2012 Şubat Anneleri

Kizlarrrr cok uykum geldiii, bu sabah 6 da uyandimmm,sanirim ben simdi kestirecemm:93::93:

Kendinize ve bebsilere iyi bakinnnnnnn

Yaa sen boşuna telaş yapıyorsun bence..
Bende en son doktora gittiğimde 18 haftalık ve kilosu 185 grdı :)
Şimdi benim bebeğimde mi zayıf..
Ki aynı şekilde benimde 1 hafta geriden gidiyor..

TŞKR bilirkişim yine bizi bilgilendirdin ellerine ve düşüncene saglık

selam ben ankaradayım halan nerede oturuyorki ben özel bilgi hastanesine gidiyorum 2 hafta önce gittim muayene 3 tarama testi ve ayrıntılı ultrason 100 tl tuttu 50tl ye ultrasonu yapıyorlar

selincim tartıdan kaçıyorsun sende ben gıbı demek. ama gerçeklerden kaçamıyorum ben. hele şu an üstümde olan gömlekle kaçacak deliğim bilem yok ((

khaled hosseını; uçutma avcısı ve bin muhteşem güneş çok güzeldi.ama dedigim gibi KUNDAKÇI da iyiydi bence buları al kışın kitap okumayı çok severim ben

kundakçı hangı yazarın kundakçısı bu? chris bilmem nenin kundakçısı mı?

kız ben alacam gel akşamları bızım herıfler takılır bızde bol bol bebiş izlerız. sırayla ama. ilk ben. öne geçen sıçan olsun. kilit. birim birim. birincilik teli benim.

yaaa senin bebiş kızdı dimi cnm ondan yüzün şişer vucudun şişmiş gibi olur korkma bi,şey olmaz benimde yediklerim karnıma gidiyo sanki önde küçük bir futbol topu var

yok canmım erkek gibi.

evet bebeğimin cinsiyeti resmen erkek gibi. tanımlama bu oldu. kız değil erkek değıl ama erkek gibi. benım baz<en yayvan bı karnım oluyo bazen de toplanıyor one. bayılıyorum o önde toplanmasına.

Bir doktora daha sordum o da bebek hareketlerinin azaldığını hissederseniz doktorunuza başvurun demiş.
Zati kendisini hiç gözüm tutmamıştı, takmıyorum onun dediğini. Kutlugül Hanım güvendiğim bir doktor daha önce çok istişaremiz olmuştur,kendisine itibar etmeyi yeğliyorum.
Bir de bir profesöre sordum o ne diyecek bakalım.

ADENGÖKÇE

CHRİS CLEAVE canım

Son düzenleme:

şimdi bu bebek hareketlerinin azalıp-çoğalması tutarsız olması bu haftaalrda normaldir diye biz bile biliyoruz yani!! o doktor kimse artık pek bi iblgisi yok galiba!.))
hadi bakalım merak ettim şimdi,prof.ne diyecek?:44:
merakla bekliyoruz..
bu arada sen 'doktor sitesi' ne mi soruyrsun canım?

kızlar ben artık çubuk kraker yiyemediğimi farkettim.
ilk 3 ay bastırsın diye sürekli yemiştim,uzun zamandan beri de yemiyordum.şimdi midem kazınınca atıştırmalık yiyim dedim,bastırsın diye,
ama yok,aklıma o ilk aylar geldi.midem bulandı,galiba yiyemicem!.((((
birde artık çubuk kraker kesmiyo yasa!!!

Elevite de direkt olarak evet kilo aldırır ve iştah açar demiş.İlginç buldum kendisini.
Bu haftalarda bebek hareketlerinin tutarsız olduğunu herkes biliyor da bir doktor ağzından da duyalım diye yazdım.
Adamın cevaba bak!
Evet canım doktor sitesinden soruyorum. Benim bazı bildiğim doktorlar var, onlara soruyorum genelde.
Farklı doktorlara pek sormam da, bu amcayı online görünce hadi ona da bi sorayım bakalım ne dicek dedim. Gözüm tutmamıştı zaten kendisini.
Baştansavıcıgillerden galiba.

Son düzenleme:

ADENGÖKÇE

CHRİS CLEAVE canım

baktım şimdi evet güzel bi kitaba benzıyor. du sepete atayım bak bir de fatima'nın eli dikkatimi çekti. 900 küsür sayfa geçen de iki cami arasında aşk mı ne dikkatımı çekmişti. du alayım ben bunları.

sağolasın komşu.

selammm kızlarrrrr.. karsınızzda cıldırma noktasına gelmiş bir anne adayı varr bugün görümcemle doktor kapısı asındırdık yine. salıya kadar beklemiyim dedimm.. hersey gayet güzel.. dr fıldır fıldır bi bebek masallah dedi. evett cok hareketli dedimm.. oo kıpırr kıpırrr.. evett öylee de yani sonucc.. kordon bacak arasına girmişşş anlamadımmmmm ??? evet kordon bacak arasında ya deli olcaktım. yanii kıza benziyo sanki su bi dudak ve tek cizgi var.ama bi cıkıntı gördüm aklım karıstı dedi. 22 haftalık bebekte hala cıkıntı olur mu dr bey dedim.. kordon oldugu için net göremiyorum dedi. la havle vela diye basladımm.. ama dudak görüyosanızz egerr yani dudagın üstünde pipi cıkmaz bu saatten sonra dedim. ama göremiyorum dedii:84::84::84::84::84::84::84: cok üzgünüm %80 kız diyim o zaman % 20 de erkege bırakayım dedi. sinirden oturupp aglıcaktım nerde kus beyinli beni buluyo diye. yarına anlasmalı hastanelerinden ayrıntılı usg randevusu aldı bana.. evimize cok yakın. sabah ayrıntılı usg ye giricem.. umarım bu sıpa da kordonu cıkarırr ordan. bu kadar kıpırdak olursa olcagı bu.

:)))))))))
baştansavııcıgil!!tuttum bu lafı!.))
ayyy elevit için iyi şeyler söylememiş!.((
ben hergün içmicem ,gün aşırı alayım bari!
bende bi ara üyeydim ama sonra şifremi falan unuttum uzun süre girmeyince!

ayyy ne güsel bende bayılıyorum zaten kızım olsaydı yanmıştım yan sepetlerim zaten fazla iyice deniz anası gibi olurdum yayvan yayvan şimdi önümde küçük bir futbol topu var gibi oğluşum içerde çirit atıyor bebekler anne karnında ne yapıyor ya canları sıkılmıyor mu bu gariplerin

hımmm galeta tok tutuyor ben bide balık kraker ve piiza kraker yiyorum bu aralar benimde tatlılarla aram yok yiyemiyorum

benim çok fena büyüdüler 80 takıyodum 90 takıyorum şu anda ve uçları hiç yokken fındık kadar çıktı kg almadım ki daha hiç anlamadım valla heralde doğurana kadar 100 takcam

Ay kız sapıklığım tuttu benim..
Dokunasım geldi..

ya galiba bunlar psikolojik
bizde pikolojik deliyiz
benimde karnım büyümüyor artık gibi geliyor

öp kıs öppp
ya ayşecik ben balık hafızalıyımda sen ne öğretmeniydin

Canım ben tarih öğretmeniyim...

Hürrem de bana

Oh bak şimdi rahatladım. Çünkü bende de belirgin bi büyüme yok ve şimdi onu kafama takmak üzereydim

CAnım biliyorum bana yazmadığını zaten..
Önceki konuyla alakalı...

Seninkiler de büyür canım merak etme bu arada...
kızlar bu size soracağım 50. aynı soru olacak. altına benim gibi işeyen var mı? çişimi tutamıyorum ((

Yok canım...
Normal doğum yapanlarda meydana gelen bbir husus ama.
Senin ilkse bu ne?

Başka bişey de olabilir

kızlar ya evet nekadar kaprisli ve alıngan olduk dimi!yazık kocalarımıza!düşünsenize burda bile yazışırken kendi kendimize alınıp,kızıyoruz,küsüyoruz falan!:90:

Evet canım..
Sanırım bu normal bir süreç...

tamam canım,ben zaten burda şuan yazışanlarla küsmüştüm,senle değil.ama onlarlada barıştım !:90:

Canımsın....

Benimde boy 170...
Kilom 61 oldu...
Hala süperim...

Bugün biri gerçekten hamile misiniz dedi

Ben asla istemem kocamın benim kadın doğumcum olmasını...
Kadın doğum doktoru olsun ama benim olmasın mümkünse...

Canım 18. haftamda 172 gramdı...
Bu durumda benim intihar mı etmem lazım..en az 220 diyorsun çünkü
benim bebeğim sakın ol ..
Telaş yapma...
Her hafta her haftaya uygun olmak zorunda da değil ayrıca..

Yaa sen boşuna telaş yapıyorsun bence..
Bende en son doktora gittiğimde 18 haftalık ve kilosu 185 grdı :)
Şimdi benim bebeğimde mi zayıf..
Ki aynı şekilde benimde 1 hafta geriden gidiyor..

Helal sana limonum tercüman oldun hislerime..
Kuzu sen nasılsın

Azelya yokmu bugün hiç uğramadı heralde

Bende merak ediyorum azelyayı
Ama dünde yoktu azelya
Temizlik yaptı pert oldu bu kız...

Canım senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun..
Bazen okur kör oluyorum ben..

Dünyamda yazmış bişeyler onu da okuyamadım mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…