2012 Şubat Anneleri

ayyy bu cinsiyet konusu da çok zor yaa

Bende merak ediyorum azelyayı
Ama dünde yoktu azelya
Temizlik yaptı pert oldu bu kız...

Canım senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun..
Bazen okur kör oluyorum ben..
TŞKR EDERİM AYŞEBAHARCIM

selam ben ankaradayım halan nerede oturuyorki ben özel bilgi hastanesine gidiyorum 2 hafta önce gittim muayene 3 tarama testi ve ayrıntılı ultrason 100 tl tuttu 50tl ye ultrasonu yapıyorlar

canım halam ankara gölbaşında oturuyor.2'lı testını yaptırdın mı pekı?

Canım....
Ecrinnn....
Bebeğinin cinsiyeti: KIZ
%80 kız demişler...
Önemli olan yüzde bence...
KAldı ki kaç haftalık oldun bilmiyorum ama
BU % 80 lik büyük kısım 20. haftadan sonra değişmez...
Hayırlı olsun kızın gülüm...

Teşekkür ederim ayşehabarcım..
İyiyim çok şükür ama yakında annemlerle telde konuşmaktan başıma bir iş gelecek gibi..
Sende iyisindir umarım bebişte aynı şekilde..hatta bebişler demeliyim..

Bu arada azelya yok eleferada yok bugün..

Ama bak diğer doktor da elevite kabahat bulmuyor ikinci yarıda iştah açık olur diyor hangisine inanıcaz şimdi?

Canım hadi hayırlısı inşallah...Kız herhalde,%80 iyi bi oran

Selam bişey soracağım= Kan ilacı kullanıyor musunuz,doktor bana vermedı ama bende kansızlık var ve baska butun doktorlar kan ılacı yazıyor bana.Sizin önerecegınız bır kan ılacı var mı mıde bulandırmayan falan??CEWAPLARSANIZ sevınırım zaten 3-4 gune kadar tasınacagız ,ewe internet baglatana kadar gıremem büyük ihtimal,okulda da çok girmiyorum.
Kitap öneren yok mu baska??Çocuk gelişimi kıtabııı???

Selam bişey soracağım= Kan ilacı kullanıyor musunuz,doktor bana vermedı ama bende kansızlık var ve baska butun doktorlar kan ılacı yazıyor bana.Sizin önerecegınız bır kan ılacı var mı mıde bulandırmayan falan??CEWAPLARSANIZ sevınırım zaten 3-4 gune kadar tasınacagız ,ewe internet baglatana kadar gıremem büyük ihtimal,okulda da çok girmiyorum.:82:
Kitap öneren yok mu baska??Çocuk gelişimi kıtabııı???

BBLAU şu cevap vermek istedigin mesajı nasıl cevaplıyosun ben yapınca kişinin cevapladıklarının hepsi görünüyor bana açıklarmısın lütfen

benimde ikinci hamileligimde nerredeyse dogana kadar emin olamadik.... kordon bacaginin arasinda diye cinsiyeti anlayamadi.....ama kiza benziyo dedi kizim oldu.... senin de buyuk ihtimalle kizin olacak durus pozisyonlarindan da anliya biliyo doktorlar.... allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi

doktorlar bebegin durus pozisyonlarindan da anliyorlar kiza benziyo dediyse oyledir.... bende yasadim ayni durumu o yuzden boyle diyorum....

Ama bak diğer doktor da elevite kabahat bulmuyor ikinci yarıda iştah açık olur diyor hangisine inanıcaz şimdi?

amin cnmm.. bencede kız ama biride kesin desin artık.. usg ye göre 21+2 görünüyo artık gag geldi resmen

dr ilk anda kız deyince derinnnnnn bi nefes aldımm sükür diye.. ama hemen arkasından cıkıntı gördüm kafam karıstı deyince suratınınn ortasına patlatasım geldi sat a göre 21 usg ye göre 22 haftalık oldu cnmm.. arkadas 12 haftada ögrendi hala öyle gidiyo.. benimkii yolun yarısın bitirdi hala acaba diyolarr.. bende alısveris yapmak istiyorummm

ayyy bu cinsiyet konusu da çok zor yaa

valla zormuss benim basıma gelmicek sanıyodum

Evet benim de dikkatimi çektiler, elefera bi geldi gitti, azelya da sabahtan bir mesaj yazdı galiba sonra yok...

CAnım biliyorum bana yazmadığını zaten..
Önceki konuyla alakalı...

Seninkiler de büyür canım merak etme bu arada...

Çok büyümesine gerek yok, ben fasla büyük sevmem pek :))))

Ben kullanmıyorum canım. Ben de kansızlık vardı başta ama demir depoların iyi gerek yok dedi.
Herkes içiyor ama bana vermedi nedense....

BBLAU şu cevap vermek istedigin mesajı nasıl cevaplıyosun ben yapınca kişinin cevapladıklarının hepsi görünüyor bana açıklarmısın lütfen

Canım önce komple alıntılıyorum sonra benden alakasız olan kısımları siliyorum mesajın başında ve sonunda QUOTE=layla1955;20974315] [/QUOTE]
ibareleri mutlaka kalmalı.....Arasında da cevaplamak istediğin mesaj olacak işte

Son düzenleme:

ben folik asit alırken midem bulanıyordu, çok zorluk çekmiştirm. ancak demir hapında böyle bir sorun yaşamadım açken almama rağmen. doktorumun bana verdiği ilaç ferrum fort. sabah açken kahvaltıdan 2 saat önce alıyorum ilacı.

Son düzenleme:

amin cnm hepimizinnn.. benimm bebükk o kadar hareketlii o kadarr hep uyanık kii. ay bunu anlamıyolarsa uyuyan bebekleri nasıl anlıyolar diyorum. bizde kordon yoktuu artık o cıkıntı sekillenmiştir heralde diye kesin gözüyle baktım. 17 haftalıkkken cıkıntı vardı cünkü. ama bu seferde kordon cıktı.. kordonu hiç hesaba katmamıstımm.. ilk bebegim zaten kız erkek farketmez ama bileyim artık ne bu yaramaz

benim bildiğim vitaminler iştah açar!ama bu kilo iştah açıldığındanmı olur?yoksa vitaminlerin kendileri vücutta drek yağ olarakmı yan etki yapar?
bunu bilemicem!
neyapalım herkes kullanıyo bu eleviti!son iki ay içmeye bilirim ben!
benim doktorum boşuna vermemezlik yapmamış,adama kızmıştım bide!:))

gyneferon verdi banada günde 2 tane sabah akşam mide bulantısı yapmadı hamilelikten öncede ferrum fort iğnesi kullanmıştım 6 ay boyunca ama hamilelik döneminde değiştirdi bu daha iyi olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…