2012 Şubat Anneleri

cnmm bende ''bebeginizi beklerken sizi neler bekler '' diye bi kitap var.. epsilon yayınlarının. yazarları da ARLENE EİSENBERG, HEİDİ E. MURKOFF, SANDEE E. HATHAWAY.. güzel bi kitap.. gerci bu cocugun içerdeki gelişimi bi de anneyle ilgili seyler

Son düzenleme:

Evet elefera da yok...
Adese gelmiş bu arada
Hoşgeldin canım..

Limonum çok konuşma tlfda...
Kulaklık kullan...

Canım ben demir şurubu kullanıyorum
Küçük şişlerde...

Kitap aklımda
eve hala gidemedim ben gülüm ya

Canım sen pembelere başla ne olur....

vallaa yarında bişi cıkmazsa baslıcam artık yani yapcak bişi yok.. beyazlardan baslarım bende .. grümcemden de esya ayırcamm onları da unisex olarakk ayırayım bu gün de diger görümcemden bir araba geldii.. 8 ay kullanılabilirmiş ama olsun. gideyim biberon falan almaya baslıyım bende

yekkeke kumaiii ye ke ye keeee umpss umpsss... dındorın tırın a yaaaaa... kumayeeeee...

ben gıdıyorum kızlar. bı mesaı bıtımının daha sonuna geldık. sızlerı sevıyor, opuyorrrum... meleklerınıze ıyı bakın. hayırlı akşamlar... siiiiii yuuuuuuuu

ne seviyorsunuz ben kaçırdım da :))))

Büyük göğüs canım...

Bende çok severim...
Daha büyür çok düşünme üstünde
Hele süt verirken..
Silikonlu gibi süper oluyor...

Ben süt vermeyi bıraktırdıktan sonra
Silikonlanacağım ama kızlar...
Bana farz oldu zira...

Operasyon geçirmem lazım...
Eski günlere dönmem lazım:18:

Dondan başla almaya..
Güle güle kullansın kızın canım...
Allah güle güle giydirmek kullandırmak nasip etsin

nereye karpuz kesecektik daha

Ben de tam 16 haftalıkken doktor randewumda bana dırek ultrasonu açar açmaz '' kız bu ya'' demıstı.Önce çok sewındım hemen ınandım ,ama sonra gunler gectıkce ıcıme kurt düştü .Çünki,hem bana göstermedi net olarak,hem de hemen kız dedi ve baska organlarına gectı.Ben de bugün başka doktora uçtum hemen teyit olsun diye.Bu bayan da iyi bir doktordu,tek tek organlarını göstererek anlattı ama benim zilli bacak bacak üstüne atmıştıbiraz daha zorlayınca da bağdaş kurdu,yanı açmadı gıttı yaa...Kadın da ''kız gıbı geldı bana''dedı ama ben net bılmek ve senın de dedıgın gıbı artık ona bıseyler almak istiyorumm..Off,taşınacağız da bu hafta,artık 13ündekı randewuma kadar zor görurum kızımı.:44:

Sen sevmiyor olabilirsin
Belki kocan seviyordur...

Sever o ,Sevmeyen erkek mi var

ne seviyorsunuz ben kaçırdım da :))))

Memiş tatlım memiş

Cıkssss....Şşman gösteriyor insanı ben sevmen

üzülme tek degilsin benimde aman aman büyük gögsüm yok şu aralar büyüdüler biraz güzel oldular

ahahahah yarıldım ya. demınden beri erkeklerın büyük neyi sevdiğini anlamaya çalışıyorum bı yandan da gozum servıste :)))

meğersem memişmiş mevzuuuu. ahahahahahah memiş dıyen diline kurban bı de buna yarıldım gıder ayak. şu an bı ben bı de pamela anderson... o derece iri buyuk gergın ve goz alıcılar...

neyse gıdeyım ben optum.

Bana doktor kesin dedi ama ben de emin olamıyorum nedense....

Güle güle git cicim, c u :79:

Ondan sığmıyodur o zaman senin S beden
İri,büyük,gergin ve göz alıcı heeeee, waaaaooooooowwwwwww

Aa goguslerden mı bahsedıyorsunuz.
Bensız olmaz!

Benım hamılelıkten once 75'tı, hayatta bılmem 80 kullandıgımı.
Hatta onuda sılıkonlu kullanırdım.
Hamılelıgımın 2 ayında 80 yıne sılıkonlu aldım.
Gecen hafta ıse 85 ama bu kez sılıkonsuz aldım.
Bu gıdıs doguma kadar benım gogusler patlama yasayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…