2012 Şubat Anneleri

Ben demiştim demeyi hiç sevmiyorum aslında..
Ama ben demiştim...
Herkes aksini idda ederken
İyimser konuşmalar yaparken
Yüreğim hiç inanmamıştı eşine...

Öncelikle büyük geçmiş olsun adese...
Yazdıklarını dehşet içinde okudum...
Sen yazalı 3 koca gün geçmiş..
Sen biz bebeklerimizden
Mutlu eş konuşmalarımızla sayfalar doldururken
Kim bilir ne haldeydin?
Nasıl okudun kuzum sayfaları?

Okulunda ilk günüydü dün...
Nasılsın canım?
Yıkma hemen kendini
Güçlü ol...
Unutma ki altın bir bileziğin var senin!!!
Mesleğin!!!

Ben aldatma konusunda arkadaşlarla aynı düşünmüyorum...
Kesin kurallarım vardır benim...
Evlenmeden önce konuştuğum..
Asla af olmaz bizim kitabımızda..
Biri birinden vazgeçtiğinde
Bunu ona kırma pahasına anlatacak
Ama asla aldatmayacak...
Birbirimizin soyadını taşırken asla!!!

YAzdıkların arasında yazdığın bir cümle ilgimi çekti..
Kırmızıyla yazdım..
Beni artık sevmediğini düşünüyormuş
Demişsin?
Bu ne demek?

Bunun açıklaması nedir?
Ben takıldım kaldım gülüm?

Bu aldatmak için eşlere verilen bir ruhsat mı?

KAdının işveli konuşması belki tabiatındandı gülüm...
Ama 2. kadına bu denli yüklenmeyi ben doğru bulmuyorum...
Erkek hiç mi suçlu değil?
2 tane dünya güzeli kzıı varken..
Eşi o değerli eşi
HAmileyken...
Ona bunu reva gören erkek....
Söyleyin suçlu değil mi?

Erkek buna ruhsat verir...
Kadının mayasıyla ilgili bir durumdur bu...
Mayası ekşiyse kimse düzeltemez o kadını...
Yahut erkeği....

Ben ne yapacağım demişsin ya?
Herkes bişeyler yazmış...
Herkes ayrılma demiş...
Hamileyken yapma demiş...

Ben farklı düşünüyorum...
Ne kadar hamile de olsam...
4 çocuklu bir bayanda olsam...
Eşim beni aldatacak olsa....
Bu iş kesinlikle biterdi...

Allaha şükür geleceğimi devam ettirebilecek
Altın bir bileziğim var benim...

Benim için fiziksel aldatma ve diğer türlü aldatma aynıdır...
Bir telefon konuşması....
Cinsel içerikli...
Aldatma değil de ne?
Benim gururum nerde ya?
Çocuklarım?
Onların yüzüne nasıl bakmayı düşünür sonra?
Ya bana?
Nasıl koynuna alır beni?
Nasıl sarar Allah aşkına?

Başka bir şehirde yaşaması...
Hatta yurtdışında yaşaması...
Yüreğimdeki deunu yangını söndürür mü?
Senin bilmem adese...
Ama beni söndüremezdi...

Fiili aldatma yokmuş...
Bu nasıl bir bahane...!!!!
Aldatmanın türü mü olurmuş Allah aşkına!!!

Doğuma garip girmek demişsin...
Canım bana göre güçlü ve kişilikli bir giriş olurdu seninki...

Ben asla af etmezdim onu biliyorum..
Bu alemde erkekte kadında eşit...
Kuran da da eşit..
Cezası zinanın belli...
Aldatmanın türü olmaz...
Helalın varken hele!!!
Harama el uzatmak...

kan tahililleri ilişkiden 48 saat sonra çıkıyor diye duydum ben
yanlışmıyım kızzzz

Yumurtlama tarihinden en az 10 gün kadar geçmesi lazım.
Beklenen regle 3-4 gün kala o da en erken, şanslıysan...
Genellikle beklenen regl günü çıkıyor....O da sınır değerlerde genellikle...

Günaydınlaaarrrr…. Günaydın hemşire…Nassın?

günaydın petibörüm... iyiyim gibi uykum var sadece.

bu arada muhtemelen o kitabı sende çok beğeneceksin bence hemen okumalısın. hatta burdan herkese tavsiye ediyorum kızlar alın okuyun ve şuanki hayatınızda şükredecek çok şey olduğunun farkına varın...

Ohh bee bugün ara kontrole gittim ve bebeğimin cinsiyetini bu doktora da sordum ama vicdansız şirine öyle bir bağdaş kurup bacak bacak üstüne attı ki göstermedi bir türlü,Bebeğimin bu kadar rahat şekilde içimde olduğunu görmek beni o kadar mutlu etti ki anlatamam Darısı herkesin başına.Bir de taşınmama 3-4 gün kala bugün keşfettiğim doktora o kadar hayran kaldım ki burda kalsaydım kesın doktorumu degıstırırdım .Çok ilgili ve tatlı bir kadındı .Teşekkürler doktor hanım içimiz kuş gibi kanatlandı sayenizde..

hımmm:44:
olsun en azından şikayetlerin sebebinide öğrenmiş olcaksın..
o saat geçmek bilmez zaten:18::18::18:
inşallah herşey yolundadır minnoşunda gösterir inşallah

cok sağol canım inşallah gösterirde annesinide meraktan kurtarır.

bende severim beni etkileyen kitapları ama bu yaz böle histerik,melankolik dolandığım için sophıe ii geldi bana :) uçurtma avcısını aldım ama henüz baslamadım umarım bin muhtesem güneş kadar güzeldir.öneriler için saol

İlişkiden 48 saat sonra çıkan gebelik tahlili nerde kız,Var mı öyle bi dünya

ben adet tarihimden 8 gün önce kana baktırmıstım ama cıkmamıstı.adet olmam gereken gün cıkmıstı kanda.

Rabbim gönlüne göre versin tatlım..
Adet tarihine daha varmış ama, hemen ümitlenme çünkü daha yeni başlamışsınız korunmamamya..
Tabiki kısmet belkide hamilesindir de..
Benimde adet tarihim gelmişti ama ben olmamıştım ve bir haafta gibi bir süre geçtikten sonra idrar testi yapmıştım ama bu süre içerisinde belim ve göğüslerim çok kötü ağrıyordu..

Evet evet kesinlikle Bin Muhteşem Güneş harika bir kitap. Beni de çok etkilemişti. Ben ilk Uçurtma Avcısını okudum. O da çok güzel. Ondan sonra zaten yazarın adıyla takip edip Bin Muhteşem Güneş'i okudum.

2 gündür göğüs uçlarım sızlıyr kasınıyor bide rengi koyulasmıstı nokta nokta sivicelenme vardı kahverengi leke normal değil sanırım bende daha önce böle gelmemıstı hiç belim kopuyor kafam karıstı bir yandan da calıısyorum of ne yapıcam ben

günaydın güzel anneler..
bebişlere alışverişler başlamış, arabalar alınmış..
benim bebek arabasında kafam karışık kızlar ya..
şimdi şubat ta doğum yapıcaz. hava soğuk bebişler ortalama 2 ay evde olucaklar..
araba o yüzden erken değil mi? nisan, mayıs gibi almak daha mantıklı değil mi?
kafam karıştı :26: :26:

oyyyy ama ne yapalım renkli ultrason için ben randevu aldım 12 ekime 20-22.haftalar arasında yapılıyor eğer gideceksen bilgin olsun cnm ben avrasya hospitala devam etmeye karar verdim çapa özeli bırakıyorum suratsız zeynepi çekemiycem
kızlar ben grip oluyorum galiba
hapşırıyorum burnum akıyor
sesim tuhaflaştı herkes hastamısın diyor
ne yapsam iş yerinde yaa ilerlemesin diye
geçmiş olsun cnm ıhlamurun içine bal koy şeker yerine iç bişeyin kalmaz bitki çaylarından ıhlamur ve papaya içebiliyoruz
Kızlar yorumlarınız benim için gercekten çok önemli okuyun lütfen :2:

cnm benim 1 hafta kalmış adetine ben idrar testinde adetime 4 gün varken pozitifi yakaladım kan testinde hayli hayli çıkıyo içinde kalmasın git yaptır ben kefilim adet günümde 411,47 bhcg çıkmıştı 5in üstü pozitif sayılıyor2günde bir 2 kat artıyo bu değer yani 1 hafta önce baktırsaydım değerim 30-40larda olacaktı bhcg yani yine pozitif olduğu çıkacaktı hiç endişe etme doğru bir hastaneye 2 saat içinde veriyolar sonucu devlet ve araştırma hastaneleri sağlık ocaklarıda 2gün sonra veriyo sonucu ücretsiz

canım kusura bakma ya. ben de şimdi okudum da öğrendim ve şoktayım. hiç konuşulmadı benim de eskiyi okumak gibi bi adetım olmadığı için okumadım haberim de olmadı.

bu konuda ayşebaharın dedıklerının tamamının arkasındayım. fiiili aldatma kısmına da ayrıca güldüm. ha o halde bizde eşlerimizle sevişi,rken brad pitleri düşleyelim? olmadı daha başka başka birilerini? bu aldatma değil yani he mi? bedenin o işi onunla yaparken beynini de o işe vermıyorsan ve sadece ona ait hayaller kurmuyorsa bu aldatma değil midir?

şoktayım ya her yazılan satır taradı arka arkaya resmen kalbimi.

kızlarr hepiniz Allaha emanet olun.benim için dua edermisiniz.umarım ii haberlerle döneriz ...görüşmek üzere

sana katılıyorum ben doğumdan sonraya bıraktım o işi o sebepten hem içime sinen bişi alırım hemde belki annene babanne alcak getircek bekleyelim görelim acelesi yok daha
merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum dün cinsiyetimiz belli oldu paylaşmak istedim kızım geliyo....

gözün aydın güselim allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

günaydın hanımlar, benim de maalesef bir sorunum var, dişime dolgu yaptırdım, üzerinden 6 gün geçti hala ağrıyor, derin bir çürükmüş. diş hekimi antibiyotik
verdi ben de doktoruma sordum, kullanabilirsin dedi ama bu ağrının geçmemesi normal mi? önceki dolgu deneyimlerinizi hatırlayanınız varsa, yazabilir misiniz?

İnşallah canım darısı bizlere..
Dört gözle fotoğraflarını bekliyorum yiğenciğimin..
Elime geçince sizlerlede paylaşırım yakuşukluluğu..

Bekliyoruz minnoşun fotoları Allah nazardan saklasın maşallah şimdiden

Sorma ben de zor kalktım bu sabah
Ben de kitap yorumlarını okuyordum, alıcam alıcam merak ettim. Çok dağılmam ama dimi bu aralar menopoz teyzeler farksız psikolojim zira

ben adet tarihimden 8 gün önce kana baktırmıstım ama cıkmamıstı.adet olmam gereken gün cıkmıstı kanda.

Evet adet tarihinden 8 gün önce imkansız gibi bir şey. Benim son zaman adetlerim düzensizdi ama tahminen adeti 1-2 gün geçtiğinde idrar testinde ve 2-3 gün geçtiğinde de kanda çıkmıştı.
Belirtilere fazla takılmamak lazım, belirtiler adet gecikmesinden sonra belirginleşiyor çünkü daha çok ben bunu hamilelikten sonra anladım…

merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum dün cinsiyetimiz belli oldu paylaşmak istedim kızım geliyo....

Gözün aydın canım maşallah kızına

Ayşecim;
Adesenin yazdıklarını okuduğumda senin şu an yazdıklarını yazmak istedim, ama yazamadım.
Bende senin gibi düşünüyorum..

adese nin yazıklarını görmemiştim
ayşebahar sayende hepsini okudum ve okurken karnıma ağrılar girdi çok üzüldüm şok oldum
allah bildiği gibi yapsın böyle erkekleri
böyle şeyleri okuyunca erkeklere güvenmemek gerektiğini devamlı didiklemek gerektiğini düşünüyorum
çok üzüldüm adese allah yardımcın olsun
ama bende ayşebahar gibi düşünüyorum ne beni ne çocuklarını asla göremezdi
ama işin içinde olan sensin canım vereceğin karar çok önemli çok iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…