2012 Şubat Anneleri

Anne Adayı Bebeginin Cinsiyeti Bebegin Adı Sat Tahmini Dogum Tarihi

hacer1 Erkek Musab 18 Nisan 6 Şubat
bblau Kız 23 Nisan 1 Şubat
aZeLYa55 Erkek Kuzey 25 Nisan 1 Şubat
pişmaniye Erkek Ömer 27 Nisan 1 Şubat
karma-x Kız 28 Nisan 2 Şubat
ecrinnn Kız 2 Mayıs 2 Şubat
sinemaksungur Erkek Alperen 27 Nisan 1 Şubat
Eylül Erkek 29 Nisan 3 Şubat
Dünyam80 Erkek Ömer 30 Nisan 4 Şubat
cerenim 1 Mayıs 5 Şubat
Limon_ik Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
tansell Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
littlesunshine Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
xzgi Kız 1 Mayıs 5 Şubat
kahogulo Kız Elif Sare 2 Mayıs 20 Şubat
ginger-curls Erkek Kuzey 8 Mayıs 7 Şubat
DYGBAL İkiz / Kız 3 Mayıs 7 Şubat
enice Kız 3 Mayıs 7 Şubat
pikepolat Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
simurganka Kız 4 Mayıs 11 Şubat
qiza Erkek Talha Göktuğ 4 Mayıs 8 Şubat
skyup Kız 4 Mayıs 8 Şubat
adengokce Erkek Demir Aden 5 Mayıs 4 Şubat
zerdal 5 Mayıs 9 Şubat
suprise Erkek Yasin 5 Mayıs 9 Şubat
banuesra 6 Mayıs 10 Şubat
neselikiz 6 Mayıs 10 Şubat
panadol Erkek 6 Mayıs 9 Şubat
breeze1 Erkek 8 Mayıs 12 Şubat
Nazome 9 Mayıs 13 Şubat
kmehtap Kız 9 Mayıs 20 Şubat
benim_olan Erkek 11 Mayıs 15 Şubat
juweline Erkek Tuna 11 Mayıs 15 Şubat
berfinbilgen Kız 12 Mayıs 16 Şubat
karats Kız Buğlem Su 13 Mayıs 17 Şubat
bennebileyim Kız 13 Mayıs 17 Şubat
berraksuuu Kız 14 Mayıs 18 Şubat
adese Kız 15 Mayıs 18 Şubat
günısıgımmm Erkek 15 Mayıs 19 Şubat
demetmania Kız Liva 15 Mayıs 19 Şubat
ssshuma 15 Mayıs 24 Şubat
aysebahar Erkek 17 Mayıs 20 Şubat
desperado Kız 17 Mayıs 25 Şubat
elefera Kız Elif Naz 18 Mayıs 22 Şubat
mannak Kız 19 Mayıs 25 Şubat
layla1955 Erkek 20 Mayıs 24 Şubat
mg2008 Erkek 21 Mayıs 24 Şubat
leader Erkek Mahmut Eymen 21 Mayıs 25 Şubat
duyguvt Kız 22 Mayıs 26 Şubat
filancam Erkek 22 Mayıs 26 Şubat
srgmn Erkek 23 Mayıs 27 Şubat
busra_17 24 Mayıs 27 Şubat
mycupcake Erkek 24 Mayıs 28 Şubat
herseyimsin12022011 Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
mujdes Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
celinns Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
acidem 1 Erkek / 1 Kız 29 Mayıs 25 Şubat
oyelken İkiz 31 Mayıs 25 Şubat

kız eşin jinekolog olsaydı hergün şey görcekti ama

Heyooo, TSH hormonu normal cikti, ilac ise yariyor, tebrikler bana gelsin bugun

gözünaydın canım çok sevindim

evet ben bu akşam gideyim kesin

Hayırdır neden esınle lımonısınız?

dün gs maçını seyretmeye gitti arkadaşlarınla
mesaj çektim ona sanki hiç hareket etmiyor eğer uyumazsam maç bitene kadar
bi doktora mı gitsek diye
oda tamam dedi
sonra maç bitti inat ettim aramadım
oda aramadı sormadı mesaj çekmedi
sonra geldi eve bende hiç konuşmadım
bu akşamda gidicem onu almıcam yanıma

ahhh balımmmm nasılsınnnnnnn kızz sende subat annesi degilmisinn gelsene burayaa tatlımm valla bizde bohca(sepet) hazırlanırr.. teyzem ve kuzenim hazırlıyolarr. işte örgü battaniyesi yelegi patigi bilmemnesi, hediye kıyafetleri, ayakkabısı , ceketi ne hazırladıysalar koyarlar içine. e bizimkilerde yine kıyafetiydi biberonuydu kundagı nevresimi onlardan alır.. ıncık cncık onca sey alınır da odayı duymadım.. simdi bende bebege 6 ay kınası yapcam desem onu bilmezler ama esim zatenn bişi alınsın istediginden degill.. simdi anneme tav ya (üvey ya annem ben küsüp küsüp barısıyorum ama basta ona anlatmakta hata ettim) her fırsatı kolluyo sagolsun. babam da eccük pinti üzerine afiyettt:90::90::90::90::90::90: gerci allah var adam ne lazımsa alırızz dedi ama işte:97::97::97::97::97:

Forumu henuz okumaya basladım, ılk senın yorumunu okudum.
Ne oldu, kayınvalıden bebegının esyalarını aılene mı dayatıyor?

Benım kayınvalıde de aynısını yapmak ıstedı.
Taaa nısanlıyken basladı, bızde kızın annesı alır demeye.

Annem 'alırım' dedı bana, bende 'almayacaksın' dedım ve aldırmadım.
Gıttık, kendımız aldık.
Esım de kayınvalıdeme dedı, 'aldık' dıye.

Bence sozlerıne kulak asma ve bıldıgını oku.

tatlım ben seninn sahsi her soruna cevap veriyorumm ama sen beni görmüyosunn olsun sen sorr ben cevaplarım sana cnm bide topic hızlı akıyor.. begen tusu da yok ya rtık takip etmekk zorlasıyor maalesef

Canım teşekkür ederim daha önce bende kalpte ritim bozuklugu vardı bir dönem ilaç kullanmıştım bu ara yine sanki geceleri çarpıntı daralıyorum resmen
doktorumu aradım kontrole geldiinde görüşelim dedi bana ayın 26 kontrolum bu durumumda bebegi zararı olurmu diyede korkuyorum..

biz nisanlanmadan önce anlatmıstıı dünürü bütün odayı almasına ragmenn annekucagı için mi ne yerin dibine sokmus unuttu diye almayı.. o arada ben sasırıpp sormustum sen niye aldın ki diye e kız annesi alır demişti. o bi daha konuyu acmadı ama esim saolsun sık sık babamlar ve bebek odası esprisi yapıyor cnm.. bende merak ettim ben mi anormalim diye:44::44:

ben çok öksürdüğüm için 2 parti ilaç kullanmıştım
birde dişim ağrıdığı için antibiyotik kullanmıştım

canım bende 1 gr antibiyotik kullandım idrar yolu enfeksiyonuna yakalandım 2.5 aylıkken allah bebekleirmizi sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin

Yok canım, anormal olan onlar.
Bi'de herseyini dıye vurgularlar.
ınat degıl mı, yaptırmayacagım, esıme de dedım, yapacakları varsa da yaptırmam dıye.
O da tek laf etmedı.

Ama kayınvalıdem bıktırmıstı benı.
Yok, sankı kendılerı bız evlenırken ne yapmıslar!
Herseyı esım yaptı, evlendıgımızde dunyanın borcunu odedık, hala da oduyoruz.

Ben yerınde olsam, ki senden durumum farklı degıl.
Hıc kımseye sunu al demem.
Hele aılemı buna asla mecbur kılmam.
Bırsey almak ısteyen gonulden alsın derım.

Bana laf ederlerse de, 'ben kendı cocugumun ıhtıyaclarını karsılayabılıyorum cok sukur' der, sustururum onları.

yok canım benim ben ocak annesiyim.ama orayı pek sevmiyorum ısınamadım ordada arada bakıyorum eebruli var onu görünce giriyorum.canım benim bizim memlekettede öyledir annelerimiz neye gücü yeterse onu yaparlar yani bohça hazırlarlar.ama buralarda yatağına kadar aldırıyorlar.benim kayınvalidemler eltimin ilk çoçuğuna oda yapmışlar ama bize gelince kız tarafı dediler.hiç takmadım annemin gücü neye yettiyse yaptı ama onlar hiçbirşey yapmadı.düşün bir bebek takımı gene almadılar.sen git gönlüne göre ne beğenirsen neye gücün yeterse al.boşver ne derlerse desinler..

merhaba kızlar nasılsınız bakalım
biraz geçmişi okuyum dedim ancak bitti
bi de yemeğe gittim geldim şimdi yazabiliyorum

limon gözün aydın teyze olmuşsun ne güzel
ablandan sonra darısı başımıza artık

adengökçe deden şimdi daha iyi sanırım çok geçmiş olsun
bi de taşınmışsın hayırlı olsun
benimde evim küçük bebekten önce taşınalım diyoruz ama bakalım nasıl olacak

bblau aldıkların çok güzelmiş güle güle kullan canım
o insanları da boşver takma kafana insana bazen küçücük mutlulugu zehir ediyolar
bizde eşimle haftasonu bebek arabası için dolaştık
veee en sonunda bizde bebişimize arabasını aldık

dünyam inşallah sende kocanla arandaki problemleri halledersin
inşallah daha anlayışlı bir koca ve baba olur
ailesinin lafına da pek kulak asmaz gaza gelmez inşallah

yok bizim dügünde herseyi yaptılar cnm hatta dügün dısındada kayınvalidem dünya sey yaptı.. e bizde üstümüze düseni yaptık iyi kötü. ama bebek artık bizim. annemlerden istemedigim gibi kayınvalidem de alsın istemiyorum. bende oda moda aldırmıycam zaten oda koycak yerde yok. o da yapsak bile beşigi sadece annemler alsın. digerlerinii babacıgı yapıversin artıkk bilegine kuvvet:90::90::90::90::90::90:

beşiği anane - dede alır diye biliyorum ama bana bunlar saçma geliyor... biz görümcemlerden ablamlardan eskilerini alıyoruz :)) kurtuluyoruz..
2 tane salıncağı ,2 tane araba koltugu ve çok güzel bir bebek arabası oldu kızımın şimdiden.. hatta görümcem az önce mail atmış emzirme yastıgı yollim mi diye :)) kıyafet hele hç almayı düşünmüyoruz :))
bir tek beşik alacağız ona da karar veremedim,mobilyalı mı yoksa oyun parkı mı alsam diye... eşine söyle nasıl çocuk yapmasını biliyorsa öyle alsınn .. ne annesine ne kayınvalidesine aldırsın... :))

hoşgeldin şekerim. sağolasın dedem de çok iyi bugun eve çıktı nihayet. taşınma gibi bi düşüncen varsa yağmurlar bastırmadan taşın güzelim. kışa doğru zor oluyor taşınmak.

demek ki dogu tarafında daha yaygın:44:benimm teyzemm aklına gelip gelmicek her adeti bilirr kücük bi semtte oturuyolar. orda hersey takip edilir cünkü. ama o bile duymamıs bunu.. demek dogru düsünüyorumm.. evet almıcammm

bizde maksat üzüm yemek degil bagcıyı dövmekk:97::97::97: alcaklar mı almıcaklar mı onun sınamsında kendileri.. :97: besik mantıklı cnm bence alınabilir.. ama gerisi elcegizlerinden öper:90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…