2012 Şubat Anneleri

Canım aslında ateşölçer lazım ama bu tipleri ağızdan/dil altından daha net sonuç veriyor koltuk altından net ateşi alamıyorsun bunlardan.
Bir de sterilizasyonu yok bunların. Biraz pahalı ama kulaktan ölçenlerden al derim.
Ama alışveriş tamamlayacaksan al evde bulunsun…

bizde maksat üzüm yemek degil bagcıyı dövmekk:97::97::97: alcaklar mı almıcaklar mı onun sınamsında kendileri.. :97: besik mantıklı cnm bence alınabilir.. ama gerisi elcegizlerinden öper:90::90:

:)) evlenmişsiniz sen artık onların kızısın hala neleri düşünüyorlar, hesaplıyorlar :)

evet hugonun oğluşu senin ve benim kızcem olacak.kaju bize yok..sen gene damat buldun hadi bakalım benim kızçem kaldı bak acep nazendenin bebişi neyki...

yok tatlımm ailemin durumu gayet iyi de bu görüs kültür meselesi.. babamm kimseden böyle seyler görmedigi içinn tepkili yaklasır hep.. dügün zamanı ankastre kavgası yaptık günlerce.. sonra saat sonra damatlık içimden kopana izin vermiyosun onlarla yarısıyomuyuz diye. simdi bunu söyleyince illa ki alır yüzgöz olmaz kimseyle ama bana der yani evladım cocuk sizinn kaynanan niye alsın biz niye alalım.. içimizden ne kopuyosa alırız zaten kim cıkarıyo adetleri diye

evet haklarını yiyemem orda. hiçbişiden kacmadılar. hatta oturdugumuzz evi babası(nur içinde yatsın) evlencek diye esime vermişti. esim babasıyla calısıyo gerci ama yapmasa yapmazdı. kayınvalidem bi ara habire bişi alıp gönderiyodu esimle maalesef zevklerimiz de tutmuyodu hiç.. sonrada bana soruyoduu hani gecen bilmem nerden almıstım yaa giyiyo msun onu diye bende sinir olurumm öle sordugu zaman..

merhaba hepinize benim doğum martta gözüküyor ama sezeryan olduğu için şubat sonu olacak herkes cinsiyetleri öğrenmiş bile herkese hayırlı olsun

çok güzelmş hayırlı olsun canım sağlıklı günlerde kullansın bebişin.ben daha hiçbişi almadım mersindeyim hava hala çok sıcak halılar felan serilsinde öyle şimdi herşey çok çabuk toz oluyor

BENDEDE aynı sorun oldu hemde mide ağrım oluyordu maltofer verdi doktorum onun herhangi bir yan etkisini yaşamadım değiştirebilirsin bence ilacını doktor tavsiyesiyle

evet hugonun oğluşu senin ve benim kızcem olacak.kaju bize yok..sen gene damat buldun hadi bakalım benim kızçem kaldı bak acep nazendenin bebişi neyki...

hee daha belli degilkenn erken rezerve etiim damadı ben nazende de mart annelerine giriyodu.. hala giriyo mu bilmiyorum ama gördüm bi kac kezz.. tablolarına bakarızz belkim bellidir..:97: olmadı hugonunn oglusuu senin kıza alalımm ben kendime baska bi damat bakayımm kıyamamm kızecene

Teşekkür ederim yorumlar için arkadaşlar..
Pişmaniya arkadaşım sağol aynı zamanda..
Darısıda bizlere inşallah..
Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın..

Bu arada bblau geçmişe bakamadım birşeyler almışsın sanırım..
Hayırlı uğurlu olsun..
Bulmaya çalışcam mesajınıda..

Eki Görüntüle 258825

Bblau bence erken değil yavaş yavaş anca alırız
hem büyük bi alışverişini yapmış olduk bebişimizin
biz Quinny Zapp Extra ve Maxi Cosi Cabriofix aldık
katlandığında araba çok küçük oluyo
eşim çok beğendi bu özelliğini arabamız çok büyük değil çünkü
aynı resimlerdeki gibi kırmızı aldım çok hoşuma gitti

Son düzenleme:

Teşekkürler canım.Benim de daha niyetim yoktu ama kampanya iyi olunca aldım...
Benimkiler de kutularında paketli duruyor daha çıkarmam sanırım…

Teşekkürler canım.Bak bakalım beğenecek misin?

Canım kırılmakta,güvenmemekte haklısın.. ona hiç bir sözüm yok ama ben olsam borç olarak veririm demezdim..
sonuçta kendimi senin yerine koyuyorum ben olsam ne yapardım diye ama yine de vicdanıma yenilirdim diye düşünüyorum

kızlar sabah bir yazdım kaybldum ortadan sabah beri internet telefonlar kesik işte yapamadık sizleride göremedim naptınız??

*doktorumu değiştiriyorum en son kendi doktorum ayrılmıştı benide başka bir kadın doktora kakalamışlar deli oldum
*bütün randevularım iptal oldu tabi ayrıntılıya girecektim 22 haftamda 20dede muayenem vardı hepsini bir hışımla iptal ettim.
*yeni doktorum çok tatlı bir kadın umarım memnun kalırım 20+4 de randevum var kendisiyle 4 boyutlu renkli ultrasonla aradım sordum iç organlarada bakılıyomuş aynı zamanda ayrıntılı ulrason gibi olduğu içinde ayrıca mutlu oldum yuppiii oğlumu görmeme az kaldı 3haftacık :44:

cimcimecimm nazendeyui buldummm.. ama mart annelrinde degill haydi hanımlar ayda bir ceyrek yapıyoruz topginde ama yazdıklarından anladıgm kadarıyla cinsiyet belli degill.. kız oolursa hacer erkek olursa faruk yazmıs en son

alakasız olacak ama LİMONLU KEK nikini okudukça canım limonlu kek istiyo...yanına da çay...ohhh mis gibi...

senin de avatarını ben dişlemek istiyorum ne olacak? :)))

amin canım hakkında hayırlısı olsun ama dünyam daha çok küçük. küçük yaşta da bu kadar somrumluluk biraz agır gelyor. ee malum kaynana gorumce bır de kocası eklenınce kız iyi bıle dayanıyor.

oyyyy ben neler kaçırmışım ya. eşin mi dedi babanın evıne gıt dıye? ayıp etmiş. bişey soracam neden? yani özel olmazsa bu sözü söyletecek ne oldu ki?

kızlarr ben cıkıyorumm cok kötüü basım döndüü ikinci oluyo bu oturdugum yerde bide :26::26::26::26::26: azcık dinleneyim sonra kalkarr az iş yaparımm.. bebişlerinizz ve sizz öpüldünüzz

Allah sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip etsin canım...Dün ben de baktım bu modele, benim de hoşuma gitti, bunla aldığım arasında kaldık.
Sonra diğerini aldık işte...Benim baktığımda siyahtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…