- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.721
Allah bagıslasın canım. Gozunuz aydın.
Ablan nasıl daha cıkmamıs? Sezeryanla mı dogum yaptı? İnsallah durumu iyidir. Bir an once toparlar kendini.
Allah'ım bize de o gunleri gormeyi nasip etsin insallah..
Günaydın bayanlar..
Ablam sabahd doğuma gitmişti..
Teyze oldum..
Yiğenimin sesinide duydum telefonda..
Ağlıyordu garibim..
Ablam daha çıkmamış ama onunda sesini bir duyayım rahatlıcam..
Kızlar ben gorumceme cıkıyorum. Orda kahvaltı yapıyım. Ordan da doktora gidicem bakalım..
Simdi kaynanamı uyandırıp haber veriyim bakalım. Tepkisi ne olucak. ( Ama ne olursa olsun o doktora gidicem!)
Sans dileyin bana bir sorun sıkıntı yasamıyım. Opuyorum hepinizi..
Günaydın bayanlar..
Teyze oldum..
Ağlıyordu garibim..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldim bilmem yokluğumu farkettinizmi...:)
tatildeydim,sizi çok özledim öpüyorum bebeklerinizi ve sizi:)
Kızlar ben gorumceme cıkıyorum. Orda kahvaltı yapıyım. Ordan da doktora gidicem bakalım..
Simdi kaynanamı uyandırıp haber veriyim bakalım. Tepkisi ne olucak. ( Ama ne olursa olsun o doktora gidicem!)
Sans dileyin bana bir sorun sıkıntı yasamıyım. Opuyorum hepinizi..
kızlarr bi fikrinize ihtiyacım varr.bugun kızımı okula götürdükten sonra bizim burdaki tıp merkezine gitsem diyorum.sanırım 6 ekime kadar sabredemicem.bugun itibariyle 19 haftayı doldurduk.ne derseniz gidim mi belki cinsiyetimiz kesinleşmiştir belki dönmüştür yüzünü bizee.napsam bilemedim gitsem mi beklesemmi...:44::44::44:
günaydın kızlar cnm gözün aydın bende cumartesi yenge oldum yiğenim 4kg230gr 52cm dünyaya geldi pamuk gibi maşallah görümcem sezeryan olmuştu yarım saat sürmüş bebek gayet sağlıklı anneside öyle darısı bizlerin başına
kızlarr bi fikrinize ihtiyacım varr.bugun kızımı okula götürdükten sonra bizim burdaki tıp merkezine gitsem diyorum.sanırım 6 ekime kadar sabredemicem.bugun itibariyle 19 haftayı doldurduk.ne derseniz gidim mi belki cinsiyetimiz kesinleşmiştir belki dönmüştür yüzünü bizee.napsam bilemedim gitsem mi beklesemmi...:44::44::44:
Canım git doktoruna kimseyi de dinleme.
Cidden ilginç yaklaşımlar sergiliyor eşin ve ailesi ama sonra neden onların aklına uydum,neden kendimi ezdirdim dersin.
Kimseye kulak asma, gayet insani bir isteğim var, doktora gitmek gibi!
Sanki mücevherler,yatlar,katlar istiyosun!
Gunaydın hanımlar. İnsallah iyisinizdir.
Haftasonu giremedim malesef internete. Evde bir yalnız kalamadım ki!
C.tesi gorumcem bizdeydi. Pazar da kaynanam koyden geldi butun sulale bizdeydi!
Dun esimle kavga ettim gene doktor yuzune.
100 tl ayırmıstım doktora giderim bunu orda kullanırım diye. Dun esime yarın doktora gidicem ben dedim para yok dedi ben de 100 tl var bende dedim
Benim cebimde para yok sen 100 tl saklıyosun benden dedi gırgıra vurdu orda.
Sonra aksam herkes gittikten sonra esim kaynanamın yanında "o 100 tl yi babama ver de faturaları yatırsın, evde para yok!" demez mi
Benim cinlerim tepeme cıktı sesimi cıkartamadım o an kitlendim kaldım! Gece yataga girdik basladım soylenmeye.
" ben seninle her ay doktor yuzune kavga etmek zorunda mıyım" diye. Bana ne dese begenirsiniz?
Agrım sızım bir sıkıntım olmadıgı surece doguma kadar gitmeme gerek yokmus! Dondum kaldım resmen.
"Sen geri kafalı mısın?" dedim diye bir de ustune dayak yiyordum nerdeyse.. Dondu gotunu zıbardı yattı ben de biraz galadıktan sonra bir oraya bir buraya done done uyumusum..
Sabah ise giderken kaldırdı beni. Kapıda "Bugun doktora gidicem haberin olsun!" dedim. "Git Yeliz, nereye gidiyorsan git" dedi. Opmeden mi gidiyorsun dedim yok opmuyorum dedi cekti gitti..
Simdi ölür müsünüz? Öldürür müsünüz?
Kızlar nolur bana yardım edin. Benim esim biz nisanlıyken boyle degildi. Beni ailesine cok ezdirir oldu. Benim ailemin ona buyu yapacagı iddasında bulunuyor, ama ben onunkilerin yaptıgından suphe etmeye basladım acıkcası. Ben bu adamla nasıl basa cıkıcam? Her gun daha fazla sogumaya basladım ondan.. Allah'ın gucune gitmesin, yavrumu bana bagıslasın ama cocugumun sevnci bile gitti icimden..
Cok dertliyim cok..
O kadar geri kafalı insanlar ki..
Sanki koyde yasıyoruz da doguma kadar gitmiycem doktora agrım sızım olmadıgı zaman.
Valla bilseydim boyle olacagını cocuk yapmazdım asla.. Ama yok bu ilk ve son cocugum olucak herhalde. Ben her hamileligimde boyle sıkıntılar yasayamam.
Benim de canm kıymetli sonucta. Ben hasta degilim ki 1 ay gidiyim doktora ilac versin de gecmesini bekliyim daha gitmiyim. Hamileyim ya gelisimini takip edicem sonucta.
Günaydın bayanlar..
Teyze oldum..
Ağlıyordu garibim..
kızlar konumuzla ilgisi yok ama bende sizden fikir almak istiyorum
oğlum 3,5 yaşında ocakta 4 olacak
sizce kreşe versem mi bir yanım vermek istiyor evde sıkılıyor çünkü
ama bir yanım vermek istemiyor hem kardeşleri olcak hem ben izine çıkıcam yanımda olsun istiyorum
daha çok küçük senelerce okula mı gidicek diye düşünüyorum
kamera sistemi yok ya öğretmenlerden yada arkadaşlarından dayak yerse diye korkuyorum
sizce ne yapmalıyım öyle kararsız kaldım ki
bu yazdıklarının altına den den koydum hemşire. bana da garip geliyor dünyam'ın bu tavrı. karnında 5 aydır taşıdığın senin. ama eşinin de. kaynananın da kanından canından parçasının parçası.
ne diyem bilemedim?
ama bir yanım vermek istemiyor hem kardeşleri olcak hem ben izine çıkıcam yanımda olsun istiyorum
kamera sistemi yok ya öğretmenlerden yada arkadaşlarından dayak yerse diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?