- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.341
ne kadar şanslı ama bı o kadar da şanssız insansın. de ne kadar acımasız haın kocan var . ekşi elmayla akşam mı bıter be. heee benım de yürüme bandım var evde üstüne ilk alındıgı gun test dırıver yapmak için çıkmıştım. bı kere de yalandan çıktım. öyle süs dıye aldım ben o'nu. benı bozar saglıklı yaşamak yürüyüş falan.
elevit kilo aldırıyo diye bende duydum!hatta kullanan arkadaşlarım son aylarda bıraktık demilerdi,iyice şişirmiş demekki onlarıda!ben henüz 2 haftadır içiyorum,ama acayip iştahımı açtı!
Elevit içenler sabah kahvaltıdan sonra mı içiyosunuz?
Onu acaba gece yatarkene alsak iştahı azcık keser mi?
Ama benim acıkma atakları daha çok akşama doğru,akşamla gece arası…
bende sorucaktım laf arasında karıştı gitti!içlerinden en beyendiğin hanhgisiydi?en sürükleyici olan*uzun zamandır elime kitap aldığım yok valla!
ben nasıl besliyeceğim bebeği yaaaaaa
He ya keşke benim de kadın doğumcu kocam olsa, hadi olmadı bari ultrasonum olsa evde.....
Benim koşu bandı da uzun süre süs mahiyetinde durduktan sonra kardeşimin evine transfer oldu, şimdi de onun evini süslüyo :)))
valla canım ben hamile olduğumu ögrendiğim günden beri işe yürüyerek geliyorum her sabah yaklaşık 30-40 dk mesafe..
öyle yavaşta yürümüyorum gayet tempolu ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum..
maşallah ne sancım oluyor yürürken ya da başka şikayetim gayet rahatım. havalar çok kötü gitmediği sürece kışın dahi yürüyerek gelmeyi düşünüyorum..
kızlar lütfen yardımmm
empirme kullanıcısından alıntı
Kızlar yaa.... Aksamdan beri okumadığım site arayıp sormadığım kimse kalmadı herkez kilosu az diyor 18+2 enaz 220 - 230gr olması lazımmış biz 190 gr ız.dr normal desede çok canım sıkıldı şimdiden böyle olursa 9 ay nasıl geçer diyede düşünüyorum kendime kızıyorum takmamaya çalışıyorum ama elimde degil zaten bastan beri 1 hafta geriden geliyoruz aslında 19+ 2 olmamız lazım.offffff
ben nasıl besliyeceğim bebeği yaaaaaa
Aynen katiliyorum cunku dr bana vitamin hapini hergun icme cok kilo alirsin sen normal dogum yapmayi dusunuyorsun dedi.Duzgun beslenemdigini dusundugun gunler ic dedi bu da 3 gun de bir falan.Yoksa cok zorlanirsin dedi.Tabi bunyesi zayif olanlarin istahsiz olanlarin icmesi lazim bence..Ama ben vitamini az almama ragmen yinede kilo almaya devam ediyorum.Cok yemiyorum ekmegi az yiyorum haftada bir kac kez yuruyus yapiyorum peki neden kilo aliyorum nerdeyse 6 kilo olacak, bugun tartilmak istemedim shok olmamak icin
maşallah cnm sen sağlıklı olda siz zayıfsınız hadi benim boy 1,70 kg 73 le hamile kalınca korktum ben kesin doğurana kadar 90 olur yuvarlanırım die ama şimdilik iyi gibi yarım kgcuk almışm inşallah çok şişmem en fazla 80ile doğursam yeter bana eşim her hafta sonu deli gbi yürütüyo beni geçen hafta büyük adada gezdik fena yürüdüm ondan önceki haftada balık tutacaz die sarayburnunda 3km yürümüşümdür ordanda galataya yürüttü dilim çıkıyo hafta içi yürüyemiyorum die hafta sonu acısını çıkartıyo
o iğneyi önce sen dene işe yararsa banada yap :)) gökçecim ben ilkinde 20 kilo aldım annem yarmagül gibiydin diyo bana ama dogumdan 2 ay sonra eski kilom geri geldi öyle sarkma falanda olmadı bende çatlakta yoktu heralde esnek bir cildim var sıkmayın kendinizi veririsiniz
Ben de okudum onlari siddetle tavsiye ederim 1)Bin muhtesem gunes
2)ucurtma avcisi Zaten ayni yazarin bunlar..Elif safak"in ask"ini ise cok cok begendim siralamaya bile koyamadim Digerlerine gore biraz daha edebi bir eser.Digerlerini okumak daha kolay oluyor bu yuzden
bir fikri olan yokmuuuuu
Ben sabahları kahvaltıdan sonra içiyorum..
Ama ilaçların kilo aldırdığını düşünmiyorum..
Yani ablamda bir sürü ilaç kullandı hatta o benden daha fazla kullandı..
Elevit, kan hapı C vitamini felan filan ama hepi topu 13 kilo aldı toplamda..
Doktoru ona ilk üç ay kilo almamaya dikkat et demiş hatta kızmışta ablama..
Ama son aylarda maşallah yediği bebeğe yaradı demek ki..
Banada kızdı ablam ilk ay dikkat edecektin dedi artık bundan sonra az yeeyim felan deme dedi..
Kızım önceden söyleseydin değil mi hıh..
Doktora gidiyoruz, eşimin samimi arkadaşı. Bakıyorlar ultrasona latince şurası şurası diyip konuşuyorlar.
Ben öyle mal gibi bakıyorum...
Geçen kendim burda bir özel hastaneye gititm kendi başıma ayyy ne güzel anlattı doktor...
ağırlaştım komşu ağırlaştım. koala gibiyim. yatakta bi dönmem var sanarsın ki ağır vasıta hafriyat taşıyor.
alışkın da olmayınca kiloya koyuyor adama. bi de kız sen ne guzelleştin yuzun tombişleşmiş demıyolar mı yemınle ufak çaplı kalp krızlerı geçiresım geliyor oracıkta.
eheheh 20 he süper :))) benım teyzem de 38 kilo almıştı hatunun boytu 1.75 şuankı kilosu da 55 :))) ertesı gun eve 38 kilonun 35ını vermış olarak geldı.
umarım verebılırım. sanmıyorum ama :)
bir fikri olan yokmuuuuu
bir fikri olan yokmuuuuu
Kızlar doktora soru sordum, sizinle de paylaşıyorum hadi iyisiniz
Hocam merhaba
20+6 haftalık hamileyim.
Günde 1x1 olarak (doktorumun tavsiyesiyle) elevit,marincap ve osteocare alıyorum.
Bunları sırasıyla sabah elevit, öğle marincap,gece yataken osteocare şeklinde alıyorum.
Son zamanlarda iştahımda açılma oldu.Elevit buna sebep olur mu, kilo aldırır mı?Gece yatarken alsam bir mahsuru olur mu?
Bir diğer sorum ise bebek hareketleriyle alakalı. Bazı günler sık ve yoğun bazı günler daha uzun aralıklarla ve az sayıda hareket hissediyorum.Ama mutlaka neredeyse hergün hareket duyuyorum.Sadece tutarsız.Haftama göre bu normal mi? Düzenli hareket olamayışı şu an için sorun mudur?
Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Merhaba ....... Hanım,
Vitamin ilaçlarının iştah açıcı etkileri olmakla birlikte bu ilaçları kullanmasanız da gebeliğin ikinci yarısında genellikle iştah daha açık oluyor. Vitamin ilaçlarını gece almanızda bir mahsur yoktur. Bebek hareketleri nin her gün aynı şekilde olması elbette beklenmez, Sağlıklı ve mutlu bir gebelik dönemi geçirmeniz dileklerimle hoşçakalın
Sağlıklı günler dilerim. Op.Dr.Kutlugül Yüksel Atatürk Bulvarı, No:117/23 Kızılay-Ankara tel: 0312 4258530 0532 6121783
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?