2012 Şubat Anneleri

Canım benimde geceleriim kabus olanlardanım 2 yastıkla yatıyorum çarpıntı burun tıkanlıklıgı derken uyumadan sabah oluyor bacagımın arasınada yastık koyuyorum sabah kalkıp işe gitme piskolojiside ekleniyor uykusuz günler geçiriyorum anlıyacagın doktora sordugumda normal diyor gerçi benim doktorum hamilelikte herşeyede normal diyor:))hamile yastığı benimde aklımada düşünüyorum almayı...

Gunaydın hanımlar. İnsallah iyisinizdir.

Haftasonu giremedim malesef internete. Evde bir yalnız kalamadım ki!
C.tesi gorumcem bizdeydi. Pazar da kaynanam koyden geldi butun sulale bizdeydi!

Dun esimle kavga ettim gene doktor yuzune.
100 tl ayırmıstım doktora giderim bunu orda kullanırım diye. Dun esime yarın doktora gidicem ben dedim para yok dedi ben de 100 tl var bende dedim
Benim cebimde para yok sen 100 tl saklıyosun benden dedi gırgıra vurdu orda.

Sonra aksam herkes gittikten sonra esim kaynanamın yanında "o 100 tl yi babama ver de faturaları yatırsın, evde para yok!" demez mi
Benim cinlerim tepeme cıktı sesimi cıkartamadım o an kitlendim kaldım! Gece yataga girdik basladım soylenmeye.
" ben seninle her ay doktor yuzune kavga etmek zorunda mıyım" diye. Bana ne dese begenirsiniz?
Agrım sızım bir sıkıntım olmadıgı surece doguma kadar gitmeme gerek yokmus! Dondum kaldım resmen.
"Sen geri kafalı mısın?" dedim diye bir de ustune dayak yiyordum nerdeyse.. Dondu gotunu zıbardı yattı ben de biraz galadıktan sonra bir oraya bir buraya done done uyumusum..

Sabah ise giderken kaldırdı beni. Kapıda "Bugun doktora gidicem haberin olsun!" dedim. "Git Yeliz, nereye gidiyorsan git" dedi. Opmeden mi gidiyorsun dedim yok opmuyorum dedi cekti gitti..

Simdi ölür müsünüz? Öldürür müsünüz?

Kızlar nolur bana yardım edin. Benim esim biz nisanlıyken boyle degildi. Beni ailesine cok ezdirir oldu. Benim ailemin ona buyu yapacagı iddasında bulunuyor, ama ben onunkilerin yaptıgından suphe etmeye basladım acıkcası. Ben bu adamla nasıl basa cıkıcam? Her gun daha fazla sogumaya basladım ondan.. Allah'ın gucune gitmesin, yavrumu bana bagıslasın ama cocugumun sevnci bile gitti icimden..

Cok dertliyim cok..

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr
çok yazmışsınız geçmişi okuyamadım
dünyam bence sen şimdiden kimse kalkmadan git doktora
nedemek faturalar mış kaynanan gezmeseydi para yoksa

herkese merhaba nasılsınız? Umarım siz de bebişleriniz de iyisinizdir. Çok fazla giremiyorum nete. Vaktim olmuyor kızımla da uğraşmaktan. Oğlum gayet iyi. O minik ayaklarıyla tekmelerin, h,ssetmek mucize gibi. 2. defa anne olsam da ilk hamileliğim gibi heyecanlıyım onu beklerken. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Ben ilk doğumu da sezeryan olduğum için 2. de sezeryan olmak zorunda. DFoktorum 20 ocakta alalım dedi ama ben sorun olmazsa 40. haftaya kadar beklemek istiyorum. İnşallah sorunsuz doğumlar yaşayalım cümlemiz kızlar. sizleri ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum. Allaha emanet olun.

günaydın kızlarrrr
çok yazmışsınız geçmişi okuyamadım
dünyam bence sen şimdiden kimse kalkmadan git doktora
nedemek faturalar mış kaynanan gezmeseydi para yoksa

Gidecegim doktor genelde 10.30-11 arası geliyor. O yuzden mecbur bekliycem.

Esimle daha cok sorun yasamıyım diye gorumcemi alıcam yanıma giderken.

Kaynanam da aynı kafada gitmiyim diye gozume bakıyor. Simdi doktora gidiyorum dedigimde bak neelr soyliycek bana..
Ama susmıycam artık kimse kusura bakmasın valla.

çocuğunu görmek için milletten izin mi alcan boşver canım takma kafana

bende cumartesi sabahın köründe kalktım doktora gittim
önce aç karnına kan verdim demir için sonra 1,5 saat sonra alcaktım sonucumu
asistana dedim sonucu alığ öyle gelcem diye tamam dedi dr doğumdaydı
sonra sonuçları alıp gittim dr yanına asistan demez mi dr sizi muayne etmicekmiş
işleminizi iptal ettirin diye
ben dedim cinsiyet öğrencektim dedim dr yanına girdim
doktorda yanlış anlaşılma olmuş yeni görüştük sizinle demez mi
ayy sinir oldum parasıyla değil mi yaa kadın muayne etmedi beni
1 ekimde gel dedi
3lü ve 4 lü test yapmayacağım dedi normal mi sizce kızlar bu ?

çocuğunu görmek için milletten izin mi alcan boşver canım takma kafana

O kadar geri kafalı insanlar ki..

Sanki koyde yasıyoruz da doguma kadar gitmiycem doktora agrım sızım olmadıgı zaman.

Valla bilseydim boyle olacagını cocuk yapmazdım asla.. Ama yok bu ilk ve son cocugum olucak herhalde. Ben her hamileligimde boyle sıkıntılar yasayamam.

Benim de canm kıymetli sonucta. Ben hasta degilim ki 1 ay gidiyim doktora ilac versin de gecmesini bekliyim daha gitmiyim. Hamileyim ya gelisimini takip edicem sonucta.

2li test yapıldıgı zaaman gerek gormuyor doktorlar canım diger testlere.

Ben de 2 li testi yaptırdıktan 1 hafta sonra sonucları gostermeye gittigimde beni almadı usg ye kadın! Daha yeni girmissin, 1 ay sonra gel dedi.

haklısın canım..istersen ssk dan randevu al sonra para gidince laf söylemesinler sana zor durumda kalma

2li test yapıldıgı zaaman gerek gormuyor doktorlar canım diger testlere.

Ben de 2 li testi yaptırdıktan 1 hafta sonra sonucları gostermeye gittigimde beni almadı usg ye kadın! Daha yeni girmissin, 1 ay sonra gel dedi.

ne ilginç ya sanki bedavaya bakıyorlar
ya cinsiyet için değil valla gitmem istemem
böyle bir garibim bende sanki bazen hareket ediyor bazen hiç etmiyor gibi
nasıl olduklarını merak ediyorum sadece
acaba benim psikolojim mi bozuluyor

haklısın canım..istersen ssk dan randevu al sonra para gidince laf söylemesinler sana zor durumda kalma

Sigortam yok benim. Zaten butun sıkıntım da bu. Ssk hast. gittigim zaman sigortam olmadıgı icin 25 tl oduyorum muayeneye.

Ama ozelde 35 tl oduyorum ve ozeldeki doktor daha cok ilgileniyor heryerini gosteriyor. Anlatıyor.

Hepimiz cok merak ediyoruz canım nasıllar acaba diye sıkıntı yapıyoruz kendimize.
İstersn baska bir doktora gidip gorun belki cinsiyetlerini de ogrenirsin hem iyi olduklarını da gorursun (=

aslında başka bir doktora gitme fikri var aklımda hep
ama oğluma hep kız demişlerdi
eşimde şimdi ya yine dğeişirse bekle diyor
benimde kafam karıştı yaa

Günaydın bayanlar..
Ablam sabahd doğuma gitmişti..
Teyze oldum..
Yiğenimin sesinide duydum telefonda..
Ağlıyordu garibim..
Ablam daha çıkmamış ama onunda sesini bir duyayım rahatlıcam..

Günaydın bayanlar..
Ablam sabahd doğuma gitmişti..
Teyze oldum..
Yiğenimin sesinide duydum telefonda..
Ağlıyordu garibim..
Ablam daha çıkmamış ama onunda sesini bir duyayım rahatlıcam..

Allah bagıslasın canım. Gozunuz aydın.

Ablan nasıl daha cıkmamıs? Sezeryanla mı dogum yaptı? İnsallah durumu iyidir. Bir an once toparlar kendini.

Allah'ım bize de o gunleri gormeyi nasip etsin insallah..

gözünaydın canım ama sen niye gitmedin ki ablanın yanına
Teşekkür ederim darısı bizlere..
Biz başka şehirlerdeyiz canım..
İşten izin alıp gitmemde biraz problem daha yeni ramazan bayramı bitti sayılır..
Bir hafta memleketteydim..
Neyse ki Annem var yanında..
Artık ben anca Kurban Bayramında görcem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…