- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.421
Aa goguslerden mı bahsedıyorsunuz.
Bensız olmaz!
Benım hamılelıkten once 75'tı, hayatta bılmem 80 kullandıgımı.
Hatta onuda sılıkonlu kullanırdım.
Hamılelıgımın 2 ayında 80 yıne sılıkonlu aldım.
Gecen hafta ıse 85 ama bu kez sılıkonsuz aldım.
Bu gıdıs doguma kadar benım gogusler patlama yasayacak
Bugüne kadar yediklerimi tekme sanıyodum arkadaşlar. Benim kız az önce kafa göz daldı bana sanırsam. Resmen sarsıldım!
Gazmı acaba dedim ama,gaz olsa akabinde uçarak eve gitmem lazımdı!
Ben gebelik öncesi sutyenleri takmaya devam ediyorum, ama gerilme ve dikleşme var.
Azcık da büyüme...
Bugüne kadar yediklerimi tekme sanıyodum arkadaşlar. Benim kız az önce kafa göz daldı bana sanırsam. Resmen sarsıldım!
kimbilir ne yaptın kızceize :)) hayırlı olsun devamı gelir inşallah darısıda bana olsun
Ben hamıle oldugumdan ılk oyle suphelenmıstım zaten.
Daha regl tarıhını 1 hafta gecmıstı, goguslerım buyumus, dolgunlasmıstı.
Boyle cok guzel gorunuyorlar.
Hep ozenırdım sutyensız kıyafetlerını tasıyanlara.
Evde bol bol oyle takılyorum, zaten sutyene tahammulum yoktur.
Sımdı hıc cekemıyorum.
Ama sırt agrım da goguslerımın buyuklugune paralel olarak artıyor
Bence senın gogusler daha ıdeal olacak.
Benımkıler doguma kadar 100 fılan olur
Büyük göğüs canım...
Bende çok severim...
Daha büyür çok düşünme üstünde
Hele süt verirken..
Silikonlu gibi süper oluyor...
Ben süt vermeyi bıraktırdıktan sonra
Silikonlanacağım ama kızlar...
Bana farz oldu zira...
Operasyon geçirmem lazım...
Eski günlere dönmem lazım:18:
Dondan başla almaya..
Güle güle kullansın kızın canım...
Allah güle güle giydirmek kullandırmak nasip etsin
Ben de tam 16 haftalıkken doktor randewumda bana dırek ultrasonu açar açmaz '' kız bu ya'' demıstı.Önce çok sewındım hemen ınandım ,ama sonra gunler gectıkce ıcıme kurt düştü .Çünki,hem bana göstermedi net olarak,hem de hemen kız dedi ve baska organlarına gectı.Ben de bugün başka doktora uçtum hemen teyit olsun diye.Bu bayan da iyi bir doktordu,tek tek organlarını göstererek anlattı ama benim zilli bacak bacak üstüne atmıştı biraz daha zorlayınca da bağdaş kurdu,yanı açmadı gıttı yaa...Kadın da ''kız gıbı geldı bana''dedı ama ben net bılmek ve senın de dedıgın gıbı artık ona bıseyler almak istiyorumm..Off,taşınacağız da bu hafta,artık 13ündekı randewuma kadar zor görurum kızımı.:44:
Bana doktor kesin dedi ama ben de emin olamıyorum nedense....
Güle güle git cicim, c u :79:
Bende çok severim...
Daha büyür çok düşünme üstünde
Hele süt verirken..
Silikonlu gibi süper oluyor...
Ben süt vermeyi bıraktırdıktan sonra
Silikonlanacağım ama kızlar...
Bana farz oldu zira...
Operasyon geçirmem lazım...
Eski günlere dönmem lazım
zamanla emzirmekten dolayı sarkmalar oluyo dimi canım?büyük göğüsün sarkması kötü durmazda,küçük göğüsün sarkmasını düşünemiyorum!!!
gösümde canlandı birden!!!havası inince balonlar yumuşar,küçülür ya onlar gibi olur herhalde!
elma yedim ona mı kızdı acaba :)))
amin canım inşallah....
100 çok elefera. sonra boynun ağrır, 90 kafidir
Kızlar merhaba ara ara gelebiliyorum ancak buraya,ben de artık kesin olarak öğrendimki benim bebişimin cinsiyeti kızmış,çok terbiyeli bi kız olacak herhalde, ancak tam olarak dün gösterdi)
yaaa baya şiddetli desene bizde öyle sanıyoruz hareketleri esas darbeler sonra yani olsun içimizde gezdiğini bilmekte güsel maşallah darısı başımıza
Saldırgan bır dişi olacak senın kız desene.
Ben daha hıc bisicik hıssetmedım
aminn cnmm hepimizinnn...
arada doktora gitmek bişi degilde git git sonuc alamamak sıkıntı.. parayı veriyoz veriyozz elde bişi yokgerginlikte cabası
gördün mü bacak arasını tamamen cnm?? gerci biz gördükte ne oldu
belki hıckırıyodurcünkü düzenli olarak amniyon sıvısını yutuyormus bebek. o zaman hıckırık tutabiliyormuss.. tekmeyle hıckırıgı ayırabilr anne diyordu okudugum yazıda
annesi kurban olsun ona seda sayan gibi oglunu yere goge sıgdıramadan sevıyor yabizde öylemi olcaz acaba ama bır hareketıne bu kadar sevınıyorsak kölesi olcaz sanırım
bu arada az önce babasıda tekmesını gordu oglumun sok olduayy canım nasıl sevındı oglundan ılk hareketı gordu ınsallah bereketınıde gorur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?