2012 Şubat Anneleri

bu arada aramızda 2 gün var sanırım seninle...benim doğum tarihimi dojktor 17 şubat dedi internette 15 şubat diyor ama fark etmez 2 gün ....inş sağ sağlim kurtuluruz..

Selam kizlar, benim dun karnimda sol ust mideme yakin olan yerde bir agri vardi durup durup giriyor, biraz esim masaj yapti gazmis ama kahretmesin cikarinca bitmiyor ki bu mide gazi. Sabah da aynen agriyla uyandim. Acliktan ve bekleyip birden agir yemekten oluyor diye dusunuyorum, yemek saatini kaciramak lazim.

Ama bebegim saolsun kipir kipir hic durmuyo. Neyseki hissediyorum icimi rahatlatiyor.

Dun bi arkadasim dogum yapti, bahsetmistim, 40. haftasi doldu gecti bebek hala asagi inmemis doktor daha 15 gun inmez istersen alalim deyince, o da dayanamis kabul etmis sezeryani. Agrisi vardi biraz ama iyiydi. Arkadasimin bel kismi cok darmis bebek inmek istemis ama inememis demis doktor, o nasil biseyse artik, ufacik kadinlar doguruyor dusununce. :44:

Bu arada suanda 5 kilo almis bulunuyorum, ilk defa bu kilodayim, normal yiyorum bi asiriligim yok ama, asil kiloyu son aylarda alacagimizi dusununce ben toplamda 12 kiloyu gecerim heralde. hic istemiyorum uff...

Ben soyle yiyorum umutcum, 5 kilo aldim. iiy bir ornek olmayabilir :) Bebegin saglikliysa hic gerek yok endiseye bence.
Kahvalti icin fazla vaktim olmuyor hafta ici, o yuzden kuru uzumlu yulafli misirli gevreklerden sutle karistirip bir ufak kase yiyorum biraz da kepeli ekmek, peynir, bal. Ogleden once varsa bir muz yoksa bos geciyorum, oglen; corba salata(yumurtali peynirli falan olursa ne guzel) yada yaninda salatasi ve haslanmis patatesi olan tavuk, et, balik yada sebze yemegi ve iki bardak sut. Ogleden sonra meyve (elma, erik, armut ne varsa), galete gibi kepekli krakerlerden, aksam da corba ve sebze yemegi, makarna yada pilav,yogurt, salata yapmissam kocca bir kase oluyor. yumurta cok yemiyorum malesef sadece haftasonu kahvaltilarinda. Ha gecen gun pizza yedim o da var tabi arada kaytarmalar

Esim endiseli cok yiyorum diye ama cikolata yok seker tatli yok, yag cok az, daha ne olsun.... diye kendimi savunuyorum

selamm kızlarrr.. dünn aksam görümcem tlfnda dedi ki önce annem gelmyomuss onu söylyeyeim dedi. sonra kendi derdini anlattı. ben konuyu bilmedigimden hı söylerim ben dedimm.. telefondan sonra esime annen gelmiyomuss da anlamadım nereye dedim.. kahvaltıya cagırdım dedi. sonra evden tekrar aradı anne gidelim sabah kahvaltıya sen gelmezsen bizde gitmicezz zaten arada bnide söledi bak oda cagırıyo falan dedi. o da hastaymıss sabah konusalım dedi ve kapattı. sinirlendimm amaa hiç yorum yapmadım. az önce annesini aradı evden cıkmadan kadın baya hasta evden cıkamıcak.. ilac getircem ben 1 saate dedi kapattı.. bekledim acaba die amaa maalesef biz kahvaltıya gidelimm mi diye sormaya tenezzül bile etmedi bide kapıdan cıkarkenn gelirken ne getireyim kahvaltı için dedi. börek getiriver dedim.. ay bana sorsaa zaten gitmeyelim derdimm cünkü 3.5 ta mac var kosa kosa ona geri döncezz ama tenezzül edip bi sorsaydıı. smdii ben 3 aydırr evdeyim desem bayramda köydeydikk, carsamba dısarda yedik ,persembe arkadasa yemege gittik diye sıralardı:26::26::26: ama ikimizz degildikk.. cok sinirlendim be n yine yafff ne olcak bu halimm benim

Tam anlayamadım emrıvakı ıle kaynanana kahvaltıya mı gıttınız sız

fazla kilo aldım diye hic uzulme seker okuduklarıma göre zaten bu haftalara kadar 5-7 kilo alınması beklenen ve dogal bir durum... Bende 5-6 kilo almısımdır...

tabii bunun tersi de yanlıs diyemeyiz, bünye meselesi diyebilirizz...

Tatmam tatlım..yorma kendini sen yeterki...

kızlar ben doğum i<nine çıkınca aranızda olamicam maaalesef çünkü internetim yok evde..şimdiden söylimde..bu arada bugün zaman geçmiyor kimsede yok.kocalarla gezmedesinizdir şimdi biz kocamla çalışıyoruz off offf

20+2 yiz canım aynı işte bir tane kanepe var bir kütüphane bir tane büyük çalışma masası var mobilyalar beyaz olduğu için bir tane komidin almayı ve çalışma masasınıda bebeğe aitmiş gibi yapmayı düşünüyorum. Park yatak kullanan 2 arkadaşım var 2'side benim kafamdan çok memnunlar. Bende nasipse çocuk büyüsün o zaman bir şekil vereceğim.

kızlar benimde çok fazla ve şiddetli başım ağrıyor normailmi acaba acillik ediyor beni istifra felan ettiriyor ilaçtda alamıyorum korkumdan sadece 1 kez minoset aldım neden acaba bu ağrılar bu kadar şiddetli

selam,bu tarif ettiğin ağrı ve kusma bende de var,benimki migren,ilk çocuğumda 9 ay rahattım,hiç tutmamıştı,zaten hamilelikte migren çoğunlukla kesilirmiş,maalesef bu hamileliğimde acillik olacak kadar zorluyor beni,hatta hamile olduğumu bilmeden acilde iğne bile vurulmuştum,doktora sonradan anlattım,zarar vermez çok erken bir dönemmiş dedi.Allah kolaylık versin ,ilaçsız atlatmak çok zor,parol alabilirsin dedi doktor ama şu ana kadar dayandım almadım.ama öldürüyor beni...başım ağrırmı diye düşünüp korkmaktan ,stresten ağrı tutuyor gene.başına masaj dene,burun kenarlarına,elmacık kemiklerine bir de. Buz da iyi geliyor ama zararı olurmu bilemiyorum,bir de yeni duydum pamuğa kolonya döküp içine karabiber sarıp,tülbentle alnına bağlıyormuşsun,henüz denemedim ama tavsiye ediyor herkes.geçmiş olsun...

benimde esim calisiyor ben ewdeyim yine ayni yanii herkes gezmede ne guzelll

walla cnm ben hamile kaldiktan sonra kendimi fazla yormadim simdide az az temizlik yapiyorum hergun bir yeri temizliyorum yoruldugumu hisssettigimde de dinleniyorum simdilik boyle ilerki aylarda ne olur bilemem

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldim bilmem yokluğumu farkettinizmi...:)
tatildeydim,sizi çok özledim öpüyorum bebeklerinizi ve sizi:)

bugünn kuzumm yerinde duramadı hiçç masallahh amaa babamızz elinii o kadar koymasına ve cocukk o kadar hızlı vurmasına ragmen hissedemedi.. sen haketten odunsun diye konuyu bagladım ama benimm kuzumm babayı cok sevmicekk heralde cünkü elini karnıma koydugu an yavaslıyo :90::90::90:

Eleferacığım,benim ismim listede vardı ama bu listede göremedim,ne oldu acaba canım.eğer bilgiler silindiyse bir daha yazabilirim???

bugun benım oglusumda sabah ve akşam olmak uzere hıssettırdı tepiklerini yirim ben onun tepik atan ayaklarını
belkıde öğlen nıkah gezmesı alışverıs telasından yaptıysada anlamadım
ama sabah resmen uyandım hareketlerıne hey anne kalk ben burdayım artık guclendım buyuyorum ıcınde der gıbıydı ayy duygulandım bak şimdi
şimdi anlıyorum hareketlerını hısseden arkadasları artık emınım bunlar ne gaz nede gurultu bunlar oglusumun mınıcık tertemız ayaklarıydı

ewt ya artik cok ii ayirt ediliyor hareketleri minnak ayaklarini yerim ben onun

maşallah allah bu duyguyu herkese nasip etsin inşallah dunyanın en guzel duygusu bu cnm
ha bu arada ben gece ilk kez yattım sırtustu ve göbegimi açtım bakıodum öyle gözle görülür bi kıpırtı oldu ve eşim bile hissetti sizlerinkilerde dışardan hissediliyormu artık yoksa ben kendı kendıme çıldırmıs durumdamıyım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…