2012 Şubat Anneleri

Bugüne kadar yediklerimi tekme sanıyodum arkadaşlar. Benim kız az önce kafa göz daldı bana sanırsam. Resmen sarsıldım!
Gazmı acaba dedim ama,gaz olsa akabinde uçarak eve gitmem lazımdı!

Ben gebelik öncesi sutyenleri takmaya devam ediyorum, ama gerilme ve dikleşme var.
Azcık da büyüme...

Bugüne kadar yediklerimi tekme sanıyodum arkadaşlar. Benim kız az önce kafa göz daldı bana sanırsam. Resmen sarsıldım!

kimbilir ne yaptın kızceize :)) hayırlı olsun devamı gelir inşallah darısıda bana olsun

Ben gebelik öncesi sutyenleri takmaya devam ediyorum, ama gerilme ve dikleşme var.
Azcık da büyüme...

Ben hamıle oldugumdan ılk oyle suphelenmıstım zaten.
Daha regl tarıhını 1 hafta gecmıstı, goguslerım buyumus, dolgunlasmıstı.
Boyle cok guzel gorunuyorlar.
Hep ozenırdım sutyensız kıyafetlerını tasıyanlara.
Evde bol bol oyle takılyorum, zaten sutyene tahammulum yoktur.
Sımdı hıc cekemıyorum.
Ama sırt agrım da goguslerımın buyuklugune paralel olarak artıyor
Bence senın gogusler daha ıdeal olacak.
Benımkıler doguma kadar 100 fılan olur

yaaa baya şiddetli desene bizde öyle sanıyoruz hareketleri esas darbeler sonra yani olsun içimizde gezdiğini bilmekte güsel maşallah darısı başımıza

Saldırgan bır dişi olacak senın kız desene.

Ben daha hıc bisicik hıssetmedım

kimbilir ne yaptın kızceize :)) hayırlı olsun devamı gelir inşallah darısıda bana olsun

elma yedim ona mı kızdı acaba :)))
amin canım inşallah....

100 çok elefera. sonra boynun ağrır, 90 kafidir

Bende çok severim...
Daha büyür çok düşünme üstünde
Hele süt verirken..
Silikonlu gibi süper oluyor...

Ben süt vermeyi bıraktırdıktan sonra
Silikonlanacağım ama kızlar...
Bana farz oldu zira...

Operasyon geçirmem lazım...
Eski günlere dönmem lazım

zamanla emzirmekten dolayı sarkmalar oluyo dimi canım?büyük göğüsün sarkması kötü durmazda,küçük göğüsün sarkmasını düşünemiyorum!!!
gösümde canlandı birden!!!havası inince balonlar yumuşar,küçülür ya onlar gibi olur herhalde!

aminn cnmm hepimizinnn...

arada doktora gitmek bişi degilde git git sonuc alamamak sıkıntı.. parayı veriyoz veriyozz elde bişi yok gerginlikte cabası

Bana doktor kesin dedi ama ben de emin olamıyorum nedense....

Güle güle git cicim, c u :79:

gördün mü bacak arasını tamamen cnm?? gerci biz gördükte ne oldu

karında aynı öyle oluyor

elma yedim ona mı kızdı acaba :)))
amin canım inşallah....

100 çok elefera. sonra boynun ağrır, 90 kafidir

Valla bana 80 de yeterdi canım.
Zira boy yok bende, gogusler buyudukce, gobekte cıktıkca tam tontis oldum.
Aynalara küsmeye basladım.
Ama hala otobuste bana yer vermıyorlar

belki hıckırıyodur cünkü düzenli olarak amniyon sıvısını yutuyormus bebek. o zaman hıckırık tutabiliyormuss.. tekmeyle hıckırıgı ayırabilr anne diyordu okudugum yazıda

Kızlar merhaba ara ara gelebiliyorum ancak buraya,ben de artık kesin olarak öğrendimki benim bebişimin cinsiyeti kızmış,çok terbiyeli bi kız olacak herhalde, ancak tam olarak dün gösterdi)

bu arada cinsiyet durumunu bi kenara bırakırsakk bebegimm kocaman olmus kızlarr.. koca bir kafa koca bir vücutt uzun uzun kol ve bacaklar.. ısrar ediyorum burnu aynı ben işin güzeli artık tatlı yememe falan gerek yok. cünkü cocuk ben uyanık oldugum sürece hep uyanık.. yarım saat falan duruyo sonra tekrar baslıyo sıpam dur durak yok umarım doguncada gündüz uyanık gece uykuluu bi bebek olurr

Kızlar merhaba ara ara gelebiliyorum ancak buraya,ben de artık kesin olarak öğrendimki benim bebişimin cinsiyeti kızmış,çok terbiyeli bi kız olacak herhalde, ancak tam olarak dün gösterdi)

hayırlı olsun NE GÜZEL KIZLAR ÇOĞALDI BİR ARTIŞ VAR kız duyunca ayrı seviniyorum (benim olmadı ya ondan heralde)

yaaa baya şiddetli desene bizde öyle sanıyoruz hareketleri esas darbeler sonra yani olsun içimizde gezdiğini bilmekte güsel maşallah darısı başımıza

Bu hissettiğim en şiddetlisiydi diyebilirim canım...Pat diye oldu...Akabinde daha küçük hareketler geldi.
Bir de hep karın duvarına doğru vuruyordu, bu sefer aşağı kısma doğru vurdu...

Saldırgan bır dişi olacak senın kız desene.

Ben daha hıc bisicik hıssetmedım

Benim de 2-3 gündür az hissettiklerim eleferacım.Ama artık eskisi gibi endişelenmiyorum...

Gördük canım.Doktor hatta gösterdi, bak üç çizgi bunlar dudaklar dedi, latince ismini de söyledi.
Ama çok uğraştı görmeye acaba hata mı yaptı diyorum.

belki hıckırıyodur cünkü düzenli olarak amniyon sıvısını yutuyormus bebek. o zaman hıckırık tutabiliyormuss.. tekmeyle hıckırıgı ayırabilr anne diyordu okudugum yazıda

Hıçkırık gibi değildi canım.Tek bir hareketti. Sanki merdivenlerden yuvarlandı, güm diye kendini yere attı gibi geldi
Çift depük de atmış olabilir.
Bir de dün sanki bir yerini karnıma dayamış gibi hissettim, elimle yokladım, elime resmen kol gibi, bacak gibi kıvrımlı birşey geldi, fena oldum

amin cnm insallah ya bizimkide gordu cok mutlu oldu degisik bise cok farkli bi duygu yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…