2012 Şubat Anneleri

Kızlar hepinize günaydın güzel bir gün diliyorum
okadar yazıyorsunuzki inanki yetişemiyorum yazdığım yazıyı bile bulamıyorum maşallah:)))
geceleri çarpıntım oluyor benim hangi dr. gitmem lazım uykusuz da işe geliyorum günüm berbat geçiyor pasiflora kullansammı bitkisel
sevgiyle kalın...

yaa çok sevindim cnm bende ultrasona hep eşimle giriyorum çok mutlu oluyo ve duygusallaşıyo nasıl sağlık durumları iyi dimi cinsiyetleri konusunda yorum yaptı mı?
kızlar dün oğlum uyumuş bizim yatakta
bende yanına yattım
gece bi uçan tekme geldi karnıma
birşey olmaz değil mi

yok cnm sen yinede dikkat et ama bişi olmaz allah koruyo bebeklerimizi

günaydınlar hatun kısmısı... öperin sizi şap şup turp gibiyim turp...

oyelkencim korkma şekerim bişey olmaz. yüce rabbim korur her türlü.

valla adam çok yaşlıydı
kıza benziyor dedi
ama 1 ekimde kesinleşir herhalde kendi doktorumda

sağol canım inşallah

valla adam çok yaşlıydı
kıza benziyor dedi
ama 1 ekimde kesinleşir herhalde kendi doktorumda

hımm hadi bakalım hayırlısı hiç fotosu yok mu bebeklerin ben çok merak ediyorum ikiz ultrasonlarını koyarmısın buraya bakalım banada kız geliyo bebeklerin bıcır bıcır 2 kız ayyy

Günaydın güzel arkadaşlarım. İnşallah hepiniz iyisinizdir, herşeyler yolundadır...

Geçen hafta iş yerim çok yoğun olduğu için girememiştim. Bu hafta da bi taşınma olayımız var; iş yerimden izin aldım, günde 3 posta çamaşır yıkayıp eşya toparlamaya çalışıyorum. Bu yoğunluktan geçen haftaki doktor randevumu bile unutmuşum...

Aklım sizlerde, acaba kızlar ne yapıyorlar, bebeklerimiz iyi mi, inşallah herkesin keyfi sağlığı sıhhati yerindedir diye... Lütfen sizleri ihmal ettiğimi, unuttuğumu düşünmeyin... İnşallah herşeyi hale yola koyar koymaz soluğu burada alacağım... Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum... ALLAH'a emanet olun canlarım...

adengökce senin paylasımınla bin muhtesem güneş kitabını almıstım gercekten cok güzel bi kitap.tesekkür ederiz :) kitaplar konusunda baska önerilerin varmı? ben bu yaz sophie kinsella nın kitaplarına takılmıştım eğlenceli kitaplardı.okumadıysan tavsiye ederim :))

hımm hadi bakalım hayırlısı hiç fotosu yok mu bebeklerin ben çok merak ediyorum ikiz ultrasonlarını koyarmısın buraya bakalım banada kız geliyo bebeklerin bıcır bıcır 2 kız ayyy

canım valla doğru düzgün ultrason resmim hiç yok
zaten ayrı ayrı oluyor mesela dün ayrı bir kağıtta tek kafa
öteki kağıtta tek kafa vardı olsakeşke
renki ultrason ne zaman çekiliyor bende onu merak ediyorm

Günaydın bayanlar..

Simargunkacım sanada kolay gelsin..

Annemle konuştum şimdi hastaneden çıkıyorlarmış..
Bizim tosuncuk yiğencik hala doğru dürüst emememiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…