2012 Şubat Anneleri

gözünüz aydın Allah bizlerede nasip etsin

günaydın canım...
morel bozulmayacak gibide değilki okurken ile ben yaşamışım gibi canım sıkıldı valla
sen de bundan sonra çorap alsan da ne göster ne söyle..merak eden eve gelir sorar ,bakar gider.
seninde ne hevesin kursağında kalır nede canın sıkılır...
biz ne zaman alcaksak bu bebeklere eşyalrı hep bişey olcak korkuysuyla...
diyolar ki doğumdan çıkınca gider alırsınız dicekler utanmasalar...

evet nazome dogru söylüyorsun mesala benim oglum evde yemek yemiyordu orada yediklerini duyunca çok şaşırmıştım birde çok sakin bir çocuk olmuştu

19 haftayı doldurduk teyzesi.en son 2 hafta önce gitmiştim işte.pipi var ama yumurtalıkları göremiyorum demişti.ya üstüne oturduğu için yada cinsiyetinden di yani ya kız ya erkek olarak kalmıstı.ama bugun bi ayrı bitlendim cok gidesim var 6 ekimde detaylı randevumuz var ama sabredemicem ben.hayır doktorada cinsiyet için geldim dersem beni ayıplar diye de bi korkum var ne yalan söyleyim size.sabahtan beri neremin ağrıdığına karar vermeye calısıyorum hangisini desem doktora :))

Hemşireeee nerdesin kız sen vallahi sensiz buralar eksik kaldı bilesin he...Özledim inanki
Hoşgeldin...Naptın taşındın mı? Dede nasıl oldu?

Allah Allah huysuz ihtiyara bak sen!!! takma kayınpederini kafana. bence bebeği kıskanıyor başka açıklaması yok. :)))

dedem'i 1 kere gördüm sen gelme buralara mikrop kapacaksın diye azarladı beni. ama genel durumu iyi, çıkan kolunu yerine oturttular, kalçasından ameliyatını oldu, ayak bileğindeki kırığı da önemsemedi doktor. bana öyle geliyor ki daha kalkamaz ama ayağa. kendisi huysuzdur, kendini genç sanar,(ağaca çıkmasından da anlaşılacağı üzere) şimdi Allah Anamın yardımcısı olsun diyorum. yatak odasında yatmaz o tip, salona kurdurtur yatağını zati kurtluydu off offf.

taşındım taşındım. o kadar üstüste geldi ki herşey, eşim her iş çıkışı bizim ailenin delikanlılarıyla 2 günde taşıdı evi. nakliye tutacaktık vazgeçirdim. adam 200 metre mesafeye 500 tl istemiş. manyak mı ne! annemin sinirleri ben taşınınca yanından hepten bozuldu. öffff

canım sıkma canını neden böyle yaptıklarınıda anlamaya calısma yorulursun.biz kızımızda bebek odasını almıstık 8.ayımız bitmişti hemde.kayınpederim hırsından actırmadı rahmetli görmemişmisiniz siz dedi cıktı.cok üzülmüştüm kızım doğdu inan yatıramadım o beşiğe uzunca bi süre.ne görgüsüzlüğüm kaldı ne bebeğimin doğup doğmaması kaldı.hiç sıkma canını eşininde bi sucu yok(ben cok yapardım senin ailen şöyle böyle diye)neden böyle yapıyorlar diye de anlamaya uğrasma hiçç.bundan sonra aldıklarını kullanırken görsünler bırak :) seni sevenlerle paylaş heyecanını.

Yok tatlım daha göstermem...Benim ailem başka şehirde,onlarla paylaşma imkanım olmayınca ben de eşimin ailesiyle paylaşmak istemiştim.
Aslında biliyorum ne kadar kütük olduklarını, kabahat bende ne gidiyorsam...
Tüm gece rüyamda beşik, araba filan gördüm nasıl içimde kaldıysa.
Alacakları olsun,Allah bildiği gibi yapsın ne diyim...
Kayınpederim sürekli aldığı ürün vs. şeyleri bana gösterir, aman ne uygun almışsın, aman ne güzeller demem için.
Bundan sonra aynı tepkiyi veririm, görür.

günaydın bblau bende senin yerinde olsam çok bozulurdum kayınpederin biraz kaba bir adam heralde insan heves etmişler diyip güzel falan der sizde bir daha göstermeyin hatta bahsetmeyin bile ama senide anlıyorum benimde senin gibi babam vefat etti o yüzden kayınpederimden ayrı ilgi beklerim oda sağ olsun kızım yavrum demeyince lafa başlamaz iyi ince bir adamdır.Bebişinde güle güle kullansın aldıklarını saglıklı günlerde inşallah

hımm...oda ayrı bir korku :))
ama orası özelse böyle bi tepki vermezler kesin..
git sen bakalım ona göre alışveriş yapcaz oğlumla die
19 hafta olmuş artık gösterir gibime geliyo..
peki hareketlerni hissedebiliyomusun..
ben daha hissetmiyorum çok canım sıkılıyo
sorunmu var acaba die

günaydınlarr...gözünüz aydın canım.allah analı bablı büyütsün.darısıda bizlere olsun

Teşekkür ederim cnm..
Amin

günaydın canım...gözün aydın çok duygulandım.
Rabbim bizlere de nasiip etsin...

Teşekkür ederim cnm..
Valla bende ilk bebişin sesini duydum gözlerim doldu..
Amin..

Saol cnm seninde gözün aydın..
Ohoo biz ablamınkine tosuncuk diyorduk..4 kg 80 gr dı.. Hemşireler tosuncuk diyormuş hep..
Ama annem hep şiş diyor.. Gözleri yumuşuk yumuşukmuş..
Amin..

Herkese günaydın kızlar!

Ne güzel ne güzel!!! Çocuklarınız beraber büyür. Allah hayırlı uğurlu etsin canım.

Amin cnm..

ahahahah tepkisini yediğimin... yarıldım. zati midem yanıyor deli gibi iyi geldi bu kütük ve görür o lafı...

:13::13::13:
bide eskinin adamları terstir ayıptır onlara böyle bişeyden bahsetmek ,knuşmak belki oda oyledir
ondan böyle sinirlenmiştirde ,tepkisini öyle göstermiştir..
boşver yaaa ne göstercen...
bizim ailelerde şehir dışında o yüzden kendi kendimize sevinmekle yetiyoz

Kız kocaman adam bebeği kıskanır mı!
Düşündükçe aklım başıma geliyor. Bebeğime 1-2 tulum,çorap dışında birşey almadı bunlar, çok da kompleksli tiplerdir.Öyle böyle değil ama...İnanılmaz komplekslilerdir.
Gelse baksa şimdi,kompleks yapacak,o bişey almadı ya bebeğe...Yahu senden bişey isteyen mi var.Kendisine görev biliyor herhalde, e durumu da yok,hiç konuya girmeyeyim derken çam deviriyor öküz.
Benim kırıldığım nokta ilgilenmemeleri, hevesimi paylaşmamaları değil.Komplekslerini örtbas etmek için sürekli en acıyan yerime basmaları, daha erken derken bebeğe birşey olur imasında bulunmaları....
Aman neyse...
Evinde güle güle otur, uzağa taşınmamışsın annen alışır bence, şimdi psikolojisi allak bullak kolay mı.Allah sabır versin, güç kuvvet versin.
Dedeye de maşallah dirençliymiş

Canım gökçeye de dediğim gibi,aslında hevesimi paylaşmamalarına değil de, sırf kendi ayıplarını (kendilerine göre ayıp tabi) kapamak için benim canımı yaklamalarına kızıyorum.

gidiyim ben o zaman hareketleri konusunda ise düzenli bişey hissetmiyorum ama dondurma manyağı olacak benim kuzum onu keşfettim çikolata falan hak getire.dondurma yersem acayip hareketleniyor.ama o da düzenli değil.2.cide daha erken hissediyosun gibi.ALLAH koruyor onları sıkma canını sende

şu an çok sıkılyor onun için kararsızım yoksa bende benimle evde olmasını istiyorum

Bence iznin bitince ver okula canım...
Ben kreş taraftarıyım ama, kardeşleriyle seninle vakit geçirsin birkaç ay...
Daha sonra gidebilir, yaşı zaten küçük...
Tabi seni ikizlerle birlikte zorlamayacaksa...

psikoloklarda diyor ki kardeşleri olduktan sonra verince
onlar geldi diye beni gönderdiler diye düşünüyormuş çocuklar

herkeze günaydınlar canım ben beş yaşında verdim kreşe çokta iyi olmuştu arkadaşlarınıda kreşide çok seviyordu sosyalleşiyor birde evde tek çocuk olunca sıkılıyordu ama yinede sen bilirsin:79:

5 yaşında olsa bende kesin verirdim aslında

bizimki de evde hiç bir şey yemiyor bütün gün aç geziyor

evet nazome dogru söylüyorsun mesala benim oglum evde yemek yemiyordu orada yediklerini duyunca çok şaşırmıştım birde çok sakin bir çocuk olmuştu

benimkide öyle hiç yemek yemiyor

bence de bir daha gösterme canım sende

ne bilim kıskanır.:)) kaynanalar gelinlerini kıskanmıyo mu?

ayyyy öyle desene kız... adam alamıyor alamadıkca da üzülüp bağrıyor demek ki! ama bunu da en yontulmamış kalas modunda yapması biraz komik cidden. bu arada iyi temennilerin için de sağolasın şekerim.

ahahahah tepkisini yediğimin... yarıldım. zati midem yanıyor deli gibi iyi geldi bu kütük ve görür o lafı...

Adam çorap toptancısı, bana çorapları gösterirmiş yeni aldığı, bunları almak için erken yaaaa diye triplere girermişim...
Ehehehehehehe :76: Ailelerine girdim ya salaklık bulaştı zahir

Yok tatlım, ben çağırmadım ki karısı çağırdı, ayıp olsa o çağırmaz.
Kompleks yaptı yukarıda anlattığım gibi...

Saol canım, cümlemiz sağlıklı günlerde kullanırız inşallah bebeklerimize aldıklarımızı.
Kayınpederim kabadır evet canım.Tomruk demek daha yerinde olur hatta.
Bir daha göstermem zaten, aklım geldi başıma.
Sen şanslıymışsın, kayınpederden yana...
Allah babalarımızı yattığı yerlerde dinlendirsin inşallah.

Son düzenleme:
Günaydın bayanlar..
Ablam sabahd doğuma gitmişti..
Teyze oldum..
Yiğenimin sesinide duydum telefonda..
Ağlıyordu garibim..
Ablam daha çıkmamış ama onunda sesini bir duyayım rahatlıcam..

ayy tatlım yaa, hayırlı olsun Allah analı-babalı sağlıklı büyütsün.. ne kadar güzel masallah darısı bizlerin basına insallah

Ahh güzelcim, bosver sana nasıl dogru geliyorsa öyle davran canım, bblaunun da dedigi gibi ileride cok pisman olmaman icin.. ama tatlı dil en büyük yardımcın olsun...

Tatlım icin öyle rahat edicekse neden olmasın bence..

Canım sizinde gözünüz aydın olsun.. ne güzel haberler yaaaa masallah... Allah analı-babalı sağlıklı büyütsün.

Ben kresin cocuk icin olumlu oldugunu düsünen bir insanım ama tabii tecrübeli arkadaslar daha iyi bilirler, ben gözlemlerime göre bu karara vardım... Cocugun icin En iyisini sen bilirsin tatlım

Tatlım öncelikle hayırlı olsun aldıklarınız... Allah iyi günlerde; sağlıkla, nese ve huzur ile kullanmayı nasip etsin insallah...

Neler aldın tatlım sen bizle paylas... Bak ben sahsen merak ettim, arkadasim neler almıs diye...

Süper iyi niyetli arkadasım senin bu iyi niyetli ve her defasında olayları sıfılayan tavırlarını kendime cok benzetiyorum inan.. Benzer bir olayı tatilde geldigimizde bende yasadim kayınvalide ile... (kayınpeder rahmetli oldu o babam gibi idi).. oldukca sinir bozucu olabiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…