- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.141
yok be cnm benim eşim bizzat doktora sordu mormal ultrasonla aynı sistem ses dalgalarıyla çalışan bir alet dedi fakat ekrana yansıma olayı farklı zararlı olsa biz doktorlar bunları nie tavsiye edelim dedi.senin doktor üşengeçliğinden demiş olabilir yada hastanede yoksa başka bir yere yönlendirmemek için yapmış olabilir??? ben şahsen hastanede olmamasına ragmen gidecem dedim
süpermiş imalat yeride eski çalıştığım memleket izmir torbalı sağlam mal yapar orası burda maskoda varmış not ettim adresi anacığım gelsin orayada bakarız benimde 3 takım hoşuma gitti bobo,julian,sailor
Gunaydın hanımlar
İyi kaynatmıssınız dunden beri nasılsınız bakalımm?
canım kusura bakma ya. ben de şimdi okudum da öğrendim ve şoktayım. hiç konuşulmadı benim de eskiyi okumak gibi bi adetım olmadığı için okumadım haberim de olmadı.
bu konuda ayşebaharın dedıklerının tamamının arkasındayım. fiiili aldatma kısmına da ayrıca güldüm. ha o halde bizde eşlerimizle sevişi,rken brad pitleri düşleyelim? olmadı daha başka başka birilerini? bu aldatma değil yani he mi? bedenin o işi onunla yaparken beynini de o işe vermıyorsan ve sadece ona ait hayaller kurmuyorsa bu aldatma değil midir?
şoktayım ya her yazılan satır taradı arka arkaya resmen kalbimi.
Ayşecim;
Adesenin yazdıklarını okuduğumda senin şu an yazdıklarını yazmak istedim, ama yazamadım.
Bende senin gibi düşünüyorum..
adese nin yazıklarını görmemiştim
ayşebahar sayende hepsini okudum ve okurken karnıma ağrılar girdi çok üzüldüm şok oldum
allah bildiği gibi yapsın böyle erkekleri
böyle şeyleri okuyunca erkeklere güvenmemek gerektiğini devamlı didiklemek gerektiğini düşünüyorum
çok üzüldüm adese allah yardımcın olsun
ama bende ayşebahar gibi düşünüyorum ne beni ne çocuklarını asla göremezdi
ama işin içinde olan sensin canım vereceğin karar çok önemli çok iyi düşün
Bende adesenin yazdıklarını okuduğum akşam eve gittim sanki eşim yapmış gibi adama ters ters davrandım. Şaşırdı garibim..
günaydın pıtırcık biz iyiyiz ya sen nasılsın?Gunaydın hanımlar
Boboda çok güzel bir takım onuda çok beğenmiştim.. O biraz daha fiyatlı..
Ben de aşağı yukarı aynı fikirdeyim…Adese ilk aldatıldığını öğrendiğini söylediğinde de zor bir durum ve en iyisini sen bileceksin demiştim.
Pek yoruma girmemiştim.
Oturduğum yerden ahkam kesmek istemiyorum tecrübe etmediğim bir olay hakkında. Rabbim vermesin de öyle tecrübe evlerden ırak,Allah göstermesin…
Bekara hanım boşamak kolay gelir derler.
Boşan, yık at demek en son buradakilere düşer diye düşünüyorum ben de aynen senin gibi.
İnşallah en hayırlısına karar verir kendi hakkında adese.
Şahsım adına, biz dertleşmek istediğinde burada olmalıyız diye düşündüğümden, zaten olayın vehametinin farkında olan adeseyi olumsuz yorumlarla daha da üzmek gereksiz kanaatindeyim.
12 senelik evli, belli kültür ve bilinç düzeyinin üzerinde bir kadın o, elbette olayın her ince ayrıntısını da verdiği karar sonucunda gelecekte kendisini ne beklediğini de kestiriyordur.
Tekrar hatırlatmak, kendi hayatımızdan örneklemek yersiz, sadece dinlemeli,destek olmalıyız, bu konu olumlu/olumsuz fikir vermek için hem çok mahrem hem de çok hassas. Bence tabii.
Günaydın canım, bizden iyilik sen nasıl oldun azcık düzeldimi moraller?
Gunaydın hanımlar
Ben hala sabahki konuları okuyamadım..
Adesenin halini düşündükçe daha da üzülüyorum..
Aldatmanın türü olmadığını düşünüyorum...
Aldatma aldatmadır ötesi yoktur..
Canım çocuklar konusunda farklı düşünüyorum..
Allah korusun böyle bir olay başıma gelseydi..
Çocuklar bu işe karışmazdı..
Onlar bizim çünkü...
Yıllar sonra haklıyken haksız duruma düşmek istemezdim..
canım benim fikrim bu doğru yada yanlış
o öyle bir karar verdiyse hiç birimizi görmeyi haketmiyordur
çocuğunu düşünen insan böyle yapmaz bence
neyse derin konular girmeyelim bencede
bblau nun dediği gibi dışardan konuşmak kolay oluyor
seni bu yüzden seviyorum hemşire. burdan "ayyyyy ben olsam hemen boşarım" ya da "ayyy kaç çocugun var şekerim bence bıraz daha düşün hem adam özr dılemiş bı kez olsun affet" dıye ahkam kesemem çünkü başıma gelmedi. kesemem çünkü ben adese de değilim. başıma gelmeyen bi olay için de şu an sağlıklı düşünüp yorum yapamam gibi geliyor. ha ortada büyük çok büyük bi hata olduğu kesin o ayrı. zaten sanmıyorum ki adese de vereceği kararı bizden etkilenip versin :))
Hemen anlatma istiyorum sormusken,
Dun aksam cıktıktan sonra burdan gorumcemle esim geldi eve. Gorumcemin kocası dovmus kızı durduk yere..
Bu 1 degil 2 degil.. Her seferinde tutup geliyor buraya. Dun esim delirdi gidip oldurucem o adamı falan diye..
Zor durdurdum valla. Esimin gozu donmus ne beni ne cocugunu dusunuyo bacısının hıncını almaya gidiyodu!
Bir de onune gectim hayır gidemezsin dedim diye bana demez mi cekil seni de doverim diyeTabi sinirden soyledi bunu.
Neyse esim dısarı cıktı sonra arkadaslarının yanına gitti. Ben de yatmıstım 9 da uyuyakalmısım. Uyandıgımda esim yanıma gelmisti.
Ben dun siniri hic gecmez zannediyordum. Geldi sarıldı optu. Bebegi sordu nasıl diye dun gittim ya doktora
Dedim oglun ellerini kafasının arkasına koymus yatıyordu. Aynı sen dedi hayır aynı babası dedim rahatına duskun dedim
Sonra iceri gittik oturduk biraz daha. Gorumcem bizde kaldı suan yatıyolar ogluyla. Oyleeee yani biraz uzun oldu sanki
Ben de aşağı yukarı aynı fikirdeyim…Adese ilk aldatıldığını öğrendiğini söylediğinde de zor bir durum ve en iyisini sen bileceksin demiştim.
Pek yoruma girmemiştim.
Oturduğum yerden ahkam kesmek istemiyorum tecrübe etmediğim bir olay hakkında. Rabbim vermesin de öyle tecrübe evlerden ırak,Allah göstermesin…
Bekara hanım boşamak kolay gelir derler.
Boşan, yık at demek en son buradakilere düşer diye düşünüyorum ben de aynen senin gibi.
İnşallah en hayırlısına karar verir kendi hakkında adese.
Şahsım adına, biz dertleşmek istediğinde burada olmalıyız diye düşündüğümden, zaten olayın vehametinin farkında olan adeseyi olumsuz yorumlarla daha da üzmek gereksiz kanaatindeyim.
12 senelik evli, belli kültür ve bilinç düzeyinin üzerinde bir kadın o, elbette olayın her ince ayrıntısını da verdiği karar sonucunda gelecekte kendisini ne beklediğini de kestiriyordur.
Tekrar hatırlatmak, kendi hayatımızdan örneklemek yersiz, sadece dinlemeli,destek olmalıyız, bu konu olumlu/olumsuz fikir vermek için hem çok mahrem hem de çok hassas. Bence tabii.
Dun aksam cıktıktan sonra burdan gorumcemle esim geldi eve. Gorumcemin kocası dovmus kızı durduk yere..
Bu 1 degil 2 degil.. Her seferinde tutup geliyor buraya. Dun esim delirdi gidip oldurucem o adamı falan diye..
Zor durdurdum valla. Esimin gozu donmus ne beni ne cocugunu dusunuyo bacısının hıncını almaya gidiyodu!
Bir de onune gectim hayır gidemezsin dedim diye bana demez mi cekil seni de doverim diyeTabi sinirden soyledi bunu.
Neyse esim dısarı cıktı sonra arkadaslarının yanına gitti. Ben de yatmıstım 9 da uyuyakalmısım. Uyandıgımda esim yanıma gelmisti.
Ben dun siniri hic gecmez zannediyordum. Geldi sarıldı optu. Bebegi sordu nasıl diye dun gittim ya doktora
Dedim oglun ellerini kafasının arkasına koymus yatıyordu. Aynı sen dedi hayır aynı babası dedim rahatına duskun dedim
Sonra iceri gittik oturduk biraz daha. Gorumcem bizde kaldı suan yatıyolar ogluyla. Oyleeee yani biraz uzun oldu sanki
canım benim fikrim bu doğru yada yanlış
o öyle bir karar verdiyse hiç birimizi görmeyi haketmiyordur
çocuğunu düşünen insan böyle yapmaz bence
neyse derin konular girmeyelim bencede
bblau nun dediği gibi dışardan konuşmak kolay oluyor
ayyy yazık olmuş görümcene üzüldüm
ama senin adına sevindim bak ne güzel eşin sarılmış öpmüş
iyi ki gitmişsin
Kızkardeşini dövdü diye enişteyi paralamaya gidiyor, önüne geçince seni de döverim diyor
Şakacı
Senin abin var mı gelsin o da eşini dövsün, saadet zinciri gibi
Şakası bi yana aranızın düzelmesine sevindim, sen bu adamın inadını yara yara adam edicen kız
Bi bakmışın sen doktora gitmek istemicen o seni zorlıcak :)
canım eşinle aranın iyi olmasına sevindim..
görümcenede yazıkya Allah yardımcısı olsun..
Evet herkes farklı düşünüyor işte onu diyorum bende canım..
Çünkü biz insanız...
Farklı farklıyız...
Empati yaparak konuşmakla dışardan konuşmanın farklı şeyler olduğunu düşünüyorum mesela...
Bu arada gözümden kaçmadı...
Kızların oluyormuş...
HAyırlı olsun oyelkenim...
İçime doğmuştu kızlarının olacağı...
Kocaman 5 kişilik bir aile olacaksın farkındasın değil mi?
Ben düşündükçe heyecan yapıyorum...
YA sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?