2012 Şubat Anneleri

Boboda çok güzel bir takım onuda çok beğenmiştim.. O biraz daha fiyatlı..

Ben hala sabahki konuları okuyamadım..
Adesenin halini düşündükçe daha da üzülüyorum..
Aldatmanın türü olmadığını düşünüyorum...
Aldatma aldatmadır ötesi yoktur..

Ayşecim;
Adesenin yazdıklarını okuduğumda senin şu an yazdıklarını yazmak istedim, ama yazamadım.
Bende senin gibi düşünüyorum..

Canım çocuklar konusunda farklı düşünüyorum..
Allah korusun böyle bir olay başıma gelseydi..
Çocuklar bu işe karışmazdı..
Onlar bizim çünkü...

Yıllar sonra haklıyken haksız duruma düşmek istemezdim..

Bende adesenin yazdıklarını okuduğum akşam eve gittim sanki eşim yapmış gibi adama ters ters davrandım. Şaşırdı garibim..

Canım sende mi?
İnsan ne çok etkileniyor değil mi?
Empati bende yaparım...
İnşallah çok etkilenmem

Doppler riskli midir?
Teorik olarak bakıldığında doppler ultrasonografinin bölgesel sıcaklık artışı ve baloncuk oluşturma riski daha yüksektir. Bu nedenle yine teorik olarak bu incelemenin yarattığı risk normal ultrason incelemesine göre biraz daha yüksektir. Ancak hayvan deneylerinde uzun süre doppler uygulanması durumunda dokularda yaklaşık 2.5 °C'lik bir artış olabileceği gösterilmekle birlikte bu düzey bile insanlarda güvenlidir ve gebelikteki doppler incelemeleri bu kadar uzun sürmemektedir. Bugüne kadar insanlar üzerinde yapılan doppler incelemelerine bağlı olumsuz bir etki bildirilmemiştir.

seni bu yüzden seviyorum hemşire. burdan "ayyyyy ben olsam hemen boşarım" ya da "ayyy kaç çocugun var şekerim bence bıraz daha düşün hem adam özr dılemiş bı kez olsun affet" dıye ahkam kesemem çünkü başıma gelmedi. kesemem çünkü ben adese de değilim. başıma gelmeyen bi olay için de şu an sağlıklı düşünüp yorum yapamam gibi geliyor. ha ortada büyük çok büyük bi hata olduğu kesin o ayrı. zaten sanmıyorum ki adese de vereceği kararı bizden etkilenip versin :))

Yukarıdaki bilgilere bakılırsa benim doktorumun ultrason cihazı doppler (renkli) özellikli.
Çünkü birkaç kez kalp atışlarını aynı o linkteki resimde gösterilen şekilde dinledik, ekranda öyle göründü, birkaç kez de kan akımlarını kırmızı/mavi izlemişti.
Ama bugune kadar hiç o diğer renkli özelliğini açıp da göstermedi bana bebeği.
Demek ki normal usg'ye göre tercih etmiyor,yoksa gösterirdi herhalde.

Günaydın canım, bizden iyilik sen nasıl oldun azcık düzeldimi moraller?

Hemen anlatma istiyorum sormusken,

Dun aksam cıktıktan sonra burdan gorumcemle esim geldi eve. Gorumcemin kocası dovmus kızı durduk yere..

Bu 1 degil 2 degil.. Her seferinde tutup geliyor buraya. Dun esim delirdi gidip oldurucem o adamı falan diye..

Zor durdurdum valla. Esimin gozu donmus ne beni ne cocugunu dusunuyo bacısının hıncını almaya gidiyodu!

Bir de onune gectim hayır gidemezsin dedim diye bana demez mi cekil seni de doverim diye Tabi sinirden soyledi bunu.

Neyse esim dısarı cıktı sonra arkadaslarının yanına gitti. Ben de yatmıstım 9 da uyuyakalmısım. Uyandıgımda esim yanıma gelmisti.

Ben dun siniri hic gecmez zannediyordum. Geldi sarıldı optu. Bebegi sordu nasıl diye dun gittim ya doktora

Dedim oglun ellerini kafasının arkasına koymus yatıyordu. Aynı sen dedi hayır aynı babası dedim rahatına duskun dedim

Sonra iceri gittik oturduk biraz daha. Gorumcem bizde kaldı suan yatıyolar ogluyla. Oyleeee yani biraz uzun oldu sanki

Gunaydın hanımlar

İyi kaynatmıssınız dunden beri nasılsınız bakalımm?

GÜNAYDIN CANIM

Aynen hemşire.Yoksa ben sen miymişim

ayyy yazık olmuş görümcene üzüldüm
ama senin adına sevindim bak ne güzel eşin sarılmış öpmüş
iyi ki gitmişsin

Kim boşan dedi ki bblau...
Adese bana gece özel mesaj atıp fikrimi sormasaydı...
Geçmişi okumayacaktım belkide...

Zaten adese dertleşmek fikrimi merak ettiği için yazmış bana...
Ben bana yazıldığı için cevap verdim...

Ve evet aynen böyle düşünüyorum
YAzdığım gibi...
Aldatmanın şekli yoktur şemali yoktur...
Bekar da değilim karı boşayayım...
33 yaşındayım...
Öyle olaylar görüyorum ki bblau...
Şaşıp kalıyorum...

Olumlu ve olumsuz fikir vermek için burdayız...
Çünkü biz dostuz..
Ve fikrimizi belirterek yardımcı olabiliriz..

Herkes aynı düşünemez ki gülüm benim...

Adese yi az çok hayali olarak tanıyorum..
Bu olaya vereceği tepkiyi de biliyorum...
İleri görüşlü bir insanım...
Ama ben ben olsaydım ne yapardım dedim..
Empati kurdum...

Fikrim özel mesajla bizzat adese tarafından soruldu gülüm...
Hamileyiz bu bizim için özel bir durum...
Ama adesenin bunları yaşamaya hakkı yoktu!

Eşinin ona bunu yaşatmaya hakkı yoktu...
Buna izin verdiği için çok kızgınım ona...

Kızkardeşini dövdü diye enişteyi paralamaya gidiyor, önüne geçince seni de döverim diyor
Şakacı
Senin abin var mı gelsin o da eşini dövsün, saadet zinciri gibi
Şakası bi yana aranızın düzelmesine sevindim, sen bu adamın inadını yara yara adam edicen kız
Bi bakmışın sen doktora gitmek istemicen o seni zorlıcak :)

canım eşinle aranın iyi olmasına sevindim..
görümcenede yazıkya Allah yardımcısı olsun..

Evet herkes farklı düşünüyor işte onu diyorum bende canım..
Çünkü biz insanız...
Farklı farklıyız...

Empati yaparak konuşmakla dışardan konuşmanın farklı şeyler olduğunu düşünüyorum mesela...

Bu arada gözümden kaçmadı...
Kızların oluyormuş...
HAyırlı olsun oyelkenim...

İçime doğmuştu kızlarının olacağı...
Kocaman 5 kişilik bir aile olacaksın farkındasın değil mi?
Ben düşündükçe heyecan yapıyorum...
YA sen?

Gece duzeldiginde kendisine soyluyorum bacın dayak yedi diye kocasını dovmeye gidiyorsun, ustune bir de onune gectim diye seni de doverim bana diyorsun dedim. Guluyordu
İnsallah Allah'ın izniyle benim yoluma girer ailesinin yolundan cıkıp.. Yoksa biz boyle cok zor yuruturuz bu evliligi

Sagol canım. Ben de o halini gorunce cok uzuldum gorumcemin. Ama biraz da kendisi kasındı. Hergun buraya iniyor evinde durdugu yok!

Esi de dengesiz bisey zaten bunu bile bile hala burda. En sonunda birikti birikti patladı adam.

canım benim oğluma da hep kız demişlerdi oyüzden inanamıyorum
birde kendi doktorum ne diyecek onu da merak ediyorum
eşime diyorum ki annemler 30 senelik aile 4 kişiler(ben dahil)
biz 5 senelik aile 5 kişi olacağız
valla içimde hep bi korku vardı aslında ama şimdi heyecanlanıyorum düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…