2012 Şubat Anneleri

Ben herkesin sorularına cevap veriyorum valla, gözümden kaçmadıysa ve söyleyecek sözüm varsa.

Benim de tansiyonum yüksekti canım, holter sonuçlarım yüksek gelseydi bana da tansiyon ilacı başlanacaktı...Hamdolsun gelmedi

valla muhabbet çok güzel... ama çok şanslısınız ki yakınlarınız en azından düşünüp ufakta olsa bişeyler alıyor biz bunları hiç görmediğimiz gibi bide hamileyken beni ne ağlattılar boşyere komik yere...ne olursa olsun herşeyini kendiniz alın..ilerde kafanıza vurulmasındansa en iyisi bebeğinizde sizin katkınız olması..kayınvalidemin gücü yok olsa eminim herşeyini alırdı..kendi ailem zaten bağları kopardım alsalarda geri yollarım o kadar kırgınım..zaten oda falan donatsalar taa karşı köyden duyulur yaptıkları iyilik..marifet gibi herkese söylerlerdi eminim...istemem..az olsun eksik olsun ama ben alayım kuzuma...zaten kendi zevkimiz de çok önemli..kafalarına göre bişey almaları insanların beni sinir eder..daha önce başıma gelmiştide...bohça falan hiç duymadımda görmedimde kendi ailemde....ne şans var sizlerde..

Sen o zaman yıne ıyısın.
Bızımkıler dugune yakın yazlık aldırdılar esıme
Oyle ınanılmaz bır yerden ınanılmaz bır yer degıl ama, evlendık esımın o ev ıcın cektıgı kredıyı odedık bır yıl.

ılk yıl, kardeslerı alısmıs esımın kredı kartını kullanmaya.
Hala esıme gelıp, sunu gordum alayım bunu gordum alayım dıyorlardı, esım de alıyordu.

Yazlıga hırsız gırdı gecen gun, yıne bız zararlı cıktık.
Evden ne calındıyda (Allah tan cok degıl) dun esım almıs hepsını.

Kayınvalıdemlerı kahvaltıya almıstım, 1,5 saat oturma ve kahvaltı faslı surdu.
Mutfaga kahve yapmaya gıttım, baktım kalkmıslar.
Ne o? Calınan esyaları alacakmıs esım, kayınpederıme.
Kayınpeder de cıkarken ne bır elıne saglık, ne bır hoscakal demeden gıttı, uyuz oldum.

Benım esımın aılesı boyle ıste.
Sadece yemeyı bılırler.

Bu bakımdan sen bana gore cok cok sanslısın canım.

bizim buralarda da var bu adet benimde annem alacak bebeğin odasını ama kendi teklif etmeseydi
ben onlara siz alacaksınız demezdim eşim zaten şimdiden itiraz ediyo ne gerek var annenleri
sıkıntıya sokmayalım biz alalım diyo
kaynanam zaten annenler alsın diye bişi diyemez paralarım bu sefer

sana katılıyorum canım içinde kötülük olan insanlar hemen belli ediyolar çekemediklerini
ufak ufak laf sokuyolar hal hatır sorarken
allah bu gibi insanlardan hepimizi korusun

hoşgeldin şekerim. sağolasın dedem de çok iyi bugun eve çıktı nihayet. taşınma gibi bi düşüncen varsa yağmurlar bastırmadan taşın güzelim. kışa doğru zor oluyor taşınmak.

evet kışın çok zor olacak ama eşim ekimde ev bakmaya başlayalım diyo
şimdi oturduğum eve de şubatta taşınmıştım Allah işimizi rast getirmişti
hava iyiydi çok şükür ama şimdi nasıl olacak bilmiyorum:18:

Bu arada;

Bblaucugum, bebısının cıcılerı harıka, ıyı gunlerde kullansın.

Adengokcecıgım, ohh dedenın daha ıyı olduguna cok sevındım.

Gecmısı okuyamadım, var mı baska bır gelısme?

Kızlar be, bırsey sorsam kızar mısınız bana? Elefera da ne cok ozelını anlatıyor dıye?

ay evet haklısın...zaten alcakmısınız alcakmısınız die kendini yırtan insanlar sonradan aldıklarını da başa kakarlar.
Allah güç kuvvet versin herşeyimizi kendimiz alalım.
Şahsen benim eşimin ailesi kötü değillerdir ama iyilikleri de dokunmaz.Hiç akıllarına bile gelmez şunu yapalım die.
Sadece başka kız torunları olmadığı için kızıma bir iki kere kıyafet almışlardır.

bizde maksat üzüm yemek degil bagcıyı dövmekk:97::97::97: alcaklar mı almıcaklar mı onun sınamsında kendileri.. :97: besik mantıklı cnm bence alınabilir.. ama gerisi elcegizlerinden öper:90::90:

yavrum madem ailenin durumu iyi değil ben şimdilik oda yaptırmayı düşünmuyorum desene. yaptırtma oda moda. ufacık çocuk odadan ne anlar. yaptır bı tane yatak koy yatak odana ohh mis.

böylelikle kayıvalıdenın de önüne geçmiş olursun.

bennebileyim,

Hanı demıssın ya, hamıleyken ınsan kotu gun ıyı gun dostunu anlıyor.

Valla dogru demıssın, bende cok ıyı anladım.

Annene de cok sasırdım.
Sende bır daha onunla paylasma mutlulugunu.
Cıddı soyluyorum.

selam benide yazın,sat 20 mayıs,bebiş şubat 19 gelecek gibi görünüyor inşallah,cinsiyeti doktor kız dedi ama bana erkek gibi geliyor,hayırlısı olsun hepimize

canım bebeğinin gelme tarihi yanlış bence benim son sat 11 mayıs bebek 15 yada 17 şubat civarı gelir dedi doktor.aramızda 9 gün var senin 20 mayıssa son sat, 24 şubat olması lazım doğum tarihin..eğer erken yerleşme olmadıysa..bu arada hoşgeldin aramıza...

cimcimemmmm hugonunn bebügüüü erkekkmişşş... ben ne didimmm kız olursa hugonunn oglunu alcezz dedimmm. bence onunn oglu olcek dedimm.. allah ım herkesee bi kaju cıkardımmm kendime gelince ne kajulugu görebildik ne fıstıklıgıı

bende oda çok istiyordum arkadaşında dediği gibi herkes ne anlar odadan bebek zaten kışın gelicek yatıramazsın tek dediler bende sadece yatak alıcam ..yanıma koyucam..2 3 yaşında yaparım odasını evide taşıyacağım inş sadece bu senelik kaldım bu evde...kiracıda olunca oda boşuna...

ayşebaharın oğlu olacakmış, dünyam hala doktor konusunda eşiyle sürtüşmede, görünen o ki; topiktekilerin geneli kayınvalideden rahatsız, bebişlerimiz 1 gun oynasa 2 gun yatarda... burda gelişmeler bu kadar eleferacım söz sende...

adengökçe kanalme zonguldak...

Son düzenleme:

yok canım hiç öyle şey olur mu niye kızalım sana
anlatıp rahatlamak istiyorsan anlat tabi

Cok tatlısın ya
Haber spıkerım benım.

Aysebahar dan haberım var, o kadar gerılerde degılım tatlım.
Ama tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın.

Dunyam a gızlı gıt o zaman dıyecegım, sonra Allah korusun bır sorun cıkar fılan
Rabbım haklarında hayırlısını nasıp etsın, ne dıyım.

Canım çok teşekkürler...
Siz de mi aldınız, demek yavaş yavaş alınıyor artık, erken diye içime dert olmuştu,sevindim.
Siz nasıl aldınız peki fotoğrafı varsa paylaşsana canım, biz de bakalım?

selam benide yazın,sat 20 mayıs,bebiş şubat 19 gelecek gibi görünüyor inşallah,cinsiyeti doktor kız dedi ama bana erkek gibi geliyor,hayırlısı olsun hepimize

Hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin.

Canım teşekkürler, çok sağol…
Anlat hayatım valla ben dinlerim…

canım ben bu ateş ölçeri eczaneden 4 tl ye aldım çok yararlı...ama benimki pilliydi bu nasıl bakmadım al bence bebeğin ateşi çıkarsa ki inş çıkmaz çok lazım

Aynısı degıl, ama benzerını ablam yegenıme kullanıyordu.
Bence guzel ve gereklı bır urun.

yok canım hiç öyle şey olur mu niye kızalım sana
anlatıp rahatlamak istiyorsan anlat tabi

Tesekkur ederım canım benım.

Sey hanı gecen gun esımle tartıstık da, bana 'babanın evıne gıt' dedı ya.
Ben cok kırılmıstım buna.
Bugun benı aradı, 1000 TL ye ıhtıyacı varmıs.
Dedım borc verırım ancak, bozuldu sozume, ıstemıyorum dedı.
Bende ardından maıl gonderdım, bana soyledıklerını hatırlatarak, ona guvenmedıgımı fılan yazdım...
Ama sımdı vıcdanım rahat etmıyor, yanlıs mı yaptım acaba.
Ama benı anlasın ıstıyorum, her kızdıgında 'bu ev benım' demesın ıstıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…