- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.761
ne bilim kıskanır.:)) kaynanalar gelinlerini kıskanmıyo mu?
ayyyy öyle desene kız... adam alamıyor alamadıkca da üzülüp bağrıyor demek ki!ama bunu da en yontulmamış kalas modunda yapması biraz komik cidden. bu arada iyi temennilerin için de sağolasın şekerim.
ayy tatlım yaa, hayırlı olsun Allah analı-babalı sağlıklı büyütsün.. ne kadar güzel masallahdarısı bizlerin basına insallah
Ben kresin cocuk icin olumlu oldugunu düsünen bir insanım ama tabii tecrübeli arkadaslar daha iyi bilirler, ben gözlemlerime göre bu karara vardım... Cocugun icin En iyisini sen bilirsin tatlım
ÇOK SAĞOL CANIM CEVABIN İÇİN
Tahminim o valla...Kaç sene oldu hanelerine girdiğim çözemedim insanları
Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 8 ziyaretçi)
pikepolat oyelken ginger_curls limonlu_kek ssshumo Limon_ik layla1955 _meri_ karats adengokce Nazome
herkese selammasallah ne cok ziyaretcimiz varmıs.. bir cay ikram etsek
Tatlım öncelikle hayırlı olsun aldıklarınız... Allah iyi günlerde; sağlıkla, nese ve huzur ile kullanmayı nasip etsin insallah...
Neler aldın tatlım sen bizle paylas... Bak ben sahsen merak ettim, arkadasim neler almıs diye...
Süper iyi niyetli arkadasım senin bu iyi niyetli ve her defasında olayları sıfılayan tavırlarını kendime cok benzetiyorum inan.. Benzer bir olayı tatilde geldigimizde bende yasadim kayınvalide ile... (kayınpeder rahmetli oldu o babam gibi idi).. oldukca sinir bozucu olabiliyor..
Canım benim çok teşekkür ederim...İnşallah hepimiz sağlıklı,mutlu,huzurlu günlerde kullanırız bebişlerimiz için aldıklarımızı...
Sanırım bu olayları görmezden gelme arkaya atma huylarımızdan vazgeçsek iyi olacak.Hakedene hakettiği kadar demek lazım herhalde.
Aldıklarımı söyleyeyim canım. Bebek arabası ve park yatak aldım. Park yatağım küçük, evim küçük olduğundan.Ama fonksiyonel birşey...Ben yatak odasına koymak için aldım bunu. Bir de mobilya beşik alacağız, ayrı odaya. Bana sorsan mobilya beşik almam, ama eşim hevesli ona da işte.
Park yatağım bu.Yarın öbür gün senin kız oğlan oldu der doktor diye böyle bir renk aldım
Altında titreşimi varmış.Kendi titretip sallıyormuş bebeği. Müzik de çalıyormuş. Üstünde var zımbırtıları...
Kampanyada 90 densiye visko yatakla birlikteydi. Onu da verdiler.
Bir de içine buna uyar renklerde uyku seti aldım...
Eki Görüntüle 258662
Bebek arabası da bu.Jane Solo reverse taravel sistem.
Oturma ünitesi çıkabiliyor, çift taraflı takılabiliyor.Hem sürücüye bakabiliyor, hem ön tarafa.
Yada onu çıkarıp ana kucağını takıyorsun.
Ana kucağı dünyanın en güvenli ana kucağı seçilmiş güya adamın dediği doğruysa.Concord markasıyla kardeş firmaymış bu jane.
Üzerinde mp3 player gibi birşey var bebeğe müzik veriyormuş.
Avrupa imal edilen tek bebek arabası dedi.Bizi kafalamadıysa
Fiyatı 1300 TL'den 950'ye düşmüş kampanyada.
Eki Görüntüle 258668
Eki Görüntüle 258669
Teşekkür ederiz teşekkür ederiz :)
Şubat anneleri olarak çok kalabalığız bize büyük bir semaver lazım
Canım benim çok teşekkür ederim...İnşallah hepimiz sağlıklı,mutlu,huzurlu günlerde kullanırız bebişlerimiz için aldıklarımızı...
Sanırım bu olayları görmezden gelme arkaya atma huylarımızdan vazgeçsek iyi olacak.Hakedene hakettiği kadar demek lazım herhalde.
Aldıklarımı söyleyeyim canım. Bebek arabası ve park yatak aldım. Park yatağım küçük, evim küçük olduğundan.Ama fonksiyonel birşey...Ben yatak odasına koymak için aldım bunu. Bir de mobilya beşik alacağız, ayrı odaya. Bana sorsan mobilya beşik almam, ama eşim hevesli ona da işte.
Park yatağım bu.Yarın öbür gün senin kız oğlan oldu der doktor diye böyle bir renk aldım
Altında titreşimi varmış.Kendi titretip sallıyormuş bebeği. Müzik de çalıyormuş. Üstünde var zımbırtıları...
Eki Görüntüle 258662
Oturma ünitesi çıkabiliyor, çift taraflı takılabiliyor.Hem sürücüye bakabiliyor, hem ön tarafa.
Ana kucağı dünyanın en güvenli ana kucağı seçilmiş güya adamın dediği doğruysa.Concord markasıyla kardeş firmaymış bu jane.
Eki Görüntüle 258668
Eki Görüntüle 258669
azelya; canım test sonuclarının temiz cıkması cok cok sevindim.. lutfen rejimine dikkat et sen, Rabbimin izni ile birsey olmaz, saglikli bir sekilde devam eder hersey,,, kendine iyi bak tatlım
COLOR]
Canım çok çok geçmiş olsun. Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim. Olaya iyi yönden bakalım en azından doktorun da kesin talimatıyla daha sağlıklı besleneceksin mecburi olarak, bu sayede çocuğun da daha sağlıklı beslenmiş olacak
geçmiş olsun canım...
elinden geldiği kadar dikkat edersin sende zaten azelyacıım..yine bi araştır neler yemen gerek...
evet sezeryan oluyo ilerleyen safhalarda dediğine göre..."başlarda olsaydı dememiş ""
sen gönlünü ferah tut bebeğin sağlıklı sorunu yok yaa,ona şükür...sende sorunsuz ,rahat
atlatırsn rahatsızlığını ve gebeliğini çook öptüm seni ve minik prensini de
bende cumartesi sabahın köründe kalktım doktora gittim
önce aç karnına kan verdim demir için sonra 1,5 saat sonra alcaktım sonucumu
asistana dedim sonucu alığ öyle gelcem diye tamam dedi dr doğumdaydı
sonra sonuçları alıp gittim dr yanına asistan demez mi dr sizi muayne etmicekmiş
işleminizi iptal ettirin diye
ben dedim cinsiyet öğrencektim dedim dr yanına girdim
doktorda yanlış anlaşılma olmuş yeni görüştük sizinle demez mi
ayy sinir oldum parasıyla değil mi yaa kadın muayne etmedi beni
1 ekimde gel dedi
3lü ve 4 lü test yapmayacağım dedi normal mi sizce kızlar bu ?
Günaydın bayanlar..
Ablam sabahd doğuma gitmişti..
Teyze oldum..
Yiğenimin sesinide duydum telefonda..
Ağlıyordu garibim..
Ablam daha çıkmamış ama onunda sesini bir duyayım rahatlıcam..
günaydın kızlar.
Kızlar ben gorumceme cıkıyorum. Orda kahvaltı yapıyım. Ordan da doktora gidicem bakalım..
Simdi kaynanamı uyandırıp haber veriyim bakalım. Tepkisi ne olucak. ( Ama ne olursa olsun o doktora gidicem!)
Sans dileyin bana bir sorun sıkıntı yasamıyım. Opuyorum hepinizi..
Ben de bugün biraz keyifsizim…
Dün biraz bebeğe bir şeyler bakalım fikir edinelim diye çıktık eşimle.
Aslında sadece bakacaktık, henüz almak fikrinde değildik.
Ama arkadaşımızın tavsiyesiyle gittiğimiz bir mağazada, çok güzel kampanyalar vardı, bir de mağaza sahibi çok ilgilenince, bebek arabası ve park yatak aldık.
Rabbim güzel ve sağlıklı günlerde kullanmayı kısmet etsin.
Oradan çıkınca eşimin ailesine gittik, ben teklif ettim. Hem ziyaret ederiz, hem de aldıklarımızı gösteririz. Hevesliyiz ya!
Onlar da heves eder diye düşündüm, herkesi kendim gibi biliyorum.
Önce bir hasta çıkışı hediye etmişlerdi mağazadan. Onu ablasına gösterdim. Çok beğendi kızcağız, eşimin abisini çağırdı gel sen de bak diye.
Ben istemedim, çünkü bir kere böyle bebeğe aldığım bir ürünü göstermiştim (yine ablası göster X’e dediği için) ne yüzüme ne tuluma bakmamıştı bile…
Neyse ablası çağırdı diye geldi, şöyle bir baktı hastane çıkışına… “Heee güzel, önemli olan bunu görmek değil bebeği görmek.” Dedi çekip gitti.
Kala kaldım…
Neyse dedim fazla takılmadım, akşam herkes toplanınca, eşime dedim getirsene aldıklarımızı annen görmek istiyor, hem ablanla baban da görsün.
Adama o beşiği ve araba-ana kucağını, koca koca kutulardalar, 8 kat çıkarttırdım! Arabayı kurdurdum, katlanmış ve kutulanmıştı.
Annesi baktı çok beğendi, incelediler, ablası da aynı güzel tepkileri verdi. Babası içerideki telaşı görüyor, salonun kapısının önünden gelip geçiyor, duymazdan görmezden geliyor.
En sonunda kayınvalidem kayınpederimi çağırdı. “X gel bak bebek arabası almışlar, ne kadar güzel, gel hele gel!” dedi.
İnanın abartmıyorum kızlar, adam salonun kapısına kadar geldi. İçeri girmedi. Şöyle bir baktı. “Ya çok erken ya böyle şeyler için hayret bişey!” diye bağırıp gitti.
Ne arabaya baktı, ne diğerlerine…Öyle olunca elim ayağım düştü,oturdum koltuğa. Diğer eşyaları açtırmadım. Arabayı geri katladılar, ne ilgilendim, ne de kendim baktım.
Sadece görümceme, “biz bir an evvel ödeyelim bitsin doğuma kadar diye aldık, ben de biliyorum erken, ben de Rabbimden hayırlısını istiyorum ama böyle sürekli bebeğime bir şey olacak imaları benim moralimi çok bozuyor dayanamıyorum.” Dedim. Eşim de hemen gitmek istedi zaten. Kalktık, eşim babasıyla vedalaşmadı vedalaştıysa da görmedim. Ben de vedalaşmadım, kapıya yöneldim.
Zaten eşyaları taşımak için annesi ve abisi de eşimle indiler aşağıya, kapıda karmaşa oldu ondan faydalandım.
Adam kapıya geldi, kapıda “sağlığın nasıl, çalışmaya devam mı” gibi bir şeyler zırvaladı. “Başka şansım mı var,Allah sağlık versin de çalışalım.” Dedim bastım gittim.
Akşam yatarken eşime sadece “Baban hiç ilgilenmedi bebeğin eşyalarıyla.” Dedim, “Babam öyle işte.” Dedi. “İyi” dedim.
Ama moralim bozuldu, hevesim içimde kaldı. Her seferinde birileri bebeğe bişey olabilir ihtimalini gözüme sokmak zorunda mı ya!
Allah sağlık versin diye dua edeceklerine böyle davranıyorlar.
Eki Görüntüle 258662
Eki Görüntüle 258668
Eki Görüntüle 258669
Adam çorap toptancısı, bana çorapları gösterirmiş yeni aldığı, bunları almak için erken yaaaa diye triplere girermişim...
Ehehehehehehe :76: Ailelerine girdim ya salaklık bulaştı zahir
Günaydınnnn, heleşükür geldin merak ettik vallahi. Taşınmışsın canım hayırlı olsun
Günaydın 2012nin en güzel anneleriiiiii
Çok enerjik kalktım maşallah oğlum sayesindeKıpır kıpır ayaklarını yidiğim
Çok sağol canım, inşallah üstesinden gelicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?