- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.441
Kızlar merhaba ara ara gelebiliyorum ancak buraya,ben de artık kesin olarak öğrendimki benim bebişimin cinsiyeti kızmış,çok terbiyeli bi kız olacak herhalde, ancak tam olarak dün gösterdi)
hayırlı olsun NE GÜZEL KIZLAR ÇOĞALDI BİR ARTIŞ VAR kız duyunca ayrı seviniyorum (benim olmadı ya ondan heralde)
Gözün aydın canım maşallah kızına
Bblaucugum anlatıyorsun ya ben burada heyecan yapıyorum.
Ne kadar heyecan verıcıdır kım bılır.
ınsallah bende kısa zaman sonra yasarım o mutlulugu.
Canım sağol ya,teşekkür ederim,ben sevindim kız olmasına ama hala alışma dönemindeyim dünden beri,beni gören herkes senin oğlun olcak falan diyolardı,benimde beynime işlemiş herhalde,kızı duyunca şaşırdım birden, ama çok sevindimmm...
Çok sağol canım,seninkide kız galiba??
Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. Çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.
Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz...
Bu hissettiğim en şiddetlisiydi diyebilirim canım...Pat diye oldu...Akabinde daha küçük hareketler geldi.
Bir de hep karın duvarına doğru vuruyordu, bu sefer aşağı kısma doğru vurdu...
Benim de 2-3 gündür az hissettiklerim eleferacım.Ama artık eskisi gibi endişelenmiyorum...
Gördük canım.Doktor hatta gösterdi, bak üç çizgi bunlar dudaklar dedi, latince ismini de söyledi.
Ama çok uğraştı görmeye acaba hata mı yaptı diyorum.
Hıçkırık gibi değildi canım.Tek bir hareketti. Sanki merdivenlerden yuvarlandı, güm diye kendini yere attı gibi geldi
Çift depük de atmış olabilir.
Bir de dün sanki bir yerini karnıma dayamış gibi hissettim, elimle yokladım, elime resmen kol gibi, bacak gibi kıvrımlı birşey geldi, fena oldum
yaaa ben çok merak ediyorum hakkaeten içerde ne yapıyolar bunlar canları sıkılmıyormu?
Evet canları sıkılmıyor mu bu tatlı şeylerin???Benim canım çok sıkılıyo mesela)
Bu hissettiğim en şiddetlisiydi diyebilirim canım...Pat diye oldu...Akabinde daha küçük hareketler geldi.
Bir de hep karın duvarına doğru vuruyordu, bu sefer aşağı kısma doğru vurdu...
Benim de 2-3 gündür az hissettiklerim eleferacım.Ama artık eskisi gibi endişelenmiyorum...
Gördük canım.Doktor hatta gösterdi, bak üç çizgi bunlar dudaklar dedi, latince ismini de söyledi.
Ama çok uğraştı görmeye acaba hata mı yaptı diyorum.
Hıçkırık gibi değildi canım.Tek bir hareketti. Sanki merdivenlerden yuvarlandı, güm diye kendini yere attı gibi geldi
Çift depük de atmış olabilir.
Bir de dün sanki bir yerini karnıma dayamış gibi hissettim, elimle yokladım, elime resmen kol gibi, bacak gibi kıvrımlı birşey geldi, fena oldum
yaaa ben çok merak ediyorum hakkaeten içerde ne yapıyolar bunlar canları sıkılmıyormu?
Evet canları sıkılmıyor mu bu tatlı şeylerin???Benim canım çok sıkılıyo mesela)
3 cizgi ne cnm..? 3 cizgi tek cizgi muhabbetini internetten bulamadım ben:26::26: ama kız tek cizgi degil mi? bana 2 doktor tek cizgi dedi cünkü.. o kadar gördüyse dogrudurr heralde :44::44: kacıncı haftaydı hiç cıkıntı yok muyduu?? baya kuzu muydu yani? ayy kadın dogum doktoru olasım geldi bi an.. ama ben inceliyim baskası dogurtsunn kimseyi kesip bicememm benbenimki her yere vuruyo. saga sola bugün hep asagıya vurdu mesela. bende gece yatarkenn yan dönüyorum.. dün gece de dönerkenn karnımı tuttumm yana kaykılıyo ya hani?? altı düzz üstü düzz ortası sertt ve kütlee.. tuttumm aa cocuk mu bu didimm büyük bi panikle cok komik ya
doktorların dediğine göre keyifleri yerindeymiş :)
Oh ekmek elden su gölden :)))
Üç çizgi kuku işte
İki çizgi dudaklar, diğeri de ortası sanırım bilemedim ki
Ben 16+6da öğrendim, valla çıkıntı varmıydı yokmuydu söylemedi doktorum.Hep karından hem alttan baktı emin olmak için...
Kız evet kesin dedi.
doktorların dediğine göre keyifleri yerindeymiş :)
Oh ekmek elden su gölden :)))
Üç çizgi kuku işte
İki çizgi dudaklar, diğeri de ortası sanırım bilemedim ki
Ben 16+6da öğrendim, valla çıkıntı varmıydı yokmuydu söylemedi doktorum.Hep karından hem alttan baktı emin olmak için...
Kız evet kesin dedi.
hadi kaçtım ben
Benimki çok utangaç çıktı ya,geçenki kontrolde döndü arkasını yokk dönmedi doktor kız diye tahmin etti ama emin olamamıştı,dün artık kesin kız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?