- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.081
adengökce senin paylasımınla bin muhtesem güneş kitabını almıstım gercekten cok güzel bi kitap.tesekkür ederiz :) kitaplar konusunda baska önerilerin varmı? ben bu yaz sophie kinsella nın kitaplarına takılmıştım eğlenceli kitaplardı.okumadıysan tavsiye ederim :))
günaydın canım hoşgeldin
Günaydın bayanlar..
Simargunkacım sanada kolay gelsin..
Annemle konuştum şimdi hastaneden çıkıyorlarmış..
Bizim tosuncuk yiğencik hala doğru dürüst emememiş..
canım geçmişi okudum biraz ama senin yazını bulamadım bir türlü dün gittinmi,
doktora gittiğisen bebeğin nasıl,cinsiyeti ne :26:
hoşbuldum canım
sennde gözün aydın bebeklerin iyiymiş maşallah onlara
canım geçmişi okudum biraz ama senin yazını bulamadım bir türlü dün gittinmi,
doktora gittiğisen bebeğin nasıl,cinsiyeti ne :26:
hoşbuldum canım
sennde gözün aydın bebeklerin iyiymiş maşallah onlara
canım hastanede genelde emme problemi oluyor zaten
Arkadaşlarım günaydın nasılsınız inşallah güzel bir hamilelik geçiriyorsunuzdur.benim sizin yardımınıza ihtiyacım var
Eşimle bu ay korunmadık 8 eylülde korunmasız yaşadık. 12 gündür bel sırt bacak agrısı mide yanması uyku hali akıntı gibi belirtiler yasıyorum streste yapmıorum bugün iç çamasırımda sümüksü kahverengi akıntı gelmıs 3 damla belim kopucak gibi agrıyor. :26: Adetime daha 1 hafta var kafam karıstı of(
Sizce hamile olabilirmiyim? Raabbım inş boş cıkartmaz hayırlı sağlıklı güzel sekılde
Kan testi yaptırsam hafta sonu cıkar mı ? 17 gunde kanda cıkar mı ki ?
Kızlar hepinize günaydın güzel bir gün diliyorum
okadar yazıyorsunuzki inanki yetişemiyorum yazdığım yazıyı bile bulamıyorum maşallah:)))
geceleri çarpıntım oluyor benim hangi dr. gitmem lazım uykusuz da işe geliyorum günüm berbat geçiyor pasiflora kullansammı bitkisel
sevgiyle kalın...
Kaşımakkarındaki kaşıntılar için önerileriniz varmıdır kızlar..
günaydınlar hatun kısmısı... öperin sizi şap şup turp gibiyim turp...
oyelkencim korkma şekerim bişey olmaz. yüce rabbim korur her türlü.
ya kızlar bişey sorcam benim beyazımsı akıntım oluo bide vajinamda böle saniyelik batmalar oluo sancı gibi..ya doktorada söledim test te yaptı önemli bir şey yok rahim büyüyor dedi ama içim rahat deil sizde de oluomu:26:
Güle güle kullanın cicişlerinizi. :87: Biz de alışverişe arabadan başlıyacağız, bir süredir araştırıyorum. Bu üründe ve buna benzer başka markaların bir kaç ürününde de, modelini çok beğenmeme rağmen aklıma takılan birşey var. Bu modellerin tam olarak yatamıyor olması çocuğu rahatsız ediyor mudur acaba? Rahatsız olup olmaması yanında omurgası ile ilgili bir sorun olur mu diye merak ediyorum. Çok mu pimpirikliyim bilmiyorum ama ilk bebiş acemiliği sanırımİnternet üzerinden çok araştırdım ama bu konuda olumlu ya da olumsuz birşeye ulaşamadım. Kullanan tanıdıkların var mı acaba, memnunlar mı ki???
günaydın kızlarrrrr
dün akşam dr gittik yaşlı bir adamdı ikiz olunca zor oluyor ikisi birbirine karışıyor bakarken
adamcağız çok uğraştı
çok şükür ikiside sağlıklıydı kalp atışlarını dinletti
normalde ben cumartesi sabahları erkenden gidiyorum doktora eşimi beklemiyorum
eşim çok duygulandı çok tuhaf oldu dün akşam
Günaydın bayanlar..
Simargunkacım sanada kolay gelsin..
Annemle konuştum şimdi hastaneden çıkıyorlarmış..
Bizim tosuncuk yiğencik hala doğru dürüst emememiş..
Evet annemde öyle dedi hem ablamında daha sütü gelmemiş..
Bir kaç gün geç gelebiliyormuş..
Hayırlısı bakalım..
ilişkiden 48 saat sonra çıkıyor kan tahlilinde
allah gönlüne göre versin canım
adengökce senin paylasımınla bin muhtesem güneş kitabını almıstım gercekten cok güzel bi kitap.tesekkür ederiz :) kitaplar konusunda baska önerilerin varmı? ben bu yaz sophie kinsella nın kitaplarına takılmıştım eğlenceli kitaplardı.okumadıysan tavsiye ederim :))
Günaydınlaaarrrr….Bence doktoruna sormadan herhangi bir ilaç alma canım. Çarpıntı için kardiyolojiye git istersen…
Onlar ekg-eko değerlendirmesi yaparlar. Psikolojik de olabilir belki…
Günaydın canım, hadi gözün aydın maşallah iyi bak yavruşlar
çok sağol canım
hepimizin bebişleri iyi olsun inşallahhhh
canımm cok teşekkürler tek hatırlayan sen oldun:26: dün gittik benim bikaç şikayetimde vardı onları söyleyince test istedi dün bakmadı ultrasonla amaa bugüne ayrıntılı randevusu verdi saat 11 de bende heyecan içinde hazırlandım vaktin gelmesini bekliyorum.
Günaydın canım, hadi ablan sağlıkla kurtuldu gözünüz aydın.
Darısı bizlere olsun inşallah
ilişkiden 48 saat sonra çıkıyor kan tahlilinde
allah gönlüne göre versin canım
kızlar ben grip oluyorum galiba
hapşırıyorum burnum akıyor
sesim tuhaflaştı herkes hastamısın diyor
ne yapsam iş yerinde yaa ilerlemesin diye
İlişkiden 48 saat sonra çıkan gebelik tahlili nerde kız,Var mı öyle bi dünya
Arkadaşlarım günaydın nasılsınız inşallah güzel bir hamilelik geçiriyorsunuzdur.benim sizin yardımınıza ihtiyacım var
Eşimle bu ay korunmadık 8 eylülde korunmasız yaşadık. 12 gündür bel sırt bacak agrısı mide yanması uyku hali akıntı gibi belirtiler yasıyorum streste yapmıorum bugün iç çamasırımda sümüksü kahverengi akıntı gelmıs 3 damla belim kopucak gibi agrıyor. :26: Adetime daha 1 hafta var kafam karıstı of(
Sizce hamile olabilirmiyim? Raabbım inş boş cıkartmaz hayırlı sağlıklı güzel sekılde
Kan testi yaptırsam hafta sonu cıkar mı ? 17 gunde kanda cıkar mı ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?