2012 Şubat Anneleri

Kayınpederim de var canım. Esimi gucum yetse ben dovucem de iste yetmiyo..
Soyledim o kadar alma otobusu diye, ama beni dinlmiyor ki hicbir konuda kendi kafasına hareket ediyor hep..
Evlenmeden once boyle degillerdi iste cok iyi guler yuzlulerdi. Ahh ahh annemi dinlemedim kactım geldim. Ne bok vardı evlenmeseydim bekleseydim biraz daha.
Evet azıcık oruc tutsun bakalım nasıl oluyormus isteklerimi yapmamak!

Iyi aksamlar kızlar aslında sürekli yazılanları takip ediyorum am pek yazamadım bisey sorabilirmiyim bugün dr gittim bebeğim 18 hafta 2 günlük kilosu 190 gr dedi bana az geldi boyunu söylemedi sizce azmı acaba

Iyi aksamlar kızlar aslında sürekli yazılanları takip ediyorum am pek yazamadım bisey sorabilirmiyim bugün dr gittim bebeğim 18 hafta 2 günlük kilosu 190 gr dedi bana az geldi boyunu söylemedi sizce azmı acaba

20-30 gr. zayıf olabilir.Ama gebelik sitelerinden okuyorum sürekli, bebeklerdeki kilo ve boy aynı haftalarda olsa bile farklı çıkıyor, 1 hafta içinde aniden büyüyebiliyorlar.Onun için endişe etme.

bende şu anda 21 haftalık hamileyim.20. haftamdaki kontrolümde bebeğim 300 gr. olmuş.benim bebeğimin cinsiyeti kız.senin bebeğinin cinsiyeti ne?doktorun normal dediyse normaldir merak etme.

Kızlar bugün eczaneden la roche jelimim alacaktım eczacı hamileyseniz onu kullanmayın bitkisel verim dedi m.adams diye bir jel ve bıotherm minerals güneş koruyucu verdi gebelikte ve emzirirken bunları kullan dedi bayada pahalıydılar aldım ama m.adams daha önce hiççç uymadım varmı aranızda kullanan ve memnun kalan yoksa değiştircem yarın yok üzüm çekirdeğindenmi ne yapılıyomuş almanyada özel bir klinikte ???????:44:

bende şu anda 21 haftalık hamileyim.20. Haftamdaki kontrolümde bebeğim 300 gr. Olmuş.benim bebeğimin cinsiyeti kız.senin bebeğinin cinsiyeti ne?doktorun normal dediyse normaldir merak etme.

tesekkür ederim ilgine benimde kız dr normal olduğunu söyledi diğer ölçümler gebelik haftasıyla aynıymış ama merak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…