- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.881
Canım aslında ateşölçer lazım ama bu tipleri ağızdan/dil altından daha net sonuç veriyor koltuk altından net ateşi alamıyorsun bunlardan.Kızlar birşey sorcam ..
İnternetten alışveriş yapıyorumda hediye çeki kazanmam için birşeyler daha almam lazımda gözüme bu çarptı..
Bebeiş olunca gerekir diye düşündüm , sizce?
http:MEDISANA FTC 77030 ATEŞ ÖLÇER - Teknosa Alışveriş Sitesi
Medisana 77030 FTC Digital Kalem Tip Termometre,Kalem Tip Ateş Ölçerler,Medisana - Medikal Hepsi - Sağlık ve Medikal Ürünlerini Ucuza Bulabileceğiniz Adres
bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
bizde maksat üzüm yemek degil bagcıyı dövmekk:97::97::97: alcaklar mı almıcaklar mı onun sınamsında kendileri.. :97: besik mantıklı cnm bence alınabilir.. ama gerisi elcegizlerinden öper:90::90:
cimcimemmmm hugonunn bebügüüü erkekkmişşş... ben ne didimmm kız olursa hugonunn oglunu alcezz dedimmm. bence onunn oglu olcek dedimm.. allah ım herkesee bi kaju cıkardımmm kendime gelince ne kajulugu görebildik ne fıstıklıgıı
yavrum madem ailenin durumu iyi değil ben şimdilik oda yaptırmayı düşünmuyorum desene. yaptırtma oda moda. ufacık çocuk odadan ne anlar. yaptır bı tane yatak koy yatak odana ohh mis.
böylelikle kayıvalıdenın de önüne geçmiş olursun.
bizim buralarda da var bu adet benimde annem alacak bebeğin odasını ama kendi teklif etmeseydi
ben onlara siz alacaksınız demezdim eşim zaten şimdiden itiraz ediyo ne gerek var annenleri
sıkıntıya sokmayalım biz alalım diyo
kaynanam zaten annenler alsın diye bişi diyemez paralarım bu sefer
sana katılıyorum canım içinde kötülük olan insanlar hemen belli ediyolar çekemediklerini
ufak ufak laf sokuyolar hal hatır sorarken
allah bu gibi insanlardan hepimizi korusun
evet kışın çok zor olacak ama eşim ekimde ev bakmaya başlayalım diyo
şimdi oturduğum eve de şubatta taşınmıştım Allah işimizi rast getirmişti
hava iyiydi çok şükür ama şimdi nasıl olacak bilmiyorum:18:
Sen o zaman yıne ıyısın.
Bızımkıler dugune yakın yazlık aldırdılar esıme
Oyle ınanılmaz bır yerden ınanılmaz bır yer degıl ama, evlendık esımın o ev ıcın cektıgı kredıyı odedık bır yıl.
ılk yıl, kardeslerı alısmıs esımın kredı kartını kullanmaya.
Hala esıme gelıp, sunu gordum alayım bunu gordum alayım dıyorlardı, esım de alıyordu.
Yazlıga hırsız gırdı gecen gun, yıne bız zararlı cıktık.
Evden ne calındıyda (Allah tan cok degıl) dun esım almıs hepsını.
Kayınvalıdemlerı kahvaltıya almıstım, 1,5 saat oturma ve kahvaltı faslı surdu.
Mutfaga kahve yapmaya gıttım, baktım kalkmıslar.
Ne o? Calınan esyaları alacakmıs esım, kayınpederıme.
Kayınpeder de cıkarken ne bır elıne saglık, ne bır hoscakal demeden gıttı, uyuz oldum.
Benım esımın aılesı boyle ıste.
Sadece yemeyı bılırler.
Bu bakımdan sen bana gore cok cok sanslısın canım.
canım benim çok teşekkür ederim...inşallah hepimiz sağlıklı,mutlu,huzurlu günlerde kullanırız bebişlerimiz için aldıklarımızı...
Sanırım bu olayları görmezden gelme arkaya atma huylarımızdan vazgeçsek iyi olacak.hakedene hakettiği kadar demek lazım herhalde.
Aldıklarımı söyleyeyim canım. Bebek arabası ve park yatak aldım. Park yatağım küçük, evim küçük olduğundan.ama fonksiyonel birşey...ben yatak odasına koymak için aldım bunu. Bir de mobilya beşik alacağız, ayrı odaya. Bana sorsan mobilya beşik almam, ama eşim hevesli ona da işte.
Park yatağım bu.yarın öbür gün senin kız oğlan oldu der doktor diye böyle bir renk aldım
Altında titreşimi varmış.kendi titretip sallıyormuş bebeği. Müzik de çalıyormuş. üstünde var zımbırtıları...
Kampanyada 90 densiye visko yatakla birlikteydi. Onu da verdiler.
Bir de içine buna uyar renklerde uyku seti aldım...
Eki Görüntüle 258662
bebek arabası da bu.jane solo reverse taravel sistem.
Oturma ünitesi çıkabiliyor, çift taraflı takılabiliyor.hem sürücüye bakabiliyor, hem ön tarafa.
Yada onu çıkarıp ana kucağını takıyorsun.çok güzelmş hayırlı olsun canım sağlıklı günlerde kullansın bebişin.ben daha hiçbişi almadım mersindeyim hava hala çok sıcak halılar felan serilsinde öyle şimdi herşey çok çabuk toz oluyor
ana kucağı dünyanın en güvenli ana kucağı seçilmiş güya adamın dediği doğruysa.concord markasıyla kardeş firmaymış bu jane.
üzerinde mp3 player gibi birşey var bebeğe müzik veriyormuş.
Avrupa imal edilen tek bebek arabası dedi.bizi kafalamadıysa
Fiyatı 1300 tl'den 950'ye düşmüş kampanyada.
Eki Görüntüle 258668
Eki Görüntüle 258669
arkadaslar bi sorum olacak yineebana bu ay doktor demir hapı verdi sabahları aç karna Gynoferon adında ama ben bu hapı aldığımda felaket mide bulantım oluyor.ondan sonrada bütün gün halsiz dolanıyorum sanki.bugun içmedim sabah ve cok iyiyim.bu durumda olan varmı yada buna bi çare bulan arkadaslar varmı?
evet hugonun oğluşu senin ve benim kızcem olacak.kaju bize yok..sen gene damat buldun hadi bakalım benim kızçem kaldı bak acep nazendenin bebişi neyki...
merhaba hepinize benim doğum martta gözüküyor ama sezeryan olduğu için şubat sonu olacak herkes cinsiyetleri öğrenmiş bile herkese hayırlı olsun
çok güzelmş hayırlı olsun canım sağlıklı günlerde kullansın bebişin.ben daha hiçbişi almadım mersindeyim hava hala çok sıcak halılar felan serilsinde öyle şimdi herşey çok çabuk toz oluyor
Teşekkür ederim yorumlar için arkadaşlar..
Pişmaniya arkadaşım sağol aynı zamanda..
Darısıda bizlere inşallah..
Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın..
Bu arada bblau geçmişe bakamadım birşeyler almışsın sanırım..
Hayırlı uğurlu olsun..
Bulmaya çalışcam mesajınıda..
Aynısı degıl, ama benzerını ablam yegenıme kullanıyordu.
Bence guzel ve gereklı bır urun.
Tesekkur ederım canım benım.
Sey hanı gecen gun esımle tartıstık da, bana 'babanın evıne gıt' dedı ya.
Ben cok kırılmıstım buna.
Bugun benı aradı, 1000 TL ye ıhtıyacı varmıs.
Dedım borc verırım ancak, bozuldu sozume, ıstemıyorum dedı.
Bende ardından maıl gonderdım, bana soyledıklerını hatırlatarak, ona guvenmedıgımı fılan yazdım...
Ama sımdı vıcdanım rahat etmıyor, yanlıs mı yaptım acaba.
Ama benı anlasın ıstıyorum, her kızdıgında 'bu ev benım' demesın ıstıyorum...
desene balık annesi olcan...
alakasız olacak ama LİMONLU KEK nikini okudukça canım limonlu kek istiyo...yanına da çay...ohhh mis gibi...
Cok tatlısın ya
Haber spıkerım benım.
Aysebahar dan haberım var, o kadar gerılerde degılım tatlım.
Ama tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın.
Dunyam a gızlı gıt o zaman dıyecegım, sonra Allah korusun bır sorun cıkar fılan
Rabbım haklarında hayırlısını nasıp etsın, ne dıyım.
Aynısı degıl, ama benzerını ablam yegenıme kullanıyordu.
Bence guzel ve gereklı bır urun.
Tesekkur ederım canım benım.
Sey hanı gecen gun esımle tartıstık da, bana 'babanın evıne gıt' dedı ya.
Ben cok kırılmıstım buna.
Bugun benı aradı, 1000 TL ye ıhtıyacı varmıs.
Dedım borc verırım ancak, bozuldu sozume, ıstemıyorum dedı.
Bende ardından maıl gonderdım, bana soyledıklerını hatırlatarak, ona guvenmedıgımı fılan yazdım...
Ama sımdı vıcdanım rahat etmıyor, yanlıs mı yaptım acaba.
Ama benı anlasın ıstıyorum, her kızdıgında 'bu ev benım' demesın ıstıyorum...
Eki Görüntüle 258825 Eki Görüntüle 258827
Bblau bence erken değil yavaş yavaş anca alırız
hem büyük bi alışverişini yapmış olduk bebişimizin
biz Quinny Zapp Extra ve Maxi Cosi Cabriofix aldık
katlandığında araba çok küçük oluyo
eşim çok beğendi bu özelliğini arabamız çok büyük değil çünkü
aynı resimlerdeki gibi kırmızı aldım çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?