2012 Şubat Anneleri

evet canım ben aldım o ürünü çok memnunum odanın dahil olmak üzere makat ve baş bölgesinden okutmayla ölçüm yapıo çok güzel bir ürün tawsiye ederim..bende kendi çalıştığım medikal firmasından bebek olucak die özellikle almıştım..

walla canım bizde war maalesef öle adet ankaralıyız bende bilmioudum anneme oda takımı alcaz dedimm hayır sakın almayın biz alcaz dedi.bizde ilk bebeği anne tarafı beşiğini felan yaparmışş ama kayınpederimde alıcak yanii

kızlar çok özledim bugün walla sizi bugün ilk iş günümdü...giremedim nete hepinizi çok özledimmmm kızımda özledii bu arada dün duşa grdim bi çıktım göbeğim resmen esnedi acayip şişti yaa eşim dio naptın yaa walla nasıl oldu anlamadım bildiğiniz şişti birden bire normalde benim göbeğim daha çıkmadı die dert yanmıştım burdaa hergünmü girsem acaba duşa

Tatlım hayırlı olsun yeni işin, nasıl geçti ?
Benimde nasıl olduğunu anlamadan büyüdü karnım, öyle aniden şişiveriyor işte

Tatlım hayırlı olsun yeni işin, nasıl geçti ?
Benimde nasıl olduğunu anlamadan büyüdü karnım, öyle aniden şişiveriyor işte

kız burdamısın seen iiydi canım çağrı merkezindeyim türksatın insanları arayıp kampanya hakkında bilgi verioum öle rahatımm çiftlikte işyerim ...patronum hamile olduğumu bilmio kimseye sölemeyin sıırr zaten oda geçici eleman olarak aldı ama sölemedim iştee bende çıkcam zaten 2 ay sonra .....oğluşun nasıllll

Ohh süpermiş canım ya, hem sıkılmamış olursun.Ama karnın 1 ay içinde saklayamayacağın hale gelecek söyleyeyim
Oğluşum çok iyi teyzesi, tekmeleriyle hissettiriyor bunu

ya kızlar bişey sorcam benim beyazımsı akıntım oluo bide vajinamda böle saniyelik batmalar oluo sancı gibi..ya doktorada söledim test te yaptı önemli bir şey yok rahim büyüyor dedi ama içim rahat deil sizde de oluomu:26:

merhaba kızlar,

bugün çok yoğundu 7 saat derse girdik, sonra alışverişe gittik, eve geldik yemek yaptık, ortalığı toparladık, ve bu saat oldu...

yeni öğrencilerle tanıştık, eski öğrenciler oğlumu öğrenince çok sevindiler, karnımı sevdiler, isim için öneriler verdiler
yorucu ama güzel bir gündü. ama hep çok acıktık, sanırım evde sıksık yemeye alışmışız...
sizler nasılsınız? herşey yolundadır umarım

teyyyyyyyyyy teyyyyyyyy hahahahahaha

annesi kurban olsun ona seda sayan gibi oglunu yere goge sıgdıramadan sevıyor ya bizde öylemi olcaz acaba ama bır hareketıne bu kadar sevınıyorsak kölesi olcaz sanırım

bu arada az önce babasıda tekmesını gordu oglumun sok oldu ayy canım nasıl sevındı oglundan ılk hareketı gordu ınsallah bereketınıde gorur

Kızlar yaa.... Aksamdan beri okumadığım site arayıp sormadığım kimse kalmadı herkez kilosu az diyor 18+2 enaz 220 - 230gr olması lazımmış biz 190 gr ız.dr normal desede çok canım sıkıldı şimdiden böyle olursa 9 ay nasıl geçer diyede düşünüyorum kendime kızıyorum takmamaya çalışıyorum ama elimde degil zaten bastan beri 1 hafta geriden geliyoruz aslında 19+ 2 olmamız lazım.offffff

nasıl besliyeceğim ben bu bebeği ne yiyip içsem acaba

hurma ye canım gelısımıne faydalıymıs ıns sevıyorsundur

Güle güle kullanın cicişlerinizi. :87: Biz de alışverişe arabadan başlıyacağız, bir süredir araştırıyorum. Bu üründe ve buna benzer başka markaların bir kaç ürününde de, modelini çok beğenmeme rağmen aklıma takılan birşey var. Bu modellerin tam olarak yatamıyor olması çocuğu rahatsız ediyor mudur acaba? Rahatsız olup olmaması yanında omurgası ile ilgili bir sorun olur mu diye merak ediyorum. Çok mu pimpirikliyim bilmiyorum ama ilk bebiş acemiliği sanırım İnternet üzerinden çok araştırdım ama bu konuda olumlu ya da olumsuz birşeye ulaşamadım. Kullanan tanıdıkların var mı acaba, memnunlar mı ki???

günaydın kızlarrrrr

dün akşam dr gittik yaşlı bir adamdı ikiz olunca zor oluyor ikisi birbirine karışıyor bakarken
adamcağız çok uğraştı
çok şükür ikiside sağlıklıydı kalp atışlarını dinletti
normalde ben cumartesi sabahları erkenden gidiyorum doktora eşimi beklemiyorum
eşim çok duygulandı çok tuhaf oldu dün akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…