2012 Şubat Anneleri

offf ne bilim
bu akşam annemle eşime söylemeden gidiyim diyorum
servisten inip bizim orda bi hastane var hem 20 lira
en azından iyi olduklarını bileyim

ben ıyıyım canım asıl sen nasılsın? öğrendın mi cinsiyeti? okuyamadım kusura bakma. dedem de ıyı maşallah.

offf ne bilim
bu akşam annemle eşime söylemeden gidiyim diyorum
servisten inip bizim orda bi hastane var hem 20 lira
en azından iyi olduklarını bileyim

tabi nedenn olmasınn görmekk moral verirr kendini daha iyi hissedrsin git cnmm bncede bende giderdim bugn normal sartlarda ama zaten cuma sabah randevum var bekliyorum ondann:97::97::97:

kızlar yaa benim psikolojim bozuldu yaa
hiç hareket etmiyor bir şey olmuş gibi geliyor bana hep

canım bende bi kaç gündür arkadaşların hissettiklerini okudukca
canım sıkılmaya başladı
benim de 18+3.haftada ama daha hissetmiyorum die keyifsizim sorunmu var die
senn daha 16.hafta daha erken gibi üzme kendini..
gerçi kelin ilacı olsa durumu oldu benmkide

günaydın fıstık anneler... herkes umarım iyidir...geçmişi okumaya çelişıcam şimdi herkese kolay gelsin... kızlar yaaa bide ben hala hiç hareket hissetmiyorum normalmi bu çok korkuyorum

kızlar yaa benim psikolojim bozuldu yaa
hiç hareket etmiyor bir şey olmuş gibi geliyor bana hep

22. haftaya kadar hissetmeyen olabiliyormuş...
oyelkencim,senin daha çok erken, ben de 16. hafta içindeyken hissetmiyordum.
Ama doktora gidersen rahatlarsın en azından...

Merhaba hanımlar
size birşey danışmak istiyorum hamilelik ilaçlarının dışında ilaç kullanan varmı aranızda şeker tansiyon panik atak vs ilaçlarından mecburi doktorunuz
verdimi mecbur kalıp kullanmak gerekrise kullanılabilirmi..

Doktorlar bildiğim kadarıyla kar/zarar durumunu göz önünde bulundurup ona göre veriyorlar canım ilacı.
Şekerde ilaç kullanılmıyormuş ben doktoruma sordum, direkt insülin kullanılıyormuş.
Benim şekerim biraz yüksek, eğer yüklemede limit değerin üzerinde çıkarsan, ki öyle olacağını tahmin ediyorum o zaman diyet, diyetle çözemezsek insülin kullanırsın dedi.
Ben de ilaç alsam insülin şartmı dediğimde gebeler şeker ilacı kullanamaz dedi.
Arkadaşım da insülin yapıyor kendine, ilaç vermedi doktoru.
Panik atağı bilmiyorum ama tansiyon ilacı da kullanılıyor diye biliyorum ama hangi doz ve hangi içerik doktorun belirlemesi lazım.

tabi nedenn olmasınn görmekk moral verirr kendini daha iyi hissedrsin git cnmm bncede bende giderdim bugn normal sartlarda ama zaten cuma sabah randevum var bekliyorum ondann:97::97::97:

22. haftaya kadar hissetmeyen olabiliyormuş...
oyelkencim,senin daha çok erken, ben de 16. hafta içindeyken hissetmiyordum.
Ama doktora gidersen rahatlarsın en azından...

ben hala hiçbirşey hissetmiyorum senin hissetmemen bu haftada çok normal zaten bozma moralini ilk gebelik geç hissediliyormuş

aynen. gerginim dünden beri pek hıssedemeım sanki.

haha kızlar çok komiğiz hepimiz yaa
bu konu yüzünden ne tadım var ne tuzum
acayip geriliyorum
ikinci hamileliğim ve ikiz olduğu için hissetmem gerekiyor gibi düşünüyorum
üstelik sanki geçen hafta bir kaç kez hissetmiştim gibi
hadi hep beraber toplanıp doktora gidelim

Benim de bazen hiç olmuyor, ertesi gün gümbür gümbür oluyor :)))
Genellikle hafta sonları az hissediyorum hafta içine göre daha hareketli oldugum için sanırım

gecen gece yatakta gecenın 3unde başladı. kelebek gıbı pır pır... ogunden berı tık yok. dün çok yoruldum ama yerlerı tekrar sılmek zorunda kaldım dıyorum ki yorgunluktan.

sanmıyorum ki kullanılsın. depresyon hapları gebelıkte kesınlıkle yasak dıye bılıyorum.

ben çok öksürdüğüm için 2 parti ilaç kullanmıştım
birde dişim ağrıdığı için antibiyotik kullanmıştım

:13::13::13:
kesinlikle ..düşünmüyo değilm aslında...
biraz önce bi kaç yazı okudum çok normalmiş.20.haftaya kadar normalmiş..bekleyim bakalım şurda 2 kadı
belki erkenden süpriz yapar hareketleriyle

Çok yorgunken de hissedilmiyormuş.
Ben de h.sonu temizlik ettim, o gün hiç duymadım gibi bişey oldu.
Bi de ben gaz mı,hareket mi tam onu çözemedim.
Gazım arttı psikolojik olarak allah seni inandırsın, her dakika pırtım mı var acaba bi pırtlamaya çalışayım hele demekten :26:

Keşke kendim veya kocam jinekolog olaydık diye düşünüyorum son zamanlarda.
Çekerdim eve usg aletini, dizi izleyeceğime çocukcaazımı izlerdim

:)) denge şart dimek :))

Benim de bazen hiç olmuyor, ertesi gün gümbür gümbür oluyor :)))
Genellikle hafta sonları az hissediyorum hafta içine göre daha hareketli oldugum için sanırım

ya ben ilk defa değişik bir şey hissettim,muhabbete lopp diye girdim de..
eşimmle yemek hazırlarken espiri yaptım ,işte veletle ilgili o sırada eşimin elini bebişimin üstüne koydum tuhaf bişey hissettim, ve eşimde hissetmiş
ama ondan sonra hiçbir şey hissetmedim.. ama eşimin dışardan duyması şaşırttı damar attı sanki dedi...

şimdi arada eşime ellettiriyorum hiçççç :)) ben dinliyorum bana da hiççç :))) bizim ki uyuyoo hep gelippa, poposunu büyütüyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…