- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.121
günaydın güzel anneler..
bebişlere alışverişler başlamış, arabalar alınmış..
benim bebek arabasında kafam karışık kızlar ya..
şimdi şubat ta doğum yapıcaz. hava soğuk bebişler ortalama 2 ay evde olucaklar..
araba o yüzden erken değil mi? nisan, mayıs gibi almak daha mantıklı değil mi?
kafam karıştı :26: :26:
adese nin yazıklarını görmemiştim
ayşebahar sayende hepsini okudum ve okurken karnıma ağrılar girdi çok üzüldüm şok oldum
allah bildiği gibi yapsın böyle erkekleri
böyle şeyleri okuyunca erkeklere güvenmemek gerektiğini devamlı didiklemek gerektiğini düşünüyorum
çok üzüldüm adese allah yardımcın olsun
ama bende ayşebahar gibi düşünüyorum ne beni ne çocuklarını asla göremezdi
ama işin içinde olan sensin canım vereceğin karar çok önemli çok iyi düşün
Bende adesenin yazdıklarını okuduğum akşam eve gittim sanki eşim yapmış gibi adama ters ters davrandım. Şaşırdı garibim..
Panna - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
Kızlar büyük ihtimalle bu takımı alcam oğluşuma inşalalh. Sizce nasıl..
halı ve perdesininde şekil kulanırım diye düşündüm..
hadi bana fikir verin..
ya şu beğen butonunu niye kaldırmışlar ki yaaa
Panna - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
Kızlar büyük ihtimalle bu takımı alcam oğluşuma inşalalh. Sizce nasıl..
halı ve perdesininde şekil kulanırım diye düşündüm..
hadi bana fikir verin..
merhaba kızlar
doktordan geliyorum renkli ultrasonu sordum bebek için riskli sadece bir problem varsa gebelikte ozaman yapılıyor dediler bende korktum.gerçekten bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim neyapmalıyız?
tek kelime ile mükemmel sade ama güsel tasarım hem yarın bigün kızında olsa kullanabilirsin süpermiş hemen siteyi incelemem lazımm
ben ilk kez duyuyorum riskli olduğunu
bende ilkkez duydum korktum ve moralim bozuldu
bende riskli olduğunu bilmiyorum ama :26:
bebek te sorun varsa doktorun istediğini biliyorum..:44:
yok be cnm benim eşim bizzat doktora sordu mormal ultrasonla aynı sistem ses dalgalarıyla çalışan bir alet dedi fakat ekrana yansıma olayı farklı zararlı olsa biz doktorlar bunları nie tavsiye edelim dedi.senin doktor üşengeçliğinden demiş olabilir yada hastanede yoksa başka bir yere yönlendirmemek için yapmış olabilir??? ben şahsen hastanede olmamasına ragmen gidecem dedimmerhaba kızlar
doktordan geliyorum renkli ultrasonu sordum bebek için riskli sadece bir problem varsa gebelikte ozaman yapılıyor dediler bende korktum.gerçekten bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim neyapmalıyız?
canım incele güzel bir marka.. Bana kaliteli geldi..
ben bebek odasında çok şekil olunca boyama yaptıkları için sağlıklı bulmuyorum. bide bu takımda çekmeceleride kolay açamaz diye düşünüyorum.
ADESE;
şu an sana diyeceğimiz bütün kelimelerin kifayetsiz, bütün teselli cümlelerinin anlamsız geleceğini biliyorum. burda durup "saçmalama ayrılmak da neymiş, hamileyken olur öyle şeyler erkeğin gözü kayar. hem bak tam aldatma bile değil, sadece sanal alemde konuşmuşlar" falan da demeyeceğim. özür dilerim. ha keşke diyebilsem, keşke hayata bu kadar hümanist polyanna tadında bakabilsem. değilim ama.
hayatta hep "benim için hayati önem taşıyan konularda karşımdakini affetmemeyi" yeğliyorum ben. çünkü hayattan aldığım dersler sonucu, ne zaman beni çok yaralayan, beni üzen gerçekten kalbime sancı veren olayların ardından muhatabbını affetsem biliyorum ki o, bi dahaki zamanda bambaşka bi konuyla yine karşıma gelecek. yaşadım bilirim.
bi kere affedilen hep affedileceğini sanar bana göre. o yüzden de affeden affettikçe hata yapmaktan da çekinmez. o na göre örerim duvarlarımı. güveni sağlamak yıllar alıyor çünkü yıkmak ise anında.
sana boşan da demiyeceğim çünkü bu belki de en son burdakilere düşen bi yorum. hakkında hayırlısını versin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?