassas sanırım..yada bebekten küçüldü anlayamadım nedenini ama? :44:çok şükür oğlum iyi,onu gördüğüm için içim rahat allahtan...
ben çalışıyorum ev temizliği konusunda öncesi kadar kendimi kasmıyorum artık..çünkü bebeğim daha önemli..gücüm yettiği kadar..bide sizlere tavsiyem yardımcısı oolmayanlar için hergün bir yeri temizleyin örn:bigün banyoyu bigün yatak odasını daha kolay oluyor öyle:89:..her yeri kaldırmayın birden...ben yazın halılarımı yıkayıp kaldırmıştım.. kilim sermiştim yerlerime.. kışa girerken sercem şimdi temiz temiz..zaten çalıştığım için gelende yok eve..belki taşınırım diye yapmıştım ama maalesef umut yok... bu arada kızlar ped kullanmayı özledim yahu..hiç aklıma gelmezdi özlicem..ama böyle sanki eksikmişim gibi..menopoza girsem çıldırırım herhalde..

valla ben hayvan gibiyim herşeyi yiyorum ilk üç ay pek yiyemedim kokan şeyleri ama şimdi pek seçmiyorum çok şükür bebeğimde iyi..sanırım bünyeyle alakalı..bebek iyiyse illa yemek yemenin bir anlamı yok..ama ben açıkınca yemessem hemen karnım ağrıyor..kaç kilo aldım acaba ? bilmiyorum..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…