- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.041
Kızlar birşey sorcam ..
İnternetten alışveriş yapıyorumda hediye çeki kazanmam için birşeyler daha almam lazımda gözüme bu çarptı..
Bebeiş olunca gerekir diye düşündüm , sizce?
http:MEDISANA FTC 77030 ATEŞ ÖLÇER - Teknosa Alışveriş Sitesi
Medisana 77030 FTC Digital Kalem Tip Termometre,Kalem Tip Ateş Ölçerler,Medisana - Medikal Hepsi - Sağlık ve Medikal Ürünlerini Ucuza Bulabileceğiniz Adres
bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
kızlarrrr bişi sorucam hepinizeeee... ilk bebekte cocugun odasını kız tarafı mı yapar??? ayyy bana kaynanam taaaa biz nişanlanmadan önce en kücük kızınınn kayınvalidesini anlatmıstı.. o kibar sosyete kadınn beni anakucagı mı ne onu almayı unuttum diye herkesin yanında yerin dibine soktu beni diye. halbuki benn bütün odasını herrrbişeyini almıstım onu unutmusum demişti. bende saskınlıkla bebek odasını kız tarafımı yapıyo mki dedimm. tabi kız annesi alır demişti.. benimm annem de sana lafı degdirmişş simdiden haberin olsun diye demişti:90::90::90::90: ama sorun su kii hamileyimm büyük ihtimalle bebege oda yapamıcak olmamıza ragmen esim ikide 1 babamların oda vs almasıyla ilgili espriler yapıyor.. benim ailemle ilişkilerim sancılı baya bunu bilmesi ve bilerek konusması delirtiyorr.. ömrü hayatımda duymadım diyorum bende oda takımını anane alsın.. ama internette bazı yerlerde alındıgını duydum. sizlerde var mı böyle adetler?? neler alınıyorr nelerr yapılıyor??
evet canım ben aldım o ürünü çok memnunum odanın dahil olmak üzere makat ve baş bölgesinden okutmayla ölçüm yapıo çok güzel bir ürün tawsiye ederim..bende kendi çalıştığım medikal firmasından bebek olucak die özellikle almıştım..
walla canım bizde war maalesef öle adet ankaralıyız bende bilmioudum anneme oda takımı alcaz dedimm hayır sakın almayın biz alcaz dedi.bizde ilk bebeği anne tarafı beşiğini felan yaparmışş ama kayınpederimde alıcak yanii
kızlar çok özledim bugün walla sizi bugün ilk iş günümdü...giremedim nete hepinizi çok özledimmmmkızımda özledii bu arada dün duşa grdim bi çıktım göbeğim resmen esnedi acayip şişti yaa eşim dio naptın yaa walla nasıl oldu anlamadım bildiğiniz şişti birden bire normalde benim göbeğim daha çıkmadı die dert yanmıştım burdaa hergünmü girsem acaba duşa
kurbaneeeeeee
kurbaneeeeeeeee
lee le le le le lee lee
kurbaneeeeeeeeee
Kızlar birşey sorcam ..
İnternetten alışveriş yapıyorumda hediye çeki kazanmam için birşeyler daha almam lazımda gözüme bu çarptı..
Medisana 77030 FTC Digital Kalem Tip Termometre,Kalem Tip Ateş Ölçerler,Medisana - Medikal Hepsi - Sağlık ve Medikal Ürünlerini Ucuza Bulabileceğiniz Adres
Tatlım hayırlı olsun yeni işin, nasıl geçti ?
Benimde nasıl olduğunu anlamadan büyüdü karnım, öyle aniden şişiveriyor işte
kız burdamısın seeniiydi canım çağrı merkezindeyim türksatın insanları arayıp kampanya hakkında bilgi verioum öle rahatımm çiftlikte işyerim ...patronum hamile olduğumu bilmio kimseye sölemeyin sıırr zaten oda geçici eleman olarak aldı ama sölemedim iştee bende çıkcam zaten 2 ay sonra .....oğluşun nasıllll
Kızlar birşey sorcam ..
Ohh süpermiş canım ya, hem sıkılmamış olursun.Ama karnın 1 ay içinde saklayamayacağın hale gelecek söyleyeyim
Oğluşum çok iyi teyzesi, tekmeleriyle hissettiriyor bunu[
oyy miniğim benimm kızlar yesin onun pipisinii
ya kızlar bişey sorcam benim beyazımsı akıntım oluo bide vajinamda böle saniyelik batmalar oluo sancı gibi..ya doktorada söledim test te yaptı önemli bir şey yok rahim büyüyor dedi ama içim rahat deil sizde de oluomu:26:
teyyyyyyyyyy teyyyyyyyyhahahahahaha
nasıl besliyeceğim ben bu bebeği ne yiyip içsem acabakızlar yaa.... Aksamdan beri okumadığım site arayıp sormadığım kimse kalmadı herkez kilosu az diyor 18+2 enaz 220 - 230gr olması lazımmış biz 190 gr ız.dr normal desede çok canım sıkıldı şimdiden böyle olursa 9 ay nasıl geçer diyede düşünüyorum kendime kızıyorum takmamaya çalışıyorum ama elimde degil zaten bastan beri 1 hafta geriden geliyoruz aslında 19+ 2 olmamız lazım.offffff
nasıl besliyeceğim ben bu bebeği ne yiyip içsem acaba
Kızlar yaa.... Aksamdan beri okumadığım site arayıp sormadığım kimse kalmadı herkez kilosu az diyor 18+2 enaz 220 - 230gr olması lazımmış biz 190 gr ız.dr normal desede çok canım sıkıldı şimdiden böyle olursa 9 ay nasıl geçer diyede düşünüyorum kendime kızıyorum takmamaya çalışıyorum ama elimde degil zaten bastan beri 1 hafta geriden geliyoruz aslında 19+ 2 olmamız lazım.offffff
Eki Görüntüle 258825 Eki Görüntüle 258827
Bblau bence erken değil yavaş yavaş anca alırız
hem büyük bi alışverişini yapmış olduk bebişimizin
biz Quinny Zapp Extra ve Maxi Cosi Cabriofix aldık
katlandığında araba çok küçük oluyo
eşim çok beğendi bu özelliğini arabamız çok büyük değil çünkü
aynı resimlerdeki gibi kırmızı aldım çok hoşuma gitti
Kızlar aranızda kastamonuda olan varmıı
Yok kız sen beni unuttun asıl
Hayatımda hiç haliç hospitale gitmediğim gibi, ataşehirde oturuyorum ben, doktora karşıya hiç geçmedim.
Ben muayenehaneye gidiyorum hatta hastaneye gitmiyorum kontrole yani değil haliç hospital hiçbi hospitale gitmiyorum
kızzz ben seni elefera yla karıştırdım galiba
zaten hep karıştırıyorum sizi
ya kızlar bişey sorcam benim beyazımsı akıntım oluo bide vajinamda böle saniyelik batmalar oluo sancı gibi..ya doktorada söledim test te yaptı önemli bir şey yok rahim büyüyor dedi ama içim rahat deil sizde de oluomu:26:
bendede oluyor canım bir de iki gündür adet sancısı gibi sancım oluyor nedense
merhaba kızlar,
bugün çok yoğundu7 saat derse girdik, sonra alışverişe gittik, eve geldik yemek yaptık, ortalığı toparladık, ve bu saat oldu...
yeni öğrencilerle tanıştık, eski öğrenciler oğlumu öğrenince çok sevindiler, karnımı sevdiler, isim için öneriler verdiler
yorucu ama güzel bir gündü. ama hep çok acıktık, sanırım evde sıksık yemeye alışmışız...
sizler nasılsınız? herşey yolundadır umarım
hoşgeldin canım oyy ne güzel yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?