2012 Şubat Anneleri

Bende doğumdan önce araba ve oto koltuğunu almak istiyorum. Sonra onla uğraşmıyayım istiyorum..

Bende adesenin yazdıklarını okuduğum akşam eve gittim sanki eşim yapmış gibi adama ters ters davrandım. Şaşırdı garibim..

Bende adesenin yazdıklarını okuduğum akşam eve gittim sanki eşim yapmış gibi adama ters ters davrandım. Şaşırdı garibim..

insan etkileniyor ister istemez
çok üzüldüm ben yaa kız bir de hamile çok duygusal dönemde
ya küfür etmek geliyor içimden ama neyseee
herhalde haftasonu yazdı ben görmediğime göre

ADESE;
şu an sana diyeceğimiz bütün kelimelerin kifayetsiz, bütün teselli cümlelerinin anlamsız geleceğini biliyorum. burda durup "saçmalama ayrılmak da neymiş, hamileyken olur öyle şeyler erkeğin gözü kayar. hem bak tam aldatma bile değil, sadece sanal alemde konuşmuşlar" falan da demeyeceğim. özür dilerim. ha keşke diyebilsem, keşke hayata bu kadar hümanist polyanna tadında bakabilsem. değilim ama.

hayatta hep "benim için hayati önem taşıyan konularda karşımdakini affetmemeyi" yeğliyorum ben. çünkü hayattan aldığım dersler sonucu, ne zaman beni çok yaralayan, beni üzen gerçekten kalbime sancı veren olayların ardından muhatabbını affetsem biliyorum ki o, bi dahaki zamanda bambaşka bi konuyla yine karşıma gelecek. yaşadım bilirim.

bi kere affedilen hep affedileceğini sanar bana göre. o yüzden de affeden affettikçe hata yapmaktan da çekinmez. o na göre örerim duvarlarımı. güveni sağlamak yıllar alıyor çünkü yıkmak ise anında.

sana boşan da demiyeceğim çünkü bu belki de en son burdakilere düşen bi yorum. hakkında hayırlısını versin Rabbim.

[QUOTE=bennebileyim;20967489]Ohh bee bugün ara kontrole gittim ve bebeğimin cinsiyetini bu doktora da sordum ama vicdansız şirine öyle bir bağdaş kurup bacak bacak üstüne attı ki göstermedi bir türlü,Bebeğimin bu kadar rahat şekilde içimde olduğunu görmek beni o kadar mutlu etti ki anlatamam Darısı herkesin başına.Bir de taşınmama 3-4 gün kala bugün keşfettiğim doktora o kadar hayran kaldım ki burda kalsaydım kesın doktorumu degıstırırdım .Çok ilgili ve tatlı bir kadındı .Teşekkürler doktor hanım içimiz kuş gibi kanatlandı sayenizde..[/QUOTE]:2:

merhaba kızlar
doktordan geliyorum renkli ultrasonu sordum bebek için riskli sadece bir problem varsa gebelikte ozaman yapılıyor dediler bende korktum.gerçekten bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim neyapmalıyız?

tek kelime ile mükemmel sade ama güsel tasarım hem yarın bigün kızında olsa kullanabilirsin süpermiş hemen siteyi incelemem lazımm

canım incele güzel bir marka.. Bana kaliteli geldi..
ben bebek odasında çok şekil olunca boyama yaptıkları için sağlıklı bulmuyorum. bide bu takımda çekmeceleride kolay açamaz diye düşünüyorum.

merhaba kızlar
doktordan geliyorum renkli ultrasonu sordum bebek için riskli sadece bir problem varsa gebelikte ozaman yapılıyor dediler bende korktum.gerçekten bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim neyapmalıyız?
yok be cnm benim eşim bizzat doktora sordu mormal ultrasonla aynı sistem ses dalgalarıyla çalışan bir alet dedi fakat ekrana yansıma olayı farklı zararlı olsa biz doktorlar bunları nie tavsiye edelim dedi.senin doktor üşengeçliğinden demiş olabilir yada hastanede yoksa başka bir yere yönlendirmemek için yapmış olabilir??? ben şahsen hastanede olmamasına ragmen gidecem dedim
canım incele güzel bir marka.. Bana kaliteli geldi..
ben bebek odasında çok şekil olunca boyama yaptıkları için sağlıklı bulmuyorum. bide bu takımda çekmeceleride kolay açamaz diye düşünüyorum.

süpermiş imalat yeride eski çalıştığım memleket izmir torbalı sağlam mal yapar orası burda maskoda varmış not ettim adresi anacığım gelsin orayada bakarız benimde 3 takım hoşuma gitti bobo,julian,sailor

Ben de aşağı yukarı aynı fikirdeyim…Adese ilk aldatıldığını öğrendiğini söylediğinde de zor bir durum ve en iyisini sen bileceksin demiştim.
Pek yoruma girmemiştim.
Oturduğum yerden ahkam kesmek istemiyorum tecrübe etmediğim bir olay hakkında. Rabbim vermesin de öyle tecrübe evlerden ırak,Allah göstermesin…
Bekara hanım boşamak kolay gelir derler.
Boşan, yık at demek en son buradakilere düşer diye düşünüyorum ben de aynen senin gibi.
İnşallah en hayırlısına karar verir kendi hakkında adese.
Şahsım adına, biz dertleşmek istediğinde burada olmalıyız diye düşündüğümden, zaten olayın vehametinin farkında olan adeseyi olumsuz yorumlarla daha da üzmek gereksiz kanaatindeyim.
12 senelik evli, belli kültür ve bilinç düzeyinin üzerinde bir kadın o, elbette olayın her ince ayrıntısını da verdiği karar sonucunda gelecekte kendisini ne beklediğini de kestiriyordur.
Tekrar hatırlatmak, kendi hayatımızdan örneklemek yersiz, sadece dinlemeli,destek olmalıyız, bu konu olumlu/olumsuz fikir vermek için hem çok mahrem hem de çok hassas. Bence tabii.

renkli ultrason derken 22. haftada yapılan ultrasonsa; bizim iş yerindeki hamile arkadaşlar yaptırdı. bir risk söz konusu olmadığı halde yaptırdılar. ultrasonda bebeğin iç organlarına bakıp tarama yapıyorlarmış, herhangi birşey var mı yok mu diye kontrol amaçlı. korkulacak birşey yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…