- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.381
selammm kızlarrrrr.. karsınızzda cıldırma noktasına gelmiş bir anne adayı varrbugün görümcemle doktor kapısı asındırdık yine. salıya kadar beklemiyim dedimm.. hersey gayet güzel.. dr fıldır fıldır bi bebek masallah dedi. evett cok hareketli dedimm.. oo kıpırr kıpırrr.. evett öylee de yani sonucc.. kordon bacak arasına girmişşş anlamadımmmmm ??? evet kordon bacak arasında ya deli olcaktım. yanii kıza benziyo sanki su bi dudak ve tek cizgi var.ama bi cıkıntı gördüm aklım karıstı dedi. 22 haftalık bebekte hala cıkıntı olur mu dr bey dedim.. kordon oldugu için net göremiyorum dedi. la havle vela diye basladımm.. ama dudak görüyosanızz egerr yani dudagın üstünde pipi cıkmaz bu saatten sonra dedim. ama göremiyorum dedii:84::84::84::84::84::84::84: cok üzgünüm %80 kız diyim o zaman % 20 de erkege bırakayım dedi. sinirden oturupp aglıcaktım nerde kus beyinli beni buluyo diye. yarına anlasmalı hastanelerinden ayrıntılı usg randevusu aldı bana.. evimize cok yakın. sabah ayrıntılı usg ye giricem.. umarım bu sıpa da kordonu cıkarırr ordan. bu kadar kıpırdak olursa olcagı bu.
selam ben ankaradayım halan nerede oturuyorki ben özel bilgi hastanesine gidiyorum 2 hafta önce gittim muayene 3 tarama testi ve ayrıntılı ultrason 100 tl tuttu 50tl ye ultrasonu yapıyorlar
selammm kızlarrrrr.. karsınızzda cıldırma noktasına gelmiş bir anne adayı varrbugün görümcemle doktor kapısı asındırdık yine. salıya kadar beklemiyim dedimm.. hersey gayet güzel.. dr fıldır fıldır bi bebek masallah dedi. evett cok hareketli dedimm.. oo kıpırr kıpırrr.. evett öylee de yani sonucc.. kordon bacak arasına girmişşş anlamadımmmmm ??? evet kordon bacak arasında ya deli olcaktım. yanii kıza benziyo sanki su bi dudak ve tek cizgi var.ama bi cıkıntı gördüm aklım karıstı dedi. 22 haftalık bebekte hala cıkıntı olur mu dr bey dedim.. kordon oldugu için net göremiyorum dedi. la havle vela diye basladımm.. ama dudak görüyosanızz egerr yani dudagın üstünde pipi cıkmaz bu saatten sonra dedim. ama göremiyorum dedii:84::84::84::84::84::84::84: cok üzgünüm %80 kız diyim o zaman % 20 de erkege bırakayım dedi. sinirden oturupp aglıcaktım nerde kus beyinli beni buluyo diye. yarına anlasmalı hastanelerinden ayrıntılı usg randevusu aldı bana.. evimize cok yakın. sabah ayrıntılı usg ye giricem.. umarım bu sıpa da kordonu cıkarırr ordan. bu kadar kıpırdak olursa olcagı bu.
:)))))))))
baştansavııcıgil!!tuttum bu lafı!.))
ayyy elevit için iyi şeyler söylememiş!.((
ben hergün içmicem ,gün aşırı alayım bari!
bende bi ara üyeydim ama sonra şifremi falan unuttum uzun süre girmeyince!
canım halam ankara gölbaşında oturuyor.2'lı testını yaptırdın mı pekı?
Ama bak diğer doktor da elevite kabahat bulmuyor ikinci yarıda iştah açık olur diyor hangisine inanıcaz şimdi?
Canım hadi hayırlısı inşallah...Kız herhalde,%80 iyi bi oran
Canım....
Ecrinnn....
Bebeğinin cinsiyeti: KIZ
%80 kız demişler...
Önemli olan yüzde bence...
KAldı ki kaç haftalık oldun bilmiyorum ama
BU % 80 lik büyük kısım 20. haftadan sonra değişmez...
Hayırlı olsun kızın gülüm...
ayyy bu cinsiyet konusu da çok zor yaa
Teşekkür ederim ayşehabarcım..
İyiyim çok şükür ama yakında annemlerle telde konuşmaktan başıma bir iş gelecek gibi..
Sende iyisindir umarım bebişte aynı şekilde..hatta bebişler demeliyim..
Bu arada azelya yok eleferada yok bugün..
CAnım biliyorum bana yazmadığını zaten..
Önceki konuyla alakalı...
Seninkiler de büyür canım merak etme bu arada...
Selam bişey soracağım= Kan ilacı kullanıyor musunuz,doktor bana vermedı ama bende kansızlık var ve baska butun doktorlar kan ılacı yazıyor bana.Sizin önerecegınız bır kan ılacı var mı mıde bulandırmayan falan??CEWAPLARSANIZ sevınırım zaten 3-4 gune kadar tasınacagız ,ewe internet baglatana kadar gıremem büyük ihtimal,okulda da çok girmiyorum.
Kitap öneren yok mu baska??Çocuk gelişimi kıtabııı???
BBLAU şu cevap vermek istedigin mesajı nasıl cevaplıyosun ben yapınca kişinin cevapladıklarının hepsi görünüyor bana açıklarmısın lütfen
Selam bişey soracağım= Kan ilacı kullanıyor musunuz,doktor bana vermedı ama bende kansızlık var ve baska butun doktorlar kan ılacı yazıyor bana.Sizin önerecegınız bır kan ılacı var mı mıde bulandırmayan falan??CEWAPLARSANIZ sevınırım zaten 3-4 gune kadar tasınacagız ,ewe internet baglatana kadar gıremem büyük ihtimal,okulda da çok girmiyorum.
benimde ikinci hamileligimde nerredeyse dogana kadar emin olamadik.... kordon bacaginin arasinda diye cinsiyeti anlayamadi.....ama kiza benziyo dedi kizim oldu.... senin de buyuk ihtimalle kizin olacak durus pozisyonlarindan da anliya biliyo doktorlar.... allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi
baya uzakmış halan 2 li testen sonra 3 lü istedi onuda yaptırdık
Ama bak diğer doktor da elevite kabahat bulmuyor ikinci yarıda iştah açık olur diyor hangisine inanıcaz şimdi?
Canım hadi hayırlısı inşallah...Kız herhalde,%80 iyi bi oran
Canım önce komple alıntılıyorum sonra benden alakasız olan kısımları siliyorum mesajın başında ve sonunda QUOTE=layla1955;20974315]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?