- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.681
kızlar gece gece ben kendi kendime konuşuyorum burda kimse yok galiba:)soru krizimde tuttu benim göbüşte çok az çıktı birde iştahım aynı hatta daha az zaten 3 kilo vermiştim hala allamadım siz ne yiyip içiyosunuz ben günde 1 bardak süt ya içiyorum ya içmiyorum ekstra çok bişi yok yani acaba ondanmı alamıyorum bebğin kilosu iyi demişti Doktorum önemli olanda bu değilmi
kızlar gece gece ben kendi kendime konuşuyorum burda kimse yok galiba:)soru krizimde tuttu benim göbüşte çok az çıktı birde iştahım aynı hatta daha az zaten 3 kilo vermiştim hala allamadım siz ne yiyip içiyosunuz ben günde 1 bardak süt ya içiyorum ya içmiyorum ekstra çok bişi yok yani acaba ondanmı alamıyorum bebğin kilosu iyi demişti Doktorum önemli olanda bu değilmi
selamm kızlarrr.. dünn aksam görümcem tlfnda dedi ki önce annem gelmyomuss onu söylyeyeim dedi. sonra kendi derdini anlattı. ben konuyu bilmedigimden hı söylerim ben dedimm.. telefondan sonra esime annen gelmiyomuss da anlamadım nereye dedim.. kahvaltıya cagırdım dedi. sonra evden tekrar aradı anne gidelim sabah kahvaltıya sen gelmezsen bizde gitmicezz zaten arada bnide söledi bak oda cagırıyo falan dedi. o da hastaymıss sabah konusalım dedi ve kapattı. sinirlendimm amaa hiç yorum yapmadım. az önce annesini aradı evden cıkmadan kadın baya hasta evden cıkamıcak.. ilac getircem ben 1 saate dedi kapattı.. bekledim acaba die amaa maalesef biz kahvaltıya gidelimm mi diye sormaya tenezzül bile etmedi bide kapıdan cıkarkenn gelirken ne getireyim kahvaltı için dedi. börek getiriver dedim.. ay bana sorsaa zaten gitmeyelim derdimm cünkü 3.5 ta mac var kosa kosa ona geri döncezz ama tenezzül edip bi sorsaydıı. smdii ben 3 aydırr evdeyim desem bayramda köydeydikk, carsamba dısarda yedik ,persembe arkadasa yemege gittik diye sıralardı:26::26::26: ama ikimizz degildikk.. cok sinirlendim be n yine yafff ne olcak bu halimm benim
Ben soyle yiyorum umutcum, 5 kilo aldim. iiy bir ornek olmayabilir :) Bebegin saglikliysa hic gerek yok endiseye bence.
Kahvalti icin fazla vaktim olmuyor hafta ici, o yuzden kuru uzumlu yulafli misirli gevreklerden sutle karistirip bir ufak kase yiyorum biraz da kepeli ekmek, peynir, bal. Ogleden once varsa bir muz yoksa bos geciyorum, oglen; corba salata(yumurtali peynirli falan olursa ne guzel) yada yaninda salatasi ve haslanmis patatesi olan tavuk, et, balik yada sebze yemegi ve iki bardak sut. Ogleden sonra meyve (elma, erik, armut ne varsa), galete gibi kepekli krakerlerden, aksam da corba ve sebze yemegi, makarna yada pilav,yogurt, salata yapmissam kocca bir kase oluyor. yumurta cok yemiyorum malesef sadece haftasonu kahvaltilarinda. Ha gecen gun pizza yedim o da var tabi arada kaytarmalar
Esim endiseli cok yiyorum diye ama cikolata yok seker tatli yok, yag cok az, daha ne olsun.... diye kendimi savunuyorum
Canım hamile kaldığımdan beri hiç temizlik yapmamıştım...Ama artık ev aldı başını gidiyor...İçim almadı artık göz göre göre oturmayı :)))
Benim İstanbul'da fazla tanıdığım yok, bir yardımcı ayarlayamadım bir türlü....
Birini buldum bugün gelecekti ama ayarlayamadık randevuyu...
İnşallah önümüzdeki günlerde ayarlayacağım bundan sonra düzenli olarak gelecek, bir arkadaşımla konuştum onun vasıtasıyla buldum.....:))))
Tam anlayamadım emrıvakı ıle kaynanana kahvaltıya mı gıttınız sız
yokk datlummm kayınvalidemle birlikte dısarı kahvaltıya gitmeyi teklif etti annesine kocam.. o gelmeyince de bana biz gidelm mi diye sormadı bileee:84::84::84::84::84::84:
kaç haftalıktın canım????
şu park yataklar benimde hoşuma gitti.bende şuan bebek odası yapmayacağım.evim senin gibi 3+1 ve küçük oda aslında çocuk odası ama orayıda boşaltmak biraz zor,çalışma odası şuan ve çok da dolu.ama ileride allah izin verirse bebeğim biraz daha büyüsün o zaman değerlendiricem o odayı.
kızlar benimde çok fazla ve şiddetli başım ağrıyor normailmi acaba acillik ediyor beni istifra felan ettiriyor ilaçtda alamıyorum korkumdan sadece 1 kez minoset aldım neden acaba bu ağrılar bu kadar şiddetli
benimde esim calisiyor ben ewdeyim yine ayni yanii herkes gezmede ne guzelllkızlar ben doğum i<nine çıkınca aranızda olamicam maaalesef çünkü internetim yok evde..şimdiden söylimde..bu arada bugün zaman geçmiyor kimsede yok.kocalarla gezmedesinizdir şimdi biz kocamla çalışıyoruz off offf
kızlar bu temizlik işi hiç şakaya gelmez valla ben geçen yaz temizlik yapıcam diye düşük yapmıştım çok zorladım kendimi süpürgeyle cebelleştim baya ama şimdi yardımcım var allah razı olsun hafatda bir herşeyimi yapıyor bebişlerimiz için değer bence neye para ödemiyoruzki
Anne Adayı Bebeginin Cinsiyeti Bebegin Adı Sat Tahmini Dogum Tarihi
hacer1 Erkek Musab 18 Nisan 6 Şubat
bblau Kız 23 Nisan 1 Şubat
aZeLYa55 Erkek Kuzey 25 Nisan 1 Şubat
pişmaniye Erkek Ömer 27 Nisan 1 Şubat
karma-x Kız 28 Nisan 2 Şubat
ecrinnn Kız 2 Mayıs 2 Şubat
sinemaksungur Erkek Alperen 27 Nisan 1 Şubat
Eylül Erkek 29 Nisan 3 Şubat
Dünyam80 Erkek Ömer 30 Nisan 4 Şubat
cerenim 1 Mayıs 5 Şubat
Limon_ik Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
tansell Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
littlesunshine Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
xzgi Kız 1 Mayıs 5 Şubat
kahogulo Kız Elif Sare 2 Mayıs 20 Şubat
ginger-curls Erkek Kuzey 8 Mayıs 7 Şubat
DYGBAL İkiz / Kız 3 Mayıs 7 Şubat
enice Kız 3 Mayıs 7 Şubat
pikepolat Erkek 3 Mayıs 5 Şubat
simurganka Kız 4 Mayıs 11 Şubat
qiza Erkek Talha Göktuğ 4 Mayıs 8 Şubat
skyup Kız 4 Mayıs 8 Şubat
adengokce Erkek Demir Aden 5 Mayıs 4 Şubat
zerdal 5 Mayıs 9 Şubat
suprise Erkek Yasin 5 Mayıs 9 Şubat
banuesra 6 Mayıs 10 Şubat
neselikiz 6 Mayıs 10 Şubat
panadol Erkek 6 Mayıs 9 Şubat
breeze1 Erkek 8 Mayıs 12 Şubat
Nazome 9 Mayıs 13 Şubat
kmehtap Kız 9 Mayıs 20 Şubat
benim_olan Erkek 11 Mayıs 15 Şubat
juweline Erkek Tuna 11 Mayıs 15 Şubat
berfinbilgen Kız 12 Mayıs 16 Şubat
karats Kız Buğlem Su 13 Mayıs 17 Şubat
bennebileyim Kız 13 Mayıs 17 Şubat
berraksuuu Kız 14 Mayıs 18 Şubat
adese Kız 15 Mayıs 18 Şubat
günısıgımmm Erkek 15 Mayıs 19 Şubat
demetmania Kız Liva 15 Mayıs 19 Şubat
ssshuma 15 Mayıs 24 Şubat
aysebahar Erkek 17 Mayıs 20 Şubat
desperado Kız 17 Mayıs 25 Şubat
elefera Kız Elif Naz 18 Mayıs 22 Şubat
mannak Kız 19 Mayıs 25 Şubat
layla1955 Erkek 20 Mayıs 24 Şubat
mg2008 Erkek 21 Mayıs 24 Şubat
leader Erkek Mahmut Eymen 21 Mayıs 25 Şubat
duyguvt Kız 22 Mayıs 26 Şubat
filancam Erkek 22 Mayıs 26 Şubat
srgmn Erkek 23 Mayıs 27 Şubat
busra_17 24 Mayıs 27 Şubat
mycupcake Erkek 24 Mayıs 28 Şubat
herseyimsin12022011 Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
mujdes Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
celinns Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
acidem 1 Erkek / 1 Kız 29 Mayıs 25 Şubat
oyelken İkiz 31 Mayıs 25 Şubat
bugun benım oglusumda sabah ve akşam olmak uzere hıssettırdı tepiklerini yirim ben onun tepik atan ayaklarını
belkıde öğlen nıkah gezmesı alışverıs telasından yaptıysada anlamadım
ama sabah resmen uyandım hareketlerıne hey anne kalk ben burdayım artık guclendım buyuyorum ıcınde der gıbıydı ayy duygulandım bak şimdi
şimdi anlıyorum hareketlerını hısseden arkadasları artık emınım bunlar ne gaz nede gurultu bunlar oglusumun mınıcık tertemız ayaklarıydı
ewt ya artik cok ii ayirt ediliyor hareketleri minnak ayaklarini yerim ben onun
bugun benım oglusumda sabah ve akşam olmak uzere hıssettırdı tepiklerini yirim ben onun tepik atan ayaklarını
belkıde öğlen nıkah gezmesı alışverıs telasından yaptıysada anlamadım
ama sabah resmen uyandım hareketlerıne hey anne kalk ben burdayım artık guclendım buyuyorum ıcınde der gıbıydı ayy duygulandım bak şimdi
şimdi anlıyorum hareketlerını hısseden arkadasları artık emınım bunlar ne gaz nede gurultu bunlar oglusumun mınıcık tertemız ayaklarıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?