2012 Şubat Anneleri

canım geçmişi okudum biraz ama senin yazını bulamadım bir türlü dün gittinmi,
doktora gittiğisen bebeğin nasıl,cinsiyeti ne :26:

günaydın canım hoşgeldin

hoşbuldum canım
sennde gözün aydın bebeklerin iyiymiş maşallah onlara

Günaydın bayanlar..

Simargunkacım sanada kolay gelsin..

Annemle konuştum şimdi hastaneden çıkıyorlarmış..
Bizim tosuncuk yiğencik hala doğru dürüst emememiş..

canım hastanede genelde emme problemi oluyor zaten

sağol canım çok teşekkür ederim

kızlar ben grip oluyorum galiba
hapşırıyorum burnum akıyor
sesim tuhaflaştı herkes hastamısın diyor
ne yapsam iş yerinde yaa ilerlemesin diye

canımm cok teşekkürler tek hatırlayan sen oldun:26: dün gittik benim bikaç şikayetimde vardı onları söyleyince test istedi dün bakmadı ultrasonla amaa bugüne ayrıntılı randevusu verdi saat 11 de bende heyecan içinde hazırlandım vaktin gelmesini bekliyorum.

Arkadaşlarım günaydın nasılsınız inşallah güzel bir hamilelik geçiriyorsunuzdur. benim sizin yardımınıza ihtiyacım var

Eşimle bu ay korunmadık 8 eylülde korunmasız yaşadık. 12 gündür bel sırt bacak agrısı mide yanması uyku hali akıntı gibi belirtiler yasıyorum streste yapmıorum bugün iç çamasırımda sümüksü kahverengi akıntı gelmıs 3 damla belim kopucak gibi agrıyor. :26: Adetime daha 1 hafta var kafam karıstı of (

Sizce hamile olabilirmiyim? Raabbım inş boş cıkartmaz hayırlı sağlıklı güzel sekılde

Kan testi yaptırsam hafta sonu cıkar mı ? 17 gunde kanda cıkar mı ki ?

Son düzenleme:

ilişkiden 48 saat sonra çıkıyor kan tahlilinde
allah gönlüne göre versin canım

Günaydınlaaarrrr….Bence doktoruna sormadan herhangi bir ilaç alma canım. Çarpıntı için kardiyolojiye git istersen…
Onlar ekg-eko değerlendirmesi yaparlar. Psikolojik de olabilir belki…

karındaki kaşıntılar için önerileriniz varmıdır kızlar..
Kaşımak
Ben bebe yağı kullanıyorum ama bu ara arttı kaşıntılar, sanırım alınan kiloyla doğru orantılı olarak…

günaydınlar hatun kısmısı... öperin sizi şap şup turp gibiyim turp...

oyelkencim korkma şekerim bişey olmaz. yüce rabbim korur her türlü.

Günaydın hemşire…Nassın?

Benim de oluyo aynısı, doktoruma söyledim bir sorun görmedi…

Canım teşekkürler…Benimki tam olarak yatıyor,oturma ünitesi…
Ama zaten ilk 9-10 ay ana kucağında yatırabiliyorsun, bebek arabasında değil. Ben o yüzden oturma ünitesi şaseden sökülen yerine ana kucağı takılandan istedim.

Günaydın canım, hadi gözün aydın maşallah iyi bak yavruşlar

Günaydın bayanlar..

Simargunkacım sanada kolay gelsin..

Annemle konuştum şimdi hastaneden çıkıyorlarmış..
Bizim tosuncuk yiğencik hala doğru dürüst emememiş..

Günaydın canım, hadi ablan sağlıkla kurtuldu gözünüz aydın.
Darısı bizlere olsun inşallah

pasaklı tanrıça'yı da okumuşsundur o halde sophie kinsella'dan. eheheheh çerezlik kitaplar onlar. ben daha çok bin muhteşem güneş tarzı vurucu kitaplardan hoşlanıyorum.

dağıldın mı sende ben gibi okurken? bi meryem oldun bir de leyla değil mi? ben dağlandım o kitabı okurken. herkese de tavsiye ediyorum okuyanlardan da hep bin muhteşem yorum ve teşekkür alıyorum :)))

Khaled Hosseini'nin uçurtma avcısını alıcam ben şimdi. uçurtma avcısı da en az bin muhteşem güneş kadar yıkıyormuş adamı yere. sırada o var.

tavsiye olarak da; "aşkın gözyaşları- mevlana", ve a"şkın gözyaşları 2. tebrizli şems'i" okumadıysan okumanı tavsiye ederim.

Günaydın Güzel Anneler;

Dün doktor kontrolüm vardı, şükür bebeişim iyiydi, 378 g olmuş..
Doktorum devletin garip politikalarından dolayı özel muayenesini kapatıyor, artık devlet hastanesine gideceğim. Oranında ultrason cihazları çok iyi değil.Ne sinir ya...

hımmm:44:
olsun en azından şikayetlerin sebebinide öğrenmiş olcaksın..
o saat geçmek bilmez zaten:18::18::18:
inşallah herşey yolundadır minnoşunda gösterir inşallah

ilişkiden 48 saat sonra çıkıyor kan tahlilinde
allah gönlüne göre versin canım

Gerçekten mi canım istiyorum inşallah Rabbim banada hayırlı şekilde nasip eder :2:

yaptırsam sorun cıkmaz insallah değil mi birde ben calısıyorum inş etkilememiştir. Kahverengi leke normal mi :S

kızlar ben grip oluyorum galiba
hapşırıyorum burnum akıyor
sesim tuhaflaştı herkes hastamısın diyor
ne yapsam iş yerinde yaa ilerlemesin diye

canımmm
bende izindeyken 2 gün yattım kalkamadım doktorumu aradım apar topar...
hemen minoset iç dedi ilerlemeden , eğer boğaz ağrında olursa strepsil boğaz paastili.bunların dışında bişi kullanma dedi...
bence sende iç ben bunları kullanarak atlattım...

Canım önemli olan ilişki üzerinden ne kadar zaman geçtiği değil yumurtlamanın üzerinden ne kadar zaman geçtiğidir gebelik testinin sonuç vermesi için.
Adetine 7 gün varsa yumurtlama tarihinden de yaklaşık 7 gün geçmiştir. Bu durumda gebelik testinde gebelik varsa dahi görebileceğini sanmıyorum.
Dahası eğer tek bir ilişki yaşadıysan ve bu 8 eylüldeyse hamile de olamayabilirsin tatlım…
Adetlerin düzenli mi, kaça günde bir olursun, son adet tarihin nedir ve sadece 8 eylülde mi ilişki var bunları söylersen daha detaylı yorum yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…