- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.781
Günaydın 2012nin en güzel anneleriiiiii
Çok enerjik kalktım maşallah oğlum sayesindeKıpır kıpır ayaklarını yidiğim
maşallahh sizeee.
arkadaslar bi sorum olacak yineebana bu ay doktor demir hapı verdi sabahları aç karna Gynoferon adında ama ben bu hapı aldığımda felaket mide bulantım oluyor.ondan sonrada bütün gün halsiz dolanıyorum sanki.bugun içmedim sabah ve cok iyiyim.bu durumda olan varmı yada buna bi çare bulan arkadaslar varmı?
arkadaslar bi sorum olacak yineebana bu ay doktor demir hapı verdi sabahları aç karna Gynoferon adında ama ben bu hapı aldığımda felaket mide bulantım oluyor.ondan sonrada bütün gün halsiz dolanıyorum sanki.bugun içmedim sabah ve cok iyiyim.bu durumda olan varmı yada buna bi çare bulan arkadaslar varmı?
Yok guzelcim cozemezsin, bambaska oluyor kayinvalide/peder tarafi. Ama ben yeni taktikler gelistiriyorum, artik kendilerinden hastalik, kavga, parasizlik vs haberi isitmek istemedigimden, en son telefon ettiginde kayinvalidem bi actim agzimi bebek esyalari cok pahali bizim baska masraflarimiz var, ev aldik borcumuz var, yok gelemeyiz ucaklar pahali, ben rahatsizim burda hem calisiyorum hem temizlikle ugrasiyorum bir de falan diye bi actim agzimi kendi dertlerinden bahsedecek vakti kalmadi kadinin.ama oyle ya herkesin kendi ailesi kendi problemleri var artik, mesafe iyidiirrr... ben memnunum telefondan telefona...saygida kusur etmem o acidan fazla bidirdanamiyrlar
Canım benim çok teşekkür ederim.CANIM İYİ GÜNLERDE KULLAN İNŞALLAH ÇOK GÜZELLER
bblau iyi günlerde kullan çok güzeller. park yatağı kaça aldın? ben de park yatak düşünüyorum.
ne güzel eşin de hevesliymiş en azından. bizde de eşim çok sakin. hele bir dur, daha çok zaman var, hallederiz modunda sürekli.
canım aldıklarınız cook güzelmişş.mutlu,sağlıklı güzel günlerde kullanın.özelliklede park yatak çokhoşuma gitti.
güzel günlerde kullanın canım..
çok güzeller
Tekrar hayırlı olsun tatlım... cok güzel almıssınız hepsi süper
Evet benimde bu ana kucaklarında ve bebek arabalarında ilk onem verdigim sey güvenlik kriteri oldu.. Ayy minnoslar saglıkla hayırlısıyla büyüyüp, hayırlısıyla zamanında gelsinler yanımıza artık insallah...
bizde senin aldıgın gibi bir park yatak begenmistik esimle chicco'nundu ama .. seninkide gayet güzelmis... onuda annem alıcak bize insallah... Kayınvalide önceden liste yapın diyodu simdi agzini bile acmıyor ustelikte durumu cok müsait, amannnn evladımın iki seyi az olsun huzurumuz bol olsun.... baska hersey bos...
Canım öncelikle aldıkların çok güzel güle güle kullanmak nasip etsin Allah
Şu "erken henüz" lafına benim kadar kimse kıl olmuyordur, erkense erken yahu, hepsini bir anda ödemek var, bi de sıkışmak var son dakikaya bırakıp, niye durmadan dediğin gibi bunu ima ederler anlamıyorum...Çok sinir oldum okurken
Hayırlı olsun üçüde çok güzel iyi günlerde kullansın inşallah
Güanydın cici anneler...
Okulun ilk günü
Sormayın bir telaş bir telaş...
Nöbet çizelgesini de hazırlamayı unutmuşum
Vıdı vıdı çektim milleti
Limon ve leade biriniz teyze
Biriniz yenge olmuş kutlarım..
Azelya enerjik uyanmış
Süper haber
Bblau aldıklarını bebeişin iyi günlerde kullansın gülüm...
İnan hepsi birbirinden güzeller...
Berakksu benden öyle bir sıvı hiç gelmedi...
Oyelken doktoruna çok şaşırdım gülüm...
Sonuçta özele gitmişsin
Baksa olurdu
Dünyam80....
Eşinin durumu sıkışık mı tatlım?
Belki bu sebep sana böyle yapıyor
ilk kez baba olacak biri gibi değil ama
Benim eşim 4. kez olacak
Ama inan gören ilk mi diyor
O kadar heyecanlıyız
Karats sen nasılsın canım?
Srgmn gelmiş tatilden birde onu gördüm...
Elefera yazdı mı bugün?
Aden gökçe sen nasılsın deden nasıl oldu ?
Güanydın cici anneler...
Okulun ilk günü
Sormayın bir telaş bir telaş...
Nöbet çizelgesini de hazırlamayı unutmuşum
Vıdı vıdı çektim milleti
Limon ve leade biriniz teyze
Biriniz yenge olmuş kutlarım..
Azelya enerjik uyanmış
Süper haber
Bblau aldıklarını bebeişin iyi günlerde kullansın gülüm...
İnan hepsi birbirinden güzeller...
Berakksu benden öyle bir sıvı hiç gelmedi...
Oyelken doktoruna çok şaşırdım gülüm...
Sonuçta özele gitmişsin
Baksa olurdu
Dünyam80....
Eşinin durumu sıkışık mı tatlım?
Belki bu sebep sana böyle yapıyor
ilk kez baba olacak biri gibi değil ama
Benim eşim 4. kez olacak
Ama inan gören ilk mi diyor
O kadar heyecanlıyız
Karats sen nasılsın canım?
Srgmn gelmiş tatilden birde onu gördüm...
Elefera yazdı mı bugün?
Aden gökçe sen nasılsın deden nasıl oldu ?
saolun kızlar birde öyle almayı deneyeyim ben bu demir hapını.benim için dua edermisinizkızımı okula bıraktıktan sonra doktora gidicem.bakalım insallah bu sefer uygun pozisyonda olurda net görebiliriz.dönünce görüşmek üzere hoşçakalınn..
Günaydın Nazome;
Ben ferrum fort kullanıyorum ve mide bulantısı gibi bir yan etkiyle karşılaşmadım. doktorumla konuşup hapı değiştirmesini rica edebilirsin.
Bana doktor demir hapı vermedi ama bunu bir arkadaşımdan duydum ben canım...
Aç karna alınıyormuş, sonra çok bulantısı oluyormuş.
O yüzden 15 dk. sonra filan yemeğini yiyormuş arkadaş...Ama doğru bir kullanım değil herhalde hemen yemek yemek
kızlar yaa benim psikolojim bozuldu yaa
hiç hareket etmiyor bir şey olmuş gibi geliyor bana hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?