2012 Şubat Anneleri

İşte buna kısa zamanda çok yol almak diyorlar canım...

HAyırlısı o zaman...
Ama ben hala kız diyorum bakalım...

merhabalar, herkes iyidir umarım.

şöyle bir geçmişe baktım bblau aldıklarını gördüm güle güle iyi günlerde kullanın canım.

detaylı usg'den çıktık herhangi bir sorun yokmuş çok şükür bebeğin resmini verdiler babasına tıpa tıp benziyor :) şaşarsınız. Atıl Yüksel'e gittim ben detaylı için. Görüşmek üzere.

dünyam80 siz ailecek hangi dünyada yaşıyorsunuz Allah aşkına ya görümcen dayak yiyor? dayak yemesine içerleyen eşin de dayak atana dayak atmaya gidiyor? ironik bi durum.

doktora gitmene kızan kocanın sinirinin de o akşam geçmeyeceğini, yanına gelip sana sarılmasına da çok şaşırdığını söylüyorsun!

ne diyim minik kuş ya gerçekten garip bi aileye gelin gitmişsin sen. ha iyi de bundan sanane dersen bişey diyemem susup kalırım ama gerçekten yazdıklarına çok geriliyorum. yaşının küçük olması, erkenden böyle sorumlulukları sırtlanman ve de evliliğe dair önünde kötü örnekleri gözlerinle görmen de beni hepten delirtiyor oturduğum yerde...

İşte buna kısa zamanda çok yol almak diyorlar canım...

HAyırlısı o zaman...
Ama ben hala kız diyorum bakalım...

1 ekimi bekliyorum
ya şu 2011 bitse de rahat etsek
bu arada canım dün direktörün yanına gittim
habersiz gittiğim için kurcalayamadı
ben çalışacağım dedim tamam dedi
bende dedim ki çalışamayacak durumda olsam da sizi yarıyolda bırakmam merak etmeyin dedim
çok teşekkür ederim dedi
eşime diyorum ki yaa çok mu kesin konuştum sanki yapamayacakmışım gibi geliyor diyorum
ama izinlerimi kullanmak içinde başka yolum yoktu kesin konuşmaktan başka

:13::13::13::13::13:
karats bunu beğendi....
ve bu kadar kısa sürede bebek yapmasına da helal olsun
:44::44:

erkek milleti işte bir anda herşeyi yapabiliyolar biz kadınlar alttan aldıkça arada bir mükafat görüyoruz neyse düzelmenize çok sevindim cnm

Evet canım ne zaman ne yapacakları belli olmuyor bu erkek milletinin. Biz alttan almasak kotu yerlere gidicek sonu..

dünyamda hemen yelkenleri indirmiş adam sorar sormaz biraz naza çekseydin ya
hazır yumuşamışken..alışmasın öyle

Oglumuzdan bahsettigim zaman esim de merak edip sordugunda cok mutlu oluyorum. O yuzden o konuda geri tutamıyorum kendimi (=

Öncelikle seni hedef alarak yazmadım aysebaharcım...
Adese'ye, ki olayı aydınlattığını yanlış hatırlamıyorsam cumartesi yazmıştı, olaya olumlu-olumsuz bakmasını söyleyen onlarca yorum geldi.
Sen o gün yazmamıştın bile, genele olan değerlendirmemi yazdım. Ben o gün de aynı yorumu yaptım.Boşan yada affet o gün de demedim, bugün de demem.
O günden bugüne ayrıl da diyen oldu affet diyen de.
Ben bu olaya "şöyle yap" şeklinde yorum yapmaktan imtina ediyorum.Dinlerim, olayın mahiyeti hakkında da yorum yaparım, ama sonuca ilişkin yorum yapmaktan kaçınırım. Bu benim bu tarz olaylar karşısındaki üslubum.
Herkesin bir duruşu var.
Halen de fikrimin arkasındayım aynen sen gibi. Olumsuz yazmayı doğru bulmuyorum zaten gökçenin de dediği gibi adesenin bizim fikrimizle hareket edeceğini de düşünmüyorum ben de.Olaylar olduktan sonra gelip anlattı zaten, bizim fikrimizle hareket etmedi.
Olumlu yazacak zaten bir şey yok, iyi tarafından bakılacak yeri kalmamış, her şey ortaya dökülmüş.
Ben de 31 yaşındayım, ki bu tarz olaylara ben çok çok yakın çevremde de bizzat şahit ve dahil oldum.
O gün de duruşum buydu, bugün de bu. Ha o zaman daha kapsamlı yorum yaptım, yapmaya hakkım vardı, olayın başrol oyuncularının en azından adını biliyordum, “adese, bblau,adengökçe,vs.” değillerdi benim için.
Hiçbir kadın bunu hak etmez, ama ben belli çerçeve ve sınırım dışında yorum yapmayı kendime hak görmüyorum.
Adese bana özelden mesaj atıp sormadı.
Sana sorduğunu da ben bilmem, direkt buradan yorum yazdığın için.
Tekrar söylüyorum şahsi fikrine saygım var, kişisel bir eleştiri değil, genel bir yorum belirttim.

kızlar kusura bakmayın ama adese nin yaşadıkları size tuhaf gelmiyor
dünyam ın ki tuhaf geliyor
bu işte bir terslik yok mu sizce

Bu arada oyelken..
Bu çok çocuk mevzuunda da
Sen ben olabilir misin?
Bblau ve aden gökçe gibi mesela

Gorumcem dayak yiyor, esim de gucu ona mı yetiyor diye hesap sormak icin gidiyordu..

Doktora gitmeme kızdıgı icin degil, gorumcemin olayına sinirliydi onun sinirinin gecmeyecegini dusunuyordum. O yuzden sasırdım gelip sarılıp opmesine.
Evet, bu kadar olayı kaldıracak yasta degilim aslında. Ama basa geldi bir kere mecbur cekiyorum..

Katars'cım erkenden cocuk yaptım, kendim istedigim icin yaptım.

Cunku kendi canımdan kanımdan birisi olsun hep yanımda istedigim icin. Nasıl anlatsam.. Esim kendini ise verdi beni bosluyor surekli.

Bu durum da canımı sıkıyor. En azından oglum benimle olur Allah uzun omur versin hepimizinkine.. Oglumla zaman geciririm yoldasım olur benim diye hemen istedim cocugu.

canım sen en doğrusunu yapıyosun tamam küçük yaşta evlenmenin zorluklarını yaşadın fakat hiçbir erkeğe fevri olarak naz yaparak bir yere varılmayacağına defalarca şahit olan biri olarak yaptıkların çok mantıklı sessiz kalıp kendini 2.plana atmak eş zaten seni tanıyosa br şekilde yanına gelip hatasını farkediyor ama asla kafasına kakarcada nie öyle yaptın böyle yaptın die kafa ütülemek tabiri caizse kavgadan huzursuzluktan başka bişi değil bu işlerin yaşla bir alakası yok nice 35 yaşına gelmiş insanlar tanıyorum yeni evli ama nasıl davrancağını bilmiyo eşine ve boşanma noktasına geliyo durum sen bu yaşta gayet olgun davranıyorsun biz kadınlar bazı şeyleri sineye çekmez isek Asla mutlu olamayız...!

bu konuda sana katılıyorum cnm her ailede yaşanan sıkıntılar mutlaka oluyodur biri sinirliyken biri birini idare etmez ise mutluluk olmazzzz... adesenin durumu çok farklı dünyamınki çok farklı gerçi biri aldatılıyor biri sadece eşinin anlayışsızlığına maruz kalıyor ahhh keşke hepimiz ana babamızın kapısındaki gibi olabilsek evlilik öyle bir sorumluluk ki ince bir cizgi üstünde yürümek gibi dengeyi hep sağlayan kadın erkekler bizden çok daha geç olgunlaşıyo görüceksiniz ki 40 yaşından sonra o mükafatları sırasıyla alacaksınız

Canım çok teşekkürler, inşallah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip eder Rabbim hepimize cicilerimizi.

Adese'nin yaşadıkları tuhaf gelmiyor kim dedi ki?
Boşan yada boşanma demedik sadece. Ben olsam şunu şunu yapardım diye bir fikrim var.
Dünyamın yerinde olsam da ben olsam şunu şunu ederdim diye bir fikrim var ama kimsenin hayatı ve içinde bulunduğu sosyo ekonomik koşullar birbirine uymuyor.
İkisinin yaşadıkları da hiç tuhaf şeyler değil, her zaman şahit olunabilecek şeyler.
Dünyamın içinde bulunduğu gibi 10 tane aile sayarım size.
Adesenin içinde bulunduğu durumu yaşayan da...

Dünyacım senin akıllı ve zeki bir kişi olduğunu düşünüyorum. Bebeşin biraz büyüyünce çalışmayı iste.
KPSS sınavlarına hazırlanırsın inşallah..

canım benm tabi siz istediğiniz için yaptınız
allahım oğluşunada uzun salıklı ömürler versin..
bu sana özel düşüncem değil lütfen alınma bana..
benm kardeşimde 18 de anne oldu..
bende 5 senelik evliyim eşim denizci bilmediğim şehire gelin geldim..eşimi 3 ay görsem
2 ay görmezdim halada öyle 1 aydır yoktu mesela 1 oldu gelelii
ama ben buna rağmen cesaret edemedim bebeğe,eşimle zaman geçiriyim birbirimizi tanıyalım gezelim die
bizde severek evlendik..
belkide ben çok ince düşünüyorum.yada bende bi tuhaflık var

dünyamcım yazdıklarında bir cümle dikkatimi çekti ve üzüldüm.. belki o şekilde söylemek istemedin ama
yenilen hiç bir dayağın haklı bir sebebi yok, insan hata yapar gayet normal ama bunun karşılığı dayak olmamalı.. görümcen için kaşındı demen bence çok yalnış..
herşeyden önce bir kadın o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…