- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.021
iyi akşamlar canım
ayy hepimizde aynı dert git kız git sende git yarın
ayyy canlarım yaa
bende şu an altunizade de yim ama çıkıyorum
Senin yol da uzunmuş
Karşıda oturuyosun o zaman sen?
ben bu yıl 2.sınıfları okutuyorum çok özlemişler beni hiç susmadılar ve tepemden inmediler.bi ara resim yaptırdım hepsi beni ve karnımda bi bebek yapmışlar çok güldüm.
ayyy canlarım yaa
Senin yol da uzunmuş
Karşıda oturuyosun o zaman sen?
kız sen beni unutmuşsun
haliç hospitole gidiyordun da çok yakın evim oraya dedim ya sana
dünyamm kayınpederin yok galiba cnm;??? esini dövesim varayy yüzün de öyle masum duruyor kii aileninn sinirini anlamamak mümkün degil sen böyle anlatınca otobüsü 1 er 1 er alaydı o zaman ödemek daha kolay olurduu hem de büyük borca girmemiş olurdu.. en basta koymayınca agırlıgı böyle oluyor maalesef.. keske otururumm annenle demeseydinn genceciksiniz sizde.. orda oturcagına biraz daha kendi annenle otururrdun o da borcunu bitirirrdi. ama sana böle anlatmamıstır kesin.. bencil işte.. elefera dgru söylüyorr kasıgım agrıyo de sancım var de yapma bşi.. azcık oruc tutsun o da bakalımm
valla yakında bacakları toplucak dogumda görcezz ancagörüyo hayatım görmese neyse.. gördügünü yoramıyo.. bi cıkıntı var ama testis yokk bil bakalım kız mı olcak erkek mi testiss mi düscekk kuku mu olcak.. sen koca doktorr onunn neye döncegini bilmicende ben mi bilcem ben ilk defa bi bebegin bacak arasını görüyorumm sen hergün yok hayaım izmirdeyim:97:
hımmm aslında izmirde gidilicek tek bir hastane var bende izmirden taşındım bu garip memlekete kent hastanesi çiğli organizede acıbadem gibi kaliteli bir hastane birde karşıyakada uygun fiyatlı bir yer var dokuz eylül polikiliniği özel orasıda egepol ile şifa biraz ilgisiz bir hastane gibi sanki görümcem basmane şifada doğum yaptı doktoru gazi emir şifada idi ordan geldi düşün ama bir sor bakalım kent hastanesinin muayenesinin fiyatlarını???
kızlar çıkıyorum iyi akşamlar herkese
kız sen beni unutmuşsun
haliç hospitole gidiyordun da çok yakın evim oraya dedim ya sana
Yok kız sen beni unuttun asıl
Hayatımda hiç haliç hospitale gitmediğim gibi, ataşehirde oturuyorum ben, doktora karşıya hiç geçmedim.
Ben muayenehaneye gidiyorum hatta hastaneye gitmiyorum kontrole yani değil haliç hospital hiçbi hospitale gitmiyorum
hımmm aslında izmirde gidilicek tek bir hastane var bende izmirden taşındım bu garip memlekete kent hastanesi çiğli organizede acıbadem gibi kaliteli bir hastane birde karşıyakada uygun fiyatlı bir yer var dokuz eylül polikiliniği özel orasıda egepol ile şifa biraz ilgisiz bir hastane gibi sanki görümcem basmane şifada doğum yaptı doktoru gazi emir şifada idi ordan geldi düşün ama bir sor bakalım kent hastanesinin muayenesinin fiyatlarını???
operatör 175, docent 225, profesör 275 tl cnmay cok pahalı.. ege ninn bi prof u var aslında görümceminn doktoru ama erkekk diye esim izin vermiyo.. o da 150 sanırım
operatör 175, docent 225, profesör 275 tl cnmay cok pahalı.. ege ninn bi prof u var aslında görümceminn doktoru ama erkekk diye esim izin vermiyo.. o da 150 sanırım
neeeeeeyuhhh yaaa epey pahalıymış aman git kadın de alt tarafı göbeğinden ultrason alcak ne var
neeeeeeyuhhh yaaa epey pahalıymış aman git kadın de alt tarafı göbeğinden ultrason alcak ne var
evet suan en pahalı hastanemizz orasıbakalımm aksam netten bakarım.. yarına kim randevu verirrse oraya giderim neyse kızlarrr bende cıkıyorumm.. ayy mutfagımınn camları bittii sükürr.. buzdolabımınn ve fırınımınn içi kaldı bi tek.. en zoru da fırınn artık evin diger bölümlerine gecebilirim zor olan burasıydıı yarın en en gec öbür günn hepsi biterr... öptümm hepiniziii iyi aksamlaarrr
evet suan en pahalı hastanemizz orasıbakalımm aksam netten bakarım.. yarına kim randevu verirrse oraya giderim neyse kızlarrr bende cıkıyorumm.. ayy mutfagımınn camları bittii sükürr.. buzdolabımınn ve fırınımınn içi kaldı bi tek.. en zoru da fırınn artık evin diger bölümlerine gecebilirim zor olan burasıydıı yarın en en gec öbür günn hepsi biterr... öptümm hepiniziii iyi aksamlaarrr
kolay gelsin cnm bencede git aslında tepeciğe git ordaki doktorlarda oldukça iyi ve ablamın 12 haftada tespit ettiler cinsiyeti devlet hem ohh valla iyi akşamlar cnm
sorun deıl cnm bilgilerim yaşım22 ilk bebek cinsiyeti kız tahmını dogum tarıhı 17.12.2012 benım sat 13 mayıs yasadıgım yer mersın
Iyi aksamlar kızlar aslında sürekli yazılanları takip ediyorum am pek yazamadım bisey sorabilirmiyim bugün dr gittim bebeğim 18 hafta 2 günlük kilosu 190 gr dedi bana az geldi boyunu söylemedi sizce azmı acaba
bende şu anda 21 haftalık hamileyim.20. Haftamdaki kontrolümde bebeğim 300 gr. Olmuş.benim bebeğimin cinsiyeti kız.senin bebeğinin cinsiyeti ne?doktorun normal dediyse normaldir merak etme.
20-30 gr. Zayıf olabilir.ama gebelik sitelerinden okuyorum sürekli, bebeklerdeki kilo ve boy aynı haftalarda olsa bile farklı çıkıyor, 1 hafta içinde aniden büyüyebiliyorlar.onun için endişe etme.
valla yakında bacakları toplucak dogumda görcezz ancagörüyo hayatım görmese neyse.. gördügünü yoramıyo.. bi cıkıntı var ama testis yokk bil bakalım kız mı olcak erkek mi testiss mi düscekk kuku mu olcak.. sen koca doktorr onunn neye döncegini bilmicende ben mi bilcem ben ilk defa bi bebegin bacak arasını görüyorumm sen hergün yok hayaım izmirdeyim:97:
Canım ya ben mi yanlış hatırlıyourum..
Sen 13. haftanda buraya yazmıştın ki;
Doktor vajinal muayene yaptı..
%100 erkek dedi...
Hatırladın mı?
vajinal muayenede hani %100 doğruydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?