- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.161
Evet, iyi ki gitmisim oglumu gordum rahatlamıs oldum
canım benim oğluma da hep kız demişlerdi oyüzden inanamıyorum
birde kendi doktorum ne diyecek onu da merak ediyorum
eşime diyorum ki annemler 30 senelik aile 4 kişiler(ben dahil)
biz 5 senelik aile 5 kişi olacağız
valla içimde hep bi korku vardı aslında ama şimdi heyecanlanıyorum düşününce
Evet, iyi ki gitmisim oglumu gordum rahatlamıs oldum
Hemen anlatma istiyorum sormusken,
Dun aksam cıktıktan sonra burdan gorumcemle esim geldi eve. Gorumcemin kocası dovmus kızı durduk yere..
Bu 1 degil 2 degil.. Her seferinde tutup geliyor buraya. Dun esim delirdi gidip oldurucem o adamı falan diye..
Zor durdurdum valla. Esimin gozu donmus ne beni ne cocugunu dusunuyo bacısının hıncını almaya gidiyodu!
Bir de onune gectim hayır gidemezsin dedim diye bana demez mi cekil seni de doverim diyeTabi sinirden soyledi bunu.
Neyse esim dısarı cıktı sonra arkadaslarının yanına gitti. Ben de yatmıstım 9 da uyuyakalmısım. Uyandıgımda esim yanıma gelmisti.
Ben dun siniri hic gecmez zannediyordum. Geldi sarıldı optu. Bebegi sordu nasıl diye dun gittim ya doktora
Dedim oglun ellerini kafasının arkasına koymus yatıyordu. Aynı sen dedi hayır aynı babası dedim rahatına duskun dedim
Sonra iceri gittik oturduk biraz daha. Gorumcem bizde kaldı suan yatıyolar ogluyla. Oyleeee yani biraz uzun oldu sanki
İşte buna kısa zamanda çok yol almak diyorlar canım...
HAyırlısı o zaman...
Ama ben hala kız diyorum bakalım...
dünyam80 siz ailecek hangi dünyada yaşıyorsunuz Allah aşkına yagörümcen dayak yiyor? dayak yemesine içerleyen eşin de dayak atana dayak atmaya gidiyor? ironik bi durum.
doktora gitmene kızan kocanın sinirinin de o akşam geçmeyeceğini, yanına gelip sana sarılmasına da çok şaşırdığını söylüyorsun!
ne diyim minik kuş ya gerçekten garip bi aileye gelin gitmişsin sen. ha iyi de bundan sanane dersen bişey diyemem susup kalırım ama gerçekten yazdıklarına çok geriliyorum. yaşının küçük olması, erkenden böyle sorumlulukları sırtlanman ve de evliliğe dair önünde kötü örnekleri gözlerinle görmen de beni hepten delirtiyor oturduğum yerde...
erkek milleti işte bir anda herşeyi yapabiliyolar biz kadınlar alttan aldıkça arada bir mükafat görüyoruzneyse düzelmenize çok sevindim cnm
dünyamda hemen yelkenleri indirmiş adam sorar sormaz biraz naza çekseydin ya
hazır yumuşamışken..alışmasın öyle
Öncelikle seni hedef alarak yazmadım aysebaharcım...Kim boşan dedi ki bblau...
Adese bana gece özel mesaj atıp fikrimi sormasaydı...
Geçmişi okumayacaktım belkide...
Zaten adese dertleşmek fikrimi merak ettiği için yazmış bana...
Ben bana yazıldığı için cevap verdim...
Ve evet aynen böyle düşünüyorum
YAzdığım gibi...
Aldatmanın şekli yoktur şemali yoktur...
Bekar da değilim karı boşayayım...
33 yaşındayım...
Öyle olaylar görüyorum ki bblau...
Şaşıp kalıyorum...
Olumlu ve olumsuz fikir vermek için burdayız...
Çünkü biz dostuz..
Ve fikrimizi belirterek yardımcı olabiliriz..
Herkes aynı düşünemez ki gülüm benim...
Adese yi az çok hayali olarak tanıyorum..
Bu olaya vereceği tepkiyi de biliyorum...
İleri görüşlü bir insanım...
Ama ben ben olsaydım ne yapardım dedim..
Empati kurdum...
Fikrim özel mesajla bizzat adese tarafından soruldu gülüm...
Hamileyiz bu bizim için özel bir durum...
Ama adesenin bunları yaşamaya hakkı yoktu!
Eşinin ona bunu yaşatmaya hakkı yoktu...
Buna izin verdiği için çok kızgınım ona...
canım benim oğluma da hep kız demişlerdi oyüzden inanamıyorum
birde kendi doktorum ne diyecek onu da merak ediyorum
eşime diyorum ki annemler 30 senelik aile 4 kişiler(ben dahil)
biz 5 senelik aile 5 kişi olacağız
valla içimde hep bi korku vardı aslında ama şimdi heyecanlanıyorum düşününce
dünyam80 siz ailecek hangi dünyada yaşıyorsunuz Allah aşkına yagörümcen dayak yiyor? dayak yemesine içerleyen eşin de dayak atana dayak atmaya gidiyor? ironik bi durum.
doktora gitmene kızan kocanın sinirinin de o akşam geçmeyeceğini, yanına gelip sana sarılmasına da çok şaşırdığını söylüyorsun!
ne diyim minik kuş ya gerçekten garip bi aileye gelin gitmişsin sen. ha iyi de bundan sanane dersen bişey diyemem susup kalırım ama gerçekten yazdıklarına çok geriliyorum. yaşının küçük olması, erkenden böyle sorumlulukları sırtlanman ve de evliliğe dair önünde kötü örnekleri gözlerinle görmen de beni hepten delirtiyor oturduğum yerde...
canım sen en doğrusunu yapıyosun tamam küçük yaşta evlenmenin zorluklarını yaşadın fakat hiçbir erkeğe fevri olarak naz yaparak bir yere varılmayacağına defalarca şahit olan biri olarak yaptıkların çok mantıklı sessiz kalıp kendini 2.plana atmak eş zaten seni tanıyosa br şekilde yanına gelip hatasını farkediyor ama asla kafasına kakarcada nie öyle yaptın böyle yaptın die kafa ütülemek tabiri caizse kavgadan huzursuzluktan başka bişi değil bu işlerin yaşla bir alakası yok nice 35 yaşına gelmiş insanlar tanıyorum yeni evli ama nasıl davrancağını bilmiyo eşine ve boşanma noktasına geliyo durum sen bu yaşta gayet olgun davranıyorsun biz kadınlar bazı şeyleri sineye çekmez isek Asla mutlu olamayız...!Evet canım ne zaman ne yapacakları belli olmuyor bu erkek milletinin. Biz alttan almasak kotu yerlere gidicek sonu..
Oglumuzdan bahsettigim zaman esim de merak edip sordugunda cok mutlu oluyorum. O yuzden o konuda geri tutamıyorum kendimi (=
kızlar kusura bakmayın ama adese nin yaşadıkları size tuhaf gelmiyor
dünyam ın ki tuhaf geliyor
bu işte bir terslik yok mu sizce
merhabalar, herkes iyidir umarım.
şöyle bir geçmişe baktım bblau aldıklarını gördüm güle güle iyi günlerde kullanın canım.
detaylı usg'den çıktık herhangi bir sorun yokmuş çok şükürbebeğin resmini verdiler babasına tıpa tıp benziyor :) şaşarsınız. Atıl Yüksel'e gittim ben detaylı için. Görüşmek üzere.
kızlar kusura bakmayın ama adese nin yaşadıkları size tuhaf gelmiyor
dünyam ın ki tuhaf geliyor
bu işte bir terslik yok mu sizce
Gorumcem dayak yiyor, esim de gucu ona mı yetiyor diye hesap sormak icin gidiyordu..
Doktora gitmeme kızdıgı icin degil, gorumcemin olayına sinirliydi onun sinirinin gecmeyecegini dusunuyordum. O yuzden sasırdım gelip sarılıp opmesine.
Evet, bu kadar olayı kaldıracak yasta degilim aslında. Ama basa geldi bir kere mecbur cekiyorum..
Katars'cım erkenden cocuk yaptım, kendim istedigim icin yaptım.
Cunku kendi canımdan kanımdan birisi olsun hep yanımda istedigim icin. Nasıl anlatsam.. Esim kendini ise verdi beni bosluyor surekli.
Bu durum da canımı sıkıyor. En azından oglum benimle olur Allah uzun omur versin hepimizinkine.. Oglumla zaman geciririm yoldasım olur benim diye hemen istedim cocugu.
Gorumcem dayak yiyor, esim de gucu ona mı yetiyor diye hesap sormak icin gidiyordu..
Doktora gitmeme kızdıgı icin degil, gorumcemin olayına sinirliydi onun sinirinin gecmeyecegini dusunuyordum. O yuzden sasırdım gelip sarılıp opmesine.
Evet, bu kadar olayı kaldıracak yasta degilim aslında. Ama basa geldi bir kere mecbur cekiyorum..
Katars'cım erkenden cocuk yaptım, kendim istedigim icin yaptım.
Cunku kendi canımdan kanımdan birisi olsun hep yanımda istedigim icin. Nasıl anlatsam.. Esim kendini ise verdi beni bosluyor surekli.
Bu durum da canımı sıkıyor. En azından oglum benimle olur Allah uzun omur versin hepimizinkine.. Oglumla zaman geciririm yoldasım olur benim diye hemen istedim cocugu.
Gece duzeldiginde kendisine soyluyorum bacın dayak yedi diye kocasını dovmeye gidiyorsun, ustune bir de onune gectim diye seni de doverim bana diyorsun dedim. Guluyordu
İnsallah Allah'ın izniyle benim yoluma girer ailesinin yolundan cıkıp.. Yoksa biz boyle cok zor yuruturuz bu evliligi
Sagol canım. Ben de o halini gorunce cok uzuldum gorumcemin.[B Ama biraz da kendisi kasındı. Hergun buraya iniyor evinde durdugu yok![/B]
Esi de dengesiz bisey zaten bunu bile bile hala burda. En sonunda birikti birikti patladı adam.
ben akşamları yatmadan bebek losyonu ile masaj yaparak yatıyorum kaşıntılarımı azaltıyor kızlar tavsiye edebilirim (pantenol baby lotion)
Merhaba arkadaşım teşekkür ederim denemekte fayda var sevgiyle kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?