2012 Şubat Anneleri

Tahminim o valla...Kaç sene oldu hanelerine girdiğim çözemedim insanları

Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 8 ziyaretçi)
pikepolat oyelken ginger_curls limonlu_kek ssshumo Limon_ik layla1955 _meri_ karats adengokce Nazome

herkese selam masallah ne cok ziyaretcimiz varmıs.. bir cay ikram etsek

günaydın anneler, nasılsınız iyisinizdir inşallah..
bugün kızım kıpır kıpır içimde maşallah. annesinin kuzusu o.

limonlu_ik gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün..

Tahminim o valla...Kaç sene oldu hanelerine girdiğim çözemedim insanları

Yok guzelcim cozemezsin, bambaska oluyor kayinvalide/peder tarafi. Ama ben yeni taktikler gelistiriyorum, artik kendilerinden hastalik, kavga, parasizlik vs haberi isitmek istemedigimden, en son telefon ettiginde kayinvalidem bi actim agzimi bebek esyalari cok pahali bizim baska masraflarimiz var, ev aldik borcumuz var, yok gelemeyiz ucaklar pahali, ben rahatsizim burda hem calisiyorum hem temizlikle ugrasiyorum bir de falan diye bi actim agzimi kendi dertlerinden bahsedecek vakti kalmadi kadinin. ama oyle ya herkesin kendi ailesi kendi problemleri var artik, mesafe iyidiirrr... ben memnunum telefondan telefona...saygida kusur etmem o acidan fazla bidirdanamiyrlar

Teşekkür ederiz teşekkür ederiz :)
Şubat anneleri olarak çok kalabalığız bize büyük bir semaver lazım

Canım benim çok teşekkür ederim...İnşallah hepimiz sağlıklı,mutlu,huzurlu günlerde kullanırız bebişlerimiz için aldıklarımızı...
Sanırım bu olayları görmezden gelme arkaya atma huylarımızdan vazgeçsek iyi olacak.Hakedene hakettiği kadar demek lazım herhalde.

Aldıklarımı söyleyeyim canım. Bebek arabası ve park yatak aldım. Park yatağım küçük, evim küçük olduğundan.Ama fonksiyonel birşey...Ben yatak odasına koymak için aldım bunu. Bir de mobilya beşik alacağız, ayrı odaya. Bana sorsan mobilya beşik almam, ama eşim hevesli ona da işte.

Park yatağım bu.Yarın öbür gün senin kız oğlan oldu der doktor diye böyle bir renk aldım
Altında titreşimi varmış.Kendi titretip sallıyormuş bebeği. Müzik de çalıyormuş. Üstünde var zımbırtıları...
Kampanyada 90 densiye visko yatakla birlikteydi. Onu da verdiler.
Bir de içine buna uyar renklerde uyku seti aldım...

Bebek arabası da bu.Jane Solo reverse taravel sistem.
Oturma ünitesi çıkabiliyor, çift taraflı takılabiliyor.Hem sürücüye bakabiliyor, hem ön tarafa.
Yada onu çıkarıp ana kucağını takıyorsun.
Ana kucağı dünyanın en güvenli ana kucağı seçilmiş güya adamın dediği doğruysa.Concord markasıyla kardeş firmaymış bu jane.
Üzerinde mp3 player gibi birşey var bebeğe müzik veriyormuş.
Avrupa imal edilen tek bebek arabası dedi.Bizi kafalamadıysa
Fiyatı 1300 TL'den 950'ye düşmüş kampanyada.

CANIM İYİ GÜNLERDE KULLAN İNŞALLAH ÇOK GÜZELLER

bblau iyi günlerde kullan çok güzeller. park yatağı kaça aldın? ben de park yatak düşünüyorum.
ne güzel eşin de hevesliymiş en azından. bizde de eşim çok sakin. hele bir dur, daha çok zaman var, hallederiz modunda sürekli.

canım aldıklarınız cook güzelmişş.mutlu,sağlıklı güzel günlerde kullanın.özelliklede park yatak çok hoşuma gitti.

Teşekkür ederiz teşekkür ederiz :)
Şubat anneleri olarak çok kalabalığız bize büyük bir semaver lazım
evet canım banada öyle geliyor... ya bide nick'ini okuyunca canım kek istedi.. yanınada kek iyi gider ama...

Tekrar hayırlı olsun tatlım... cok güzel almıssınız hepsi süper
Evet benimde bu ana kucaklarında ve bebek arabalarında ilk onem verdigim sey güvenlik kriteri oldu.. Ayy minnoslar saglıkla hayırlısıyla büyüyüp, hayırlısıyla zamanında gelsinler yanımıza artık insallah...

bizde senin aldıgın gibi bir park yatak begenmistik esimle chicco'nundu ama .. seninkide gayet güzelmis... onuda annem alıcak bize insallah... Kayınvalide önceden liste yapın diyodu simdi agzini bile acmıyor ustelikte durumu cok müsait, amannnn evladımın iki seyi az olsun huzurumuz bol olsun.... baska hersey bos...

Günaydın 2012nin en güzel anneleriiiiii
Çok enerjik kalktım maşallah oğlum sayesinde Kıpır kıpır ayaklarını yidiğim

azelya; canım test sonuclarının temiz cıkması cok cok sevindim.. lutfen rejimine dikkat et sen, Rabbimin izni ile birsey olmaz, saglikli bir sekilde devam eder hersey,,, kendine iyi bak tatlım

COLOR]

Çok sağol canım, inşallah üstesinden gelicez

Teşekkür ederim canım :) Ben de bununla avunuyorum, hem abur cuburu kesince belki çok kilo almam :))

Sağol karatscım, Allah'a şükür bebişimde iyi, bu sabah kendini baya baya hissettirdi, elimi koyduğumda sanki bir güvercin kanat çarpıyor gibiydi Çok teşekkür ederiz öpücüğünüze teyzesi

Anaaaa ne kadar sinir bozucu bir durum, iki dakika baksa ölür sanki. 3lü ve 4lüyü yaptırmaması normal, kimi doktor sadece 2li testi yaptırıyor canım.

Günaydın bayanlar..
Ablam sabahd doğuma gitmişti..
Teyze oldum..
Yiğenimin sesinide duydum telefonda..
Ağlıyordu garibim..
Ablam daha çıkmamış ama onunda sesini bir duyayım rahatlıcam..

Gözünaydın canım, Allah uzun ömürler versin

günaydın kızlar.

Günaydınnnn, heleşükür geldin merak ettik vallahi. Taşınmışsın canım hayırlı olsun

Ben senin yerinde olsam annemle hazır barışmışım, annemle giderim hastaneye.Kaynanama da kocama da "annemle gidiyoruz" der çenelerini kapatırdım.Canım senin yaşından kaynaklı bir ezilme durumun var ister istemez..İyi şanslar canım sıkıntısız halledersin inşallah işlerini.

Canım öncelikle aldıkların çok güzel güle güle kullanmak nasip etsin Allah
Şu "erken henüz" lafına benim kadar kimse kıl olmuyordur, erkense erken yahu, hepsini bir anda ödemek var, bi de sıkışmak var son dakikaya bırakıp, niye durmadan dediğin gibi bunu ima ederler anlamıyorum...Çok sinir oldum okurken

günaydın kızlar,,birşey soracağım 2 gündür göğsümden şeffaf bi sıvı var.

haftası benden büyük arkadaşlar sizden böyle bir akıntı geliyor mu?

Hayırlı olsun üçüde çok güzel iyi günlerde kullansın inşallah

selamm kızlarrrr.. bugünn mutfakta temizligin 2.5 uncu günü olcak:90::90::90: :90: amaa öylee bii temizledim kii sormayın yani davlumbazınn içine kadarr temizledimm.. bütün rafları düzelttimm yerlerini degiştidimm sildimm. geriye camlar ve yerler kaldı insallah onu da bugün bitircem. sonra günde 2 oda yapar bütün evi bitiririmm.. işinn kötsü bu cocuk benimle bir hep uyanıkk arda bi bacakları dinlendiriyo heralde sonra bi daha baslıyo..

Adam çorap toptancısı, bana çorapları gösterirmiş yeni aldığı, bunları almak için erken yaaaa diye triplere girermişim...
Ehehehehehehe :76: Ailelerine girdim ya salaklık bulaştı zahir

ahahahahahahah yarıldım be manyakkkkkkkk. ahahahahahah

Günaydınnnn, heleşükür geldin merak ettik vallahi. Taşınmışsın canım hayırlı olsun

sağolasın şekerim. günaydınlar sana da. oğlunun ayaklarına gurbannn yirim yiirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…