2012 Şubat Anneleri

arkadaslar bi sorum olacak yineebana bu ay doktor demir hapı verdi sabahları aç karna Gynoferon adında ama ben bu hapı aldığımda felaket mide bulantım oluyor.ondan sonrada bütün gün halsiz dolanıyorum sanki.bugun içmedim sabah ve cok iyiyim.bu durumda olan varmı yada buna bi çare bulan arkadaslar varmı?

Günaydın Nazome;

Ben ferrum fort kullanıyorum ve mide bulantısı gibi bir yan etkiyle karşılaşmadım. doktorumla konuşup hapı değiştirmesini rica edebilirsin.

var benim
ben o yüzden akşam yatarken içiyorum
bide öyle dene bakalım

Güanydın cici anneler...

Okulun ilk günü
Sormayın bir telaş bir telaş...
Nöbet çizelgesini de hazırlamayı unutmuşum
Vıdı vıdı çektim milleti

Limon ve leade biriniz teyze
Biriniz yenge olmuş kutlarım..

Azelya enerjik uyanmış
Süper haber

Bblau aldıklarını bebeişin iyi günlerde kullansın gülüm...
İnan hepsi birbirinden güzeller...

Berakksu benden öyle bir sıvı hiç gelmedi...

Oyelken doktoruna çok şaşırdım gülüm...
Sonuçta özele gitmişsin
Baksa olurdu

Dünyam80....
Eşinin durumu sıkışık mı tatlım?
Belki bu sebep sana böyle yapıyor
ilk kez baba olacak biri gibi değil ama
Benim eşim 4. kez olacak
Ama inan gören ilk mi diyor
O kadar heyecanlıyız

Karats sen nasılsın canım?

Srgmn gelmiş tatilden birde onu gördüm...

Elefera yazdı mı bugün?

Aden gökçe sen nasılsın deden nasıl oldu ?

Mesafe kesinlikle iyidir canım evet. Keşke fiziki mesafe de olsa aramızda.
Ben kendimce o kadar mesafe koymama karşın halen daha kalbimi kırmayı başarıyorlar….

CANIM İYİ GÜNLERDE KULLAN İNŞALLAH ÇOK GÜZELLER
Canım benim çok teşekkür ederim.

Canım çok teşekkürler. Eşim heveslidir. Ev eşyası filan için de böyledir ama, sever öyle şeyleri. Al götür, halı seç, perde seç, gık demez, hanımlardan daha iyi eşlik eder, fikir verir.Sever öyle şeyleri

Canım ben park yatağı 289 TL'ye aldım. Hediye olarak yanında 90 densite visko yatak verdiler.
Sanırım o yatağın ederi de 100 TL kadarmış. Yatağın üzerinde müziği,titreşimi filan da var.Düz yataklarla aynı fiyata gelmiş gibi oldu.
Markası graco.Üstünde elma desenleri var.

canım aldıklarınız cook güzelmişş.mutlu,sağlıklı güzel günlerde kullanın.özelliklede park yatak çok hoşuma gitti.

güzel günlerde kullanın canım..
çok güzeller

Canlarım çok teşekkürler, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah...

Canım çok teşekkür ederim...Ben aslında bebeconforta çok takmıştım araba için, sana da demiştim ya.
Ama güvenlik filan anlatınca adam, gözümle de görüp kani geldim, buna karar verdim.
Yoksa bebeconfortun tipi daha güzeldi bence
Viaporta gittim ctesi, chicco yatak ben de beğenmiştim, bu benim aldığımda aynı özelliklerde ama chiccodan fiyatı daha uygundu.
Markası graco. Denk gelirsen bi incele istersen...
Benim annem de mobilya beşiği hediye edeceğini söyledi....Bebeğin eşyalarının %90ını da annem aldı zaten sağolsun...
Beklenti içinde değilim aslında,ama kayınvalidemler almadıkları için bana eziyet ediyorlar kompleks yapıp ona kızıyorum....
Aman Allah sağlık versin bebeklerimiz sağlıkla doğsun büyüsünler de biz çalışır herşleylerine yeteriz inşallah.

Canım çok teşekkürler. Ben de senin gibi düşünüyorum ödeme hususunda...Yani doğumda zaten masraflar olacak, ödeyebildiğimizi önceden ödemek mantıklı geliyor.
Ama sürekli farklı imalar canımı yakıyor, artık biraz anlayış bekliyorum.
Psikolojimi düşünmeleri lazım....

Hayırlı olsun üçüde çok güzel iyi günlerde kullansın inşallah

Canım çok teşekkür ederim...İnşallah güzel günlerde kullanalım.

Günaydın aysebaharcım hoşgeldin Tatlı telaşlar bu okul telaşları..Dün çarşıdaydım o beslenme çantaları, okul çantaları, silgiler ay gözüm kaldı hepsinde

Canım ben bu hapı sabah kahvaltıdan 2-2,5saat sonra alıyorum.. mide bulantım filanda olmuyor..
ama istersen sabahları meyve suyuyla bir de dene bana doktorum portakal suyuyla alırsan daha çok etki eder demişti

mrb canım iyiyim çok şükür...
sadece bebeğimin daha hareketlerini hissetmiyoru biraz ona canım sıkılıyo
sen de yoğunsun anladığım kadarıyla okulda başladı kii
artık hep bi koşuşturma olcak desen artık iyice

ayşebahar hoşgeldin canım
evet bende gıcık oldum doktoruma
canım benim bi kreş mevzum var okudun mu
ona da cevap verirsen çok sevinirim
tecrübeli biri olarak cevabın çok önemli benim için

Günaydın canım…Çok teşekkürler Rabbim hepimizin hazırlıklarını sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.
Bugün okullar açıldı, artık sizin telaşınız çok olur…
Derse de giriyor musun sen, yoksa idareci olunca derse girilmiyor mu?

saolun kızlar birde öyle almayı deneyeyim ben bu demir hapını.benim için dua edermisiniz kızımı okula bıraktıktan sonra doktora gidicem.bakalım insallah bu sefer uygun pozisyonda olurda net görebiliriz.dönünce görüşmek üzere hoşçakalınn..

Bana doktor demir hapı vermedi ama bunu bir arkadaşımdan duydum ben canım...
Aç karna alınıyormuş, sonra çok bulantısı oluyormuş.
O yüzden 15 dk. sonra filan yemeğini yiyormuş arkadaş...Ama doğru bir kullanım değil herhalde hemen yemek yemek

İnşallah öğrenirsin canım

günaydın fıstık anneler... herkes umarım iyidir...geçmişi okumaya çelişıcam şimdi herkese kolay gelsin... kızlar yaaa bide ben hala hiç hareket hissetmiyorum normalmi bu çok korkuyorum

Günaydın Nazome;

Ben ferrum fort kullanıyorum ve mide bulantısı gibi bir yan etkiyle karşılaşmadım. doktorumla konuşup hapı değiştirmesini rica edebilirsin.

benim niye halaa demir yada kan ilacım yok yahuuu:84::84::84::84::84::84: kullanmayann görmedim saha bi ben varım heralde:26::26:

tatlım banada aynı hapı verdi benide acayip kabız yapıyor. unutuyorum bide haftada 1-2 ance içebiliyorum umarım bişey olmaz

hemen yemek yemek değil de hemen arkasından süt ve süt ürünleri tüketmek ilacın etkisini azaltıyor..ben o yüzden sabah kahvaltıdan önce alamıyorum 2 saat sonra alıyorum..
en iyisi meyve ve meyve sularıyla birlikte almakmış bana öyle söylemişti doktorum

kızlar yaa benim psikolojim bozuldu yaa
hiç hareket etmiyor bir şey olmuş gibi geliyor bana hep

tatlım ben 16. haftada hiç hissetmedimmm.. ancakk bir haftadırr hergün duyuyorummm.. bozma moralini daha kücükkler cokk hem her gün etmeyebilirmiş te. uyuyor uyanıyorr ve kaslarıı yeni gücleniyor. bak 2_3hafta gecsinn göbegine bakınca bile görceksin pıt pıtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…