- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.401
Selam bişey soracağım= Kan ilacı kullanıyor musunuz,doktor bana vermedı ama bende kansızlık var ve baska butun doktorlar kan ılacı yazıyor bana.Sizin önerecegınız bır kan ılacı var mı mıde bulandırmayan falan??CEWAPLARSANIZ sevınırım zaten 3-4 gune kadar tasınacagız ,ewe internet baglatana kadar gıremem büyük ihtimal,okulda da çok girmiyorum.:82:
Kitap öneren yok mu baska??Çocuk gelişimi kıtabııı???
Teşekkür ederim ayşehabarcım..
İyiyim çok şükür ama yakında annemlerle telde konuşmaktan başıma bir iş gelecek gibi..
Sende iyisindir umarım bebişte aynı şekilde..hatta bebişler demeliyim..
Bu arada azelya yok eleferada yok bugün..
Selam bişey soracağım= Kan ilacı kullanıyor musunuz,doktor bana vermedı ama bende kansızlık var ve baska butun doktorlar kan ılacı yazıyor bana.Sizin önerecegınız bır kan ılacı var mı mıde bulandırmayan falan??CEWAPLARSANIZ sevınırım zaten 3-4 gune kadar tasınacagız ,ewe internet baglatana kadar gıremem büyük ihtimal,okulda da çok girmiyorum.
Kitap öneren yok mu baska??Çocuk gelişimi kıtabııı???
amin cnmm.. bencede kız ama biride kesin desin artık.. usg ye göre 21+2 görünüyo artık gag geldi resmen
dr ilk anda kız deyince derinnnnnn bi nefes aldımm sükür diye.. ama hemen arkasından cıkıntı gördüm kafam karıstı deyince suratınınn ortasına patlatasım geldisat a göre 21 usg ye göre 22 haftalık oldu cnmm.. arkadas 12 haftada ögrendi hala öyle gidiyo.. benimkii yolun yarısın bitirdi hala acaba diyolarr.. bende alısveris yapmak istiyorummm
valla zormuss benim basıma gelmicek sanıyodum
Çok büyümesine gerek yok, ben fasla büyük sevmem pek :))))
gyneferon verdi banada günde 2 tane sabah akşam mide bulantısı yapmadı hamilelikten öncede ferrum fort iğnesi kullanmıştım 6 ay boyunca ama hamilelik döneminde değiştirdi bu daha iyi olur dedi
Sen sevmiyor olabilirsin
Belki kocan seviyordur...
Sen sevmiyor olabilirsin
Evet elefera da yok...
Adese gelmiş bu arada
Hoşgeldin canım..
Limonum çok konuşma tlfda...
Kulaklık kullan...
Canım ben demir şurubu kullanıyorum
Küçük şişlerde...
Kitap aklımda
eve hala gidemedim ben gülüm ya
Canım sen pembelere başla ne olur....
ne seviyorsunuz ben kaçırdım da :))))
ayy ben büyük göğüs hastasıyım,ama nerde bende büyük göğüs!tek umudum hamilelikti ama henüz öyle belirgin bi büyüme yok malesef!şöyle 90 -95 falan taksam ne güzel olur!kocamın yanından göğsümü gere gere geçsem...:90::90:
vallaa yarında bişi cıkmazsa baslıcam artık yani yapcak bişi yok.. beyazlardan baslarım bende .. grümcemden de esya ayırcamm onları da unisex olarakk ayırayımbu gün de diger görümcemden bir araba geldii.. 8 ay kullanılabilirmiş ama olsun. gideyim biberon falan almaya baslıyım bende
yekkeke kumaiii ye ke ye keeee umpss umpsss... dındorın tırın a yaaaaa... kumayeeeee...
ben gıdıyorum kızlar. bı mesaı bıtımının daha sonuna geldık. sızlerı sevıyor, opuyorrrum... meleklerınıze ıyı bakın. hayırlı akşamlar... siiiiii yuuuuuuuu
yekkeke kumaiii ye ke ye keeee umpss umpsss... dındorın tırın a yaaaaa... kumayeeeee...
ben gıdıyorum kızlar. bı mesaı bıtımının daha sonuna geldık. sızlerı sevıyor, opuyorrrum... meleklerınıze ıyı bakın. hayırlı akşamlar... siiiiii yuuuuuuuu
amin cnm hepimizinnn.. benimm bebükk o kadar hareketlii o kadarr hep uyanık kii. ay bunu anlamıyolarsa uyuyan bebekleri nasıl anlıyolar diyorum. bizde kordon yoktuu artık o cıkıntı sekillenmiştir heralde diye kesin gözüyle baktım. 17 haftalıkkken cıkıntı vardı cünkü. ama bu seferde kordon cıktı.. kordonu hiç hesaba katmamıstımm.. ilk bebegim zaten kız erkek farketmez ama bileyim artık ne bu yaramaz
Sen sevmiyor olabilirsin
ne seviyorsunuz ben kaçırdım da :))))
ayy ben büyük göğüs hastasıyım,ama nerde bende büyük göğüs!tek umudum hamilelikti ama henüz öyle belirgin bi büyüme yok malesef!şöyle 90 -95 falan taksam ne güzel olur!kocamın yanından göğsümü gere gere geçsem...:90::90:
Ben de tam 16 haftalıkken doktor randewumda bana dırek ultrasonu açar açmaz '' kız bu ya'' demıstı.Önce çok sewındım hemen ınandım ,ama sonra gunler gectıkce ıcıme kurt düştü .Çünki,hem bana göstermedi net olarak,hem de hemen kız dedi ve baska organlarına gectı.Ben de bugün başka doktora uçtum hemen teyit olsun diye.Bu bayan da iyi bir doktordu,tek tek organlarını göstererek anlattı ama benim zilli bacak bacak üstüne atmıştı biraz daha zorlayınca da bağdaş kurdu,yanı açmadı gıttı yaa...Kadın da ''kız gıbı geldı bana''dedı ama ben net bılmek ve senın de dedıgın gıbı artık ona bıseyler almak istiyorumm..Off,taşınacağız da bu hafta,artık 13ündekı randewuma kadar zor görurum kızımı.:44:
ahahahah yarıldım ya. demınden beri erkeklerın büyük neyi sevdiğini anlamaya çalışıyorum bı yandan da gozum servıste :)))
meğersem memişmiş mevzuuuu. ahahahahahah memiş dıyen diline kurban bı de buna yarıldım gıder ayak. şu an bı ben bı de pamela anderson... o derece iri buyuk gergın ve goz alıcılar...
neyse gıdeyım ben optum.
ya ben grip oluyorum galiba başımda ağrımaya başladı hapşırıyorum sürekli :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?