- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.861
Burası çok sıkıcı olmaya basladı artık!!Herkes kendı konustuklarına cevap werıyor ,ne garıp topıc bu yaa .Kimse baska bırının sorusuna cevap falan vermıyor ya da ıstısna 2-3 kısı cevaplıyor o kadar!!!
Benim de tansiyonum yüksekti canım, holter sonuçlarım yüksek gelseydi bana da tansiyon ilacı başlanacaktı...Hamdolsun gelmediCanım teşekkür ederim daha önce bende kalpte ritim bozuklugu vardı bir dönem ilaç kullanmıştım bu ara yine sanki geceleri çarpıntı daralıyorum resmen
doktorumu aradım kontrole geldiinde görüşelim dedi bana ayın 26 kontrolum bu durumumda bebegi zararı olurmu diyede korkuyorum..
beşiği anane - dede alır diye biliyorum ama bana bunlar saçma geliyor... biz görümcemlerden ablamlardan eskilerini alıyoruz :)) kurtuluyoruz..
2 tane salıncağı ,2 tane araba koltugu ve çok güzel bir bebek arabası oldu kızımın şimdiden.. hatta görümcem az önce mail atmış emzirme yastıgı yollim mi diye :)) kıyafet hele hç almayı düşünmüyoruz :))
bir tek beşik alacağız ona da karar veremedim,mobilyalı mı yoksa oyun parkı mı alsam diye... eşine söyle nasıl çocuk yapmasını biliyorsa öyle alsınn .. ne annesine ne kayınvalidesine aldırsın... :))
yok bizim dügünde herseyi yaptılar cnm hatta dügün dısındada kayınvalidem dünya sey yaptı.. e bizde üstümüze düseni yaptık iyi kötü. ama bebek artık bizim. annemlerden istemedigim gibi kayınvalidem de alsın istemiyorum. bende oda moda aldırmıycam zaten oda koycak yerde yok. o da yapsak bile beşigi sadece annemler alsın. digerlerinii babacıgı yapıversin artıkk bilegine kuvvet:90::90::90::90::90::90:
kızlarrrr bişi sorucam hepinizeeee... ilk bebekte cocugun odasını kız tarafı mı yapar??? ayyy bana kaynanam taaaa biz nişanlanmadan önce en kücük kızınınn kayınvalidesini anlatmıstı.. o kibar sosyete kadınn beni anakucagı mı ne onu almayı unuttum diye herkesin yanında yerin dibine soktu beni diye. halbuki benn bütün odasını herrrbişeyini almıstım onu unutmusum demişti. bende saskınlıkla bebek odasını kız tarafımı yapıyo mki dedimm. tabi kız annesi alır demişti.. benimm annem de sana lafı degdirmişş simdiden haberin olsun diye demişti:90::90::90::90: ama sorun su kii hamileyimm büyük ihtimalle bebege oda yapamıcak olmamıza ragmen esim ikide 1 babamların oda vs almasıyla ilgili espriler yapıyor.. benim ailemle ilişkilerim sancılı baya bunu bilmesi ve bilerek konusması delirtiyorr.. ömrü hayatımda duymadım diyorum bende oda takımını anane alsın.. ama internette bazı yerlerde alındıgını duydum. sizlerde var mı böyle adetler?? neler alınıyorr nelerr yapılıyor??
Kimsede anlayış yok,annem bile bana bunu ima ederken kimseden birşey beklemiyorum ben de artık,sen de eşinin desteğini al arkana,gerisine kulaklarını tıka.Kimse nazar değdirmeye çalışmasın bebeğinize.Benim teyzemin çocuğu olmadığı ortaya çıktı ama henüz tüp bebeğe başlamadılar.Annem bana hamıle oldugumu ılk söyledıgımde ne dedı bılıyor musun?''Ayy,teyzen çok üzülecek şimdi''Düşünsene kendi annem bunu diyor..Ben mesela ultrason elimde geliyordum heyecanla,''ne abartıyorsun,birşey olacak çocuğa.Sağlıklı olup olmadığını ne biliyorsun.Havaya girme''bile dedi.Ben de artık hiçbişeyi paylaşmıyorum.Hoş, bu hafta annemlere yakına taşınacağız,bebeğe bakması için yardım alacağım ondan ,ama inan bana hamıleyken ınsan KÖTÜ GÜN DOSTUNU,DÜŞMANINI iyi tanıyor.
hoşgeldin şekerim. sağolasın dedem de çok iyi bugun eve çıktı nihayet. taşınma gibi bi düşüncen varsa yağmurlar bastırmadan taşın güzelim. kışa doğru zor oluyor taşınmak.
valla muhabbet çok güzel... ama çok şanslısınız ki yakınlarınız en azından düşünüp ufakta olsa bişeyler alıyor biz bunları hiç görmediğimiz gibi bide hamileyken beni ne ağlattılar boşyere komik yere...ne olursa olsun herşeyini kendiniz alın..ilerde kafanıza vurulmasındansa en iyisi bebeğinizde sizin katkınız olması..kayınvalidemin gücü yok olsa eminim herşeyini alırdı..kendi ailem zaten bağları kopardım alsalarda geri yollarım o kadar kırgınım..zaten oda falan donatsalar taa karşı köyden duyulur yaptıkları iyilik..marifet gibi herkese söylerlerdi eminim...istemem..az olsun eksik olsun ama ben alayım kuzuma...zaten kendi zevkimiz de çok önemli..kafalarına göre bişey almaları insanların beni sinir eder..daha önce başıma gelmiştide...bohça falan hiç duymadımda görmedimde kendi ailemde....ne şans var sizlerde..
bizde maksat üzüm yemek degil bagcıyı dövmekk:97::97::97: alcaklar mı almıcaklar mı onun sınamsında kendileri.. :97: besik mantıklı cnm bence alınabilir.. ama gerisi elcegizlerinden öper:90::90:
selam benide yazın,sat 20 mayıs,bebiş şubat 19 gelecek gibi görünüyor inşallah,cinsiyeti doktor kız dedi ama bana erkek gibi geliyor,hayırlısı olsun hepimize
yavrum madem ailenin durumu iyi değil ben şimdilik oda yaptırmayı düşünmuyorum desene. yaptırtma oda moda. ufacık çocuk odadan ne anlar. yaptır bı tane yatak koy yatak odana ohh mis.
böylelikle kayıvalıdenın de önüne geçmiş olursun.
Bu arada;
Bblaucugum, bebısının cıcılerı harıka, ıyı gunlerde kullansın.
Adengokcecıgım, ohh dedenın daha ıyı olduguna cok sevındım.
Gecmısı okuyamadım, var mı baska bır gelısme?
Kızlar be, bırsey sorsam kızar mısınız bana? Elefera da ne cok ozelını anlatıyor dıye?
cimcimemmmm hugonunn bebügüüü erkekkmişşş... ben ne didimmm kız olursa hugonunn oglunu alcezz dedimmm. bence onunn oglu olcek dedimm.. allah ım herkesee bi kaju cıkardımmm kendime gelince ne kajulugu görebildik ne fıstıklıgıı
Bu arada;
Kızlar be, bırsey sorsam kızar mısınız bana? Elefera da ne cok ozelını anlatıyor dıye?
ayşebaharın oğlu olacakmış, dünyam hala doktor konusunda eşiyle sürtüşmede, görünen o ki; topiktekilerin geneli kayınvalideden rahatsız, bebişlerimiz 1 gun oynasa 2 gun yatarda... burda gelişmeler bu kadar eleferacım söz sende...
adengökçe kanalme zonguldak...
bblau aldıkların çok güzelmiş güle güle kullan canım
o insanları da boşver takma kafana insana bazen küçücük mutlulugu zehir ediyolar
bizde eşimle haftasonu bebek arabası için dolaştık
veee en sonunda bizde bebişimize arabasını aldık
selam benide yazın,sat 20 mayıs,bebiş şubat 19 gelecek gibi görünüyor inşallah,cinsiyeti doktor kız dedi ama bana erkek gibi geliyor,hayırlısı olsun hepimize
Bu arada;
kızlar birşey sorcam ..
Internetten alışveriş yapıyorumda hediye çeki kazanmam için birşeyler daha almam lazımda gözüme bu çarptı..
Bebeiş olunca gerekir diye düşündüm , sizce?
Http:medısana ftc 77030 ateş ölçer - teknosa alışveriş sitesi
http://www.medikalhepsi.com/medisana-77030-ftc-digital-kalem-tip-termometre,pr-805.html
bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
Kızlar birşey sorcam ..
İnternetten alışveriş yapıyorumda hediye çeki kazanmam için birşeyler daha almam lazımda gözüme bu çarptı..
Bebeiş olunca gerekir diye düşündüm , sizce?
http:MEDISANA FTC 77030 ATEŞ ÖLÇER - Teknosa Alışveriş Sitesi
Medisana 77030 FTC Digital Kalem Tip Termometre,Kalem Tip Ateş Ölçerler,Medisana - Medikal Hepsi - Sağlık ve Medikal Ürünlerini Ucuza Bulabileceğiniz Adres
bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
yok canım hiç öyle şey olur mu niye kızalım sana
anlatıp rahatlamak istiyorsan anlat tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?